3837
-
raimundo #2433 -
raimundo #2432 dravenstorm meg tudod mondani hogy honna töltötted le a játékot
-
dravenstorm #2431 ah sikerult nemis tom hogy nemtudtam -
raimundo #2430 segítsen már valaki honnan kell le tölteni a harry potter játékot vagy a filmet aki tudja az vegyen fel msn re:[email protected] vagy itt is el mondhatja segítsetek -
dravenstorm #2429 nekem nem a varazslat nem sikerul, az megy, hanem hogy semmit nem értek vele -
raimundo #2428 segítsetek honnan lehet le tölteni a harry potter 5 t játékba -
Dexantreal #2427 Lunánál az udvar elmocsarasításánál miket pakoljak a tzető alá és hova, hogy feltudjak mászni rá? Van két kis asztal vagy mi, de azok nmég nem elég. -
maci007 #2426 Sajnos már nincs meg a Szükség Szobája -
#2425 Neville a 7.emeleti Szükség Szobájában van. -
maci007 #2424 Bimba tanáros miniküldetésnél elakadtam,ahol meg kell keresni Neville-t,de nem találom.Hol lehet Neville?
És a Pitonos küldetésnél amikor valami könyvet kell megkeresni.
-
raimundo #2423 honna lehet le tölteni a játékot vagy a film et? mondjátok meg vagy itt vagy msn en [email protected] -
andris6660 #2422 honnan töltötted le a szinkronosat? -
amdopteron #2421 és az elképzelhetö hogy nekem azért indítja ujra a gépet mert?szar a crack?vagy vmi ilyesmi -
amdopteron #2420 köhi -
gyuszi9b #2419 kösz
-
C7 #2418 crack és serial a szinkronoshoz -
C7 #2417 az emelvényre nyomsz egy depulsot aztán egy acciot és jönnek a baglyok, az egyik hoz egy újságot, onnan -
amdopteron #2416 na jah nekem is ez van nekme is a mgyar van ahoz adjon már hozzá való crackot:Smert nekem meg ujra indul ez a szar:Saz egész gépet ujra indítja:Skomoly egy szerkezet:Sna vki link please -
csgj #2415 crack.... -
alex88 #2414 letöltöttem a szinkronosat, kér cd keyt, megadom neki, feltelepül, indítanám el, de valami olyasmit ír, hogy emulátor programot észlel...mit tegyek? -
gyuszi9b #2413 De kitől tudom meg a címét? -
Dave0092 #2412 bekell menni a nagyterembe és megtudni hogy mi a reggeli proféta CIME
vissza menni, meg mondod neki és átis enged -
gyuszi9b #2411 A könyvtárban lévő portréhoz honnan tudom megszerezni a jelszót? -
#2410 Hát bázé ha tudom hogy a gorgó vízköpőt jelent.... -
C7 #2409 na én most töltöm a szinkronost. elég gyorsan jön, már alig várom -
Dexantreal #2408 Jahh, vagy úgy... nekem is tetszett.
De, hé! Legalább most nem káromkodtam :PP. -
#2407 semmi bajom azzal h szidod a konzolt, azon röhögtem ahogy előadtad meg minden ^^ elég érdekes volt -
Dexantreal #2406 Hiába, a mai fiatalok!
#2403 nm és lol. Lol, mert itt szarakodtál :P. -
#2405 gondolom ezeket nem tudtad egy commentben leírni? -
#2404 Azt nem tudjátok hogy a játéknak hol vannak a mentései hova rakja őket??? -
Akos0423 #2403 Oksa akkor lehet vele beszélni. Na köszi. -
Dexantreal #2402 Nem. Vízköpő szörnyek kellenek.
Ilyet kerestél? Ha neked ez a vadkan, tőlem. Én vízköpő szörnynek hívom, oszt kész. -
Akos0423 #2401 Na csak annyit léci ,hogy azokkal kell vagy nem azokkal? -
Akos0423 #2400 Mert én azokkal eléggé nem tudtam beszélni. Vagy nem azok kellenek? -
Akos0423 #2399 Nem a vadkanok kellenek amik tüzet okádnak? -
Akos0423 #2398 Dexantreal léci segíts. Már csak dean kell a ds-be
-
Dexantreal #2397 Mosmémáheha?
Az, hogy a konzolt szidom, az mé baj? :P Az meg, hogy nem tudja mit csináljon, miután Deannek meglelte a vízköpőket, hát.... szarügy :P.
#2393: biztos voltál mindegyiknél és beszéltél is velük? Mindegyikkel kell dumálni és Ron meg Hermione számolja, hogy mennyi van vissza. Utána go back Deanhez és voálá, finish.
Nem értem mé lehet ezt elcseszni. Én csak nem találtam azt a köcsög vízköpőt ott az Átváltoztatás(tan is kell? :S ) udvaron, de ráakadtam a fa tövében. Az árnyékban hűssölt a szemétje :P.
Szal nemtom hol is akadtál el tulajdonképpen, akkor :S. -
Akos0423 #2396
Draven csak kicsiket húz gyorsan fel le az egérrel!!!!! -
Akos0423 #2395 Léci segíts már?! Te hogy csináltad? -
dravenstorm #2394 nekem senkisem segit? :(
az ordoghurkot nevillnél miért nem tudom elégetni?
folyamatosan varazsolok rá és visszano, néha tobbiek is lonek rá a mérete leismegy a felére de mire a kovetkezo varazslat jonne mar ujra eredeti méretben van ott a novény.
vki tudna segiteni hogy kell vagy mit csinalok rosszul? mar 2napja itt szenvedek
elore is koszi