3837
10459618851186921382.jpg
  • Akos0423
    Odamentem de csak megkérdezte ,hogy megvan -e már amit kért én meg azt mondom ,hogy még nem.
  • toysoldier
    én már nem mondok semmit
  • Dexantreal
    Menjé oda Deanhez :P.
  • Akos0423
    Hé léci segítsen valaki. Nem találtam meg asszem azt ami Deannek kell. Azon az udvaron meg a Viaductnál meg a 4.em-en meg a Paved Courtyyard összedölt lépcsője felett és a 3. em-nél Umbridge felé menet vannak Szárnyas Vadkanok amik Tüzet okádnak. Ezt meg is csináltam minddel de nem jó. Mit kell csinálni? Van másik vagy sorrend kell? HEEEElp

Előre is thx!!!!!
  • Dexantreal
    Mi van? :PPPP Nem tetszik, hogy szidom a konzolt? :PP Örüljé, hogy finoman tettem :P.
    Sose szerettem amiatt, hogy kivételeznek a pc-sekkel és má mennyi játéknál szívtam emiatt :PP. MK Deceptiont se tolhattam még grrrr.
    Első azonban most a pankrációs géjmek!
    Wrestling rulz!
  • Dexantreal
    Jahh meg pankráci géjmek az pankráció géjmek.
  • toysoldier
  • Dexantreal
    élmány=élmény sry és lehet, hogy a játék élmény játékélmény :S.
  • Dexantreal
    Nem hinném, hogy konzolra olyan szar lenne :PP. Általában oda jobbak a cuccok :PPPP, de ezt most HP 5 esetében nagyon kétlem.
    Sztem ugyanaz a két platformon és úgy gondolom, hogy HP5 nagyon jó lett grafikailag.
    Irányítása kicsit gázos, de megszokható és átlehet váltani a billentyűzetre is, ha egérrel nem megy, játék élmány kiváló, tehát nem hinném, hogy konzolon más lenne.
    Bár készülök majd venni egy Xbox 360-t a pankráci géjmek miatt - egy kivételével mind konzolra jelent meg csak :PPPP.... hű, de utálom ilyen szempontból a konzolt :PPPP -, de még gyűjtenem kell rá. Jó drága :PP.
    Sok a :PP mi?
    Szal konzolon max az irányítás lehet szarabb :PPPP. De nemtom, még nem próbáltam konzolon :PP.
    Hogy honnét tudnád letölteni?
    Torrentről.
    Pl innenés ott az első, hiszen multi language és talán benne lesz a magyar.
    Ha midnenképp magyart akarsz, akkor wanadoo-ról szedd le, gondolom ott is fent van. Hogy hol a wanadoo honlapja? Google a barátod :PPPP.
    Hű, de rendes vótam én most :P.
    Jahh és, de szidtam a konzolt :PPPP. Persze csak finoman :PPPP.
  • andris6660
    nem nagyon értek amúgy a számítógépes játékletöltős ügyeskedéshez, de nem akarom mégegyszer megvenni... egy kicsit drága :S
  • andris6660
    figyi! nekem ez nem működik! valaki tud adni egy másik linket, ahol a magyar játékot le lehet tölteni pcre? mert megvettem 11ért pspre, de ritkakaki :(
  • Dexantreal
    Egyébként má megvan az Átváltoztatás udvaronnál lévő vízköpő is :P. Ott volt a fánál, csak nem vettem észre.
  • Dexantreal
    Lebegtest az asztalokat a széléhez a falnak, hogy feltudj mászni rá a csövön és onnan má csak könnyű lesz.
  • Dexantreal
    Lol szegény Harry. Miket mondanak rá a mardekárosok és egyebek :P.
    Hallottam egy újat, ez eddig nem volt, nem tudom ti hallottátok-e.
    "Trimágus tuyi"... vagy trutyi? :S.
    Mardekáros csaj mondta neki.
  • arpi2006
    Légyszi Segítsen valaki ott tartok hogy egy fényképezős gyereknek a fényképezőjét kell leveni és nem tudok fölmászni!!! Kérlek segítsetek :-(
    !!!!
  • Dexantreal
    Az Átváltoztatás udvaron hol van a vízköpő? Az udvar közepén egy kis bizgentyű van, amit működésre bírni a Vingardium Leviosával lehet, de az egyáltalán nem hasonlít a vízköpőre és nem is az :P.
    Szal pls help!
  • Dexantreal
    Má megvan és tovább jutottam :P.
  • Dexantreal
    MacMillannek hol tálalom meg az összes fokhagymát, vagy nemtom micsodát má? :S Egyet találtam csak.
  • toysoldier
    úgy hogy visszaolvasol
  • gyuszi9b
    Kösz. A könyvtárban lévő portréhoz honnan tudom megszerezni a jelszót?
  • Dexantreal
    Még mindig ott szerencsétlenkedek :P.
    Luna baszki: "Nem arra te szamár!" Így nevetve mondja.
    De kedves vagy Luna :P.
  • Dexantreal
    Szóljatok modiknak ez ügyben. Bár sztem egy full végigjátszás FAQ se ártana részletesen.
    Én meg hamarosan megyek próbálkozni a szaros Tehsztrál vagy milyen kaját felnyomatni a tisztásra :P.
  • BadCatX
    Azt nem egy mardekárostól kell megkérdezni hanem ell kell meni láthatatlanná tévő köpenyben a portréhoz és kihalgatni a jelszót! dravenstorm: chapsy.uw.hu toysoldier: Egyetértek!
  • dravenstorm
    gyerekek én nagyon béna vagyok.
    az ordoghurkot nevillnél miért nem tudom elégetni?
    folyamatosan varazsolok rá és visszano, néha tobbiek is lonek rá a mérete leismegy a felére de mire a kovetkezo varazslat jonne mar ujra eredeti méretben van ott a novény.
    vki tudna segiteni hogy kell vagy mit csinalok rosszul? mar 2napja itt szenvedek
    elore is koszi
  • gyuszi9b
    A Mardekárból kitől kell megkérdezni a jelszót ahhoz a portréhoz ami alagsorban az ajtó mögött van?
  • toysoldier
    sztem ezt még mindig be kéne rakni a bannerba...
  • BadCatX
    Mindenki aki elakadt mennyen ide: chapsy.uw.hu
  • Kanál
    nem, olvass vissza.
  • Bully1993
    Lehet hogy már leírtátok és bocs hogy nem olvasok vissza de lécci írja le valaki hogy hol vannak a beszélő gorgók?
  • Dexantreal
    -s
  • Dexantreal
    Mondtasm, h mittomén :P és a tököm ki volt az egésszel :P.
  • barcsayb
    Hali!Mit kell csinálni,hogy tovább menjen a játék már megcsináltam az összes minijátékot és a DS tagokat is megkerestem már.49%-nál tartok és nincs küldetés!:SPLS írjon valaki!!!!!!!
  • toysoldier
    elsőre is látta mindenki, nem kell beírni újra....
  • royaltom
    Szevasztok!
    60%nál Lunának milyen cuccokat kell összeszedni?????
    Légyszi irjátokle

Előre is kösz
  • toysoldier
    mértnem tudtok visszaolvasni?
  • Attila8805
    Hali all holt találok beszélő gorgókat?
    Pls segítsetek hermione kiakaszt hogy ugye keresed a beszélő gorgó g*ciket.
  • royaltom
    Szevasztok!
    60%nál Lunának milyen cuccokat kell összeszedni?????
    Légyszi irjátokle

Előre is kösz
  • LPKENJI
    HI all!
    pls segítsetek! Honnan tudnám letölteni a játékot? Nem fontos a szinkron, de akár még az is jó lene.pls help
  • arpi2006
    Segítség Kénbe Megakadtam a Fényképezős Srácnál!!!!
  • arpi2006
    Légyszi Segítsen valaki ott tartok hogy egy fényképezős gyereknek a fényképezőjét kell leveni és nem tudok fölmászni!!! Kérlek segítsetek :-(
    !!!!