Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na csak az a baj hogy a nagyteremben az asztalnal ill. asztaloknal semmi sincs, azt az 1t nem kapom
erre, ha visszaolvasol, kapsz választ, de Luna elveszett holmijai az alábbi helyen találhatók:
- a nagyterem egyik asztalán, baloldalt
- a bejárati udvar jobb oldalán, le kell söpörni a leveleket (van ott egy seprû, amit az egyik varázslattal tudsz a levelek fölé vinni=Vingardium Leviosa) és alatta lesz
- könyvtár asztalán
- Viadukt felõli bejáratnál
- az óratorony udvaránál a szökõkút elõtt
- a nagyterem egyik asztalán, baloldalt
- a bejárati udvar jobb oldalán, le kell söpörni a leveleket (van ott egy seprû, amit az egyik varázslattal tudsz a levelek fölé vinni=Vingardium Leviosa) és alatta lesz
- könyvtár asztalán
- Viadukt felõli bejáratnál
- az óratorony udvaránál a szökõkút elõtt
már tárgytalan, rájöttem... de ha vkinek segítség kéne ugyanehhez a portréhoz: Basil Fronsac a második emeleten található (Grand Staircase), neki volt a jelszava, hogy a "A szorgalom sikere" (Studious success). Õ elküld a pásztorlányhoz (aki szintén a második emeleten van ---> Gyógynövénytan felé vezetõ úton, lépcsõfordulóban, észrevehetõ, mert az arra haladóknak "megjegyzéseket" tesz). Ezután irány Google Stump, a Viadukt felõli bejárat (könyvesszekrény mellett), az utolsó állomás pedig 'Giffard' (elsõ emelet, kutyás portré), s a jelszó: "A jelszó képtelen" (the password is absurd)! 😊 Ezután már Percival Pratt átenged a csónakházhoz + a "skizofrén" portré is ("Három fej jobb, mint egy." azt hiszem ez a jelszó). Sok sikert és további jó felfedezést! 😊
meg tudnatok mondani nekem hol vannak Luna cuccai?
én pedig 2 portré felõl érdeklõdnék... a skizofrén portré (mindkét emeleten) Basil Fronsac professzorhoz küld a jelszóért, de õt nem tudom hol találom; a másik titkos átjárónál, ami a negyedik emeleten van és a csónakházhoz vezet, a portré azt kéri, hogy keressem meg az arcokat, szóval ha vki tud segíteni, azt megköszönném
lehet, hogy már válaszoltak vagy rájöttél, de a "shift"-el át lehet ugrani a beszélgetéseket
Ti tudjátok hogy kell a legilimenciát megcsinálni
kérdezhettek itt is:[email protected] <#gun>#gun>
Én végignyomtam a játékot aki a fõ résszel akar kérdezni valamit, az nyugodtan szóljon.<#violent>#violent><#violent>#violent>
az asztalt mindig oda kell varázsolni h felállhass rá, és a könyv tovább repülhessen...idegesítõ küldi, de hamar megvan...
segitenetek legyszi!!!!!!!! a konyvtarban hogyan kell a konyvet leszedni a polcrol??? legyszi valaki segitsen!!!!!!! koszke!
Nekem más gondom van. Minden DS tag megvan, de egyszerûen a 3 maradék küldit nem tudom megscinélni...Pitonét, a kis törpe zenetanárét, meg a Bimbáét se. A törpe vmi dolgozat miatt basztat, Hermione be is szól h menjünk a könyvtárba vmi könyvért, de odamegyek, és semmi....a maradék kettõt sem tudom megcsinálni...😞 PLS HELp
Szia
5 helyen van Gorgó. Általában Hermione elszólja magát amikor közel vagy 1 hez.
Na most van 1 az udvaron (átváltozástan) van egy gorgó a sötét varázslatok kivédése terem lépcsõközébe. Magyarán ahogy mész fel, a hosszú lépcsõn a feléné van 1 kijárat, na ott van 1. Aztán a Viadukt felõli bejárat vagy a Viadukt fele is van egy gorgó (megatlálod) van egy a kövezett udvaron, ahol a lépcsõt össze kell rakni h felmehess, és s sarokban van benn, meg van 1 gorgó az óratorony környékén, így nem jut eszembe mi a neve, fenn van és egy kis terasz szerûségre kell kimenni...figyeld Hermiónét...
Minden jót
5 helyen van Gorgó. Általában Hermione elszólja magát amikor közel vagy 1 hez.
Na most van 1 az udvaron (átváltozástan) van egy gorgó a sötét varázslatok kivédése terem lépcsõközébe. Magyarán ahogy mész fel, a hosszú lépcsõn a feléné van 1 kijárat, na ott van 1. Aztán a Viadukt felõli bejárat vagy a Viadukt fele is van egy gorgó (megatlálod) van egy a kövezett udvaron, ahol a lépcsõt össze kell rakni h felmehess, és s sarokban van benn, meg van 1 gorgó az óratorony környékén, így nem jut eszembe mi a neve, fenn van és egy kis terasz szerûségre kell kimenni...figyeld Hermiónét...
Minden jót
hali!nem tom hogy valaki jáccik-e még de ha nem és emlékszik hogy holvannak a gorgók akkor megköszönném a segítségét.1 gorgó kell és ahogy ide van írva azalatt mit értetek hogy rögtön a téren?és rögtön a téren?
mert a kövezettes megvan,viaduktos is,sötét is de a másik ketõ alatt nem tudom hogy mit értetek ezért a kettõ közül valamelyik nincs+ (az az 1 tag kel márcsak mert most vettem meg azt az elején elakadni hát...)
elõre is köszönöm a segítséget
mert a kövezettes megvan,viaduktos is,sötét is de a másik ketõ alatt nem tudom hogy mit értetek ezért a kettõ közül valamelyik nincs+ (az az 1 tag kel márcsak mert most vettem meg azt az elején elakadni hát...)
elõre is köszönöm a segítséget
sziasztok én még addig se jutottam el hogy felmásszak valahova.nem tudom mit kell csinálni,hogy leszedjem a gépet.
HELP ME<#banplz>#banplz>
HELP ME<#banplz>#banplz>
halli ott tartok hogy amikor colin gépét meg kell szerezni akkor van egy törött csõ hogy kell továbbjutni<#hehe>#hehe>
Hali! Elakadtam. Amikor Umbridge megleckéztetésénél miden Ds tagank segítettem mit kell csinálni?
valaki esetleg még vmi tipp? tettem fel új directX-et új videókártya drivert és nem jó, bosszant h most nem megy. olvastam vhol h codec gond is lehet, hm? bár a codec-ekhez nem nagyon értek <#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
akko nem tom
de hát nyáron még ment, és a gépemen semmi nem változott. szóval vmit biztos lehet kezdeni vele
videókari nekem is az
hello. olvasta ma 19.oldaon h vkinek olyna problémája van mint nekem, nem indul a játék. fekete kép a képernyõ készenlétre vált hang van kép nincs oszt tsókolom. ilyenkor mivan. jó tudom nem olyan frekcencián indul a játék emg blabla de ettõl nem leszek okosabb és a poén h nyáron még ment a gém és mostnem tudom mi a geb*sz vele. vki pls help. mert idegesít h nem megy<#help>#help><#wilting>#wilting><#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1>
húzd ki a hangfalat és állítsad át az irányítást
Hello,
az irányítás botrányos!
tavaly ilyenkor már elkezdtem egyszer játszani ezzel a játékkal, akkor feladtam, mert nagyon bosszantott, hogy nem tudom megszokni, hogy szörnyen szar... most megint ott tartok, hogy kezd unalmas lenni..., és nemcsak az irányítás, hanem, hogy a dumákat állandóan végig kell hallgani, nem lehet valahogy átugrani a pofázásokat??? -- valaki? tud erre valami megoldást? -- köszi!
az irányítás botrányos!
tavaly ilyenkor már elkezdtem egyszer játszani ezzel a játékkal, akkor feladtam, mert nagyon bosszantott, hogy nem tudom megszokni, hogy szörnyen szar... most megint ott tartok, hogy kezd unalmas lenni..., és nemcsak az irányítás, hanem, hogy a dumákat állandóan végig kell hallgani, nem lehet valahogy átugrani a pofázásokat??? -- valaki? tud erre valami megoldást? -- köszi!
Úristen hód, fújd már ki!!!
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van , hogy amikor a Dumbledore irodájába kell elmenni elsötétedik a kép és nem látok semmit. Eredeti a játék éppen ezért nem értem mi történik. Esetleg hibás volna a cd-ém? Aki tud légyszíves segítsen! Elõre is köszönöm.
Nekem olyan problémám van , hogy amikor a Dumbledore irodájába kell elmenni elsötétedik a kép és nem látok semmit. Eredeti a játék éppen ezért nem értem mi történik. Esetleg hibás volna a cd-ém? Aki tud légyszíves segítsen! Elõre is köszönöm.
hy
tudja vki hogy Luna Lovegood cuccait hol lehett összeszedni a könyvtárnál, a nagyterembe és a viaduktnál megtaláltam de máshol nem. segitsetek
tudja vki hogy Luna Lovegood cuccait hol lehett összeszedni a könyvtárnál, a nagyterembe és a viaduktnál megtaláltam de máshol nem. segitsetek
Üdv! Vki tudna adni egy cd kulcsot a game-hez, elõre is THX!
Helló mindenkinek!!! A viadukti peremnél amire fel lehet mászni ott mit kell csinálni? Egyébként bárkinek szivesen segítek (ha tudok...)
le kell gyõzni a sakkbajnokot,
meg kell szerezned a weasley csomagot,
meg kell fejteni a portrét és...<#unalmas>#unalmas>
meg kell szerezned a weasley csomagot,
meg kell fejteni a portrét és...<#unalmas>#unalmas>
a könyvtárba mitt kell csinálni hógy 100%-legyen?
Ja má egvan a kõkör de kösz.
Akit érdekel annak leírom:
-varjakat elkergetni
-fáklyát meggyújtani
-bal oldalon a téglalap alakú sziklát a hozzá legközelebbihez kell tenni és felmászni rá
ezután a kör alakú sziklát kell elvinni onnan ahol van és ahejére tenni ugyanezt, végül felmászni rá(nézd meg a sziklát)
-az ültetvényre depulsot, hogy elõkerüljön a Weasley-csomag
Ennyi.Aki kérdezni akar valamit az kérdezhet mer nekem már csak a sakkbajnokot és a roxfort köpkõbajnokát kell legyõznöm és kész!!!
Akit érdekel annak leírom:
-varjakat elkergetni
-fáklyát meggyújtani
-bal oldalon a téglalap alakú sziklát a hozzá legközelebbihez kell tenni és felmászni rá
ezután a kör alakú sziklát kell elvinni onnan ahol van és ahejére tenni ugyanezt, végül felmászni rá(nézd meg a sziklát)
-az ültetvényre depulsot, hogy elõkerüljön a Weasley-csomag
Ennyi.Aki kérdezni akar valamit az kérdezhet mer nekem már csak a sakkbajnokot és a roxfort köpkõbajnokát kell legyõznöm és kész!!!
Nem tudja valaki hogy a kõkört ho lehet megcsinálni 100%-ra?
Egyébként nekem megvan PS-en magyarul és szerintem sokkal jobb és könnyebb irányítani mint pc-n.
Egyébként nekem megvan PS-en magyarul és szerintem sokkal jobb és könnyebb irányítani mint pc-n.
Borkos Sándor ott csak neki kell menni az ajtónak és ennyi.
<#crazya>#crazya>
<#crazya>#crazya>
nem.tuti h pc-s.legalábbis remélem😄
és hogy tudom crack-elni?mert nincs benne crack mappa.
és hogy tudom crack-elni?mert nincs benne crack mappa.
Crack-elni kell.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nem lehet hogy nem pc-s változat?vagy szedjél le egy emulátort.vagy nem azt írja ki hogy nem megfelelõ lemezt tettbe vagy hogy tegye be az eredeti lemezt.akkor crack.!
sziasztok.tud valaki nekem segíteni?
sikerült letöltenem a Harry Potter 5-öt,agyarul,
4napon keresztül töltöttem 5gb-t:S
feltelepítettem,
és most meg az a gondom,h indítanám és azt írja ki hogy "emulátorral való õsszetûzés észlelése.ilyenkor mi a teendõ?mit tudok csinálni?
elõre is köszönöm.
sikerült letöltenem a Harry Potter 5-öt,agyarul,
4napon keresztül töltöttem 5gb-t:S
feltelepítettem,
és most meg az a gondom,h indítanám és azt írja ki hogy "emulátorral való õsszetûzés észlelése.ilyenkor mi a teendõ?mit tudok csinálni?
elõre is köszönöm.
a macskával mitt kell csinálni?
és ott a gyógynövény es háznál ott an 1 fekeze ajtó ott mitkell csinálni?
kösszi
www.potter69.mlap.hu<#eljen>#eljen>
harrypotter.ea.com/hu
kuki jóóóóóóóóóóó<#buck>#buck>
kuki jóóóóóóóóóóó<#buck>#buck>
Különben nekem megvan full magyar dumával is 😄
Vagyis megvolt -.-'
Vagyis megvolt -.-'
Bokros Sándor!!!
Fel kell menni a szobába a láthatalan köpenyért és azzal kell lemenni a portréhoz és ott lessz 2 mardekáros azokat kell követni azok éppen ott mennek be és meghallod a jelszavukat!!!4utánna felmész a szobába és leveszed a köpenyt és visszamész a képhez és majd jól meglepõdik XD
különben a jelszó:a Mardekér a legjobb!!!!
Fel kell menni a szobába a láthatalan köpenyért és azzal kell lemenni a portréhoz és ott lessz 2 mardekáros azokat kell követni azok éppen ott mennek be és meghallod a jelszavukat!!!4utánna felmész a szobába és leveszed a köpenyt és visszamész a képhez és majd jól meglepõdik XD
különben a jelszó:a Mardekér a legjobb!!!!
basshunter azokkal a kövekkel nemtom mit kell csinálni de a könyveket pironitioval meg kell gyújtani és utánnan vingaridum leviosával kell reptetni XD