3837
10459618851186921382.jpg
  • Narxis
    gamecopyworld
  • ralos
    léci valaki honan tudom leszedni a hp 5 kreket??
  • ralos
    valaki segít?? új vok honnan tom leszedni a craket??
  • Petyus1994
    1280x960-at akartam irni:D
  • Petyus1994
    Helosztok ! A max grafikát h lehet beállitani a játékban? mivel csak 1280x1024 a max felbontás közbe a monitorom sokkal többe is bir más játékoknál.
  • nimirig
    sziasztok!

Azt akarom kérdezni hogy amikor már túl vagyunk a luna feledatán akkor már nincs semmi olyan nagyobb küldetés?
  • Szupermuven
    Sziasztok!

Bocs, de lenne egy kérdésem a HP 1 játékkal kapcsolatban.
    Újra elkezdtem játszani vele,de sajnos megakadtam a végén, nem emlékszem, h h kell átjutni a 3fejű kutyán. Még mikor megjelent, akkor játszottam vele, és akkor sikerült, de már nem emlékszem, h h kell elaltatni mind1iket.
    Ha vki emlékezne rá, és leírná nekem, azt megköszönném!!!!!!!!

Sárkánytojás!
    újra raktam a gépem, így előröl elkezdem a játékot, de ha majd eljutok a fényképezőgéphez, megpróbálom azt, amit mondtál!
    Amúgy köszi a tanácsot!
  • sárkánytojás
    Luuccaa
  • sárkánytojás
    privát üzenetben válaszoltam neked is
  • sárkánytojás
    privát üzenetben válaszoltam
  • sárkánytojás
    a mini küldetésre vagy a kiváló jegyért való "megküzdésre" gondolsz?
    "Perselus Piton:
    A fent említett személynél kell felvenned a küldetést. Célod egy jól megfogalmazott bájitaltan dolgozat készítése. Hermione segítene neked, csak egy könyvet kell szerezned. Irány a könyvtár, azon belül a zárolt részleg, amelynek bal felső sarkában megtalálod az egyedül heverő poros könyvet. Vedd magadhoz és kérd Hermione segítségét. Az ő együttműködésével sikerült egy jó dolgozatot összeállítanod, és visszamehetsz Pitonhoz, kellemes dicséretet szerezve ezzel."
  • Luuccaa
    Help Pls!! Ott vagyok a minisztériumban, és már vagy fél órája hacrolok a Dumbledorral Voldemort ellen. De nem történik semmi. Mit kell csinálni, v meddig kell várni??
  • MREGO
    próbáltam felmászni,de nem enged felmászni.valaki be tudna tenni 1 képet,hogy hogyan tudnám leszedni colin gépét.pls!
  • csiröge
    sziasztok!
    tudna valaki segíteni? elakadtam Piton feladatánál...már nagyon sok feladatot megcsináltam, eléggé a "végét járom" de Piton feladata mindig visszatér...és egyszerűen nem tudom megcsinálni.
    köszi!
  • sárkánytojás
    jah és a fényképező előtti párkányon vingardium leviosa a gépre és "leejteni" Colin-nak
  • sárkánytojás
    szia

én is sokat szenvedtem a fényképezővel, aztán sikerült
    a baloldalon kell felmászni, de a "csöveket" meg kell javítani a Reparo-val, fent a párkányokon úgy tudod megjavítani őket, hogy a párkányon vannak kiálló részek és ha kintebb mész (nem a falhoz simulsz), akkor már tudsz varázsolni! Nem tudom mennyire érthető, de remélem tudtam segíteni!
  • Szupermuven
    Sziasztok!

Én is a fényképezőgépnél akadtam el, kb 1 hónapja...
    Egyszerűen hiába rakok oda padot (volt, h 3at is sikerült), kiírja, h közel kerültem vmihez, amin le- és felmászhatok, de ennyi, egyszerűen nem engedi, h felmásszak! Idegesít már, nagyon! Lehet, h rossz oldalon próbálkozok? Nem baloldal kell, hanem jobbról?

Amúgy, ha az számít, előzőleg crack-eltem a játékot, de utána meg lett eredetiben, rátettem, és meg is maradt a mentésem. Lehet újra kéne raknom az egészet?

Segítsetek, please!
  • roli33
    amikor nincs több feladat a térképen mit kell csinálni, merre kell menni...???
  • sárkánytojás
    a játék nem igazán a történetről szól és sok benne a beszéd, a videó, így a cselekmény rövid, hamar végezni lehet vele... a látvány nagyon szép, ezért megéri, de az irányítás nagyon rossz (igaz, egy idő után hozzá lehet vmennyire szokni) és a játék nagyobb százaléka a felfedezésről szól, s ami még nem tetszik (bosszantó), hiába fedezek fel helyeket, akár 100%-osan, el is mentem a játékot, legközelebbi betöltésnél kezdhetem előről (a felfedezés részét 100%-osra csak egyszerre lehet megcsinálni?)
  • sárkánytojás
    nem tudom akkor... ott kéne lennie a nagyteremben, egyből a bal oldali asztalon (először én sem vettem észre) vmi kék dzseki vagy ilyesmi
  • mozzy
    na csak az a baj hogy a nagyteremben az asztalnal ill. asztaloknal semmi sincs, azt az 1t nem kapom
  • sárkánytojás
    erre, ha visszaolvasol, kapsz választ, de Luna elveszett holmijai az alábbi helyen találhatók:
    - a nagyterem egyik asztalán, baloldalt
    - a bejárati udvar jobb oldalán, le kell söpörni a leveleket (van ott egy seprű, amit az egyik varázslattal tudsz a levelek fölé vinni=Vingardium Leviosa) és alatta lesz
    - könyvtár asztalán
    - Viadukt felőli bejáratnál
    - az óratorony udvaránál a szökőkút előtt
  • sárkánytojás
    már tárgytalan, rájöttem... de ha vkinek segítség kéne ugyanehhez a portréhoz: Basil Fronsac a második emeleten található (Grand Staircase), neki volt a jelszava, hogy a "A szorgalom sikere" (Studious success). Ő elküld a pásztorlányhoz (aki szintén a második emeleten van ---> Gyógynövénytan felé vezető úton, lépcsőfordulóban, észrevehető, mert az arra haladóknak "megjegyzéseket" tesz). Ezután irány Google Stump, a Viadukt felőli bejárat (könyvesszekrény mellett), az utolsó állomás pedig 'Giffard' (első emelet, kutyás portré), s a jelszó: "A jelszó képtelen" (the password is absurd)! :) Ezután már Percival Pratt átenged a csónakházhoz + a "skizofrén" portré is ("Három fej jobb, mint egy." azt hiszem ez a jelszó). Sok sikert és további jó felfedezést! :)
  • mozzy
    meg tudnatok mondani nekem hol vannak Luna cuccai?
  • sárkánytojás
    én pedig 2 portré felől érdeklődnék... a skizofrén portré (mindkét emeleten) Basil Fronsac professzorhoz küld a jelszóért, de őt nem tudom hol találom; a másik titkos átjárónál, ami a negyedik emeleten van és a csónakházhoz vezet, a portré azt kéri, hogy keressem meg az arcokat, szóval ha vki tud segíteni, azt megköszönném
  • sárkánytojás
    lehet, hogy már válaszoltak vagy rájöttél, de a "shift"-el át lehet ugrani a beszélgetéseket
  • LPKENJI
    őőő...az mi is?:D
    én is végigcsináltam úgyhogy jöhetnek a kérdések(:
    csak erre nem emlékszem:P
  • Vereb David
    Ti tudjátok hogy kell a legilimenciát megcsinálni
  • Vereb David
    kérdezhettek itt is:[email protected]
  • Vereb David
    Én végignyomtam a játékot aki a fő résszel akar kérdezni valamit, az nyugodtan szóljon.
  • LPKENJI
    megjavítod a csövet és felmászol rajta.
  • human8
    az asztalt mindig oda kell varázsolni h felállhass rá, és a könyv tovább repülhessen...idegesítő küldi, de hamar megvan...
  • mozzy
    segitenetek legyszi!!!!!!!! a konyvtarban hogyan kell a konyvet leszedni a polcrol??? legyszi valaki segitsen!!!!!!! koszke!
  • human8
    Nekem más gondom van. Minden DS tag megvan, de egyszerűen a 3 maradék küldit nem tudom megscinélni...Pitonét, a kis törpe zenetanárét, meg a Bimbáét se. A törpe vmi dolgozat miatt basztat, Hermione be is szól h menjünk a könyvtárba vmi könyvért, de odamegyek, és semmi....a maradék kettőt sem tudom megcsinálni...:( PLS HELp
  • human8
    Szia

5 helyen van Gorgó. Általában Hermione elszólja magát amikor közel vagy 1 hez.
    Na most van 1 az udvaron (átváltozástan) van egy gorgó a sötét varázslatok kivédése terem lépcsőközébe. Magyarán ahogy mész fel, a hosszú lépcsőn a feléné van 1 kijárat, na ott van 1. Aztán a Viadukt felőli bejárat vagy a Viadukt fele is van egy gorgó (megatlálod) van egy a kövezett udvaron, ahol a lépcsőt össze kell rakni h felmehess, és s sarokban van benn, meg van 1 gorgó az óratorony környékén, így nem jut eszembe mi a neve, fenn van és egy kis terasz szerűségre kell kimenni...figyeld Hermiónét...
    Minden jót
  • bigbigle
    hali!nem tom hogy valaki jáccik-e még de ha nem és emlékszik hogy holvannak a gorgók akkor megköszönném a segítségét.1 gorgó kell és ahogy ide van írva azalatt mit értetek hogy rögtön a téren?és rögtön a téren?
    mert a kövezettes megvan,viaduktos is,sötét is de a másik kető alatt nem tudom hogy mit értetek ezért a kettő közül valamelyik nincs+ (az az 1 tag kel márcsak mert most vettem meg azt az elején elakadni hát...)
    előre is köszönöm a segítséget
  • MREGO
    sziasztok én még addig se jutottam el hogy felmásszak valahova.nem tudom mit kell csinálni,hogy leszedjem a gépet.
    HELP ME
  • Vereb David
    halli ott tartok hogy amikor colin gépét meg kell szerezni akkor van egy törött cső hogy kell továbbjutni
  • LPKENJI
    keresd meg a tagokat és csináld meg amit mondatan:)
  • koj
    Hali! Elakadtam. Amikor Umbridge megleckéztetésénél miden Ds tagank segítettem mit kell csinálni?