3837
-
Dévids #2553 Ha neville-el beszélek akkor nem mond semmit olyan mintha egy gyereket megszólítanák az egyik terembe. -
#2552 pl nálam már nincs ott..igaz én már a végén vagyok...
van egyáltalán valaki akinek sikerült végigvinnie???:DD -
#2551 Nem biztos,de ha jól emlékszem elég ha Neville-t megkeresed és beszélsz vele,a könyvtárban van. -
Dexantreal #2550 Jaja, megcsináltam közben, de thanks. És még mindig csak 32% van felfedezve a klubhelységből ehh.
#2528? -
#2549 Odarakod az asztalt beszélsz vele aztán odamész a szemközti öregemberes képhez és ott van. -
#2548 Hy! Én is elakadtam. ott tartok amikor vmi tükörhöz vezetnek és azon van vmi papír..asszem Dumbledore's Army vagy vmi ilyesmi van ráírva. Azután mit kell csinálni? a térkép nemjelöl semmit...szal nemtom hova kéne menni vagy mit kéne csinálni HELP PLS! -
Dexantreal #2547 Amúgy a griffendéles képnek, ahol egy fogó van és a cikeszét kéri, hol lehet cikeszt találni neki? A klubhelységben van a kép és kiabálja mindig, hogy álljak fel valamire. -
Dexantreal #2546 Ez nem olyan nagy győzelem, mint az előzőek lehettek volna, de legalább győzelem! :P
-
Dévids #2545 Valaki esetleg tudja???? #2542 -
Dexantreal #2544 Nálam is ez a helyzet, ha rájössz a megoldásra, pls dobj egy privit. Addig meg sakkozgatok, meg mást is csinálok. Mármint sztem mindjárt kilépek a géjmből és szüneteltetem picit.
#2541: mi a probléma? :S -
Dexantreal #2543 Má megint grr!
Akkor nem lehet ennyi vezér fent, mert döntetlenbe hajszolom magam, vagy mi? :S
Mindegy, akkor is megpróbálom még :P. -
Dévids #2542 Sziasztok!
Elakadtam egy résznél.A feladat az lenne, hogy meg kell keresni a DS tagokat és megnézni hogy biztonságba vannak-e.Ron azt mondja, hogy a térképen rajta vannak a tagok.A baj csak az hogy a térkép nem jelöl semmit.Aki tudja, hogy hol vannak az létszi írja le! -
jozsimicer #2541 ha valaki végre segítene megköszönném -
Dexantreal #2540 Én is, lásd #2539-dik hsz-omat.
Djemba mármint mi? A griffendéles csávó, vagy a sakk a köpkő, meg az ilyen izék közül? Ha a csávó, akkor egyetértek, ha a többi, akkor nemtom... nekem a sakk tetszik a legjobban, de nyertem a köpkőben is, meg a robbantós snapszliban is. -
Dexantreal #2539 Jahh és továbbra is várom a segítséget, ötleteket a #2528-ra.
Megyek és porig alázom a griffendéles csávót :P. Egyébként levertem simán mindegyik sakkozót. Mardekáros elsőre megvolt asszem és a hollóhátas, vagy melyik, nah ő nála néztem el először, de másodjára megvertem őt is.
Az a baja a gépnek, hogy túl komolyan veszi a varázsló sakkot és izmozik a sakkokra, mint állat. Pl kiküldi elején vezérét, vagy futárját és ott rohangál fel-alá védtelenül és a sakkokra izmozik. Aztán néz, mint Rozi a moziban, ha leütöm a vezérét, vagy a futóját, mert nincs bevédve :P.
A másik gondolatom a varázsló sakkal kapcsolatban a gép ellen, hogy még arra izmozik nagyon, hogy leüsse a bábúimat mindenáron és ezt is így bevédés nélkül teszi meg, aztán én meg fütyörészve megnyerem a partikat háhh :PPPP.
Amúgy nagyon jó a varázsló sakk!.
Egyébként észrevettétek már, hogy, amikor futtok és majd hírtelen megálltok, de futás közben is Hermione lohol mindig másodikként a trióban? Csak néha előzi meg Ron, de általában Hermione ér másodiknak be az adott helyre.
Érdekes kissé. -
jozsimicer #2538 nah szevasztok hogyan kell a megszerezni amardekaros portré jelszavát?
és a sötét varázsltk kivédése teremben mit kell még csinálni?az íróasztalkat mecsináltam mega táblát
jah amúgy 99%-nál tartok
a végigjátszást hol tölthetem le?(itt)?
ha kell valakinek a mentés szóljon!!!!!!! -
#2537 lol:DDDDDd amúgy én megvertem mind3 ellenfelet:) lett is egy kupám:) -
Djemba #2536 ez a legkönnyebb -
Dexantreal #2535 Ááááááá baaaassszkiiiiiiiiii!!!!
El nem hiszem! Döntetlent játszottam sakkban egy full győztes helyzetből áááá! Nem figyeltem, mert a nagy győzelem, a gép alázása ott lebegett a szemem előtt és amennyi gyalogom volt, mind bevittem és vezérre váltottam és léptem, hogy beszorítsam sakk-mattra, erre döönnteeettleeen ááááááááá!!!!
Beszéljen inkább a kép a gyönyörűséges győzelmi kilátásról, amely sajnos csúfos döntetlenbe torkollott.
Kissé durva ennnyi vezér, nem? -
Dexantreal #2534 Hallgassátok meg a vízköpőt Umbrige szobája felé menet lol. Van egy mardekáros poénja, nagyon állat. -
Dexantreal #2533 Nekem is majd lécci pls help vki a #2528-ra és előre is thanks. Fontos lenne. -
#2532 Ha jól tudom Neville a könyvtárban van a lépcső tetején az elhúzható szekrény mellett. -
#2531 Valaki végig vitte már? mert én már legyőztem Voldemortot is Dumbledorral..aztán Luna cuccait összeszedtem...és nem történik semmi...csak vagyok a roxfortban és kész...gaz van még 1 miniküldetésem...de azt nem tom megcsinálni mert Nevill kellene hozzá de lövésem sincs hol lehet...ugyebár szkség szobája már nncs...klubházban sincs:(
amúgy lehet csak akkor lehet végigvinni ha a jutalomszoba tele van? -
Dexantreal #2530 "Én tizenöt csokibékát tudok a számba tömni. Te mennyit?"
... és ezt egy csaj mondta a nagyterem előtt lol. Az oké, ha egy csávó dicsekszik vele, mert hát csávók többsége tahó is tud lenni, de egy csaj? Jó végülis mindegy, ettől még a csaj nem tahó, de azé tetszett, hogy ezt mondta. -
Dexantreal #2529 Lebegtest az asztalt a polchoz, de a könyv arrébb reppen. Mindig vidd ahhoz, amelyiken van. Mármint az asztalt. Nemtom válaszoltak-e a kérdésedre :S, ha igen, megtettem mégegyszer. -
Dexantreal #2528 Miután elárasztottam az udvart mocsárral, segítettem Ginnynek és Deannek, meg Collinnak, akkor a végigjátszás szerint okklumencia jönne Pitonnal, de Ron és Hermione azt szajkózza, ha entert nyomok nekik, hogy megkéne keresni az összes DS tagot és meggyőződni arról, hogy jól vannak-e.
Ám a Feladat lista a tekergők térképénél üres, a hetedik emeltre elmentem és nicns már ott a Szükség Szobája. Legalább felfedeztem azt is 100%-ra.
Luna cuccait elkezdtem keresgélni... nagyteremben hol a rákban van a cucca? Azt írják, hogy egy asztalon... egyetlen egy asztalon vannak cuccok, de ott ülnek mások és láthatóan az övüké. A kandalló mellett.
Szal, akko mit kéne tennem? :S -
campy #2527 hogy tudtad meg bocsi:D elirtam -
campy #2526 atopol mit csináltál? hogy megtudtad az alagsorit? és nem tudod véletlenül mi a jelszava a lépcsőknél annak aki azt kéri keressem meg az arcokat! ezt nem tod véletlenül? -
#2525 Jah jó ötlet. -
#2524 Szerintem be kellene rakni a banner alá a végigjátszást,meg kellene egy házigazda aki takarít. -
#2523 Hova halad ez a topik?Max egy fél oldalt kellene egyeseknek visszaolvasni,már végigjátszást is csináltak a játékhoz, erre 200x felteszik ugyanazt a kérdést.A gorgós-Dean Thomasos már 6000000000x le lett írva,a mocsaras szintén, vegyétek már a fáradtságot hogy visszaolvastok egy,max 2 oldalt... -
atopol #2522 már tudom thx -
griveous #2521 © Törő nah ez is naon gáz
az előbb hosszan segitettem akinek tudtam és ha egy cm-t lejjebb tekernél akkor megkapnád a választ!!!!!!
-
#2520 Dean Thomasnál hol vannak a gorgók?
ha vaki tudja pontosan írja már le... előre is köszi
-
atopol #2519 hello
a mardekáros alagsori portrénak a jelszavát hol lehet kikutatni ?
Thx -
campy #2518 buzi köpköveseket nem tom legyőzni 4/1 eddig ennyi sikerült:D a Hollohátost kaptam el eddig! -
griveous #2517 © Djemba nah ez viszont gáz:S
addig kell üldözni amig az asztalra nem repül és ott feltod venni -
campy #2516 Djemba! Wingardium Leviosaval tedd oda a padot aztán aztán menj fel rá! mindig amikor máshova repül a könyv oda tedd a padot! -
campy #2515 raimundo magyar torrent oldalak üsd be a googleba aztán töltögethetsz! a crack linkjét már százszor ide írták!!! -
campy #2514 szoval Luna cuccai avar alatt vannak? ok thx! am én elsőre megcsináltam a mocsarakat:D mert mondta ez a Luna hogy van még egy és az a kövezet udvaron van! (volt) ( Voldemortot nem volt nehéz megverni) nekem pl a jelszos ajtokhoz lenne kérdésem! pl az alagsori átjáróban nem tudok átmenni mert a képen a nyanya azt kéri kérjek meg egy Mardekárost, moit csináljak ha minden Mardekáros elküld a francba? a másik jelszós ajtó fennt van a lépcsőknél ami azt kéri keressem meg az arcokat! MILYEN arcokat? köszi a Helpet!