3837
-
Loki Ferrais #2513 Nos nekem léccives irja azt le vki hogy mit kell csinálni a mocsarakkal szóval vagy 2 udvar az egyiken már van mocsár a povel cutyardon még nincs nah most a mocsarat kell lebontani vagy a pavelen a mocsarat kelél megépiteni és HOGYAN KELL VMEIK MÓDSZERT MEGCSINÁLNI? -
C7 #2512 megcsinálod a lépcsőt és ott az első sarokba indulsz felfele, ez is le van írva a végigjátszásba. -
Djemba #2511 valaki segítsen 9% vagyok és egy könyvet kellene leszedni a szekrényről a könyvtárban de hogyan kell??? -
Loki Ferrais #2510 Bocsy mindnekinek h ien ökörláma vagyok de ahogy mondtad griveous nem csináltam meg a paved courtyyardon a mocsarat:S de ott hogy kell felmenni a tetőre vagy mitkell csinálni? -
griveous #2509 Loki Ferrais jah alaksor de lehet h amit 100-szor leirttam(unk)h te is mint sokan mások kihagytak egy mocsraat
-
griveous #2508 raimundo nekem 1-2 nap alatt leszedte:D:D -
#2507 mi a francért másolod be 7 perc után újra ezt? elsőre is láttuk, majd valaki, aki tud az fog segíteni -.-
-
#2506 probálj meg lemenni az alagsorba!? -
Loki Ferrais #2505 Helló mindenkinek lenne egy problémám olyan 50-53% ál járok és legyöztem már azokat a feladatokat amikor hangszórót kell hazavágni meg amikor mocsarat kell csinálni nah és azt irja a végigjátszás hogy okklumencia jön pitonnal de mentem mindenfele de nemjööt semmi valaki segítene hogy mennyen az okklumencia óra:Sköszy előre is -
C7 #2504 paved courtyyardon van mocsár?????, -
Loki Ferrais #2503 Helló mindenkinek lenne egy problémám olyan 50-53% ál járok és legyöztem már azokat a feladatokat amikor hangszórót kell hazavágni meg amikor mocsarat kell csinálni nah és azt irja a végigjátszás hogy okklumencia jön pitonnal de mentem mindenfele de nemjööt semmi valaki segítene hogy mennyen az okklumencia óra:Sköszy előre is -
C7 #2502 én a pof.huról töltöm, de csak 5tel jön. a gigatorrentsen is csak 5tel vánszorog, és fél napig semmit se ért el torrenten... mellesleg msnbe se tudok bejelentkezni. tesóm aszongya spybot vagy mi a jóisten van a gépen. vmi netvírus. szerintetek? -
#2501 165431 óráig -.- -
#2500 ték -
raimundo #2499 griveous ha itt vagy neked meddig tartott ameddig le töltötte? -
#2498 vége a főszálnak, ezután már csak az van, hogy mindent felfedezel -
Lencsi #2497 Én is kérnék egy kis segítséget. Elakadtam. Miután megtaláltam Luna összes cuccát, nincs több feladat. Ezután mit kell csinálni? -
Lencsi #2496 Sziasztok!
Itt egy Crack a szinkronos változathoz.
http://users.atw.hu/ancsiweb/HarryPotterAndTheOrderOfThePhoenixv1.0NoDVDFixedexeEng(2).rar
Remélem tudtam segíteni. -
griveous #2495 nah ez aztán tééleg nem nagy kunszt én is megtaláltam egyből:S
söpörd fel őket oszt annyi -
gerleboi #2494 Luna Cucca ami a Bejárat előtti udvaron(Entrance Courtyard) melyik avar alatt van? -
griveous #2493 ha ennyire nem tudsz angolul akkor lefordítom neked:P
kövezett udvar -
alex88 #2492 4. Paved Courtyyard, megcsinálod a lépcsőt és ott a legvégén.
hol van ez a Paved Courtyyard? -
griveous #2491 raimundo én a pof.hu-ról szedtem le szinkronosan sztem kvas jó oldal:D
itt van az 5 gorgó:1. Azon az udvaron, ahol Dean van.
2. Viaduct.
3. 4. emelet, erkély.
4. Paved Courtyyard, megcsinálod a lépcsőt és ott a legvégén.
5. 3. emelet, amikor mész Umbridge-hez, a lépcső közepén
gerleboi vszinü te is kihagytál egy mocsarat
am nem tud vki egy olyan oldalt ahol ltok szedni egy müködö ps2 emulatort?:D
-
#2490 visszaolvasol vagy megnézed a végigjátszást -
Dévids #2489 Sziasztok!
Elakadtam ott amikor az egyik gyerek azt kéri hogy keressek meg 5 gorgót.
A kérdés az lenne, hogy hol találom a gorgókat????
Előre is köszönöm -
#2488 -
raimundo #2487 az meg 12000 ft -
#2486 akkor vedd meg a boltban, az nem telik órákba -.-
egyébként is: #2468 itt írják h már linkeltek neked oldalt -.- -
gerleboi #2485 Császtok!52% nál járok de nem enged tovább a játék.Ott tartok hogy visszajöttem a Black házból leadtam pitonnak a házit megcsináltam a csínyeket(Colin Bagolyház,Dean óra megbütykölve,Ginny & Luna: mocsár,Patil ikrek:hangszórók)és nem ad újjabb feladatot.Hermione meg Ron azt mondja hogy a tekergők térképén kerressük meg a DS tagokat.De nem ír ki semmit!
PLZ HELP -
raimundo #2484 de az órákba telne meg te vagy a faszláda -
C7 #2483 amúgy [email protected], itt az msn címem, ha végigjátszással baj van, és nem tudnátok elolvasni az emil címem, felvehettek -
C7 #2482 a szoba elvileg mindig ott van, nemtom. a végigjátszást én írtam, és úgy, hogy csináltam, és minden feladat után leírtam pontosan. ha okklumencia lenne, akkor az is van. lehet, hogy a paved courtyyardon nem csináltál mocsarat, ezt sokan elfelejtik, mert ott nincs ember. raimundo: a hunterz.hu-n is szabad regelés van, de 23áig szünetel, ami müxik éppen és le lehet szedni az a pof.hu. persze még sok más van, csak meghívósak.a moobs.hun fenn van csak a szinkron, de én nemtom, h kell alárakni -
#2481 te komolyan ilyen faszláma újreg vagy? akármelyik torrent oldalon fent van a játék -.- -
raimundo #2480 valaki segítsen már le tölteni a játékot aki segít nem leszek hálátlan -
raimundo #2479 de én tudok segíteni cak add meg a játékot hogy honna töltötted le mert a barátom már át vitte csak a feladatot kellene meg néznem és akkor tudok segíteni -
#2478 A végigjátszást is megnéztem már ott azt mondja, hogy okklumencia jön... -
raimundo #2477 én tudok segíteni van msn ed vagy valami el küldöm a végigjátszást -
#2476 Nekem annyi a problémám, hogy minden csínyt megcsináltam Umbridge ellen, de utána nincs semmi feladat...Hermione azt mondja keressem me a tagokat, de a Szükség Szobájába már nem tudok bemenni, nem jelenik meg.
Kérlek segítsetek.
Köszi szépen -
raimundo #2475 griveous honna töltötted le a játékot
-
griveous #2474 zsolti0603 lehet hogy már megmondták a választ de azé megmondom:D
a tiltott részlegben van az uccsó elötti polcon balra enterrel felveszed oszt annyi