Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehhe.. kösz 😄 Csak így akkor meg kell vernem õket még párszor, ami nem olyan egyszerû 😛
hát kiírja az elején hányszor kell megverni, asszem bemehet közötte 1-2 vereség. akkor van megcsinálva ha kapod a discovery pontokat belõle

hát engem, mint írtam, az idegesít a köpkövezésben, hogy hiába sikerül megnyernem, a játék nem írja ki teljesítettnek (elmentettem, nyugi 😄)... És így az életbe nem fogom 100%-osan kijátszani a játékot 😞 ergo, nem fog nekem soha kinyílni az összes ajtó 😞
jah akkor várj!
az a kövezett. nincs meg, mer a herbology végénél nincs senki, a másik vége a képnek meg az óratornyos. a másik másik robabntós kéne😊

a paved courtyyard az mi magyarul? kövezett udvar? nah megvan a robbantós?
köszi szépen

a köpkõ nem ott van. az a paved courtyyardon áll egyedül

már megirtam hol van a másik robbantós XD
köszi és nem találtam az utolsó köpkövet egyik oldalról sem se a boszorkány alvó részénél se a boszorkány ébrenlévõ részénél!
Fred és Georgé nem volt meg ez volt a hiba a többi igen kösz mindenkinek a gyors választ😄
nagyon kéne a második robbantós!!!

kell a kövezettbe, Lunánál és Ginnynél. meg majd freddel vagy georgedzsal

KÖSSZ
a szükség szobájába van Neville, de ne is odamenj, menj egybõl a hálószobába a könyvér, mer úgyis odaküld.

lemész a dungeonsba láthatatlnaul, és követed a kettõ gyereket, aztán utána majd láthatóan is lemész a dungeonsba

HOL VAN NEVILLE BIMBA HÁZIJÁNÁL, MERT SEHOL SEM TALÁLOM??
THX ezt eddig még nem csináltam meg kell még mocsaárosítani?
a másik az ott van amikor bemondod a képnek hogy lángoló fülbemász(fleaming earwigs) és utána elfodulsz balra
a boszorkányos kép jelszavát milyen mardekárostól kell megkérdezni?
futás ha nyomva tartod a shiftet. tofu aszondod a robbantós mindkettõ könnyû. ezek szerint neked megvan mind2. nem mondanád el, melyik a második? nem az óratoronyi

miilann
ty

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

szerintem amikior köpkövezel a lökést álltsd át ugy hogy billentyûkkel kelljen lökni(varázsolni) és ugy sokkal könnyebb(legalábbis nekem az volt XD
tonytomi menj Paved Courtyyardra(Kövezett Udvar)és ott is csinálj mocsarat majd menj Pitonhoz okklumencia órára!
Millann a Shiftel futsz!

hp 4ever!

miilann
hogy kell futni? -.-'
mer elején írt vmit de nem figyeltem igy meg olyan lassan megy mint két teknõsbéka hátrafelé :-c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Egy kis segítség kellene ott tartok amikor másodszor is megcsináltam a küldetéseket az óránál a hangszórókat szédszedtem mindent megcsináltam nincs semmi feladat és elvileg okklumencia következne de nem elzi a térkép h lenne ott órám hiába megyek Pitonhoz nincs semmi... PLS help
hát jah a robbantós snapszli könnyû mindkét elsõre sikerült de a köpkõ béna vok nem tom hagyományosba +verni! csak 1-szer vertem +

hp 4ever!

nah már ott tartok hogy +van az összes lény 5/5
és csak ezek kellenének:
-Bájitaltan 0% itt vki segítsen mert nem tom mit kell az üvegcsékkel!
-Kövezett Udvar(gondolom itt majd akkor megy fel 100-ra ha majd a 4. köpkövest gyõzöm le)
-Bejárat elõtti udvar (itt is akkor ha +verem a köpkövest)
de a bájitaltan szobában segítsen vki mit kell az üvegcsékkel mert én akárhogy forgatom nem kapok semmi pontot

hp 4ever!

hát köpkõbe elég gyenge vok, de nagyjából megy... általába arra jáccok, h elüssem a másikét, de a hagyományos az más tészta... egyszer volt egy olyan állásom, h volt vagy 4 golyó, és csak akkor nyerhetek ha midnet én veem ki. és sikerült. de a griffendél ellen nem tudtam megcsinálni. nem vagyok túl gyenge, de a sakkba jobb vagyok😄 robbantós snapszliba meg csak annyi, h szín szerint elõször arany ezüst, és aztán csinálod a többit

ahol a mardekár van, amellett áll egy csaj, az az. kéne nekem eg robbantós snapszlis, de nem az, amelyik az óránál van.

pls valaki segítsen!
megtaláltam 3 köpkõ bajnokot de a 4. nincs meg, mert megvan a kövezett udvarnál, megvan a bejáratelõtti udvar és az óratorony elõtti udvar is lécci segítsen vki hol a negyedik!
gyujtsd meg azb összes fákját

Valaki esetleg a mellészálakról nem fog végigjátszást csinálni????
most itt tartok:
Viadukt elõtti fõbejárat 92%
Bájitaltan 0%
Bejárat elõtti udvar 99%
Griffendél klubhelység 93%
Kövezett Udvar 84%
2. Emelet 94%
4. Emelet 92%
Sötét varázslatok kivédése 20%
a többi 100-on van
+van az összes portréjelszó
Fred&George elrejtett cuccai és Lunáé is +vannak
Sakkbajnok vok
Roxfort felfedezettsége 92%
Játék Teljesítve 91%
már csak 300 felfedezéspont kell
de már kezdek kifogyni az ötletekbõl
jah 1 madár hiányzik
és 2 köpkõ meccs van vissza de azt nem tok

hp 4ever!

kersed + a ruháit amit itt találsz:chapsy.uw.hu

hp 4ever!

Sziasztok!

(kb:50%-nál)miután Hagrid háza elött megküzdöttem Malfoyékkal nem messze utána találkozom Lunával, de nem tudom mit kell neki ott megcsinálni!

Elõre is kösz! <#confused>
valaki nem tud nekem villám leckét köpkõbõl adni hagyományos játékban?
mert akárhogy próbálkozom 1-szer túl erõs másszor túl gyenge
vki segítsen a többit már megvertem!
tényleg Beatles te tudsz köpkövezni?

hp 4ever!

Shevchenko
Köszi

FORZA MILAN!!!

és nem tudjátok hol van a 4 köpkõ bajnok
c/documetns ad settings/neved/!local settings/!application data/electronic arts

hát van a bagoly, a varjak, van az egyik hídnál ha lemászol denevérek. meg van még pár, de azokra nem emlékszek

nem tudja valaki hol találom a repülõ lényeket amik a 100%-hoz kellenek?
Shevchenko
A mentéseket hova rakja mert nemtalálom sehol.köszi

FORZA MILAN!!!

jóvanmá nem vagyok egy hermione granger😄 hibázni csak lehet nem?😄mai gyerek vok..XD
Ez tod olyan, mint a nevek elírása és a mordekár<#idiota><#hehe>... ezen még mindig tudok röhögni... vagy, ha azt nem is, de vigyorogni mindenképp<#eljen><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Én majd szombaton lesem meg, de jó hallani, hogy érdemes megnézni. Kíváncsian várom már<#eljen><#hawaii>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ja, amúgy most láttam a filmet, és érdemes megnézni mindenkinek, mert naaaagy film! Komolyan, sokkal jobb lett, mint a többi rész! (de ezt a filmes/könyves hp topicban lehetne folytatni, oké? 😊)
öö... ugye csak viccbõl írtad "p"-vel az "egyébként" szót? 😊
egyépként nem tudjátok h a film szinkronosan mikorra várható kb a torrent oldalakra?vagy ha már fent van vhol akkor szóljatok!!