Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

figyi! nekem ez nem mûködik! valaki tud adni egy másik linket, ahol a magyar játékot le lehet tölteni pcre? mert megvettem 11ért pspre, de ritkakaki 😞
Egyébként má megvan az Átváltoztatás udvaronnál lévõ vízköpõ is 😛. Ott volt a fánál, csak nem vettem észre.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lebegtest az asztalokat a széléhez a falnak, hogy feltudj mászni rá a csövön és onnan má csak könnyû lesz.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lol szegény Harry. Miket mondanak rá a mardekárosok és egyebek 😛.
Hallottam egy újat, ez eddig nem volt, nem tudom ti hallottátok-e.
"Trimágus tuyi"<#idiota><#hehe>... vagy trutyi? :S<#idiota><#hehe><#hehe>.
Mardekáros csaj mondta neki.

Légyszi Segítsen valaki ott tartok hogy egy fényképezõs gyereknek a fényképezõjét kell leveni és nem tudok fölmászni!!! Kérlek segítsetek :-(
!!!!
Az Átváltoztatás udvaron hol van a vízköpõ? Az udvar közepén egy kis bizgentyû van, amit mûködésre bírni a Vingardium Leviosával lehet, de az egyáltalán nem hasonlít a vízköpõre és nem is az 😛.
Szal pls help!

Má megvan és tovább jutottam 😛.

MacMillannek hol tálalom meg az összes fokhagymát, vagy nemtom micsodát má? :S Egyet találtam csak.

toysoldier
úgy hogy visszaolvasol

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Kösz. A könyvtárban lévõ portréhoz honnan tudom megszerezni a jelszót?
Még mindig ott szerencsétlenkedek 😛.
Luna baszki: "Nem arra te szamár!" Így nevetve mondja.
De kedves vagy Luna 😛<#hehe><#wink>.

Szóljatok modiknak ez ügyben. Bár sztem egy full végigjátszás FAQ se ártana részletesen.
Én meg hamarosan megyek próbálkozni a szaros Tehsztrál vagy milyen kaját felnyomatni a tisztásra 😛.

Azt nem egy mardekárostól kell megkérdezni hanem ell kell meni láthatatlanná tévõ köpenyben a portréhoz és kihalgatni a jelszót! dravenstorm: chapsy.uw.hu toysoldier: Egyetértek!

gyerekek én nagyon béna vagyok.
az ordoghurkot nevillnél miért nem tudom elégetni?
folyamatosan varazsolok rá és visszano, néha tobbiek is lonek rá a mérete leismegy a felére de mire a kovetkezo varazslat jonne mar ujra eredeti méretben van ott a novény.
vki tudna segiteni hogy kell vagy mit csinalok rosszul? mar 2napja itt szenvedek
elore is koszi

A Mardekárból kitõl kell megkérdezni a jelszót ahhoz a portréhoz ami alagsorban az ajtó mögött van?
toysoldier
sztem ezt még mindig be kéne rakni a bannerba...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mindenki aki elakadt mennyen ide: chapsy.uw.hu

nem, olvass vissza.

BUDA > miskolc.

Lehet hogy már leírtátok és bocs hogy nem olvasok vissza de lécci írja le valaki hogy hol vannak a beszélõ gorgók?
-s

Mondtasm, h mittomén 😛 és a tököm ki volt az egésszel 😛.

Hali!Mit kell csinálni,hogy tovább menjen a játék már megcsináltam az összes minijátékot és a DS tagokat is megkerestem már.49%-nál tartok és nincs küldetés!:S<#confused>PLS írjon valaki!!!!!!!
toysoldier
elsõre is látta mindenki, nem kell beírni újra....

Szevasztok!
60%nál Lunának milyen cuccokat kell összeszedni?????
Légyszi irjátokle

Elõre is kösz
toysoldier
mértnem tudtok visszaolvasni? <#szomoru1>

Attila8805
Hali all holt találok beszélõ gorgókat?
Pls segítsetek hermione kiakaszt hogy ugye keresed a beszélõ gorgó g*ciket.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Szevasztok!
60%nál Lunának milyen cuccokat kell összeszedni?????
Légyszi irjátokle<#confused><#confused><#confused><#confused>

Elõre is kösz
LPKENJI
HI all!
pls segítsetek! Honnan tudnám letölteni a játékot? Nem fontos a szinkron, de akár még az is jó lene.pls help<#help>

Segítség K<#rinya>énbe Megakadtam a Fényképezõs Srácnál!!!!<#buck><#buck>
Légyszi Segítsen valaki ott tartok hogy egy fényképezõs gyereknek a fényképezõjét kell leveni és nem tudok fölmászni!!! Kérlek segítsetek :-(
!!!!
Nagy fun vagyook én is! Most szedem sznkronosan innen: UUU alig várom mert eddig csak felirattal láttam az se magyar volt<#wink>.Holnap élménybeszámolot tartok.Igy már érteni is fogom.Aki nem látta még nézze meg ne hadja ki! <#nevetes1>

Forever Harry!<#integet2>
toysoldier
"Thresztálok" <#idiota>

Vagy Teszthrálok, mittomén 😛.

Nah faszom a Thresztálok szar kajájába baszki!<#levele><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#violent>
Állandóan visszagurul az a rohadék és rohadtul idegesít. Bevágtam a kövek közé, meg a másikhoz és a tetejérõl visszagurult baszki ááá...!!!!<#falbav><#falbav>

Nézd meg a filmet is. Nagyon jó!<#eljen> Én eddig az összes részt olvastam, géjmeltem és néztem<#eljen><#hawaii>. Bár a korábbi részeknél a sok átírás nem annyira tetszett a filmekben.
Amúgy Pitonnál mit össze nem szenvedtem. A geci nyilas varázslattal nyomulok, mert egérrel sztem hû, de szar és mindig más fiolára mondta ki a Wingardium Lewiosát :p. Elõször kétszer Hitványt kaptam és Piton örült neki 😛 - nem vigyorgott, de mondandójában érezhetõ volt a gúny és a szokásos ilyesmik -, majd épp, hogy elfogadhatót lol és végül összejött a Várakozáson felûli!<#eljen><#hawaii>
Sirius halála a géjmben gagyi, vagy mindenütt? Sztem a filmben nem volt gázos. Meg könyvben se és a géjmben még nem tartok ott.
Amúgy nm<#wink>.

zolo
Köcc.

Én már a történet részét végigvittem, igaz a filmet nem láttam, de a könyvet olvastam, Sirius halála szerintem eszméletlen gagyi lett :SS

http://flickr.com/photos/zolika90/

Háhh, pont ott tartok én is most!
Menj el a könyvtárba a zárolt részhez. Leghátsó polc bal oldalt és nyomj entert.
Véletlen akadtam rá, mert elsõ pillantásra nem láttam.
Nekem amúgy Hermione mondta 😛.

zolo
Keresõ nem megy, úgyhogy megkérdem:
Piton házijához hol találtom a könyvet?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Akkor nem szóltam és sry 😛. Meg most esik le jahh, filmben is ez volt a papíron.
Amúgy má túl jutottam zachariason, de thanks a segítséget. Jaja, az megvolt, de az üeveget nem leltem, aztán Ron, vagy Hermione, vagy mindketten mondták a kórházat és elmentem a gyengélkedõre. Lol, kórház.

adios
amúgy a 2.emeleti lépcsõfordulóban merre van a pásztorlány,mert sehol sem találom.

adios
Zachariasnak egy szörny alakú könyvet kell keresned.Ott van az egyik polcon jobbra egy kicsivel hátrébb a könyvtárban,de még nem a zárolt részen.

toysoldier
"menyjen" <#wilting><#pardon1>

toysoldier
angolul DA 😛

Da... no comment loál. DS az 😛.

Hello! Már megcsináltam az miniküldetést.Meg megkerestem a DS tagokat.És most mit kell csinálni h tovább menyjen a game???
Csácsá az a gondom, hogy a DA tagokat kapargatom össze, de a Deannek valami Gargoylét kell megtelálni, na ez hol van, meg a Ginnynek kell valamit gányolni az Umbridge szobájába, csak nem tom mit... a többi emberke megvan...
hát ezt alig hiszem el 100% jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pontosan milyen filmet kapok a végén, ha 100%-ra végigvittem?
Egyébként megrendeltem az Xbox360 Elit-et.

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

De annyi a pontosítás, hogy Flitwick megvan és Várakozáson felûlít kaptam<#eljen><#hawaii>, viszont annak a szaros Zacharias Smithnek kellene a könyv, vagy mi a szösz :S 😛.

Khm... #2320 pls majd.