3837
10459618851186921382.jpg
  • Loki Ferrais
    Nos nekem léccives irja azt le vki hogy mit kell csinálni a mocsarakkal szóval vagy 2 udvar az egyiken már van mocsár a povel cutyardon még nincs nah most a mocsarat kell lebontani vagy a pavelen a mocsarat kelél megépiteni és HOGYAN KELL VMEIK MÓDSZERT MEGCSINÁLNI?
  • C7
    megcsinálod a lépcsőt és ott az első sarokba indulsz felfele, ez is le van írva a végigjátszásba.
  • Djemba
    valaki segítsen 9% vagyok és egy könyvet kellene leszedni a szekrényről a könyvtárban de hogyan kell???
  • Loki Ferrais
    Bocsy mindnekinek h ien ökörláma vagyok de ahogy mondtad griveous nem csináltam meg a paved courtyyardon a mocsarat:S de ott hogy kell felmenni a tetőre vagy mitkell csinálni?
  • griveous
    Loki Ferrais jah alaksor de lehet h amit 100-szor leirttam(unk)h te is mint sokan mások kihagytak egy mocsraat
  • griveous
    raimundo nekem 1-2 nap alatt leszedte:D:D
  • toysoldier
    mi a francért másolod be 7 perc után újra ezt? elsőre is láttuk, majd valaki, aki tud az fog segíteni -.-

• fsgh
    probálj meg lemenni az alagsorba!?
  • Loki Ferrais
    Helló mindenkinek lenne egy problémám olyan 50-53% ál járok és legyöztem már azokat a feladatokat amikor hangszórót kell hazavágni meg amikor mocsarat kell csinálni nah és azt irja a végigjátszás hogy okklumencia jön pitonnal de mentem mindenfele de nemjööt semmi valaki segítene hogy mennyen az okklumencia óra:Sköszy előre is
  • C7
    paved courtyyardon van mocsár?????,
  • Loki Ferrais
    Helló mindenkinek lenne egy problémám olyan 50-53% ál járok és legyöztem már azokat a feladatokat amikor hangszórót kell hazavágni meg amikor mocsarat kell csinálni nah és azt irja a végigjátszás hogy okklumencia jön pitonnal de mentem mindenfele de nemjööt semmi valaki segítene hogy mennyen az okklumencia óra:Sköszy előre is
  • C7
    én a pof.huról töltöm, de csak 5tel jön. a gigatorrentsen is csak 5tel vánszorog, és fél napig semmit se ért el torrenten... mellesleg msnbe se tudok bejelentkezni. tesóm aszongya spybot vagy mi a jóisten van a gépen. vmi netvírus. szerintetek?
  • toysoldier
    165431 óráig -.-
  • toysoldier
    ték
  • raimundo
    griveous ha itt vagy neked meddig tartott ameddig le töltötte?
  • toysoldier
    vége a főszálnak, ezután már csak az van, hogy mindent felfedezel
  • Lencsi
    Én is kérnék egy kis segítséget. Elakadtam. Miután megtaláltam Luna összes cuccát, nincs több feladat. Ezután mit kell csinálni?
  • Lencsi
    Sziasztok!

Itt egy Crack a szinkronos változathoz.

http://users.atw.hu/ancsiweb/HarryPotterAndTheOrderOfThePhoenixv1.0NoDVDFixedexeEng(2).rar

Remélem tudtam segíteni.
  • griveous
    nah ez aztán tééleg nem nagy kunszt én is megtaláltam egyből:S
    söpörd fel őket oszt annyi
  • gerleboi
    Luna Cucca ami a Bejárat előtti udvaron(Entrance Courtyard) melyik avar alatt van?
  • griveous
    ha ennyire nem tudsz angolul akkor lefordítom neked:P
    kövezett udvar
  • alex88
    4. Paved Courtyyard, megcsinálod a lépcsőt és ott a legvégén.

hol van ez a Paved Courtyyard?
  • griveous
    raimundo én a pof.hu-ról szedtem le szinkronosan sztem kvas jó oldal:D
    itt van az 5 gorgó:1. Azon az udvaron, ahol Dean van.
    2. Viaduct.
    3. 4. emelet, erkély.
    4. Paved Courtyyard, megcsinálod a lépcsőt és ott a legvégén.
    5. 3. emelet, amikor mész Umbridge-hez, a lépcső közepén
    gerleboi vszinü te is kihagytál egy mocsarat
    am nem tud vki egy olyan oldalt ahol ltok szedni egy müködö ps2 emulatort?:D
  • toysoldier
    visszaolvasol vagy megnézed a végigjátszást
  • Dévids
    Sziasztok!
    Elakadtam ott amikor az egyik gyerek azt kéri hogy keressek meg 5 gorgót.
    A kérdés az lenne, hogy hol találom a gorgókat????
    Előre is köszönöm
  • toysoldier
  • raimundo
    az meg 12000 ft
  • toysoldier
    akkor vedd meg a boltban, az nem telik órákba -.-

egyébként is: #2468 itt írják h már linkeltek neked oldalt -.-
  • gerleboi
    Császtok!52% nál járok de nem enged tovább a játék.Ott tartok hogy visszajöttem a Black házból leadtam pitonnak a házit megcsináltam a csínyeket(Colin Bagolyház,Dean óra megbütykölve,Ginny & Luna: mocsár,Patil ikrek:hangszórók)és nem ad újjabb feladatot.Hermione meg Ron azt mondja hogy a tekergők térképén kerressük meg a DS tagokat.De nem ír ki semmit!

PLZ HELP
  • raimundo
    de az órákba telne meg te vagy a faszláda
  • C7
    amúgy [email protected], itt az msn címem, ha végigjátszással baj van, és nem tudnátok elolvasni az emil címem, felvehettek
  • C7
    a szoba elvileg mindig ott van, nemtom. a végigjátszást én írtam, és úgy, hogy csináltam, és minden feladat után leírtam pontosan. ha okklumencia lenne, akkor az is van. lehet, hogy a paved courtyyardon nem csináltál mocsarat, ezt sokan elfelejtik, mert ott nincs ember. raimundo: a hunterz.hu-n is szabad regelés van, de 23áig szünetel, ami müxik éppen és le lehet szedni az a pof.hu. persze még sok más van, csak meghívósak.a moobs.hun fenn van csak a szinkron, de én nemtom, h kell alárakni
  • toysoldier
    te komolyan ilyen faszláma újreg vagy? akármelyik torrent oldalon fent van a játék -.-
  • raimundo
    valaki segítsen már le tölteni a játékot aki segít nem leszek hálátlan
  • raimundo
    de én tudok segíteni cak add meg a játékot hogy honna töltötted le mert a barátom már át vitte csak a feladatot kellene meg néznem és akkor tudok segíteni
  • RocKY2
    A végigjátszást is megnéztem már ott azt mondja, hogy okklumencia jön...
  • raimundo
    én tudok segíteni van msn ed vagy valami el küldöm a végigjátszást
  • RocKY2
    Nekem annyi a problémám, hogy minden csínyt megcsináltam Umbridge ellen, de utána nincs semmi feladat...Hermione azt mondja keressem me a tagokat, de a Szükség Szobájába már nem tudok bemenni, nem jelenik meg.
    Kérlek segítsetek.
    Köszi szépen
  • raimundo
    griveous honna töltötted le a játékot
  • griveous
    zsolti0603 lehet hogy már megmondták a választ de azé megmondom:D
    a tiltott részlegben van az uccsó elötti polcon balra enterrel felveszed oszt annyi