Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennyibõl igazad van.. de ugyértem h a történetbeli küldiknek van vége😞 szal már csak ien felfedezgetösek maradtak.. nem?
amúgy 86%-nál járok de még sok helyet föl tudok vinni 100-ra tehát nem is olyan nehéz ez az egész (pedig én nem vok olyan felfedezgetõs)

hp 4ever!

még nincs vége griveous mert még a felfedezéspontokat is össze kell szedni!
állatokat gyûjteni,felismerni
Fred&George elveszett cuccait összegyûjteni
Portrékódok megszerzése
Szellemképek megszerzése
Kiválóra vizsgázni és még sorolhatnám!

hp 4ever!

ebbe a hp 5 be az nem vot jó h nem vot annyira mozgalmas és rövid
:S majdnem az egész azzal telt el h szedd össze a 28 ds tagot:S
hehe😄😄😄
nézd meg a végigjátszástez most tééleg az orrod elött van nekem irta le ide a linket😄XDXD
toysoldier
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Kõsz a segitséget, most ott akadtam el hogy legyõztem dumbledorral voldeort ot aztán Luna LoveGood cuccait hol találom?
óó bazzeg megvan luna 5 cucca és nincs több küldi😞(( ezekszerint végigvittem:S
Azért ha megnézitek a játékot és a filmet, miden szinte ugyanaz, a Wrasly dobozok ugyanazok, a rádio kürt is, minden telejsen ugyanaz mint a játékban, és ha a filbne ugy lett volna hogy segitsen neki, akkor abban mijo lett volna, am Luna jol nézlki és nagyon kislányos hangja van

Énis ezt a véleményt osztom. Énis láttam a filmet, és van hogy a szöveg is szórol szóra ugyanaz, mint a játékba. A játék nemis lehetett volna hosszabb, mer tényleg minden benne van ami a filmben.

Ati

Azért ha megnézitek a játékot és a filmet, miden szinte ugyanaz, a Wrasly dobozok ugyanazok, a rádio kürt is, minden telejsen ugyanaz mint a játékban, és ha a filbne ugy lett volna hogy segitsen neki, akkor abban mijo lett volna, am Luna jol nézlki és nagyon kislányos hangja van

toysoldier
az magyarul kövezett udvar

énis nehezen találtam meg elõszõr ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mivel nekem magyar, pár dolgoban pl. a végigjátszás nem segít. (mivel azt a író az angol verzió alapján írta)

Pl. Hol van a Paved Courtyyard? (erre sehogy nem jöttem rá)
toysoldier
a könyvben is azt mondta neki Luna

meg a filmnek nem is a játék lényegét kell visszaadnia, hanem a könyvét

megnéztem a premier elöttiét tegnap vagyis ha ígyvesszük még ma😄naon jó bár nem adja vissza a játék lényegét pl mikor a végén a filmben harry megkérdezte Lunát h segítsek e keresni a cuccaidat Luna azt mondta rá h nem kell..de nem akarom lelöni a poént,vki itt még nem látta a filmet..
nem tudja valaki hol találom a repülõ lényeket amik a 100%-hoz kellenek?
köszi!!!
thx😄😄
toysoldier

nem vagyok az de nem tehetek róla hogy nincs kedvem végigolvasni az egészet mer kva hosszu és a linket se láttam... ahelyett hogy ien vagy megmondhatnád vagy akk linkeld be nekem pls😄😄XDXD
toysoldier
akkora faszláma vagy hogy az már hihetetlen....

rohadt sokszor be lett írva simán is, hogy hol vannak,és
a végigjátszás is nagyon sokszor be lett linkelve

....

bocs toysoldier!
és hogy keressem 5 elveszett cucc???😄😄😄😄😄😄😄
toysoldier
a keresõ tudja a megoldást....

boccs Martyn kövezett csarnok vagy mi boccs félrenéztem tod nekem angol
Kövezett Udvar csarnok vagy vmi és odamenj!

hp 4ever!

hehe ezt még én se tudtam😄😄 am az én gondomra ki tudja a megoldást?😛
qaíwsyedxrfctgv azt kell csinálni hogy fölveszed a láthatatlanító köpenyt és úgy mész oda 2 mardekáros siet vmilyen órára és az átjárót fogják használni így te meghallod a jelszót ha ottvagy!

hp 4ever!

toysoldier
mondom hogy majd segít valaki ha tud

toysoldier
már rég megcsináltad volna ha képes lennél visszaolvasni

nem tudnék várni!!!én már egy csomó embernek segítettem de nekem eddig még csak egy ember segített.!
legalábbis annál a képes dolognál fontosabb..😄 am nem szeretem ezt a varázsló sakkosat a mardekárosnak vot egy királya meg egy parasztja nekem joval több és erösebb bábuim és elkezdi a köscög h döntetlenXDXD
sztem az enyém fontosabb mer az küldi..<#wink>
toysoldier
nem tudnál várni?
majd valaki segít ha tud....

Megnéztem a filmet, nagyon jo

tudna valaki segíteni?!
az alaksori folyosó végén lévõ képnek a jelszavát melyik mardekárostól tudon meg.help pls!!!!!!!!!!
toysoldier

hy!az a bajom h nem tom elindítani a játékot pedig feltettem és akkor rá mek az ikonra és ki irja h Emulátorprogrammal való ütközés észlelése.és erre csak annyit lehet nyomni h ok és akkor ennyi és nem indul!!mi lehet a baj????
tudna valaki segíteni?
az alaksori folyosó végén lévõ képnek a jelszavát melyik mardekárostól tudon meg.help pls!!!!!!!!!!
toysoldier

nah nekem nem tudtok segiteni? 5 db cuccát tüntették el.. hol vannak? mondjátok meg PLS
toysoldier
igen az

Plz valaki segitsen ugyan ott járok mint Pepy
Közvetett csarnok az hol van? mert nekem magyarul van meg és helyszínek nél sehol se irja ki/ csak kõvezett udvart ir esetleg az az?
toysoldier
visszaolvasol

oks thx és luna lovegod cuccait tudjátok hol lelem meg?😄
Pitonnak az a könyvb kell Grivious ami a zárolt részlegben van a legutolsó elõtti polcnál balra ezt enterrel fölveszed és odaadod neki!

hp 4ever!

danikarate
1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)

Máskor olvass vissza!

Sziasztok!
tudja valaki hogy hol vannak a beszélõ malac szobrok amiket Dean Thomasnak
kell megmutatni???

Elõre is kösz!<#confused>
tudtok segiteni? a hp5-ben elakadtam minden küldit megcsináltam szal két mocsár bagolyházban rivallok oratorony stb.. már nincs semmi kivéve pitonnak kell az a könyv amit nem találokXD de sztem nem az a lényeg vagy igen? de ha nem akko hova menjek?
vki segítsen ebben legalább hol található az ikrek cuccai?

hp 4ever!