3837
-
K Ace #1953 Ma éjfélre megyek megnézni a filmet. Kíváncsi vok mennyiben követi a játék a filmet. -
#1952 ja és az alagsor folyosón, ahol van a mardekáros nő portréja, aki azt mondja, hogy egy mardekáros elmondja a jelszót, hogyan tudhatom meg a jelszót? minden mardekáros gonosz velem -
#1951 a költő portré kiről beszél, akinek 3 arca van?
és a pásztornő portré hol van? -
mikiking #1950 aZ MEGVAN,A MÁSIK LÉPCSŐS KELL ! -
#1949 van már végigjátszás.... -
Dexantreal #1948 Aha, én gondolkodok :P, de emellett is sztem nem ártana. -
Lucifer17 #1947 85% mindjárt lent van -
csgj #1946 sztem azért nem olyan nehéz... néha gondolkodni kell (aztaaa)... nekem inkább a minijátékok tesznek be. -
Dexantreal #1945 Den Thomas. -
Dexantreal #1944 Lol, oké és thanks.
Télleg köllene egy végigjátszás már lol. -
csgj #1943 nem kell megjavítani, egyikkel sem kell csinálni semmit... csak dumálni vele -
mikiking #1942 Azt kell megjavitani ? -
csgj #1941 a Sötét Varázslatok Kivédése terem felé vezető csigalépcsőn? -
mikiking #1940 Sztem a lépcsős gorgo hiányzik neki is :-( -
csgj #1939 1. A legalsó portréval beszélj a lépcsőknél
2. próbáltad már a 4. emeleten az erkélyen?
3. A könyvtár hátsó részében van, bal oldalon az utolsó előtti polc asszem (a hátsó részhez a kis vaskapukon juthatsz át) -
MMartyn #1938 Sziasztok!3kérdésem lenne plz segitsetek
1:Hannah Abott kér valamien titkos átjárot amit nem találok
2:Den Thomas 5gorgoja kőzűl csak 4 et találtam meg
3:Pitonnak kell egy házifeladat amit a kőnytárbol kér de nem találom ott sehol -
mikiking #1937 Már csak a 3. hiányzilk a partyard , azt hol találom ? többi 4 megvanb,de az nincs sehol ! hol kell megjavitani a lépcsőt ? -
csgj #1936 vagy jobb egérgomb -
#1935 Na valaki egy korai mentést??? PLS!!4 írjon már egy levelet aki tudna küldeni!! -
#1934 Nem ismerem a játékot (még), de ilyet akkor szokott kiirni egy játék, ha nem pontosan az a verzió (build) van fent, amit a játék elvárna. :(
-
THE DAHAKA3 #1933 Valaki segítene, fel akarom tenni, de minsig azt írja ki, hogy directx 9.0c vagy jobb kell hozzá, de nekem az van. Mi lehet a baj ? -
Kanál #1932 mer' a kupákat vissza kell tenni reparo előtt. -
Dexantreal #1931 Nah, de ez is kész.
DS tagok összegyűjtésénél Angelinánál vagyok és összekell pakolni és össze vannak törve azok az izék. Ronnal összerakom (mármint Harry és Ron), erre Hermione a reductoval szétrombolja.... -
Dexantreal #1930 Jah, wii-n valszeg egyszerűbb.
Ehh konzolosok :PP. -
#1929 Szerintem azért mert Wii-n is van, és ott van értelme ott az irányítóval körözgetni... de egérrel -
#1928 Hú,hát én inkább nemszórakozok a mellékküldikkel, mert frankót nem köt már le így a játék. Csak rohangálok, de nem találok semmit. Se sakkbábu, se portré, se repülő állatok, se a csomagok. Ráadásul megnyertem 2 köpkő játékot, erre azt írja, hogy még nem nyertem egyet sem. Megvárom, hogy valaki leírja az összes apróságot, aztán majd megcsinálom. -
Dexantreal #1927 Aha, thanks, de, akkor is minek kellett ilyen akrobatikus mozdulatokra változtatni? Az előző részekben sokkal könnyebb volt :P.
Egyébként kipróbáltam azt, amit az #1878-nál tanácsoltak, úgy tényleg könnyebb.
Sikerült is a könyvet megkaparintanom. -
#1926 Nyilakkal lehet célpontot választani!!4 És ameik villog, azt fogja varázsolni... a varázslás meg nincs sztem elcseszve, mert menübe ott van hogy lista, és ott az összes varázslat, hogy hogy kell mozgatni hozzá az egeret!! -
Dexantreal #1925 Hé csgj.
Rájöttem mi a bajom az egész varázslással.
1. El van cseszve.
2. Mikor varázsolni akarok, akkor rögtön más tárgyat akar varázsolni és nem azt, amit szeretnék.
Vagyis most a könyvtárban az asztalt vettem elő, erre rögtön a tollra néz.
Van ötleted? -
Lucifer17 #1924 50%
-
qaíwsyedxrfctgv #1923 1.a repülő lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévő portrénak hol találok reggeli prófétát -
Dexantreal #1922 Nah jahh, de nézd azt, hogy majdnem háromig fent voltam és sasoltam a Copa America meccset, szóval így azért könnyű.
Csak nem tudtam végig nézni. Nah majd az ismétlést meglesem. -
Dexantreal #1921 Nem is te, azért írtam oda a hsz számot.
"Ngeri
ma 08:19 | privát | válasz erre | #1878
Dexanrel varázslásra ajánlom a kurzort!át lehet állítani, és azzal sztem könnyeb" -
csgj #1920 jó mélyen tudsz aludni :D -
csgj #1919 És ki írta, hogy a neved nem Dexantreal? :P -
qaíwsyedxrfctgv #1918 ja, és a repülő lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
-
Dexantreal #1917 Sry, nem #1900, hanem #1878, csak most keltem. -
qaíwsyedxrfctgv #1916 az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a jelszavát?
-
Dexantreal #1915 Jahh, vagy úgy. Sztem meg elcseszték egyébként :P. A háromban egyszerű volt, a kettőben is, de még a négyben is. Akkor itt miért kell akrobatáznunk az egérrel? Felesleges mozdulatok.... nem mi vagyunk varázsló palánták, hanem Harryék.
Mindegy, thanks a segítséget! Meg #1900 is thanks, bár leszögezem a nevem Dexantreal :P. -
#1914 Csak mondom hogy fönn van Wanadoo-n is szinkronnal.