Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!!
hp 4ever!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
hp 4ever!
Nekem crack kellene sûrgõsen a gamehez!! Plz vki adjon linket honnan tudom letölteni a jó cracket mert nem indul!! Elõre is kösz!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
hp 4ever!
majd csinálok ígérem 1 végiget de meek!
hp 4ever!
hp 4ever!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szerintem csinálj egy mellékszál-végigjátszást, mert nagyon nehéz egy játék!!!!
hp 4ever!
tehát
-Levicorpus
-Stupor
-Petrificus Totalus
-Depulso
-Cappitulatus
-Protego
és ez 6 rontás tehát 1 harc alatt ezeket kell felhasználni!
hp 4ever!
Megcsináltam má végre Angelinának a mittoménmiket és most a DS tagokat szedegetem össze.
Varázslósakkban a Griffendél klub helységében azt a kis csávót, hogy legyõztem má!<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe> Végére leütöttem összes bábuját, csak a Király maradt és nekem volt két Vezérem, egy Bástyám, két Huszárom asszem :S, egy Futárom, meg kettõ gyalog még tartalékba, no meg a Király<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Azé tudok 😛<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
Bár gondolom a hubragugos vagy mittomén melyik csaj :S picit nehezebb lesz, a geci mardekáros sakkozó meg má még nehezebb. Van hollóhátas is? :S
ha+van az összes minijáték akkor utána fedezd fel az összes épületet
RBF vizsgák itt vannak:
-Bájitaltanterem (Piton)
-Gyógynövénytanterem (Bimba)
-Bûbájtanterem (Flitwick)
hp 4ever!
Felmegyek a tetejére és nem tudok vagy nem enged bemenni az ablakon már össze vissza nyomtam az irány gombokat segitsetek pls köszi.
hello.
utána visszamész Flitwickhez!
Jutalamad az hogy bemehetsz a Bûbájtanterembe
hp 4ever!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Segítenétek nekem?Nemrég vettem meg a HP 4-et és az egyik pályánál megakadtam.Ez a pálya az erdõben játszik ahol asszem találkozol a Magyar Mennydörgõvel.<#email>#email>
hp 4ever!
2. Átváltozástan Udvar (Deantól nem messze)
3. Kövezett Udvar (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Sötét Varázslatok Kivédése Tanterem (mész föl és a közepe )
5. Negyedik Emelet (kis erkély végében)
hp 4ever!
2. Átváltozástan Udvar (Deantól nem messze)
3. Kövezett Udvar (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Sötét Varázslatok Kivédése Tanterem (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Negyedik Emelet (kis erkély végében)
hp 4ever!
a mellékszálra végigjátszást ha szükség van rá akkor írok!
hp 4ever!
hp 4ever!
hp 4ever!

hp 4ever!
1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)
vagy itt
hp 4ever!
és így felmegy 100-ra !nekem is felment!kipróbáltam tuti biztos!
hp 4ever!
+van!
azt kell csinálni hogy elmész ide:Viadukt elõtti bejárat
ott van 1 lépcsõ azon felmész és az is a 2.emelet!és ott is kell mesterkedni
mert ott is van 1 bábú meg 1 béka ha jól wemlékszem sok sikert!
hp 4ever!
hp 4ever!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
akkor ott van a pásztorlány õ kell amikor a jelszót keressük!
meg a második emeleten lévõ portré!
hp 4ever!
hp 4ever!