3837
-
reneyt #3717 valaki esetleg még vmi tipp? tettem fel új directX-et új videókártya drivert és nem jó, bosszant h most nem megy. olvastam vhol h codec gond is lehet, hm? bár a codec-ekhez nem nagyon értek -
bigbigle #3716 akko nem tom
-
reneyt #3715 de hát nyáron még ment, és a gépemen semmi nem változott. szóval vmit biztos lehet kezdeni vele -
bigbigle #3714 videókari nekem is az
-
reneyt #3713 hello. olvasta ma 19.oldaon h vkinek olyna problémája van mint nekem, nem indul a játék. fekete kép a képernyő készenlétre vált hang van kép nincs oszt tsókolom. ilyenkor mivan. jó tudom nem olyan frekcencián indul a játék emg blabla de ettől nem leszek okosabb és a poén h nyáron még ment a gém és mostnem tudom mi a geb*sz vele. vki pls help. mert idegesít h nem megy -
#3712 ezt most hogy érted? -
#3711 lol -
bigbigle #3710 húzd ki a hangfalat és állítsad át az irányítást -
#3709 Hello,
az irányítás botrányos!
tavaly ilyenkor már elkezdtem egyszer játszani ezzel a játékkal, akkor feladtam, mert nagyon bosszantott, hogy nem tudom megszokni, hogy szörnyen szar... most megint ott tartok, hogy kezd unalmas lenni..., és nemcsak az irányítás, hanem, hogy a dumákat állandóan végig kell hallgani, nem lehet valahogy átugrani a pofázásokat??? -- valaki? tud erre valami megoldást? -- köszi! -
Berni 76 #3708 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van , hogy amikor a Dumbledore irodájába kell elmenni elsötétedik a kép és nem látok semmit. Eredeti a játék éppen ezért nem értem mi történik. Esetleg hibás volna a cd-ém? Aki tud légyszíves segítsen! Előre is köszönöm. -
lolo50 #3707 hy
tudja vki hogy Luna Lovegood cuccait hol lehett összeszedni a könyvtárnál, a nagyterembe és a viaduktnál megtaláltam de máshol nem. segitsetek -
N3ro #3706 Üdv! Vki tudna adni egy cd kulcsot a game-hez, előre is THX! -
vadmalac12 #3705 Helló mindenkinek!!! A viadukti peremnél amire fel lehet mászni ott mit kell csinálni? Egyébként bárkinek szivesen segítek (ha tudok...) -
McDuffy69 #3704 le kell győzni a sakkbajnokot,
meg kell szerezned a weasley csomagot,
meg kell fejteni a portrét és... -
Bokros Sándor #3703 a könyvtárba mitt kell csinálni hógy 100%-legyen?
-
ronny12 #3702 Ja má egvan a kőkör de kösz.
Akit érdekel annak leírom:
-varjakat elkergetni
-fáklyát meggyújtani
-bal oldalon a téglalap alakú sziklát a hozzá legközelebbihez kell tenni és felmászni rá
ezután a kör alakú sziklát kell elvinni onnan ahol van és ahejére tenni ugyanezt, végül felmászni rá(nézd meg a sziklát)
-az ültetvényre depulsot, hogy előkerüljön a Weasley-csomag
Ennyi.Aki kérdezni akar valamit az kérdezhet mer nekem már csak a sakkbajnokot és a roxfort köpkőbajnokát kell legyőznöm és kész!!!
-
ronny12 #3701 Nem tudja valaki hogy a kőkört ho lehet megcsinálni 100%-ra?
Egyébként nekem megvan PS-en magyarul és szerintem sokkal jobb és könnyebb irányítani mint pc-n. -
ronny12 #3700 Borkos Sándor ott csak neki kell menni az ajtónak és ennyi.
-
kocó mc #3699 nem.tuti h pc-s.legalábbis remélem:D
és hogy tudom crack-elni?mert nincs benne crack mappa. -
#3698 Crack-elni kell. -
bigbigle #3697 nem lehet hogy nem pc-s változat?vagy szedjél le egy emulátort.vagy nem azt írja ki hogy nem megfelelő lemezt tettbe vagy hogy tegye be az eredeti lemezt.akkor crack.! -
kocó mc #3696 sziasztok.tud valaki nekem segíteni?
sikerült letöltenem a Harry Potter 5-öt,agyarul,
4napon keresztül töltöttem 5gb-t:S
feltelepítettem,
és most meg az a gondom,h indítanám és azt írja ki hogy "emulátorral való ősszetűzés észlelése.ilyenkor mi a teendő?mit tudok csinálni?
előre is köszönöm. -
Bokros Sándor #3695 a macskával mitt kell csinálni?
-
Bokros Sándor #3694 és ott a gyógynövény es háznál ott an 1 fekeze ajtó ott mitkell csinálni? -
Bokros Sándor #3693 kösszi -
McDuffy69 #3692 www.potter69.mlap.hu -
McDuffy69 #3691 harrypotter.ea.com/hu
kuki jóóóóóóóóóóó -
Peti1441 #3690 Különben nekem megvan full magyar dumával is :D
Vagyis megvolt -.-' -
Peti1441 #3689 Bokros Sándor!!!
Fel kell menni a szobába a láthatalan köpenyért és azzal kell lemenni a portréhoz és ott lessz 2 mardekáros azokat kell követni azok éppen ott mennek be és meghallod a jelszavukat!!!4utánna felmész a szobába és leveszed a köpenyt és visszamész a képhez és majd jól meglepődik XD
különben a jelszó:a Mardekér a legjobb!!!! -
Peti1441 #3688 basshunter azokkal a kövekkel nemtom mit kell csinálni de a könyveket pironitioval meg kell gyújtani és utánnan vingaridum leviosával kell reptetni XD
-
Bokros Sándor #3687 van 1 portré amitt nem tokk megcsinálni a mardekáros portré -
basshunter #3686 Meg a griffendél klubhelységben??azokkkal a könyvekkel
-
basshunter #3685 Mit kell még csinálni azzal a 2 reptethető kővel a kőkörnél??
-
#3684 Azt csinálom, el is tűnik egy pár de szinte azonnal visszanőnek. -
McDuffy69 #3683 csá!
Van egy Harry Potteres oldalam!
Aki akarja az nézze meg:
www.potter69.mlap.hu -
McDuffy69 #3682 Kössz Peti!!
Nem növill hanem Neville
sokszor kell piroiniciót nyomni a virágokra -
#3681 Növill buzi virágait, hogy kell elégetni? Úgy, hogy ne nőjön vissza azonnal? A játék elején van. :( -
Peti1441 #3680 McDuffy69 elmondom!!!
Bemész a nagyterembe és ott van Doumbledore széke meg az asztal és előtte áll egy valami bizbasz és arra kell asszem invitot vagy depulsot nyomni már nem emlékszem de az a lényeg hogy eltűnjenek a nagyterembe a plafonon a felhők!!!
Aztán arra a szarra ránymosz vingardium leviosát és leszáll egy csomó bagoly és az egyik lepottyant az asztalra egy újságot.
Felvesze, visszaviszed a képhez és megmondja a jelszót!!!!:D
ennyi :D -
Peti1441 #3679 Na hali skacok újra ittvok csak kérdezzetek tőlem mert már sokszr végignyomtam!!!!!!:D -
McDuffy69 #3678