Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ezzel én is sokat bajlódtam)
hp 4ever!
hp 4ever!
Jól van igyekezni fogok 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ha megvan, a javító varázslattal a 3-4 vitrint meg kell javítani.
S kész. Esetleg a portörlõvel tisztíts meg néhány kupát némi pluszpontért cserébe.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
http://flickr.com/photos/zolika90/
Én oda reptettem, amit tudtam, mert a sarokban is van mindegyik oldalon pár, de azokra akárhogy erõlködök, nem emeli rá a pálcáját és errõl ennyit.
Majd még erõlködöm.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
😊
Amúgy nem tûnik a játék annyira nehéznek, hogy így elakadj.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
én megpróbálok segíteni mindenkinek nekem meg senki sem segít!
hp 4ever!
hp 4ever!
BUDA > miskolc.
nem kell oda a reducto
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Akkor, hogy a picsába csinéáljam meg ezt az egész szart??
Kész, elegem van ebbõl a géjmbõl. Még mindig ott szenvedek a trófea teremben vagy hol Angelinánál.
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
Továbra se.
Pitonnál is voltam.
???
van 12/11 csomagom
és 12/11 bábum(sakk)
hp 4ever!
hp 4ever!
67%-nál vagyok és marhán nem tudom mit kell csinálni.
Semmi feladat nincs.
ott csinálj 1 mocsarat majd menj Pitonhoz!pepi024
hp 4ever!
-Fred&George rejtett csomagjai(12/10 +van)
-Bábuk(12/11+van)
-Lábnyomok(3/2+van)
segítsetek hol találok még!
hp 4ever!
PLEASE HELP <#lama>#lama><#help>#help><#lama>#lama><#help>#help><#lama>#lama><#help>#help>
amúgy a gorkók már megvannak de a 100%-hoz meg kell találni 5 fajta repülõ lényt.
A képet nem tudom.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Három kérdésem lenne:
1.a repülõ lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévõ portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!!
valaki segítsen!!!!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
hp 4ever!
ték ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
hp 4ever!
2. Entrance Courtyyard, (vmeik udvar,nincs sok ) el kell söpörni a faleveleket, az alatt.
3. Könyvtár, egy asztalon.
4. Clock Tower Courtyyard(udvar,ez az órás ), a szökõkút elõtt.
5. Viaduct Entrance, a lépcsõ mellett, a portrénál.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert én nem tudom hogy hol keressem :-(
BUDA > miskolc.
Én ott akadtam meg mikor le kell tenni a vizsgának és annak a csajnak kell összeszedni a cuccait!Merre vannak azok?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"