Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne legyél már láma akkor felderítesz mindent és örüjjé. olyan érdekes h a legtöbb dologra angol játékban magamtól rájöttem!!!!!!!!!! nem értem, h mi nem egyértelm ezen, ha vmi játék kész, akkor megcsinálod 100%ra ha nem akarod, pápá

és ha már nincs kivel beszélni és a dungeon corridor portré ajtaját is kinyitottam. most mit tegyek?
és hamár beszéltem velük akkor mi a teendö:S:S
UI:Tudom én vok a hülye😄
Igen malac kinézetûek, és mint már egyszer leírtam közel kell hozzájuk menni és beszélni kell velük, az enter gomb segítségév.
Beszélni kell velük, de néha egy kicsit visszaolvashatnál!

Egyébként meg van az összes portré jelszó! A pásztorcsaj után ahhoz a portréhoz kellet menni ami ott van fent a mardekárosoknál piros ruhában egy férfi! Most 97%-éknál tartok! A Roxszford felfedezése 93%-ék! Most ezt próbálgatom!Ezeket nem tudom:
1: Hajóház 78%-éknál tartok! Megvan a portré, valami lánc meg a baglyok meg a lámpák! Ott mi van még??
2. A nagyterem 53%-éknál tartok! Megvannak a gyertyák a zászlók, az égbolt, a sakkbajnok, és azok a madarak amelyek fönt valami tányérokat tartanak! Itt még mit kell??
3. Griffendél klubhelység: 95%-ék! Ide is kéne egy kiss help! Mevan a cikesz a képek a falon, a kandaló, a könyvek amelyek repülnek, és fell lehet gyujtani a sakk, a sakozóknáll a könyvek, elkaptam a cikeszt! Itt sincs fogalmam, hogy mit lehett még csinálni! Kivéve, ha a macskával lehet valamit csinálni! HA lehett akor írja már meg egy segítõkész ember, hogy mit!
4. Hadrid házakörnyéke: 86%-éknáll tartok. Megvan a tök amely kilövel a kéménybõl, a csont az ablakon, az ajto meg a lábnyomok! Ja és a madarak! Itt még mit lehett csinálni??! Ja és az itt lévõ locsolókannával mit kell tenni??!
4. A kövek: 87%-éknál tartok! Megvannak a páfrányok egy fáklya, egy kö aminél melfolynak behúzott Hermiona a 3-omban! Itt még mit lehet?? Ja és az a majdnem kocka alakú kövel mit csináljak??!
5. Sötét varázslatok kivédése terem: 23%-éknál tartok! Itt halvány lila fingom sincs, hogy mit csináljak! Ide kéne egy nagy sok help! Megvan a manó, a vetítõgép, a könyv az asztalon, a kályha, Gildroly Lokhárt könyve vagy mije a szekrány mögött! Töbet nem tudok!
6. 2 Emelet: 97%-éknáll tartok! Ide nem fontoss a help, majd rájövök magamtól!
Ennyi! Aki megszánt engem, vagy csak segíteni szeretne, mert jószívû az adhat tanácsott, hogy ezeknél mit csináljak!

azok a vizköpök hogy néznek ki?ilyen malac formáuak?
jah és a vizköpöekkel mit kell csinálni azon kívül h Dean nek kell vmire
vki segítsen!!
Ell kell kérni az egyel följebb lévõ portrétol a jelszavát! Ijen sapkás ürge!

bubi07
hogy írják franciául a Transfiguration Courtyard-ot mert én elakadtam a
malac keresõsnél és franciául játszomvégig és nincs angol. please <#help><#help><#help><#help><#help>

hi all

az uccsó emberkénél vagyok a DS-nél. A neve Hannah Abbot. Nemtom mit kell nála csinálni:S valami Charmsról van szó, de nemtom mit kell csinálni. please help
THX
Sziasztok! Bocsi, de 84% után merre menjek? mit kell csinálni tudja vki?
Ki az a Basil Fronsac Prof.? És ki az a Bowtruckles? Ha valaki segíteni tudna az nagyon jó lenne-köszi. Ja és mi az a Magical Creatures?
totyak az ellenkezõ irányt kell nyomni szaggatottan

hp 4ever!

közel menni hozzájuk, és nyomni egy entert!
hi all

a dean thomas-os küldinél mit kell csinálni? pontosan írjátok le lécci😊
tom hol vannak a vízköpõ helyek de mit kell azokkal csinálni? help please

thx
Ha jól emlékszem, akkor el kell menni arra a helyre ahol az ágyak vannak a lakóhelyünkön, és ott az eggyik polcról felvenni egy könyvet, és azt elvinni neki.
bubi07
és a növényes résznél amikor ott van a tanár<#help>

bubi07
köszi<#vigyor4>

7 hozzászólásal lejjebb megtalálod!
bubi07
valaki elmondaná hogy hol lehhet megtalálni azt az öt disznót ami dean thomas-nak kell.please <#lama>

de mit kell csinálni Flitvicknél?

hp 4ever!

Ravenna? nem Rowena? arról csak egy vmi jut eszembe, Rowena Ravenclaw, vagyis Hollóháti Hedvig

Rowena Ravenclav a neve akit mondott a nagyteremben lévõ csaj
vki segítsen mit kell vele csinálni!

hp 4ever!

totyak
Mit kell csinálni amikor Piton hadonászik a piros varázspálcával? hiába nyomom a megfelelõ irányt, nem reagál semmit.

A vadásznál csak megmondom a jelszót és beenged! Kelene még valami feladatott csinálni! Egyébként most 90%-éknál tartok! Kell még ez az egy portré, 1 golyósbalynok meg a Roxsfordot felfedezni! Egyébként most a Roxsford felfedezetdége 90%-ék!

vki nem tud segíteni Flitwicknek kell varázs esszé ezt nem tudja vki hogy kell megszerezni?
állítólag úgy hogy a nagyteremben van 1 csaj aki olvas beszélek vele és vmi R-kezdõbetûs nevet mond vmi Ravenna nem tudtok segíteni mit kell?

hp 4ever!

Totyak:
Vízköpõ helyek (5 DB van és helyük biztos)

1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)

hp 4ever!

menj Paved Courtyardba vagy mi a neve és ott is csinálj 1 mocsarat utána menj Pitonhoz Okklumencia órához ezután majd Freddel meg Georgeval csináltok még 1 mocsarat
ha minden igaz így kell!

hp 4ever!

Helló!
nem tudom mit kell csinálni auzután amikor az összes hangszórót elrontottam és ginnynek is segítettem az udvart átalakítani meg a másik emberkének.
Most nincs semmilyen küldetésem és azt írja hogy keressem meg a DA tagokat?

hogyan tovább?Elõre is köszi
emlékszem, csak a Google Stumpot nemtom angolul! aszongya, van egy vadász vagy mi a nagy lépcsõterem közepén, õ tudja a választ. az kell, akinek a jelszavát egy hugrabugostól kellett megkérdezni

Hellosztok nem tudna valaki meghívót küldeni az ncore-ra címem [email protected]
Meg van a csaj és ezt mondja: Ich? Nein, nein, nein. Aber dieser Google Stump in der Halle neben de Brücke... Er kennet viele Antworten! Na ezt fordítsd le nekem! Vagy esetleg megmondhatnád, hogy mit kell csinálni!

Gladiator
Letöltöttem a demót de mikor tenném fel azt mondja, hogy tegyem be az 1-es CD-t. Vkinek vmi ötlet?

ja igen a delphi. az is érdekelte, haverja csinálta. vagyis hát nethaverja. amúgy 9.es. mostanába puliadatbázist csinál apának. de nicns sok ideje, mert kéttannyelvûre jár😄

Aha akkor tesód egyetemista lehet, csak azért érdekelt mert én is foglalkozok(tanulom, tanultam) néhánnyal pl: Turbo Pascal, Delphi, Html,
c, c++
+ a Pythont tervezem
egy lépcsõfordulóban van, sima kép, nem túl gyakori az olyan lépcsõ a roxfortban. szbalu: hát tud PHP-t, html-t, xhtml-t, sql, mysql, turbo pascal, C#, JavaScript, meg mit tudom én. félig csinált egy saját fórumot az én kérésemre. csak nem fejeztük be

Asszem amikor a Transfiguration Courtyard-ról mész a Second Floor-ra ott lesz vhol.
Aha! De énn nem találtam meg a pásztorcsajt! Az egy normális kép vagy egy portré??! Ja és holl van pontosan!? Mert énn kerestem ugy ahogy c7 írta de nem találtam meg!

Tesód milyen programnyelvet, -nyelveket tanul?
totyak
Nemtalálom a disznó szobrokat. Vagyis 3 megvan. Megtaláltam azt amelyik rögtön ott van ahol Deannel beszélek, azt amelyikhez onnan lehet odajutni, ahol valami golyós játékot játszanak és azt amelyik Umbridge-hez vezetõ csigalépcsõn van. Az utolsó kettõt nem tudná valaki pontosan elmondani, hogy hol találom. Légyszi valaki.

majd akkor írok, ha meglesz szinkronosan, mert majd akkor fogom újrakezdeni. nameg az uw tárhelyemnek tom a jelszavát cvsak nem fogadja el. pedig emlékszek rá. új tárhelyet meg nemtok csinálni vasárnapig, mert tesóm a nagy programozó

Csak figyeld hogy mitmond a pásztorcsaj, mert azután lesz egy lépés ami kimaradt a hozzászólásból.
A költõhöz pedig ajánlom figyelmedbe a #1353 hozzászólást (én aszerint csináltam).
Ha a Három gobstones bajnokot legyõzted akkor jelenik meg a 4. a Paved Courtyardon(a gobstones játékosok mellett áll).
Valaki segítsen! Mondja meg valaki, hogy holl találom meg a golyósjáték balynokait! Mert énn eddig a Mardekár, Hugrabug és a hollóhát bajnokát találtam meg! De a Griffendélé holl van??!! Vagy az énn vagyok??! És hijánzik egy portré! Az amelyik a 4. emeleten van valami költõ nagy hajjal férfi és a hajóházba vezet! Ennek a jelszavát holl lehet megtalálni??!! Visszaolvastam, hogy a szbalu-nak meg van az összes portrékód, ugyhogy elsõsorban tõle várnák segítséget, de segíthet más is! PLEASE HELP!

Dean Thomas le van írva csak olvass vissza egy kicsit 1410 es hozzászólás Ginny Weasly pedig 1398
A tanárokkal meg csak dumálni kell asszem és akkor eltünnek a task alól
totyak
Üdv! 23 embert már összeszedtem és maradt még 9, akiknek már nem értem a küldetéseit, nem tudom mit kell csinálni.
Dean Thomas / Dolores Umbridge / Ernie Macmillan / Filius Flitwick / Ginny Weasley / Hannah Abbott / Minerva McGonagall / Pomona Sprout / Severus Snape /
Ha meg tudnátok mondani legalább néhányuknál hogy mit kell csinálni, azt nagyon megköszönném. Egyébként próbáltam a keresõt, csak semmit nem talál. THX

egy feka gyerek asszem mert ha igen akkor megvan
mama2
Az átváltozás tan tanterembe nem kell bemenni. Amelyik ajtón bemész a tanterembe, avval szembe, ki kell menni a szabadba és egy padnál fog áldogálni a gyerek. Ha így se jó, vagy ha neked nem így mutatja, akkor valami nagy bug van ott. Mer ott csak ki kell menni a szabadba és egy padnál fog állni Dean. De ahogy mondtam, hogy ha a térképen. Kijelölöd Deant, akkor még mutatja is hogy kikell menni a szabadba. Nem kell Bemenni a terembe.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

A cikkesz vele szemben lévõ képen van, egy öregember alszik rajta.
mármint az átváltoztatás terembe van egy ajtó és az nincs nyitva