3837
-
buby18 #1993 Egyébként hol vannak Luna cuccai??
Mert én nem tudom hogy hol keressem :-( -
mikiking #1992 És semmi küldetés nem lec ? A kopasszal,Voldemorttal sem kellesz küldeni sem semmi ? -
#1991 mostmár csak az van h felfedezel mindent :\ -
mikiking #1990 és akkor micsinaljak még 50 %ig ? basszam Hermionét ? nemáááááá,na többet vártam,egy nap alatt végigtolni ? áááhhhh -
Kanál #1989 pedig ennyi a főszál :\ -
mikiking #1988 Én öszeszedtem Lunának az elvesztett cuccait,a csaj azt mondta,h elvesztett mindent(kíváncsi vok a szüzesége meg e maradt ... :P lool) megvan minden,oda is adtam vagy mi,de innen semmi feladat,most mit kell teni ? nem hinném,h vége a gamenak,még csak 50 % -
Nokia 6288 #1987 Hali!
Én ott akadtam meg mikor le kell tenni a vizsgának és annak a csajnak kell összeszedni a cuccait!Merre vannak azok?
-
#1986 nemá, télleg? -
Code92 #1985 kint van a szinkronos magyar verzió ha v.kit érdekelne. -
Dexantreal #1984 Az lol, csak má rég írtam ezt a szót, sry. -
#1983 akarod mondani peace? :P -
Dexantreal #1982 Akkor jó!
*pacsi* -
csgj #1981 isten ments! utálom a Mardekárt! Én is Griffendél és Harry drukker vok! :D -
Dexantreal #1980 Nálad Mardekár rulz? :P
Mert akkor sry és piece minden mardekáros drukkernek.
Nálam Griffendél az első és Harryék!
Jahh, elszomorító, hogy nem tudják jól leírni a neveket és a házak nevét se. -
csgj #1979 jól van, tényleg vicces, de azért ne essünk túlzásokba :D Meg aztán a viccesen túl kicsit elszomorító is... -
Dexantreal #1978 Loál mordekár!
Ez kész!
Ez a legnagyobb!
Griffendélesek utáljuk együtt a mordekárt!
Looool ez nagyon kéééééééésssszz!!!!
Toysoldier írásánál vettem észre, aztán kerestem meg a hsz-t, de nagyon komoly, itt dőlök a röhögéstől. -
Dexantreal #1977 Loál. Wízli. Meg mi volt, amin még röhögtem? :S Valaki írt lentebb egy ökörséget az egyik névre :S. Den Thomas volt asszem :S.
Lehetne majd egy lista a nevekről, ahogy a fórumozók írják, ha ez így halad tovább.
Komolyan most má: ha játszol a géjmmel és esetleg a filmet is láttad, vagy fogod, sőt, ha a könyvet is olvastad... egy kis tiszteletet a neveknek legalább és írd rendesen. -
#1976 1. az Mardekár nem pedig mordekár
2. a #1974-nak mi értelme volt?
am én se tudom h hol van -
serious91 #1975 Én már 80valahány százalékra vagy többre kivittem csak azt nem tudom hogy van a főlépcsőház és van az alagsori folyosó ott van egy portré aminek a jelszavát csak egy mordekáros gyerek tudhatja csak nem találom meg azt a gyereket ... minden mordekáros csak fikázik létsz helpeljetek... -
serious91 #1974 Cs all
-
buby18 #1973 Hali.
Lenne egy olyan kérdésem hogy miután össteszedtem a 28 ds tagot a Black-házba kerültem és nem tudom hogy hogy kell onnan kijutni.A végigjátszás azt írta hogy beszéljek Siriussal utána Arthur wízlivel és után megint siriussal,de én nem találom sehol Wízlit!!
Plíz help valaki...Köszi -
Dexantreal #1972 Jahh és razorból is elég sok van :P.
De nfo-t is olvashatna pongi10.
Ezt tegyük még hozzá. -
csgj #1971 hát bakker... :D van a neten biztos sok warez fórum, látogasd meg azokat. De most még segítek: minden kis fájlt, ahogy szoktad gondolom, egybe kell tömöríteni, lehetőleg winRAR-al... ugyanolyan a razor, mint a többi -
pongi10 #1970 nem a hp-ről van szó.Azt már végigvittem bocs hogy ide írtam csak ide írnak legsűrűbben. -
csgj #1969 milyen razor1911??? angolba csak hatred van, a magyart pedig nem egy ilyen csapat tette fel... valszeg csak vmi fake-t szedtél le, azért nemtod kicsomagolni. De legközelebb privátban intézzük a warezt! -
pongi10 #1968 júli 9-én
-
JackSparrow #1967 Mért már feltették magyarba??? És mikor?? -
pongi10 #1966 helló!bocs hogy ide írok de a razor1911 által feltört játékokkal mi a teendő?mert már letöltöttem és nem tudom kicsomagolni.előre is köszi -
csgj #1965 és ki a faxt érdekel (már bocs) ?! Amikor feltették először a netre a magyart, akkor még okés volt, hogy mindenki lázban égett... de most már elég lesz a warez, jó? -
#1964 szenzációs.... -
JackSparrow #1963 DE nekem csak webesen lehet szedni! Mert a Flash fxp-be nincs benne 1 mappába sse! De az a lényreg hogy jön 130-150-nel! Nem 15-16-al!!!!!!!! -
JackSparrow #1962 Fenn van a wanadon a magyar! Az atw-sen! -
Dexantreal #1961 Nekem is lenne egy kérdésem.
Tudnál türelmesen várni? :P
Majd válaszolnak. Vagy nem. Én még full elején tartok. -
qaíwsyedxrfctgv #1960 Három kérdésem lenne:
1.a repülő lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévő portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!! -
qaíwsyedxrfctgv #1959 HAHÓ VAN ITT VALAKI?????
-
qaíwsyedxrfctgv #1958 Három kérdésem lenne:
1.a repülő lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévő portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!! -
Dexantreal #1957 Jah, ezt eddig nem tudtam :P.
Thanks! -
#1956 itt -
Dexantreal #1955 Én szombaton.
Abban biztos lehetsz, hogy minimum követi úgy, hogy átvan írva picit megint és nem hasonlít mindenütt a könyvre. Ez már szokásuk ehh és ez rossz szokás :P. -
Dexantreal #1954 Hol, merre? :S