3837
10459618851186921382.jpg
  • Shevchenko
    kössz
  • tofu
    nah most nekem kéne help Piton szobájában (bájitaltanszoba)mit kell csinálni a tégelyekben lévő zöld színű fiolákkal aki tudja írja már le!
  • tofu
    azért mondom>)
  • tofu
    GYŰJTSD ÖSSZE lUNA CUCCAIT
    a végigjátszás itt can!
  • Shevchenko
    Én 84%-nál vagyok,de Lunának még mindig hiányzik valami.Hermióna állandóan azt mondja én a MAJOM hirdetéseivel foglalkozék.Mit csináljak?
  • darkrage
    már megvan
  • darkrage
    de a 7.-en hol van??
  • darkrage
    köszi XD
  • tofu

vársz 10 s-t és töltheted is le
    amúgy jó mert nekem is ezzel megy a játék!
  • tofu
    darkrage ha a 4.emeletenvagy akkor a másik vége a 7. emeleten van ahol a szükség szobája
    ha meg nem akkor fordítva 7-ről a 4-re menni!
    én is mire rájöttem!:D
  • C7
    asszem vhol a hetediken, nem a scurriols scoundrel. de nem bizti, h az
  • capone0121
    bazz én nem találtam sehol se meg azt a hülye cracket vki plz linkeljen már ide 1et h ahonnan 1ből le lehetne tölteni és nem kell még keresgetni az oldalon!!köszi^^
  • darkrage
    oké köszi már megvan akkor azt a másik oldalt kell megkeresni az nem tod hol van?
  • C7
    az nem ugrik be. láthatatlanul kövesd a kettő mardekárost. ha nincsenek ott (mutatja a dumájukat) akkor a másik pincerészbe menj
  • darkrage
    most ott vagyok a boszorkányos képnél láthatatlanul mi a teendőm?
  • darkrage
    van 1 olyan kép aki azt kéri hogy keressük meg az ő másik felét az nem tod hol van?
  • darkrage
    ott a snapszli
  • C7
    darakrage köszi de már megtaláltam, kerestem vkit aki nem járkál. naon köszi
  • darkrage
    a 3.-on van a híd elöt
  • C7
    a hollóhátnál és a mardekárnál arra jácc, h az elsővel próbáld meg eltalálni és közelebb juttatni a sajátod, aztán utána már csak amit ő lő azt kell kilőni, nem kell a ajátoddal törődni. ő meg nem lövi el a tied
  • csgj
    ehhe.. kösz :D Csak így akkor meg kell vernem őket még párszor, ami nem olyan egyszerű :P
  • C7
    hát kiírja az elején hányszor kell megverni, asszem bemehet közötte 1-2 vereség. akkor van megcsinálva ha kapod a discovery pontokat belőle
  • csgj
    hát engem, mint írtam, az idegesít a köpkövezésben, hogy hiába sikerül megnyernem, a játék nem írja ki teljesítettnek (elmentettem, nyugi :D)... És így az életbe nem fogom 100%-osan kijátszani a játékot :( ergo, nem fog nekem soha kinyílni az összes ajtó :(
  • darkrage
    jah akkor várj!
  • C7
    az a kövezett. nincs meg, mer a herbology végénél nincs senki, a másik vége a képnek meg az óratornyos. a másik másik robabntós kéne:)
  • darkrage
    a paved courtyyard az mi magyarul? kövezett udvar? nah megvan a robbantós?
  • C7
    köszi szépen
  • C7
    a köpkő nem ott van. az a paved courtyyardon áll egyedül
  • darkrage
    már megirtam hol van a másik robbantós XD
  • darkrage
    köszi és nem találtam az utolsó köpkövet egyik oldalról sem se a boszorkány alvó részénél se a boszorkány ébrenlévő részénél!
  • tonytomi
    Fred és Georgé nem volt meg ez volt a hiba a többi igen kösz mindenkinek a gyors választ:D
  • C7
    nagyon kéne a második robbantós!!!
  • C7
    kell a kövezettbe, Lunánál és Ginnynél. meg majd freddel vagy georgedzsal
  • Lucifer17
    KÖSSZ
  • C7
    a szükség szobájába van Neville, de ne is odamenj, menj egyből a hálószobába a könyvér, mer úgyis odaküld.
  • C7
    lemész a dungeonsba láthatatlnaul, és követed a kettő gyereket, aztán utána majd láthatóan is lemész a dungeonsba
  • Lucifer17
    HOL VAN NEVILLE BIMBA HÁZIJÁNÁL, MERT SEHOL SEM TALÁLOM??
  • tonytomi
    THX ezt eddig még nem csináltam meg kell még mocsaárosítani?
  • darkrage
    a másik az ott van amikor bemondod a képnek hogy lángoló fülbemász(fleaming earwigs) és utána elfodulsz balra
  • darkrage
    a boszorkányos kép jelszavát milyen mardekárostól kell megkérdezni?