3837
-
Akos0423 #2393 Odamentem de csak megkérdezte ,hogy megvan -e már amit kért én meg azt mondom ,hogy még nem.
-
#2392 én már nem mondok semmit -
Dexantreal #2391 Menjé oda Deanhez :P. -
Akos0423 #2390 Hé léci segítsen valaki. Nem találtam meg asszem azt ami Deannek kell. Azon az udvaron meg a Viaductnál meg a 4.em-en meg a Paved Courtyyard összedölt lépcsője felett és a 3. em-nél Umbridge felé menet vannak Szárnyas Vadkanok amik Tüzet okádnak. Ezt meg is csináltam minddel de nem jó. Mit kell csinálni? Van másik vagy sorrend kell? HEEEElp
Előre is thx!!!!! -
Dexantreal #2389 Mi van? :PPPP Nem tetszik, hogy szidom a konzolt? :PP Örüljé, hogy finoman tettem :P.
Sose szerettem amiatt, hogy kivételeznek a pc-sekkel és má mennyi játéknál szívtam emiatt :PP. MK Deceptiont se tolhattam még grrrr.
Első azonban most a pankrációs géjmek!
Wrestling rulz! -
Dexantreal #2388 Jahh meg pankráci géjmek az pankráció géjmek. -
#2387 -
Dexantreal #2386 élmány=élmény sry és lehet, hogy a játék élmény játékélmény :S. -
Dexantreal #2385 Nem hinném, hogy konzolra olyan szar lenne :PP. Általában oda jobbak a cuccok :PPPP, de ezt most HP 5 esetében nagyon kétlem.
Sztem ugyanaz a két platformon és úgy gondolom, hogy HP5 nagyon jó lett grafikailag.
Irányítása kicsit gázos, de megszokható és átlehet váltani a billentyűzetre is, ha egérrel nem megy, játék élmány kiváló, tehát nem hinném, hogy konzolon más lenne.
Bár készülök majd venni egy Xbox 360-t a pankráci géjmek miatt - egy kivételével mind konzolra jelent meg csak :PPPP.... hű, de utálom ilyen szempontból a konzolt :PPPP -, de még gyűjtenem kell rá. Jó drága :PP.
Sok a :PP mi?
Szal konzolon max az irányítás lehet szarabb :PPPP. De nemtom, még nem próbáltam konzolon :PP.
Hogy honnét tudnád letölteni?
Torrentről.
Pl innenés ott az első, hiszen multi language és talán benne lesz a magyar.
Ha midnenképp magyart akarsz, akkor wanadoo-ról szedd le, gondolom ott is fent van. Hogy hol a wanadoo honlapja? Google a barátod :PPPP.
Hű, de rendes vótam én most :P.
Jahh és, de szidtam a konzolt :PPPP. Persze csak finoman :PPPP. -
andris6660 #2384 nem nagyon értek amúgy a számítógépes játékletöltős ügyeskedéshez, de nem akarom mégegyszer megvenni... egy kicsit drága :S -
andris6660 #2383 figyi! nekem ez nem működik! valaki tud adni egy másik linket, ahol a magyar játékot le lehet tölteni pcre? mert megvettem 11ért pspre, de ritkakaki :( -
Dexantreal #2382 Egyébként má megvan az Átváltoztatás udvaronnál lévő vízköpő is :P. Ott volt a fánál, csak nem vettem észre. -
Dexantreal #2381 Lebegtest az asztalokat a széléhez a falnak, hogy feltudj mászni rá a csövön és onnan má csak könnyű lesz. -
Dexantreal #2380 Lol szegény Harry. Miket mondanak rá a mardekárosok és egyebek :P.
Hallottam egy újat, ez eddig nem volt, nem tudom ti hallottátok-e.
"Trimágus tuyi"... vagy trutyi? :S.
Mardekáros csaj mondta neki. -
arpi2006 #2379 Légyszi Segítsen valaki ott tartok hogy egy fényképezős gyereknek a fényképezőjét kell leveni és nem tudok fölmászni!!! Kérlek segítsetek :-(
!!!! -
Dexantreal #2378 Az Átváltoztatás udvaron hol van a vízköpő? Az udvar közepén egy kis bizgentyű van, amit működésre bírni a Vingardium Leviosával lehet, de az egyáltalán nem hasonlít a vízköpőre és nem is az :P.
Szal pls help! -
Dexantreal #2377 Má megvan és tovább jutottam :P. -
Dexantreal #2376 MacMillannek hol tálalom meg az összes fokhagymát, vagy nemtom micsodát má? :S Egyet találtam csak. -
#2375 úgy hogy visszaolvasol -
gyuszi9b #2374 Kösz. A könyvtárban lévő portréhoz honnan tudom megszerezni a jelszót? -
Dexantreal #2373 Még mindig ott szerencsétlenkedek :P.
Luna baszki: "Nem arra te szamár!" Így nevetve mondja.
De kedves vagy Luna :P. -
Dexantreal #2372 Szóljatok modiknak ez ügyben. Bár sztem egy full végigjátszás FAQ se ártana részletesen.
Én meg hamarosan megyek próbálkozni a szaros Tehsztrál vagy milyen kaját felnyomatni a tisztásra :P. -
BadCatX #2371 Azt nem egy mardekárostól kell megkérdezni hanem ell kell meni láthatatlanná tévő köpenyben a portréhoz és kihalgatni a jelszót! dravenstorm: chapsy.uw.hu toysoldier: Egyetértek!
-
dravenstorm #2370 gyerekek én nagyon béna vagyok.
az ordoghurkot nevillnél miért nem tudom elégetni?
folyamatosan varazsolok rá és visszano, néha tobbiek is lonek rá a mérete leismegy a felére de mire a kovetkezo varazslat jonne mar ujra eredeti méretben van ott a novény.
vki tudna segiteni hogy kell vagy mit csinalok rosszul? mar 2napja itt szenvedek
elore is koszi -
gyuszi9b #2369 A Mardekárból kitől kell megkérdezni a jelszót ahhoz a portréhoz ami alagsorban az ajtó mögött van? -
#2368 sztem ezt még mindig be kéne rakni a bannerba... -
BadCatX #2367 Mindenki aki elakadt mennyen ide: chapsy.uw.hu -
Kanál #2366 nem, olvass vissza. -
Bully1993 #2365 Lehet hogy már leírtátok és bocs hogy nem olvasok vissza de lécci írja le valaki hogy hol vannak a beszélő gorgók? -
Dexantreal #2364 -s -
Dexantreal #2363 Mondtasm, h mittomén :P és a tököm ki volt az egésszel :P. -
barcsayb #2362 Hali!Mit kell csinálni,hogy tovább menjen a játék már megcsináltam az összes minijátékot és a DS tagokat is megkerestem már.49%-nál tartok és nincs küldetés!:SPLS írjon valaki!!!!!!! -
#2361 elsőre is látta mindenki, nem kell beírni újra.... -
royaltom #2360 Szevasztok!
60%nál Lunának milyen cuccokat kell összeszedni?????
Légyszi irjátokle
Előre is kösz -
#2359 mértnem tudtok visszaolvasni? -
#2358 Hali all holt találok beszélő gorgókat?
Pls segítsetek hermione kiakaszt hogy ugye keresed a beszélő gorgó g*ciket. -
royaltom #2357 Szevasztok!
60%nál Lunának milyen cuccokat kell összeszedni?????
Légyszi irjátokle
Előre is kösz -
#2356 HI all!
pls segítsetek! Honnan tudnám letölteni a játékot? Nem fontos a szinkron, de akár még az is jó lene.pls help -
arpi2006 #2355 Segítség Kénbe Megakadtam a Fényképezős Srácnál!!!! -
arpi2006 #2354 Légyszi Segítsen valaki ott tartok hogy egy fényképezős gyereknek a fényképezőjét kell leveni és nem tudok fölmászni!!! Kérlek segítsetek :-(
!!!!