3837
10459618851186921382.jpg
  • campy
    Képzeld el Raimundo nekem 5 óra alatt lejött a játék valami 400 Kb/sec átlaggal adok egy linket ahonnan leszedtem
  • campy
    Jozsimicer a "sötét V" terem nekem 97%-os asszem még a táblákat birizgáld nyomd az Entert és az asztalon lévő kónyveket probáld elégetni!
  • raimundo
    valaki meg mondaná hogy mennyi időbe telt letölteni a játékot aki u torrent ről töltötte?
  • campy
    kössz akkor nekem még kell 2 kép az egyik a 4. emeleti lépcsőnél van ami azt kéri keressem meg az arcokat eléggé költő stílusu portré, Rózsaszín ruhás, a másik asszem az amelyiket idegesitik a rejtvények és valami kopasz prof-ot kell megkérdezzek, aztán az azt mondja valami második emeleti pihenőnél van egy Juhászlány falikép!( amit nem találtam) attól kérdezzem meg!! oda hogy lehet eljutni?! kössz a Helpet!
  • evildamien
    mardekáros kép jelszava:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menj le a portréhoz láthatatlanná tévő köpenyben
  • campy
    Negatívum még hogy ebbe a játékba nem lehetett sehogyse meghalni!!:D:D Voldemorttal is küzdöttem akkor is belém ütött 1-2 varázslatot de mintha meg se koccant volna!! ezért volt jobb az 1-2 Harry Potter ,volt életcsík! amiben még Garetnek igaza van a szintfejlődés ami télleg felesleges
  • campy
    visszatérve ebbe volt edig a legtöbb varázslat amit használni lehetett, Sztem ha összevetetették volna a Titkok kamrája játékmenetével és ennek a grafikájával és + dolgaival akkor mégszuperebb játék lett volna!!!
  • campy
    a legjobb rész a Titkok kamrája volt, sztem ez a 2.legjobb, 3. Azkabani az se volt rossz, 4. Bölcsek köve aranyos bár a grafika régies:), Tűz serlege nagyon nem teteszett mert az olyan szerepjáték szerű volt ami Nem illik a Harry Potterre!
  • jozsimicer
    de ne menj pitonhoz szard le hanem menj a kövezett üdvarra ott lesz mocsár meg az átváltozástannál az elsőt meg gondolom már megcsináltad
  • campy
    a véleményem: nekem nagyon bejött a game!!! gyönyörű grafika (legjobb eddig) jok a helyszínek a portrék szereplők nagyon el lettek találva, Varázslósakk,Köpkő ilyeneket is beletettek!
    ami hiányzott (negatívum): rövid volt:D, csak mászkálni, küldetéseket kellett szinte csinálni,megtalálni dolgokat! kevés volt a csata bár az nem is baj, És a Voldemorttal való küzdelem is nagyon gyengus volt, továbbá Nem lehetett benne repülni ill. Freddel és Gerorggal egyszer igen, Csikócsőrrel nem pl, Kviddics nagyon hiányzott belőle!!!
  • campy
    basszátok már meg miután senki nincs a 7. emeleten tuti hogy 2 udvarra kell mocsarat tenni 2-re ismétlem először Luna is ott van a Bejáraatinál aztán irány a köves->Mocsár ami(Paved Courtyardon) megjelenik Malfoy és Pitonhoz kell menni ennyi!!!!!
  • jozsimicer
    bocsi az előzőért nem akartam kétszer beíri csak szarakodott sorry
  • jozsimicer
    99%-nál tartok szóval, ha valaki szeretne segítséget kérni az szóljon nekem szívesen segítek (de két valamiben nem tok segíteni hogy hogyan kell megtalálni a mardekáros kép jelszavát meg hogy a sötét varázslatok kivédésénél mit kell csinálni mert ott csak 93%-os vagyok)de én is kérnék tőletek egy segítséget hogy a végigjátszást hol találom meg mert mnem tom hl van kérlek segítsetek köszike!
  • jozsimicer
    ha valaki szeretne segítséget kérni az szóljon nekem szívesen segítek (de két valamiben nem tok segíteni hogy hogyan kell megtalálni a mardekáros kép jelszavát meg hogy a sötét varázslatok kivédésénél mit kell csinálni mert ott csak 93%-os vagyok)de én is kérnék tőletek egy segítséget hogy a végigjátszást hol találom meg mert mnem tom hl van kérlek segítsetek köszike!
  • balee4
    Elakadtam a game-ben, 72%-nál járok és nem tudom mit kell csinálni, szóval annál a résznél vagyok, amikor Umbridge-al kell kicseszni, elintéztem a hangszórókat az ikrekkel, elmocsarasítottam a 2 udvart, megbütyköltem az órát, a bagolyházba becsempéztem a rivallókat, szóval a térkép szerint mindent megcsináltam, nincs több feladat, de nem történik semmi, se videó, se semmi, Hermione és Ron pedig folyton azt hajtja, hogy keressem fel a többi DS-tagot a térkép segítségével, de hát nincs rajta senki! Vki, aki végigvitte segítsen, ja egyébként a magyar változattal játszok, nagyon feelinges is szinkronosan!
    Bár ahogy olvasom, mintha az előbbi hozzászólás épp válaszolna a kérdésemre, ha mégsem írjatok!
  • szandyca
    köszi a segítséget :)
  • rage
    3 mocsár van, nem kettő. Azt hiszem, a macskaköves úton, ahol a fényképezőgépet szedtük le, az kimaradt.
    Gondolom, ezért nem lehet még Pitonhoz menni.
  • rage
    Piton után elvileg Fredéket kellene megkeresni az ötödiken
    Hátha az segít...
  • rage
    Kicsit állj hátrébb, és szemben a növénnyel. Majd gyorsan, megállás nélkül varázsolj, előbb-utóbb összejön...
  • rage
    Nos, sikerült eljutnom nekem is idáig:)
    A DS tagokat kellene megkeresni, hogy jól vannak-e.
    Ha Pitonhoz megyek, közli, hogy tűnjek innen, vagy bezárat...
  • szandyca
    szijjaztok...könyörgök segítsetek én elakadtam Neville-nél,amikor az ördöghurkot kell elégetniük..Több ezerszer elégettem de mindig visszanő...mien gombot kell lenyomni h mind a 4 mondják a varázsigét és csinálják? már írt rég szenvedek ezzel...könyörgök segítsetek...tudom h más is kérdezte már.. nagyon szépen megköszönném...
  • Dexantreal
    Hajrá.
    Én meg elkezdtem módszeresen átkutatni a helységek alapján A-tól az uccsó betűig a listában, de először meglestem a könyvtárat és ott Neville volt, aki mindenféle "hülyeséget" beszélt, nem témához illőt.
  • GarET
    huh ez így nehéz nekem ennéla résznél nemvolt gondom úgy emlékszem:) elmentem pitonhoz, és megtarotta az okklumencia órát. passz nemtom mi lehet a baj gondolkodom a dolgon rajta vagyok ;)
  • toysoldier
    bannerbe sztem is be kéne rakni a végigjátszást, már mondtam is párszor

és valóban kéne 1 házigazda, aki takarít a sok újreg után
  • Dexantreal
    Én már azt is próbáltam és entert nyomtam neki, de erre csak mondogatta a magáét, hogy mennyire szeretne bezárni, meg bár mennyire is bírja a társságom, ha nem megyek el, nem zár be. Vagy ilyesmi... aztán a végén egyfolytában egy mondatot ismételgetett, ami vmi takarodj izéből állt.
    Szal így ne makar okklumenciázni. Sztem kell még vmi :S, de a feladat lista nyitva van, csak sehol senki a listán, a helységekben meg minden a megszokott, szal nemtom :S.
    Amúgy thanks, hogy elolvastad.
  • GarET
    okés elolvastam a #2528at Pitonnál voltatok? ha nem akkor menjetek oda szerintem....
  • Dévids
    Ez az, akkor már nincs is szükség szoba.
  • Dexantreal
    Ami nincs már a hetediken. Én néztem és gondolom ő is.
  • Dexantreal
    Én nekem is ez a problémám, de a #2528-ban leírtam és ő is a sajátjában :P, tehát biztos van erre is megoldás.
    Legalábbis remélem de rohadtul :PPPP.
  • GarET
    huh ha jólemlékszem akkor már megvanaz összes tag a térképen nem jelöl senkit, h aígy vanakkor menj a szükség szobájába.
  • Dévids
    Aki végigvitte a játékot az létszi segítsen #2542
    Nagyon fontos lenne már 3 napja ezzel szarolok.
  • GarET
    Örülünk hogy 99%nál tartasz, ha idáig eljutottál akkor az az 1% már iagzán nem lehet olyan nehéz.........;)
  • GarET
    nah vélemény a játékról... én egy kicsit többet vártam, a kameramozgás hagy némi kívánni valót, idegességet maga után. A játék túl rövid, a történet szál zavaros, nagy ugrásokkal, és ezáltal a játék is nagyon rövid, 75%ban csak mászkálni kell, ráadásul a feladatok is nagyon hasonlóak,segíts ennek, meg annak, ugráltatnak, amikor a hanszórokatkell elrontani az különesen fárasztó hogy 5x ugyanazt kell csinálni, igaz a szövege közben egész jók. Nem értem a fejlődési rendszert sem, hogy minek van benne. Gyűjtöm a pontokat, meg erősebb leszek, de minek? nincs sok párbaj, ráadásul a végén ami igazából izgalmas lenne-a minisztériumban lévő csata, egy az egyban ki van hagyva a játékból, csak mint néző veszel részt benne.... a végén a harc Voldemortal egész jó, csak kicsit unalmassá válik.

Nem értem miért kellett egy ennyire rövid játékot készíteni, nem volt rá idő??? Egy Harry Potter-játék azért ennél többet érdemelne szerintem!!!

Az pedig hogy nincs kvidics megbocsáthatatlan bűn ugyanis a bajnokság pont ebben a részben a legizgalmasabb,mikor új tagokat toboroz a Griffendél.
    A helyszínek szépek hangulatosak, de én ennél többet vártam!!
    Pozitív, hogy sok apró részletre gondoltak a fejlesztők, amik hangulatossá teszik a játékot: a portréknak nem mindig ugyanazt a szöveget mondják, bár néha ez kiimerül 2 különböző szövegben sebaj.
  • Gabosh
    :D pff. nemtom melyik készitő ötlete volt az h baglyot meg fényképező gépet keljen szedegetni és közbe mászni... nemhogylenne seprü..
  • Maximus4
    Ha esetleg visszaolvasnál megtalálnád a végigjátszást,most attól,hogy beírtad 4-szer nem fognak jobban segíteni.Beírnád a kurva google-ba a végigjátszást még lehet,hogy saját magad is megtalálnád,de látom erre is lusta vagy
  • fsgh
    bant neki thx-.-
  • jozsimicer
    nah szevasztok hogyan kell a megszerezni amardekaros portré jelszavát?
    és a sötét varázsltk kivédése teremben mit kell még csinálni?az íróasztalkat mecsináltam mega táblát
    jah amúgy 99%-nál tartok
    a végigjátszást hol tölthetem le?(itt)?
    ha kell valakinek a mentés szóljon!!!!!!!
  • jozsimicer
    és a sötét varázsltk kivédése teremben mit kell még csinálni?az íróasztalkat mecsináltam mega táblát
    jah amúgy 99%-nál tartok
  • jozsimicer
    jah amúgy 99%-nál tartok
  • jozsimicer
    © jozsimicer
    ma 19:35 | válasz erre | #2538

jah amúgy 99%-nál tartok