3837
-
C7 #2113 futás ha nyomva tartod a shiftet. tofu aszondod a robbantós mindkettő könnyű. ezek szerint neked megvan mind2. nem mondanád el, melyik a második? nem az óratoronyi -
#2112 ty -
darkrage #2111 szerintem amikior köpkövezel a lökést álltsd át ugy hogy billentyűkkel kelljen lökni(varázsolni) és ugy sokkal könnyebb(legalábbis nekem az volt XD -
tofu #2110 tonytomi menj Paved Courtyyardra(Kövezett Udvar)és ott is csinálj mocsarat majd menj Pitonhoz okklumencia órára!
Millann a Shiftel futsz! -
#2109 hogy kell futni? -.-'
mer elején írt vmit de nem figyeltem igy meg olyan lassan megy mint két teknősbéka hátrafelé :-c -
tonytomi #2108 Egy kis segítség kellene ott tartok amikor másodszor is megcsináltam a küldetéseket az óránál a hangszórókat szédszedtem mindent megcsináltam nincs semmi feladat és elvileg okklumencia következne de nem elzi a térkép h lenne ott órám hiába megyek Pitonhoz nincs semmi... PLS help -
tofu #2107 hát jah a robbantós snapszli könnyű mindkét elsőre sikerült de a köpkő béna vok nem tom hagyományosba +verni! csak 1-szer vertem + -
tofu #2106 nah már ott tartok hogy +van az összes lény 5/5
és csak ezek kellenének:
-Bájitaltan 0% itt vki segítsen mert nem tom mit kell az üvegcsékkel!
-Kövezett Udvar(gondolom itt majd akkor megy fel 100-ra ha majd a 4. köpkövest győzöm le)
-Bejárat előtti udvar (itt is akkor ha +verem a köpkövest)
de a bájitaltan szobában segítsen vki mit kell az üvegcsékkel mert én akárhogy forgatom nem kapok semmi pontot -
C7 #2105 hát köpkőbe elég gyenge vok, de nagyjából megy... általába arra jáccok, h elüssem a másikét, de a hagyományos az más tészta... egyszer volt egy olyan állásom, h volt vagy 4 golyó, és csak akkor nyerhetek ha midnet én veem ki. és sikerült. de a griffendél ellen nem tudtam megcsinálni. nem vagyok túl gyenge, de a sakkba jobb vagyok:D robbantós snapszliba meg csak annyi, h szín szerint először arany ezüst, és aztán csinálod a többit -
C7 #2104 ahol a mardekár van, amellett áll egy csaj, az az. kéne nekem eg robbantós snapszlis, de nem az, amelyik az óránál van. -
darkrage #2103 pls valaki segítsen! -
darkrage #2102 megtaláltam 3 köpkő bajnokot de a 4. nincs meg, mert megvan a kövezett udvarnál, megvan a bejáratelőtti udvar és az óratorony előtti udvar is lécci segítsen vki hol a negyedik! -
Dave0092 #2101 gyujtsd meg azb összes fákját -
darkrage #2100 Valaki esetleg a mellészálakról nem fog végigjátszást csinálni???? -
tofu #2099 most itt tartok:
Viadukt előtti főbejárat 92%
Bájitaltan 0%
Bejárat előtti udvar 99%
Griffendél klubhelység 93%
Kövezett Udvar 84%
2. Emelet 94%
4. Emelet 92%
Sötét varázslatok kivédése 20%
a többi 100-on van
+van az összes portréjelszó
Fred&George elrejtett cuccai és Lunáé is +vannak
Sakkbajnok vok
Roxfort felfedezettsége 92%
Játék Teljesítve 91%
már csak 300 felfedezéspont kell
de már kezdek kifogyni az ötletekből
jah 1 madár hiányzik
és 2 köpkő meccs van vissza de azt nem tok -
tofu #2098 kersed + a ruháit amit itt találsz:chapsy.uw.hu
-
royaltom #2097 Sziasztok!
(kb:50%-nál)miután Hagrid háza elött megküzdöttem Malfoyékkal nem messze utána találkozom Lunával, de nem tudom mit kell neki ott megcsinálni!
Előre is kösz! -
tofu #2096 valaki nem tud nekem villám leckét köpkőből adni hagyományos játékban?
mert akárhogy próbálkozom 1-szer túl erős másszor túl gyenge
vki segítsen a többit már megvertem!
tényleg Beatles te tudsz köpkövezni? -
#2095 Köszi -
qaíwsyedxrfctgv #2094 és nem tudjátok hol van a 4 köpkő bajnok -
C7 #2093 c/documetns ad settings/neved/!local settings/!application data/electronic arts -
C7 #2092 hát van a bagoly, a varjak, van az egyik hídnál ha lemászol denevérek. meg van még pár, de azokra nem emlékszek -
qaíwsyedxrfctgv #2091 nem tudja valaki hol találom a repülő lényeket amik a 100%-hoz kellenek? -
#2090 A mentéseket hova rakja mert nemtalálom sehol.köszi -
Kenny19 #2089 jóvanmá nem vagyok egy hermione granger:D hibázni csak lehet nem?:Dmai gyerek vok..XD -
Dexantreal #2088 Ez tod olyan, mint a nevek elírása és a mordekár... ezen még mindig tudok röhögni... vagy, ha azt nem is, de vigyorogni mindenképp. -
Dexantreal #2087 Én majd szombaton lesem meg, de jó hallani, hogy érdemes megnézni. Kíváncsian várom már. -
csgj #2086 Ja, amúgy most láttam a filmet, és érdemes megnézni mindenkinek, mert naaaagy film! Komolyan, sokkal jobb lett, mint a többi rész! (de ezt a filmes/könyves hp topicban lehetne folytatni, oké? :)) -
csgj #2085 öö... ugye csak viccből írtad "p"-vel az "egyébként" szót? :) -
Kenny19 #2084 egyépként nem tudjátok h a film szinkronosan mikorra várható kb a torrent oldalakra?vagy ha már fent van vhol akkor szóljatok!! -
griveous #2083 ennyiből igazad van.. de ugyértem h a történetbeli küldiknek van vége:( szal már csak ien felfedezgetösek maradtak.. nem? -
tofu #2082 amúgy 86%-nál járok de még sok helyet föl tudok vinni 100-ra tehát nem is olyan nehéz ez az egész (pedig én nem vok olyan felfedezgetős) -
tofu #2081 még nincs vége griveous mert még a felfedezéspontokat is össze kell szedni!
állatokat gyűjteni,felismerni
Fred&George elveszett cuccait összegyűjteni
Portrékódok megszerzése
Szellemképek megszerzése
Kiválóra vizsgázni és még sorolhatnám!
-
griveous #2080 ebbe a hp 5 be az nem vot jó h nem vot annyira mozgalmas és rövid
:S majdnem az egész azzal telt el h szedd össze a 28 ds tagot:S
-
griveous #2079 hehe:D:D:D
nézd meg a végigjátszástez most tééleg az orrod elött van nekem irta le ide a linket:DXDXD -
#2078 -
MMartyn #2077 Kősz a segitséget, most ott akadtam el hogy legyőztem dumbledorral voldeort ot aztán Luna LoveGood cuccait hol találom?
-
griveous #2076 óó bazzeg megvan luna 5 cucca és nincs több küldi:((( ezekszerint végigvittem:S -
Dave0092 #2075 Azért ha megnézitek a játékot és a filmet, miden szinte ugyanaz, a Wrasly dobozok ugyanazok, a rádio kürt is, minden telejsen ugyanaz mint a játékban, és ha a filbne ugy lett volna hogy segitsen neki, akkor abban mijo lett volna, am Luna jol nézlki és nagyon kislányos hangja van -
K Ace #2074 Énis ezt a véleményt osztom. Énis láttam a filmet, és van hogy a szöveg is szórol szóra ugyanaz, mint a játékba. A játék nemis lehetett volna hosszabb, mer tényleg minden benne van ami a filmben.