3837
-
tofu #2033 ZOLO úgy tudsz váltani hogy klikkelsz ballal vagy jobbal attól függetlenül hogy merre akarod és hogy a célpont mellett balra vagy jobbra található-e célpont!
(ezzel én is sokat bajlódtam) -
tofu #2032 2H4U-4WBJ-9JBV-UAWL-2KR5 -
Dexantreal #2031 csgj ne piszkáljá :P.
Jól van igyekezni fogok :P.
-
cseni #2030 valaki meg tudná mondani a telepítési kódját????
-
#2029 Csak azokat kell visszatenni a helyükre, amik a földön vannak (talán 3-4) s persze, a megfelelő színre.
Ha megvan, a javító varázslattal a 3-4 vitrint meg kell javítani.
S kész. Esetleg a portörlővel tisztíts meg néhány kupát némi pluszpontért cserébe. -
#2028 A célpontok között hogyan tudok váltani?Kissé felbasz , hogy az egérrel nem lehet kamerát irányítani, és így nem mindig azt célozza be, akit én szeretnék... -
csgj #2027 pff... nem kell erőlködni, tedd fel a Harry Potter Kviddics Világkupa játékot, abban aztán nem kell se ész, se ügyesség... az menni fog :) -
Dexantreal #2026 Thanks a tippeket mindenkitől és Kanál, jééééé, igeeeen tudddok gondolkodni is bármily meglepő, de, ha már sokadjára baszakodok ott eredménytelenül, akkor már kissé mérges vagyok :P.
Én oda reptettem, amit tudtam, mert a sarokban is van mindegyik oldalon pár, de azokra akárhogy erőlködök, nem emeli rá a pálcáját és erről ennyit.
Majd még erőlködöm. -
#2025 Nem rombolni kell, hanem javítani
:)
Amúgy nem tűnik a játék annyira nehéznek, hogy így elakadj. -
tofu #2024 nem tudjátok hol van a két kártyajátékos 1-et már +találtam vki segítsen már
én megpróbálok segíteni mindenkinek nekem meg senki sem segít! -
tofu #2023 Közvetett Csarnok pepi024 -
Kanál #2022 vagy csak nehéz gondolkozni ^^_ -
#2021 ott csak be kell reptetni a trófeákat a helyükre aztán megjavítani.
nem kell oda a reducto -
Dexantreal #2020 Looool mekkora fasz ez a géjm! Úgy engedett oda ez a gyökér Angelinához, hogy nem is ismeri Harry a Reductot és így persze, hogy nem tudja szétzúzni a vitrineket, vagy mi a rákot loál.
Akkor, hogy a picsába csinéáljam meg ezt az egész szart??
Kész, elegem van ebből a géjmből. Még mindig ott szenvedek a trófea teremben vagy hol Angelinánál. -
pepi024 #2019 a Paved Courtyard-ot hogy írják le magyarul.plz help -
jano22 #2018 Nincs semmi feladat.
Továbra se. -
jano22 #2017 A két mocsarat már megcsináltam.
Pitonnál is voltam.
??? -
tofu #2016 ooh már +van az összes lábnyom
van 12/11 csomagom
és 12/11 bábum(sakk) -
tofu #2015 olvass vissza az előbb írtam le mit kell csinálni!jano22 -
jano22 #2014 Sziasztok!
67%-nál vagyok és marhán nem tudom mit kell csinálni.
Semmi feladat nincs. -
MMartyn #2013 AH megtaláltam kész csoda :) mind a 28ds tag kész egyelőre nincs gond -
pokolipeti #2012 Ja bocs,ez véletlen volt... -
pokolipeti #2011 NIKI+Viktor -
MMartyn #2010 Már minden készvan a DS tagokbol kivéve Hannah Abott még mindig nem találtam meg a titkos átjárot, meik lépcsőknél kell beszélni a portréval? plz valaki irja le nekem részletesen! -
pepi024 #2009 KÖSZI -
tofu #2008 menj el Paved Courtyardra vagy Közvetett Csarnok
ott csinálj 1 mocsarat majd menj Pitonhoz!pepi024 -
tofu #2007 helló ha vki tud segítsen:
-Fred&George rejtett csomagjai(12/10 +van)
-Bábuk(12/11+van)
-Lábnyomok(3/2+van)
segítsetek hol találok még!
-
pepi024 #2006 45%-nál mit kell csinálni mert hermione meg ron csak anyit mond hogy keresem meg a ds tagokat a tegergők térképen de ott nincs egy név se.
PLEASE HELP -
qaíwsyedxrfctgv #2005 köszi GarET!
amúgy a gorkók már megvannak de a 100%-hoz meg kell találni 5 fajta repülő lényt. -
GarET #2004 a gorkók lejebb le vannak írva mind az 5, merre található, kicsit olvass viisza, a nagyteremben a "katedránál" varázsolj többször arra szárnyas izére-vmi könyvtartó, vagy jegyzett tartóta és akkor lejön egy bagoly és odaadja az újságot.
A képet nem tudom. -
mikiking #2003 Hát nekem a játék az elején bejöt eléggé,faszán megcsinaltak meg minden,de hogy ilyen rövidre csinaltak,az nagyon xar, + a kviddicst kihagyták,na hát ez megbocsájthatalan,meg vannak apróbb hibák,hát többet vártam :( -
qaíwsyedxrfctgv #2002 helló!
Három kérdésem lenne:
1.a repülő lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévő portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!!
valaki segítsen!!!! -
tofu #2001 chapsy.uw.hu DE máskor OLVASS VISSZA! -
#2000 visszaolvasol
ték ^^ -
Bully1993 #1999 Na szóval hol találok a Harry Potter 5 höz egy végigjátszást létszi! -
Bully1993 #1998 Ja bocs a HP 5-re gondoltam véletlenül rosszat nyomtam! -
tofu #1997 vki tudna segíteni a negyedik emeleten van 1 portré annak kéne a jelszava vmi Percival a neve és azt mondja 1-szer hogy Basil Fronsacot keressem meg másszor meg azt hogy a portré másik végét kutassam vki segítsen! -
Bully1993 #1996 Szevasztok! Meg tudja valaki mondoni melyik oldalon találok Harry Potter 4 végigjátszást? Előre is köszi! -
buby18 #1995 Köszi -
mikiking #1994 1. Nagyterem, egy asztalon.
2. Entrance Courtyyard, (vmeik udvar,nincs sok ) el kell söpörni a faleveleket, az alatt.
3. Könyvtár, egy asztalon.
4. Clock Tower Courtyyard(udvar,ez az órás ), a szökőkút előtt.
5. Viaduct Entrance, a lépcső mellett, a portrénál.