3837
-
#2153 kössz -
tofu #2152 nah most nekem kéne help Piton szobájában (bájitaltanszoba)mit kell csinálni a tégelyekben lévő zöld színű fiolákkal aki tudja írja már le! -
tofu #2151 azért mondom>) -
tofu #2150 GYŰJTSD ÖSSZE lUNA CUCCAIT
a végigjátszás itt can! -
#2149 Én 84%-nál vagyok,de Lunának még mindig hiányzik valami.Hermióna állandóan azt mondja én a MAJOM hirdetéseivel foglalkozék.Mit csináljak? -
darkrage #2148 már megvan
-
darkrage #2147 de a 7.-en hol van??
-
darkrage #2146 köszi XD
-
tofu #2145
vársz 10 s-t és töltheted is le
amúgy jó mert nekem is ezzel megy a játék! -
tofu #2144 darkrage ha a 4.emeletenvagy akkor a másik vége a 7. emeleten van ahol a szükség szobája
ha meg nem akkor fordítva 7-ről a 4-re menni!
én is mire rájöttem!:D -
C7 #2143 asszem vhol a hetediken, nem a scurriols scoundrel. de nem bizti, h az -
capone0121 #2142 bazz én nem találtam sehol se meg azt a hülye cracket vki plz linkeljen már ide 1et h ahonnan 1ből le lehetne tölteni és nem kell még keresgetni az oldalon!!köszi^^ -
darkrage #2141 oké köszi már megvan akkor azt a másik oldalt kell megkeresni az nem tod hol van? -
C7 #2140 az nem ugrik be. láthatatlanul kövesd a kettő mardekárost. ha nincsenek ott (mutatja a dumájukat) akkor a másik pincerészbe menj -
darkrage #2139 most ott vagyok a boszorkányos képnél láthatatlanul mi a teendőm? -
darkrage #2138 van 1 olyan kép aki azt kéri hogy keressük meg az ő másik felét az nem tod hol van? -
darkrage #2137 ott a snapszli -
C7 #2136 darakrage köszi de már megtaláltam, kerestem vkit aki nem járkál. naon köszi -
darkrage #2135 a 3.-on van a híd elöt -
C7 #2134 a hollóhátnál és a mardekárnál arra jácc, h az elsővel próbáld meg eltalálni és közelebb juttatni a sajátod, aztán utána már csak amit ő lő azt kell kilőni, nem kell a ajátoddal törődni. ő meg nem lövi el a tied -
csgj #2133 ehhe.. kösz :D Csak így akkor meg kell vernem őket még párszor, ami nem olyan egyszerű :P -
C7 #2132 hát kiírja az elején hányszor kell megverni, asszem bemehet közötte 1-2 vereség. akkor van megcsinálva ha kapod a discovery pontokat belőle -
csgj #2131 hát engem, mint írtam, az idegesít a köpkövezésben, hogy hiába sikerül megnyernem, a játék nem írja ki teljesítettnek (elmentettem, nyugi :D)... És így az életbe nem fogom 100%-osan kijátszani a játékot :( ergo, nem fog nekem soha kinyílni az összes ajtó :( -
darkrage #2130 jah akkor várj! -
C7 #2129 az a kövezett. nincs meg, mer a herbology végénél nincs senki, a másik vége a képnek meg az óratornyos. a másik másik robabntós kéne:) -
darkrage #2128 a paved courtyyard az mi magyarul? kövezett udvar? nah megvan a robbantós? -
C7 #2127 köszi szépen -
C7 #2126 a köpkő nem ott van. az a paved courtyyardon áll egyedül -
darkrage #2125 már megirtam hol van a másik robbantós XD -
darkrage #2124 köszi és nem találtam az utolsó köpkövet egyik oldalról sem se a boszorkány alvó részénél se a boszorkány ébrenlévő részénél! -
tonytomi #2123 Fred és Georgé nem volt meg ez volt a hiba a többi igen kösz mindenkinek a gyors választ:D -
C7 #2122 nagyon kéne a második robbantós!!! -
C7 #2121 kell a kövezettbe, Lunánál és Ginnynél. meg majd freddel vagy georgedzsal -
Lucifer17 #2120 KÖSSZ
-
C7 #2119 a szükség szobájába van Neville, de ne is odamenj, menj egyből a hálószobába a könyvér, mer úgyis odaküld. -
C7 #2118 lemész a dungeonsba láthatatlnaul, és követed a kettő gyereket, aztán utána majd láthatóan is lemész a dungeonsba -
Lucifer17 #2117 HOL VAN NEVILLE BIMBA HÁZIJÁNÁL, MERT SEHOL SEM TALÁLOM??
-
tonytomi #2116 THX ezt eddig még nem csináltam meg kell még mocsaárosítani? -
darkrage #2115 a másik az ott van amikor bemondod a képnek hogy lángoló fülbemász(fleaming earwigs) és utána elfodulsz balra -
darkrage #2114 a boszorkányos kép jelszavát milyen mardekárostól kell megkérdezni?