Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ns és kössz!
hp 4ever!
bocs a capslockér
a 4. A MARDEKÁROS MELLETT ÁLL EGYEDÜL
hi legyõztem mind3 köpkövest darkragwe módszerével
de hol van a 4.?
de hol van a 4.?
hp 4ever!
csak kövesd a csajokat, alábnyomok elvezetnek
hol van a többi hangosbemondó?
amúgy köszi!darkrage 1000 köszi!
hp 4ever!
én értem!amikor colinnak segítesz akkor kifelé 1 platformot kell reparozni ha ezt a küldi után lebontod akkor is fel tudsz menni!
hp 4ever!
tehát hol találom meg a fõzetet?
érted dave0092???
hogy a bagolyházban azokat az oszlopokat amiket eccer felépítettél a legfelsõ emeleten ha reductoval lebontod akkor is fel tucc rá mnni ha nincs is ott XD
nem kell semilyen fõzet
nah má a bagolyház is megvan
hogy kell megszerezni a fõzetet hogy beleöntsem a hangosbemondóba?
na milyet találtál
sehogy csak nyomsz egy entert
jujj micsoda játékhibát találtam, ennél azért töbet vártam az EA-tõl
úgy kell neked! 😄
eddig oké de hogyan szerezzek fõzetet??
asszem nekem még 400-nál is több
a bagolyházban mit kell csinni?
a bagolyházban mit kell csinni?
ez a játék nagyon nem jó. 60% 65%-nál már vége van. fel fedezni meg kinek van kedve? sekinek. én jobra számítottam
10-es skálán én 6-ost adnék <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
10-es skálán én 6-ost adnék <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
Nah a köpkövet azt ugy kell hogy az egérmozdulatokat átállítod hogy a billentyûkkelkelljen varázsolni aztán odamész valamelyikhez és minél tovább nyomod a hátrafelét annál erõsebet lök a wasd -vel állítod be hogy merre lökje amerre a kamera néz arra fogja ellökni telljesen egyenesen hajrá!!!!
tényleg darkrage neked hányfelfedezés pont kell '+?
nekem 105 ha jól emlékszem!
nekem 105 ha jól emlékszem!
hp 4ever!
és nekem tud vki röpkõ tanácsot adni hogyan kell hagyományosban könnyen gyõzni
bagy ha vki elmagyarázza hogyan kell hálás leszek neki!
bagy ha vki elmagyarázza hogyan kell hálás leszek neki!
hp 4ever!
AZT KELL DARKRAGE boccs a caps-ért
hogy vannak ajtók azokat sorba kinyitod mind1iket és valamelyik végét becsukod és ha a jó oldallal kezdted akkor az összes becsukódik ami 1 odlalon van
nah ezt ugyanígy megcsinálod a másik oldalon és ennyi
meg a fáklyákat kell meggyúlytani
hogy vannak ajtók azokat sorba kinyitod mind1iket és valamelyik végét becsukod és ha a jó oldallal kezdted akkor az összes becsukódik ami 1 odlalon van
nah ezt ugyanígy megcsinálod a másik oldalon és ennyi
meg a fáklyákat kell meggyúlytani
hp 4ever!
fiuk mondja már el nekem valaki hogy mirtyle mosdójában mi a sz...-kell csinálni! elõre is köszi
egymásra kell rakni 2 padot a bemondónál, felmászol és beleöntöd azt a fõzetet
az összesnél ezt kell csinálni
az összesnél ezt kell csinálni
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
jeee má 96%
Sziasztok!
50%-nál találkozom Parvati és Padma Patillal valami hangosbemondórol beszélnek de nem tudom hogy mit kell csinálni??????<#confused>#confused>
Légyszi irjatok!
Elõre is kösz!
50%-nál találkozom Parvati és Padma Patillal valami hangosbemondórol beszélnek de nem tudom hogy mit kell csinálni??????<#confused>#confused>
Légyszi irjatok!
Elõre is kösz!
boccs chapsy.Uw.hu
hp 4ever!
nah most nekem kéne help Piton szobájában (bájitaltanszoba)mit kell csinálni a tégelyekben lévõ zöld színû fiolákkal aki tudja írja már le!
hp 4ever!
azért mondom>😉
hp 4ever!
GYÛJTSD ÖSSZE lUNA CUCCAIT
a végigjátszás itt can!http://www.chapsy.ue.hu
a végigjátszás itt can!http://www.chapsy.ue.hu
hp 4ever!
Én 84%-nál vagyok,de Lunának még mindig hiányzik valami.Hermióna állandóan azt mondja én a MAJOM hirdetéseivel foglalkozék.Mit csináljak?
FORZA MILAN!!!
már megvan
de a 7.-en hol van??
köszi XD
http://www.viperboy91.extra.hu/download.php?file=1c022add3fb9f6dcebcf3b18085413a6
vársz 10 s-t és töltheted is le
amúgy jó mert nekem is ezzel megy a játék!
vársz 10 s-t és töltheted is le
amúgy jó mert nekem is ezzel megy a játék!
hp 4ever!
darkrage ha a 4.emeletenvagy akkor a másik vége a 7. emeleten van ahol a szükség szobája
ha meg nem akkor fordítva 7-rõl a 4-re menni!
én is mire rájöttem!😄
ha meg nem akkor fordítva 7-rõl a 4-re menni!
én is mire rájöttem!😄
hp 4ever!
asszem vhol a hetediken, nem a scurriols scoundrel. de nem bizti, h az
bazz én nem találtam sehol se meg azt a hülye cracket vki plz linkeljen már ide 1et h ahonnan 1bõl le lehetne tölteni és nem kell még keresgetni az oldalon!!köszi^^
oké köszi már megvan akkor azt a másik oldalt kell megkeresni az nem tod hol van?
az nem ugrik be. láthatatlanul kövesd a kettõ mardekárost. ha nincsenek ott (mutatja a dumájukat) akkor a másik pincerészbe menj
most ott vagyok a boszorkányos képnél láthatatlanul mi a teendõm?
van 1 olyan kép aki azt kéri hogy keressük meg az õ másik felét az nem tod hol van?
ott a snapszli
darakrage köszi de már megtaláltam, kerestem vkit aki nem járkál. naon köszi
a 3.-on van a híd elöt
a hollóhátnál és a mardekárnál arra jácc, h az elsõvel próbáld meg eltalálni és közelebb juttatni a sajátod, aztán utána már csak amit õ lõ azt kell kilõni, nem kell a ajátoddal törõdni. õ meg nem lövi el a tied