Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van egy Harry Potteres oldalam!
Aki akarja az nézze meg:
www.potter69.mlap.hu
Nem növill hanem Neville<#vigyor4>#vigyor4>
sokszor kell piroiniciót nyomni a virágokra<#circling>#circling>
Bemész a nagyterembe és ott van Doumbledore széke meg az asztal és elõtte áll egy valami bizbasz és arra kell asszem invitot vagy depulsot nyomni már nem emlékszem de az a lényeg hogy eltûnjenek a nagyterembe a plafonon a felhõk!!!
Aztán arra a szarra ránymosz vingardium leviosát és leszáll egy csomó bagoly és az egyik lepottyant az asztalra egy újságot.
Felvesze, visszaviszed a képhez és megmondja a jelszót!!!!😄
ennyi 😄
hogy lehet megfejteni azt a bohócos portrét ami a könyvtárban van?
hol lehet reggeli prófétátá találni?<#wow1>#wow1>
#3674:Szerintem nem igazán fogsz választ kapni,mert az warez lenne.Annyi ilyen szemét sms-es oldal van nézz körül.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én torrentrõl kaptam le az egész Harry 5-öt, az angol verzióját...
Kéne a magyarosítása, vagy a szinkron file., viszont feliratot nem látok 1általán, mivel a magyar szinkronra hivatkoznak... Valaki tudna adni nyelvi file.-ra linket, vagy esetleg elküldeni nekem valahogyan?
Megköszönném.! 😊
Van két kis problémám. Most ott tartok hogy a karácsonyi szünetben elmentem a fõhadiszállásra és itt van ginny feladata. Az egyik gondom hogy nem tudom miket kell megkeresni és hogy hol vannak. 2 megtaláltam: a medált a kép mögött és a zenélõ dobozt a szekrény alatt. Meg tudnátok mondani hol van a többi? A másik problémám hogy nem tudom hol van Artúr.
Ezt is megmondanátok?
Elõre is köszi
van egy 3.-dik mocsár azon az udvaron ahol a mardekáros csaj köpkövezik.
ha az is meg van oklumenciára köll menni
<#mf1>#mf1>
Miután elviszik hagridot lerakom a bagolyházba a dobozokat tönkreteszem az órát meg a hangszórókat megsegítek ginny-nek ezután megyek luna-hoz és az óra elõtti udvarból mocsárt csinálok luna azt mondja még a többi udvaron is van én egyet megnéztem de nem volt és más feladatokat nem írki a térkép.Tudnátok segíteni vagy megmondani hol vannak azok a mocsaras dobozok.Elõre is köszönöm.
valaki nem tudja véletlenül hogy hogyan kell a negyedik emeleti porté jelszavát megfejteni?
<#vigyor3>#vigyor3>
Annak a portrénak amelyik a könyvtárban van, hogy tudom megfejteni a jelszavát?
sokszor kell égetni nem elég egyszer! én is sokat szenvedtem vele úgyhogy lehet hogy van jobb megoldás is.de nekem csak hogy újra és újra égettem úgy sikerült.
A Kõkörnélmit kell csinélni hogy 100 % legyen? Már a bokrokból kiszedtem a csomagokat, a madarakat elkergettem, a meggyújtottam az egyszál fáklyát! Ami még mozdítható az két kisebb kõ azzal kell vmit csinálni?
Köszike!
Ott járók hogy az összes diákkal felbosszantottam Umbridge-t de a térkép már nem mutat több embert mégse enged tovább.Mit kell még csinálni?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
<#wave>#wave>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Mire már beírtam arra megtaláltam! Most Luna cuccait kéne keresnem de nem találom! Nem tudod hol vannak?( a csónakházat csak elírtam:-D) Köszi
Üdv
A kövezett udvarban oda kell a fal mellé tenni egy padot (rögtön a bejárat mellett). Csónakházból???
Sok sikert!
Segítséget kérnék! Ott akadtam el hogy megtaláltam a mobilmocsarakat de nem tudom õket megszerezni! Hogy lehet a kövezett udvarról lehozni?
És a csónakházból? elõre is köszi!
Üdv: Péter
Tudna vki segíteni? 92%on topogok hp5-ben, mit kell csinálni? Nem találtam még meg Fredék 2 csomagját, ill. nem tudom mit kell csinálni a klubhelységben, a bagolyházban és Hagridnél! Elõre is köcce!
most szereztem meg a játékot de nem vok valami jó angolos vki nem tudna adni vmi linket vagy valamit ahol van magyarítás?
elõre is thx
cs all
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Mikor van vége a játéknak??