3837
-
#2193 Nah, végre elkezdek a játékkal játszani, ma végeztem a Főnix Rendjével könyvben, így már neki merek állni :) -
tofu #2192 összegyűjtöd a ruháit!
itt NÉZZ UTÁNA
Vagy olvass vissza! -
tofu #2191 ami tartalmaz:
13. szint(max)
összes felfedezéspont
minden madár
Ikrek;Luna cuccai
minden minijáték és miniquest
minden épület felfedezése 100-on
magyar nyelven csináltam tehát angolul nem biztos h megy! -
royaltom #2190 sziasztok!
Miután 62%nál megölik Siriust vissza jövünk a kastélyba,Lunának milyen küldit kell megcsinálni????
Előre is kösz -
tofu #2189 vagy itt: -
tofu #2188 ha kell vkinek 99%-os mentés itt található:
-
tofu #2187 vki segítsen nem tudnátok hogy kell azt +csinálni hogy védekező bűbájok
1 csata során mert ez nekem 6/5 és kéne tipp mert hiába nyomatok 1 csomó védekező bűbájt 6/5 marad PLS Help Me! -
tofu #2186 menj Paved Courtyyardba vagy (Kövezett Udvar) és csinálj mocsarat
utána menj Pitonhoz okklumencia órára onnan meg már van Feladat! -
royaltom #2185 szevasztok!
60%nál járok és nincs semmi küldi mit kell csinálni?
Előre is kösz! -
Dave0092 #2184 olyan bugot énis találtam benen hogy elvegőbe lehet menni, pl amikor megy a lépcső és én akkor simán átudok szaladni a levegőbe a köv lépcsőre -
tofu #2183 ns és kössz! -
C7 #2182 bocs a capslockér -
C7 #2181 a 4. A MARDEKÁROS MELLETT ÁLL EGYEDÜL -
tofu #2180 hi legyőztem mind3 köpkövest darkragwe módszerével
de hol van a 4.? -
C7 #2179 csak kövesd a csajokat, alábnyomok elvezetnek -
royaltom #2178 hol van a többi hangosbemondó?
-
tofu #2177 amúgy köszi!darkrage 1000 köszi! -
tofu #2176 én értem!amikor colinnak segítesz akkor kifelé 1 platformot kell reparozni ha ezt a küldi után lebontod akkor is fel tudsz menni! -
royaltom #2175 tehát hol találom meg a főzetet?
-
darkrage #2174 érted dave0092??? -
darkrage #2173 hogy a bagolyházban azokat az oszlopokat amiket eccer felépítettél a legfelső emeleten ha reductoval lebontod akkor is fel tucc rá mnni ha nincs is ott XD -
darkrage #2172 nem kell semilyen főzet -
darkrage #2171 nah má a bagolyház is megvan -
royaltom #2170 hogy kell megszerezni a főzetet hogy beleöntsem a hangosbemondóba? -
Dave0092 #2169 na milyet találtál -
darkrage #2168 sehogy csak nyomsz egy entert -
darkrage #2167 jujj micsoda játékhibát találtam, ennél azért töbet vártam az EA-től
-
csgj #2166 úgy kell neked! :D -
royaltom #2165 eddig oké de hogyan szerezzek főzetet?? -
darkrage #2164 asszem nekem még 400-nál is több
a bagolyházban mit kell csinni? -
pepi024 #2163 ez a játék nagyon nem jó. 60% 65%-nál már vége van. fel fedezni meg kinek van kedve? sekinek. én jobra számítottam
10-es skálán én 6-ost adnék -
darkrage #2162 Nah a köpkövet azt ugy kell hogy az egérmozdulatokat átállítod hogy a billentyűkkelkelljen varázsolni aztán odamész valamelyikhez és minél tovább nyomod a hátrafelét annál erősebet lök a wasd -vel állítod be hogy merre lökje amerre a kamera néz arra fogja ellökni telljesen egyenesen hajrá!!!! -
tofu #2161 tényleg darkrage neked hányfelfedezés pont kell '+?
nekem 105 ha jól emlékszem! -
tofu #2160 és nekem tud vki röpkő tanácsot adni hogyan kell hagyományosban könnyen győzni
bagy ha vki elmagyarázza hogyan kell hálás leszek neki! -
tofu #2159 AZT KELL DARKRAGE boccs a caps-ért
hogy vannak ajtók azokat sorba kinyitod mind1iket és valamelyik végét becsukod és ha a jó oldallal kezdted akkor az összes becsukódik ami 1 odlalon van
nah ezt ugyanígy megcsinálod a másik oldalon és ennyi
meg a fáklyákat kell meggyúlytani -
darkrage #2158 fiuk mondja már el nekem valaki hogy mirtyle mosdójában mi a sz...-kell csinálni! előre is köszi -
#2157 egymásra kell rakni 2 padot a bemondónál, felmászol és beleöntöd azt a főzetet
az összesnél ezt kell csinálni -
darkrage #2156 jeee má 96% -
royaltom #2155 Sziasztok!
50%-nál találkozom Parvati és Padma Patillal valami hangosbemondórol beszélnek de nem tudom hogy mit kell csinálni??????
Légyszi irjatok!
Előre is kösz! -
tofu #2154 boccs chapsy.Uw.hu