Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hp 4ever!
Kandalló mellett lesz.
A mute gombot sem lehet nálam használni.
A menüben meg nem lehet a hangot állítani.
Ati
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
SoF II: C4z0rla
(És lehetõleg legyen PC😄)
hp 4ever!
ebben vajon van Magyar nyelv?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Találtam egy megoldást ami tökéletesen müködik!
Akinek valamilyen képfájlban van meg a játék ami valószínû, az egyszer UltraIso-val csomagolja ki egy könyvtárba, majd a kicsomagolt fájlokban fog találni két tömöritett fájlt,a "0compressed"-et és a "1compressed"-et.
Namármost ez a két fájl "zip" formátumba van tömörítve, tehát akár winrar-al akár zip-el ki lehet csomagolni!!!
Ha megtaláltátok õket akkor csomagoljátok ki elõször a "0compressed"-fájlt egy külön könyvtárba, majd mikor ez megvolt akkor csomagoljátok ki a "1compressed" fájlt is abba a könyvtárba ahová az elõzõ fájl tartalmát is kicsomagoltátok!!! Ez nagyon fontos, hogy abba a könyvtárba rakjátok!!!! Ha végeztetek ezzel akkor írjátok felül a HP.exe-t és Play and game 😊😊😊😊
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Segítség kéne. Én még nagyon az elején vok a játékban, és el iss akadtam.
Neville-nek kéne segíteni azt a növényt eltüntetni. Azt, hogy kell?
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
hp 4ever!
-------------
a lunás mocsarnál olvasta, de hol vannak a dobozok?
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
most raktam fel,de játék inditásnál kikapcsolja a monitort,hang van,dx9c fent van,9600xt-vel probálkozok,elvileg mennie kéne,mi lehet a hiba?
remélem segítek vele pár emberkének
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
BUDA > miskolc.
Valaki mondjom már nekem egy olyan oldalt ahonnan lelehet szedni a HP 5-öt magyarul.
THX 😄