3837
10459618851186921382.jpg
  • szala91
    kösz.
  • adios
    Igaz!
  • campy
    nekem is tele van már uazokkal a kérdésekkel basztattok! Gorgos, mocsaras, Pitonos és Raimunodnak feltenni kérdést tilos
  • Dexantreal
    rage ezer thanks utólag is a segítséged.
    Ugye du-tán írtad és, akkor megköszöntem, s hozzá fűztem, hogy majd megnézem a harmadik udvart, meg Fredéket.
    És lám! Igazad volt!
    Elmocsarasítottam azt a részt is, ahol Collinnak kellett a fényképezőgép, de a másik oldalon és Fred és George Weasley következett, onnan meg már simán ment minden.
    Bár a seprűs irányítás elsőre picit szokatlan volt, de belejöttem.
    Úgy, hogy ezer thanks rage!
  • campy
    elfelejtettem mondani a köpenyt VISSZA KELL TENNI a KLUB HELYSÉGBE ismétlem! ahhoz hogy bemehes azon a kib*szott ajtón!!!!!
  • campy
    Szala91: azt a könyvet leghátsó könyvtári részben találod annak is az utsó előtti részében ami egy feka könyv!!
    Jozsimicer: Láthatatlan köpennyel lemész az alagsori foly.ra két Mardekárost követed és ott a portré akivel 2 szer beszélsz (Jelszó: Mardekár a legjobb)
  • campy
    itt hogyan lehet megbünteti embereket milyen Fórum az ilyen??? ki a gazdája??
  • campy
    van ehhez egy program a Banner makes Pro 5, az az igazság én se tudok bannert csinálni , de azért itt a link!Banner progi amugy Raimundo kezdem azt hinni direkt csinálod
  • toysoldier
    hát én lehet h vállalnám (ha ti is úgy gondoljátok) csak nemtudom h kell a bannert szerkeszteni :\ (beletenni dolgokat, pl: a végigjátszást)
  • adios
    Bazz már kijárna neked 1-2 büntetőpont,mert már a f***om tele van veled,meg az idióta kérdéseiddel,amiket naponta 100x felteszel...
  • Maximus4
    Bemész a könyvtárba és azon belül a zárolt rész?(vagy valami ilyesmi a neve)leghátul és a legvégén van bal oldalt
  • szala91
    hali. tud valaki segíteni 65%nál vok és el kell mennem a könyvtárba Pitonnak kell egy esszét írni és egy könyvet kell megkresni asszem Ismerkedés a varázsitalokkal de seholse találom. megköszönném ha valaki segítene.
  • Maximus4
    Én mindjárt magam alá kacsintok.Mond te normális vagy????SZEDD MÁR LE EZT A KI*****TT JÁTÉKOT ÉS AKKOR MEGTUDOD,HOGY MENNYI IDŐ ALATT JÖN LESzedd le u torrent-el,bit cornet-el meg a többi 3000 kliensel és ha kész vagy írd ide melyikkel jött a leggyorsabban,mert mocskos módon kiváncsiak vagyunk az eredményre.
  • fsgh
    uristen! ide kell egy házigazda MOST! káosz ami itt van:/
  • rasztasari
    Valaki nem találkozott valamerre ezzel a játékkal PS2-re magyar verzióban?
  • raimundo
    aki u torrenten töltötte le a harry potter 5 t annak mennyi időbe telt
  • jozsimicer
    vagy egyáltalán valaki tudja a jelszavát?
  • jozsimicer
    a mardekaros képnek megtaláltad a jelszavát?
  • jozsimicer
    mit csinálták a sötét varázslatok termében leírod légyszi
  • jozsimicer
    figyi aki szeretne velem beszélni msn-en akkor a [email protected]
    harrypotterről
    azok akik megtudták a nardekáros kép jelszavát vagy hogy mit kell csinálni a viaduktnál vagy hogy mit kell csinűlni a sötét varázslatok kivédésénél köszi
  • evildamien
    ja bocsi, így tudsz eljutni a pásztorcsajhoz
  • Maximus4
    Ezt nem lehetne egy hozzászólásban?
  • campy
    5/6 a védekezési bűbáj és a Pumona Sprout tanárnál nem tudom megcsinálni kiválóra! :( = 98% van meg összesen ááá
  • campy
    Viaducton 90% , kőkör 94%, Második Em. 94%, sötét Var. terem 97% :S ezeket a termeket nem tudom 100% ra kipörgetni!
  • campy
    ez most a költős portré az "arcok"? annak a megoldása? és mi van a Juhászlányos képpel sehogyse tudok oda feljutni!
  • campy
    ez most mi amit írtál?
  • evildamien
    megvan:) bemész a lépcsőházból a második emeleti portrélyukon, a túloldalon egyből jobbra, ott lesz 1 lépcső lefelé a gyógynövénytanterem felé, és ott van az egyik lépcsőforduólnál.
  • Maximus4
    Hát nagyon jó lenne már
  • toysoldier
    vkit szavazzunk már meg házigazdának, mer kéne vki aki takarít :D
  • toysoldier
  • Maximus4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne haragudj,de te egy seggfej vagy
  • Maximus4
    3 udvart kell elmocsarasítani nem kettőt.
  • evildamien
    pill megkeresem neked
  • toysoldier
    ték
  • fsgh
    ja...it már fénylő repkedő bizbaszokat kapsz...sokkal jobb-.-
  • csgj
    nem, már túljutott a gyerekesebb szinten
  • blackfire001
    Jah, és itt is drazsékat kell gyűjteni?
  • blackfire001
    Ez tök jó játék. Csak nincsen meg, túl sokba kerül, én meg 6000 FT felett nem veszek játékot... ;) Majd 1 év múlva 4000 FT-ért megveszem.
  • Dexantreal
    rage megnézem majd mindkét dolgot, amit mondtál. Mindenesetre thanks.
  • campy
    ja igen Power of Freedom/magyar