3837
-
Dave0092 #2073 Azért ha megnézitek a játékot és a filmet, miden szinte ugyanaz, a Wrasly dobozok ugyanazok, a rádio kürt is, minden telejsen ugyanaz mint a játékban, és ha a filbne ugy lett volna hogy segitsen neki, akkor abban mijo lett volna, am Luna jol nézlki és nagyon kislányos hangja van -
#2072 az magyarul kövezett udvar
énis nehezen találtam meg előszőr ^^ -
Ádám008 #2071 Mivel nekem magyar, pár dolgoban pl. a végigjátszás nem segít. (mivel azt a író az angol verzió alapján írta)
Pl. Hol van a Paved Courtyyard? (erre sehogy nem jöttem rá) -
#2070 a könyvben is azt mondta neki Luna
meg a filmnek nem is a játék lényegét kell visszaadnia, hanem a könyvét -
Kenny19 #2069 megnéztem a premier elöttiét tegnap vagyis ha ígyvesszük még ma:Dnaon jó bár nem adja vissza a játék lényegét pl mikor a végén a filmben harry megkérdezte Lunát h segítsek e keresni a cuccaidat Luna azt mondta rá h nem kell..de nem akarom lelöni a poént,vki itt még nem látta a filmet.. -
qaíwsyedxrfctgv #2068 nem tudja valaki hol találom a repülő lényeket amik a 100%-hoz kellenek? -
royaltom #2067 köszi!!! -
griveous #2066 thx:D:D -
#2065 tessék -
griveous #2064 nem vagyok az de nem tehetek róla hogy nincs kedvem végigolvasni az egészet mer kva hosszu és a linket se láttam... ahelyett hogy ien vagy megmondhatnád vagy akk linkeld be nekem pls:D:DXDXD -
#2063 akkora faszláma vagy hogy az már hihetetlen....
rohadt sokszor be lett írva simán is, hogy hol vannak,és
a végigjátszás is nagyon sokszor be lett linkelve
.... -
qaíwsyedxrfctgv #2062 bocs toysoldier!
-
griveous #2061 és hogy keressem 5 elveszett cucc???:D:D:D:D:D:D:D -
#2060 a kereső tudja a megoldást.... -
tofu #2059 boccs Martyn kövezett csarnok vagy mi boccs félrenéztem tod nekem angol
Kövezett Udvar csarnok vagy vmi és odamenj! -
griveous #2058 hehe ezt még én se tudtam:D:D am az én gondomra ki tudja a megoldást?:P -
tofu #2057 qaíwsyedxrfctgv azt kell csinálni hogy fölveszed a láthatatlanító köpenyt és úgy mész oda 2 mardekáros siet vmilyen órára és az átjárót fogják használni így te meghallod a jelszót ha ottvagy!
-
#2056 mondom hogy majd segít valaki ha tud -
#2055 már rég megcsináltad volna ha képes lennél visszaolvasni -
qaíwsyedxrfctgv #2054 nem tudnék várni!!!én már egy csomó embernek segítettem de nekem eddig még csak egy ember segített.! -
griveous #2053 legalábbis annál a képes dolognál fontosabb..:D am nem szeretem ezt a varázsló sakkosat a mardekárosnak vot egy királya meg egy parasztja nekem joval több és erösebb bábuim és elkezdi a köscög h döntetlenXDXD -
griveous #2052 sztem az enyém fontosabb mer az küldi.. -
#2051 nem tudnál várni?
majd valaki segít ha tud.... -
Dave0092 #2050 Megnéztem a filmet, nagyon jo -
qaíwsyedxrfctgv #2049 tudna valaki segíteni?!
az alaksori folyosó végén lévő képnek a jelszavát melyik mardekárostól tudon meg.help pls!!!!!!!!!! -
#2048 crackeld meg
itt találsz cracket -
capone0121 #2047 hy!az a bajom h nem tom elindítani a játékot pedig feltettem és akkor rá mek az ikonra és ki irja h Emulátorprogrammal való ütközés észlelése.és erre csak annyit lehet nyomni h ok és akkor ennyi és nem indul!!mi lehet a baj???? -
qaíwsyedxrfctgv #2046 tudna valaki segíteni?
az alaksori folyosó végén lévő képnek a jelszavát melyik mardekárostól tudon meg.help pls!!!!!!!!!!
-
#2045 #2040 -
griveous #2044 nah nekem nem tudtok segiteni? 5 db cuccát tüntették el.. hol vannak? mondjátok meg PLS -
#2043 igen az -
MMartyn #2042 Plz valaki segitsen ugyan ott járok mint Pepy -
MMartyn #2041 Közvetett csarnok az hol van? mert nekem magyarul van meg és helyszínek nél sehol se irja ki/ csak kővezett udvart ir esetleg az az?
-
#2040 visszaolvasol -
griveous #2039 oks thx és luna lovegod cuccait tudjátok hol lelem meg?:D -
tofu #2038 Pitonnak az a könyvb kell Grivious ami a zárolt részlegben van a legutolsó előtti polcnál balra ezt enterrel fölveszed és odaadod neki!
-
#2037 1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsőt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)
Máskor olvass vissza! -
royaltom #2036 Sziasztok!
tudja valaki hogy hol vannak a beszélő malac szobrok amiket Dean Thomasnak
kell megmutatni???
Előre is kösz! -
griveous #2035 tudtok segiteni? a hp5-ben elakadtam minden küldit megcsináltam szal két mocsár bagolyházban rivallok oratorony stb.. már nincs semmi kivéve pitonnak kell az a könyv amit nem találokXD de sztem nem az a lényeg vagy igen? de ha nem akko hova menjek? -
tofu #2034 vki segítsen ebben legalább hol található az ikrek cuccai?