Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZOLO úgy tudsz váltani hogy klikkelsz ballal vagy jobbal attól függetlenül hogy merre akarod és hogy a célpont mellett balra vagy jobbra található-e célpont!
(ezzel én is sokat bajlódtam)

hp 4ever!

2H4U-4WBJ-9JBV-UAWL-2KR5

hp 4ever!

csgj ne piszkáljá 😛.
Jól van igyekezni fogok 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

valaki meg tudná mondani a telepítési kódját????
rage
Csak azokat kell visszatenni a helyükre, amik a földön vannak (talán 3-4) s persze, a megfelelõ színre.

Ha megvan, a javító varázslattal a 3-4 vitrint meg kell javítani.
S kész. Esetleg a portörlõvel tisztíts meg néhány kupát némi pluszpontért cserébe.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

zolo
A célpontok között hogyan tudok váltani?Kissé felbasz , hogy az egérrel nem lehet kamerát irányítani, és így nem mindig azt célozza be, akit én szeretnék...

http://flickr.com/photos/zolika90/

pff... nem kell erõlködni, tedd fel a Harry Potter Kviddics Világkupa játékot, abban aztán nem kell se ész, se ügyesség... az menni fog 😊
Thanks a tippeket mindenkitõl és Kanál, jééééé, igeeeen tudddok gondolkodni is bármily meglepõ, de, ha már sokadjára baszakodok ott eredménytelenül, akkor már kissé mérges vagyok 😛.
Én oda reptettem, amit tudtam, mert a sarokban is van mindegyik oldalon pár, de azokra akárhogy erõlködök, nem emeli rá a pálcáját és errõl ennyit.
Majd még erõlködöm.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rage
Nem rombolni kell, hanem javítani
😊

Amúgy nem tûnik a játék annyira nehéznek, hogy így elakadj.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nem tudjátok hol van a két kártyajátékos 1-et már +találtam vki segítsen már
én megpróbálok segíteni mindenkinek nekem meg senki sem segít!

hp 4ever!

Közvetett Csarnok pepi024

hp 4ever!

vagy csak nehéz gondolkozni ^^_

BUDA > miskolc.

toysoldier
ott csak be kell reptetni a trófeákat a helyükre aztán megjavítani.
nem kell oda a reducto

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Looool mekkora fasz ez a géjm! Úgy engedett oda ez a gyökér Angelinához, hogy nem is ismeri Harry a Reductot és így persze, hogy nem tudja szétzúzni a vitrineket, vagy mi a rákot loál.
Akkor, hogy a picsába csinéáljam meg ezt az egész szart??
Kész, elegem van ebbõl a géjmbõl. Még mindig ott szenvedek a trófea teremben vagy hol Angelinánál.

a Paved Courtyard-ot hogy írják le magyarul.plz help<#help><#lama><#help><#lama><#help><#lama>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

Nincs semmi feladat.
Továbra se.
A két mocsarat már megcsináltam.
Pitonnál is voltam.
???
ooh már +van az összes lábnyom
van 12/11 csomagom
és 12/11 bábum(sakk)

hp 4ever!

olvass vissza az elõbb írtam le mit kell csinálni!jano22

hp 4ever!

Sziasztok!
67%-nál vagyok és marhán nem tudom mit kell csinálni.
Semmi feladat nincs.
AH megtaláltam kész csoda 😊 mind a 28ds tag kész egyelõre nincs gond
Ja bocs,ez véletlen volt...
NIKI+Viktor
Már minden készvan a DS tagokbol kivéve Hannah Abott még mindig nem találtam meg a titkos átjárot, meik lépcsõknél kell beszélni a portréval? plz valaki irja le nekem részletesen!
KÖSZI

menj el Paved Courtyardra vagy Közvetett Csarnok
ott csinálj 1 mocsarat majd menj Pitonhoz!pepi024

hp 4ever!

helló ha vki tud segítsen:
-Fred&George rejtett csomagjai(12/10 +van)
-Bábuk(12/11+van)
-Lábnyomok(3/2+van)
segítsetek hol találok még!

hp 4ever!

45%-nál mit kell csinálni mert hermione meg ron csak anyit mond hogy keresem meg a ds tagokat a tegergõk térképen de ott nincs egy név se.
PLEASE HELP <#lama><#help><#lama><#help><#lama><#help>

köszi GarET!
amúgy a gorkók már megvannak de a 100%-hoz meg kell találni 5 fajta repülõ lényt.
a gorkók lejebb le vannak írva mind az 5, merre található, kicsit olvass viisza, a nagyteremben a "katedránál" varázsolj többször arra szárnyas izére-vmi könyvtartó, vagy jegyzett tartóta és akkor lejön egy bagoly és odaadja az újságot.
A képet nem tudom.
Hát nekem a játék az elején bejöt eléggé,faszán megcsinaltak meg minden,de hogy ilyen rövidre csinaltak,az nagyon xar, + a kviddicst kihagyták,na hát ez megbocsájthatalan,meg vannak apróbb hibák,hát többet vártam 😞

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

helló!
Három kérdésem lenne:
1.a repülõ lényeket hol találom mert már 4 meg van de az 5.-t nem találom
2.az alaksori folyosó végén a képnek melyik mardekárostól lehet megtudni a
jelszavát?
3.a könyvtárban lévõ portrénak hol találok reggeli prófétát mert a nagyteremben egy darab bagoly sincs!!
valaki segítsen!!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#falbav><#rinya><#rinya>
chapsy.uw.hu DE máskor OLVASS VISSZA!

hp 4ever!

toysoldier
visszaolvasol

ték ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Na szóval hol találok a Harry Potter 5 höz egy végigjátszást létszi<#help>!
Ja bocs a HP 5-re gondoltam véletlenül rosszat nyomtam!
vki tudna segíteni a negyedik emeleten van 1 portré annak kéne a jelszava vmi Percival a neve és azt mondja 1-szer hogy Basil Fronsacot keressem meg másszor meg azt hogy a portré másik végét kutassam vki segítsen!

hp 4ever!

Szevasztok! Meg tudja valaki mondoni melyik oldalon találok Harry Potter 4 végigjátszást? Elõre is köszi!
Köszi
1. Nagyterem, egy asztalon.
2. Entrance Courtyyard, (vmeik udvar,nincs sok ) el kell söpörni a faleveleket, az alatt.
3. Könyvtár, egy asztalon.
4. Clock Tower Courtyyard(udvar,ez az órás ), a szökõkút elõtt.
5. Viaduct Entrance, a lépcsõ mellett, a portrénál.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Egyébként hol vannak Luna cuccai??
Mert én nem tudom hogy hol keressem :-(
És semmi küldetés nem lec ? A kopasszal,Voldemorttal sem kellesz küldeni sem semmi ?

toysoldier
mostmár csak az van h felfedezel mindent :\

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

és akkor micsinaljak még 50 %ig ? basszam Hermionét ? nemáááááá,na többet vártam,egy nap alatt végigtolni ? áááhhhh

pedig ennyi a fõszál :\

BUDA > miskolc.

Én öszeszedtem Lunának az elvesztett cuccait,a csaj azt mondta,h elvesztett mindent(kíváncsi vok a szüzesége meg e maradt ... 😛 lool) megvan minden,oda is adtam vagy mi,de innen semmi feladat,most mit kell teni ? nem hinném,h vége a gamenak,még csak 50 %

Hali!
Én ott akadtam meg mikor le kell tenni a vizsgának és annak a csajnak kell összeszedni a cuccait!Merre vannak azok?
toysoldier
nemá, télleg? <#bdead>

kint van a szinkronos magyar verzió ha v.kit érdekelne.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Az lol, csak má rég írtam ezt a szót, sry<#idiota><#hehe>.