3837
10459618851186921382.jpg
  • buby18
    Egyébként hol vannak Luna cuccai??
    Mert én nem tudom hogy hol keressem :-(
  • mikiking
    És semmi küldetés nem lec ? A kopasszal,Voldemorttal sem kellesz küldeni sem semmi ?
  • toysoldier
    mostmár csak az van h felfedezel mindent :\
  • mikiking
    és akkor micsinaljak még 50 %ig ? basszam Hermionét ? nemáááááá,na többet vártam,egy nap alatt végigtolni ? áááhhhh
  • Kanál
    pedig ennyi a főszál :\
  • mikiking
    Én öszeszedtem Lunának az elvesztett cuccait,a csaj azt mondta,h elvesztett mindent(kíváncsi vok a szüzesége meg e maradt ... :P lool) megvan minden,oda is adtam vagy mi,de innen semmi feladat,most mit kell teni ? nem hinném,h vége a gamenak,még csak 50 %
  • Nokia 6288
    Hali!
    Én ott akadtam meg mikor le kell tenni a vizsgának és annak a csajnak kell összeszedni a cuccait!Merre vannak azok?
  • toysoldier
    nemá, télleg?
  • Code92
    kint van a szinkronos magyar verzió ha v.kit érdekelne.
  • Dexantreal
    Az lol, csak má rég írtam ezt a szót, sry.
  • toysoldier
    akarod mondani peace? :P
  • Dexantreal
    Akkor jó!

*pacsi*
  • csgj
    isten ments! utálom a Mardekárt! Én is Griffendél és Harry drukker vok! :D
  • Dexantreal
    Nálad Mardekár rulz? :P
    Mert akkor sry és piece minden mardekáros drukkernek.
    Nálam Griffendél az első és Harryék!
    Jahh, elszomorító, hogy nem tudják jól leírni a neveket és a házak nevét se.
  • csgj
    jól van, tényleg vicces, de azért ne essünk túlzásokba :D Meg aztán a viccesen túl kicsit elszomorító is...
  • Dexantreal
    Loál mordekár!
    Ez kész!
    Ez a legnagyobb!
    Griffendélesek utáljuk együtt a mordekárt!
    Looool ez nagyon kéééééééésssszz!!!!
    Toysoldier írásánál vettem észre, aztán kerestem meg a hsz-t, de nagyon komoly, itt dőlök a röhögéstől.
  • Dexantreal
    Loál. Wízli. Meg mi volt, amin még röhögtem? :S Valaki írt lentebb egy ökörséget az egyik névre :S. Den Thomas volt asszem :S.
    Lehetne majd egy lista a nevekről, ahogy a fórumozók írják, ha ez így halad tovább.
    Komolyan most má: ha játszol a géjmmel és esetleg a filmet is láttad, vagy fogod, sőt, ha a könyvet is olvastad... egy kis tiszteletet a neveknek legalább és írd rendesen.
  • toysoldier
    1. az Mardekár nem pedig mordekár
    2. a #1974-nak mi értelme volt?

am én se tudom h hol van
  • serious91
    Én már 80valahány százalékra vagy többre kivittem csak azt nem tudom hogy van a főlépcsőház és van az alagsori folyosó ott van egy portré aminek a jelszavát csak egy mordekáros gyerek tudhatja csak nem találom meg azt a gyereket ... minden mordekáros csak fikázik létsz helpeljetek...
  • serious91
    Cs all
  • buby18
    Hali.
    Lenne egy olyan kérdésem hogy miután össteszedtem a 28 ds tagot a Black-házba kerültem és nem tudom hogy hogy kell onnan kijutni.A végigjátszás azt írta hogy beszéljek Siriussal utána Arthur wízlivel és után megint siriussal,de én nem találom sehol Wízlit!!
    Plíz help valaki...Köszi
  • Dexantreal
    Jahh és razorból is elég sok van :P.
    De nfo-t is olvashatna pongi10.
    Ezt tegyük még hozzá.
  • csgj
    hát bakker... :D van a neten biztos sok warez fórum, látogasd meg azokat. De most még segítek: minden kis fájlt, ahogy szoktad gondolom, egybe kell tömöríteni, lehetőleg winRAR-al... ugyanolyan a razor, mint a többi
  • pongi10
    nem a hp-ről van szó.Azt már végigvittem bocs hogy ide írtam csak ide írnak legsűrűbben.
  • csgj
    milyen razor1911??? angolba csak hatred van, a magyart pedig nem egy ilyen csapat tette fel... valszeg csak vmi fake-t szedtél le, azért nemtod kicsomagolni. De legközelebb privátban intézzük a warezt!
  • pongi10
    júli 9-én
  • JackSparrow
    Mért már feltették magyarba??? És mikor??
  • pongi10
    helló!bocs hogy ide írok de a razor1911 által feltört játékokkal mi a teendő?mert már letöltöttem és nem tudom kicsomagolni.előre is köszi
  • csgj
    és ki a faxt érdekel (már bocs) ?! Amikor feltették először a netre a magyart, akkor még okés volt, hogy mindenki lázban égett... de most már elég lesz a warez, jó?
  • toysoldier
    szenzációs....
  • JackSparrow
    DE nekem csak webesen lehet szedni! Mert a Flash fxp-be nincs benne 1 mappába sse! De az a lényreg hogy jön 130-150-nel! Nem 15-16-al!!!!!!!!
  • JackSparrow
    Fenn van a wanadon a magyar! Az atw-sen!
  • Dexantreal
    Nekem is lenne egy kérdésem.
    Tudnál türelmesen várni? :P
    Majd válaszolnak. Vagy nem. Én még full elején tartok.
  • qaíwsyedxrfctgv
    Három kérdésem lenne:
    1.a repülő lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
    2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
    jelszavát?
    3.a könyvtárban lévő portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!!
  • qaíwsyedxrfctgv
    HAHÓ VAN ITT VALAKI?????
  • qaíwsyedxrfctgv
    Három kérdésem lenne:
    1.a repülő lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
    2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
    jelszavát?
    3.a könyvtárban lévő portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!!
  • Dexantreal
    Jah, ezt eddig nem tudtam :P.
    Thanks!
  • toysoldier
    itt
  • Dexantreal
    Én szombaton.
    Abban biztos lehetsz, hogy minimum követi úgy, hogy átvan írva picit megint és nem hasonlít mindenütt a könyvre. Ez már szokásuk ehh és ez rossz szokás :P.
  • Dexantreal
    Hol, merre? :S