Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légyszi Segítsen valaki ott tartok hogy egy fényképezõs gyereknek a fényképezõjét kell leveni és nem tudok fölmászni!!! Kérlek segítsetek :-(
!!!!
1 hét múlva nekiállok a végignek!

hp 4ever!

Mostmár a NORMALOS savemet is végigvittem! Kössz szépen! Most még végigviszem a legnehezebb fokozaton, aztán leteszem egy darabig!

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

és nm!

hp 4ever!

Tessék itt a TÖRÉS!

hp 4ever!

Csátok!
Nekem crack kellene sûrgõsen a gamehez!! Plz vki adjon linket honnan tudom letölteni a jó cracket mert nem indul!! Elõre is kösz!!

Kössz szépen a tippet, hogy ott kell kiszedni a békát! Azt megcsináltam, és most kész van a save 100%-ékra! Képet nem tudok feltölteni, de azért még meg van! És tök jó az a film a végén! Bár nekem egy kicsit akadozott, mert énn PS2-õn nyomom, és sz*rik az olvasója!

tofu ez lenne, de asszem rajta vagyok az ügyön.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

még vok 1 órát ha bármi óhaj-sóhaj van nyugodtan!

hp 4ever!

nah mind1 chapsy.uw.hu akart lenni!
majd csinálok ígérem 1 végiget de meek!

hp 4ever!

nem jól linkel!

hp 4ever!

az 1.link ittvan helyesen bocsánat!

hp 4ever!

Flitwicknek a könyvet hol is kell meglelni? :S Vagy kinél van? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

okok csinálok!
de holnap meek nyaralni!1 hétre tehát picit várnotok kell
addig is
Link
Link

hp 4ever!

tofu!!

szerintem csinálj egy mellékszál-végigjátszást, mert nagyon nehéz egy játék!!!!
boccs Depulso helyett Rictusemprát kell használni!

hp 4ever!

figy!ez azt jelenti hogy ha 1-et harcolsz az összes rontást csináld meg a csávón
tehát
-Levicorpus
-Stupor
-Petrificus Totalus
-Depulso
-Cappitulatus
-Protego
és ez 6 rontás tehát 1 harc alatt ezeket kell felhasználni!

hp 4ever!

OK! Megpróbálom, amit tanácsoltáll! Egyébként most egy másik save-ben amit nem rlg kezdtem abban megvan ez az emelett! Azt, hogy hogy csináltam meg azt nem tudom, de meg van! De ebben a saveban is csak 99%-éknál tartok, mert nem tudom megcsinálni ezt: Alle defensive Zauber in einem einzigen Duell gewirkt 5/6! Most meg ez nincs meg! Német a játék, ugyhogy nem értem, hogy mit jelent, de te megmondhatnád! Ez az egyetlen dolog amibõl 6 van meg az utolsó elöti elõt van! Megnéznéd, hogy ez micsoda?! PLEASE!

azt nem rétem, hogy ebben a részben miért maradt ki az hogy meglehessen hallni, ? mondjuk egy capitulatustol meg Siportol nem lehet meghallni, de azért lehetett volna életvesztés amikor voldemortal harcoltam

Jahh és most eddig minden simán megy és nem akadok el fojton!<#eljen><#hawaii>

Amúgy tök jó géjm és egész jól haladok vele!<#eljen><#hawaii>
Megcsináltam má végre Angelinának a mittoménmiket és most a DS tagokat szedegetem össze.
Varázslósakkban a Griffendél klub helységében azt a kis csávót, hogy legyõztem má!<#eljen><#hehe> Végére leütöttem összes bábuját, csak a Király maradt és nekem volt két Vezérem, egy Bástyám, két Huszárom asszem :S, egy Futárom, meg kettõ gyalog még tartalékba, no meg a Király<#idiota><#hehe>.
Azé tudok 😛<#eljen><#hawaii>.
Bár gondolom a hubragugos vagy mittomén melyik csaj :S picit nehezebb lesz, a geci mardekáros sakkozó meg má még nehezebb. Van hollóhátas is? :S

legolgas nem tom
ha+van az összes minijáték akkor utána fedezd fel az összes épületet
RBF vizsgák itt vannak:
-Bájitaltanterem (Piton)
-Gyógynövénytanterem (Bimba)
-Bûbájtanterem (Flitwick)

hp 4ever!

Ha már megvan az összes minijáték, akkor hogy lehet a játék végée jutni? tehát ugye a termekbe gyakorlk, aztán RBF-ek nincsenek?
Hello az lenne a kérdésem hogy amikor colinnnak kell segiteni Fred és George rivalloit elhejezni a bagolyháznál.
Felmegyek a tetejére és nem tudok vagy nem enged bemenni az ablakon már össze vissza nyomtam az irány gombokat segitsetek pls köszi.
hello.

elmész a nagyterembe ott van egy csaj beszélsz vele
utána visszamész Flitwickhez!
Jutalamad az hogy bemehetsz a Bûbájtanterembe

hp 4ever!

és még filius flitwicknek kéne megtalálnom 1 könyvet amit sehol se találok:Saz merre van??
toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Hello!
Segítenétek nekem?Nemrég vettem meg a HP 4-et és az egyik pályánál megakadtam.Ez a pálya az erdõben játszik ahol asszem találkozol a Magyar Mennydörgõvel.<#email>
boccs a duplázásért szarakodik a net!

hp 4ever!

1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Átváltozástan Udvar (Deantól nem messze)
3. Kövezett Udvar (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Sötét Varázslatok Kivédése Tanterem (mész föl és a közepe )
5. Negyedik Emelet (kis erkély végében)

hp 4ever!

2. Átváltozástan Udvar (Deantól nem messze)
3. Kövezett Udvar (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Sötét Varázslatok Kivédése Tanterem (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Negyedik Emelet (kis erkély végében)

hp 4ever!

kösz tofu a viaduktnál már meg van csak nekem magyarba van meg a játék szal a többi helységet azt így nem tom h hol van:Smagyarul is le tudnád írni??köszi^^
most megkérdezek itt mindenkit aki játszik a játékkal szerintetek írak
a mellékszálra végigjátszást ha szükség van rá akkor írok!

hp 4ever!

de nem nyílnak ki! sajna pedig bolyhoskána egy Levicorpust odaküldeni kemény lenne!

hp 4ever!

direkt link a képhez:itt!

hp 4ever!

grat, de nincs semmi nagy extra, csak a kupák meg a videók? Mert azoknak a fránya ajtóknak ki kéne nyílniuk....
én így neveztem el! <#eljen>

hp 4ever!

itt a bizonyíték a 100%-ra:

hp 4ever!

és miért vízköpõ? 😄 Gorgó, vagy gargoyle, vagy szárnyas vadkan szobor 😄
Vízköpõ helyek (5 DB van és helyük biztos)

2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsõt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)
vagy itt

hp 4ever!

hy!Dean Thomas kéne már csak a ds hadseregbe és neki kéne találni beszélõ gorgókat vagy miket és nem találok:S!!nem tudnátok segíteni h merre vannak???
nah a viadukt felõli 2. emeleten van 2 reparált kehely mind2-ben van béka
és így felmegy 100-ra !nekem is felment!kipróbáltam tuti biztos!

hp 4ever!

+van BadCatX és darkrafe!
+van!
azt kell csinálni hogy elmész ide:Viadukt elõtti bejárat
ott van 1 lépcsõ azon felmész és az is a 2.emelet!és ott is kell mesterkedni
mert ott is van 1 bábú meg 1 béka ha jól wemlékszem sok sikert!

hp 4ever!

Megnéztem a filmet végre! Király volt nagyon!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

nah sikerült darkrage;BadCatX?

hp 4ever!

Ioles
Hát nemtom, nekem minden megy tökéletesen, pedig nekem is 19"-os widescreen TFT-m van, és még nem is márkás, mégis választható rajta a felbontás a 640x480-tól az 1440x900-ig.

aricsi
Nem igaz,drivert,directx-et frissítettem és még mindig 800X600 a max választható felbontás,egy radeon X800 GTO és BenQ 19' widescreen lcd moncsi mellett.A registry-ben is hiába írok be más számot, 800X600 a max. Ekkora szart.Ötlet?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

meg talán az is amikor Percival Prett portréját kell megcsinálni
akkor ott van a pásztorlány õ kell amikor a jelszót keressük!
meg a második emeleten lévõ portré!

hp 4ever!

nem jövök RÁ

hp 4ever!