Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
58%-nál dean tomas-al mit kell csinálni????(az óratoronyban)
Tom tom már máshol is le volt írva vagy elõbb!!
De Luna cuccait hol találom???!!!
De Luna cuccait hol találom???!!!
Menny el abba az udvarba amelyikbe a kamerát kellet megszerezni Colinnak! De néha olvass vissza!
HA MÁR NINCS KÜLDETÉS AKKOR MENNY BE A JUTALMAK SZOBÁLYÁBA ÉS NÉZD MEG MIEN TRÓFEA HIÁNYZIK ÉS AMI HIÁNYZIK OTT VAN LEIRVA HOGY MENNYIT TALÁLTÁL MEG BELÕLE LULA DOLGAI UTÁN MÁR NINCS SEMMI KÜLDETÉS CSAK MEG TALÁLNI AZ ELREJTETT DOLGOKAT!!
a mentést ki lehet szedni vhogyan a játékból?mint pl gta sa
valaki tudna segíteni honnan lehet letölteni magyarul torrentesen
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
valaki segítsen!!!!!53%-nál tartok és nincs semmi küldetés. <#nemtudom>#nemtudom>
a végigjátszás készül, a DA tagoknál tartok
Figyelj ha nemtaláltad meg akkor 100% hogy ott nemvagy tag ergo nemfogod leszedni max ha felrakják máshová!
Next PC upgrade: 2022
De adjátok már meg légyszi, hogy melyik torrent oldalról mert megtalálhatatlan<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
egyépként a mentést ki lehet szedni a játékból?
igen a fõszállal végeztem azt már nem is naon érdekel!
hp 4ever!
Na most már 99%-éknáll tartok! Kell még 70 kék gömb! És ezek a helyek:
Kövek 87%-ék. Valaki mondja már meg, hogy azzal a madnem kocka alakú kövel mit kell csinálni?
Sötét Varázslatok Kivédése Terem 37%-ék. Ide adjatok már egy kis helpet! Ki brom húzni a fiókokat, de mit lehett vele csinálni?? És azt a manót ell lehet kapni??
2 Emelet 97%-ék. Két fáklyát nem lehett meggyújtani! Valakinek sikerült minden fáklyát meggyújtani itt!
PLEASE adjatok helpet!
Kövek 87%-ék. Valaki mondja már meg, hogy azzal a madnem kocka alakú kövel mit kell csinálni?
Sötét Varázslatok Kivédése Terem 37%-ék. Ide adjatok már egy kis helpet! Ki brom húzni a fiókokat, de mit lehett vele csinálni?? És azt a manót ell lehet kapni??
2 Emelet 97%-ék. Két fáklyát nem lehett meggyújtani! Valakinek sikerült minden fáklyát meggyújtani itt!
PLEASE adjatok helpet!
85% nál tartok
nekem eredeti magyar
kösszi szépen tofu lekötelezté te már amugy kész vagy?
pls segítsen valaki
1. A nagyteremben az asztalon rögtön amikor belépsz!
2. Az óratoronynál lent az udvaron a "vizesés" elõtt! Ami akkor lessz vizesés ha megjavítod a szobrokat!
3. A könyvtárnál az asztalon a sapka!
4. Lunától kijösz az udvarra, és a levélcsoport alatt!
5. A viaduct entrance jobb oldalán a portré elõtt!
2. Az óratoronynál lent az udvaron a "vizesés" elõtt! Ami akkor lessz vizesés ha megjavítod a szobrokat!
3. A könyvtárnál az asztalon a sapka!
4. Lunától kijösz az udvarra, és a levélcsoport alatt!
5. A viaduct entrance jobb oldalán a portré elõtt!
hp 4ever!
Sziasztok én most 58% tartok ott akattam meg amikor lunának kell keresni ilyen tárgyakat és még csak 1 van meg a könyvtárban az a fej lécci segítsen valaki hogy hány tárgyat kell meg találnom és hogy hol megköszönném!!
THX tofu😊
menj el Paved Courtyardra Vajda Gergely és ott is csinálj 1 mocsarat!
hp 4ever!
Kenny azt kell csinálni hogy a padot odaviszed ahol látsz 2 szintes falat mint Colin Creawlynál utána fölmész a padról a tetõre ,megjavítod a tetõt
továbbmész kirobbantod a várhegy csúcsát ott lesz 1 gúla alakú vmi azt lerepíted arra a nagy X-re és kirobbantod
ennyi ezt meg kell még csinálnod Ginnynél valamint Paved Courtyardon!
sok sikert ha vmi nem tiszta Írj vissza!
továbbmész kirobbantod a várhegy csúcsát ott lesz 1 gúla alakú vmi azt lerepíted arra a nagy X-re és kirobbantod
ennyi ezt meg kell még csinálnod Ginnynél valamint Paved Courtyardon!
sok sikert ha vmi nem tiszta Írj vissza!
hp 4ever!
most írok végigjátszást a fõszálra, pár nap múlva elérhetõ lesz itt: http://chapsy.uw.hu
Elakadtam ott tartok h Umbridge lett az igazgató és Luna 2 szorra is segítséget kér (óratorony elött)2 narancssárga x jelenik meg az a szökökút elött egy kicsi és egy nagy mit kell ezekkel csinálni?:S
THX
THX
Kétlem, hogy mindössze 100 mb lenne. Gyakorlatilag a big kiterjesztésû fájlokban van minden egyes adat és azok fejenként 1 gigabájtosak (kivéve a music.big).
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Menny ell aba az udvarba ahol a kamerát kellet megszerezni! A többi már adja magát!
75% eddig lenn van
Thx elõrre.
hi all
ott tartok,hogy umridge lett az igazgató. megcsináltam mindegyik ds tagnak a küldijét(pl a nagy órát megbütykölni). de ezután mit csináljak? 52%-nál tartok
THX
ott tartok,hogy umridge lett az igazgató. megcsináltam mindegyik ds tagnak a küldijét(pl a nagy órát megbütykölni). de ezután mit csináljak? 52%-nál tartok
THX
Majd ha leért a hun verzió akkor megnézem mennyit foglalnak a nyelvi dolgok és ha nem többet mint 100MB akkor felteszem külön vhova.
Next PC upgrade: 2022
00:00 van most, legkésõbb holnap holanpputánra lenn lesz!
Továbbra is csak torrentrõl, de kb egy ember osztja, az is baromi lassan, így akik töltik most nagyjából 58%-nál járnak.
Szerintem, ha végre sikerül leszedni, akkor pillanatokon belül fent lesz mindenhol.
Szerintem, ha végre sikerül leszedni, akkor pillanatokon belül fent lesz mindenhol.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A magyar verzió onnan tölthetõ le? Ha tudja valaki mondja meg .köszi
vagy akárki
ÉS Dave0092 honnan lehet letölteni? Lennél olyan szíves hogy megmondod?<#crazya>#crazya>
hol van a négy mocsár cuccos. én már 3-at találtam
már tölthetõ
pedig halálosan egysezrû!!! odamész mellé/elé, és megnyomod azt a bizonyos entert!<#gun>#gun>
ez nekem magas. szóval beszélni kell azokkal a malac alakú vízköpõkkel
EZ NEKEM MAGAS NAGYON MAGAS<#nemtudom>#nemtudom>
EZ NEKEM MAGAS NAGYON MAGAS<#nemtudom>#nemtudom>
de h lehecc iylen attól h olvasod mit kell majd késõbb csinálni, nem jelenti azt,h azonnal kell
jóvan nem tudhattam..
egyébként Luna holmiai az #1324-es hozzászólásban vannak.
de hogy lehetsz ilyen láma??? minek keresed amikor még nem is modnta!? ott thesztrálokat kell etetni, úgy, h elrepteted magasabb helyre a kaját!!!!!! akkor kell a cuccokat keresni, amikor már voldemorttal is harcoltál. a harmadik lunás cucc lesz a cucckeresés, és te még csak az elsõnél tartasz, õsláma
megvan mostmár csak abban kéne segíteni amit a 1484 es hozzászólásban írtam😄
ha az összessel beszéltél visszamész deanhoz!<#lama>#lama>
na sikerült😄Luna cuccait elkezdtem keresni de nincs se a nagyterembe se a könyvtárba mitévö legyek?1 szer már lementem Lunához de vmi food meg vmi meet röl dumált nekem és amikor elindultam vissza a kastélyba akkor megszólt h hova megyek..Itt mi a teendö