3837
-
raimundo #2673 na megyek de attól még el mondthatod -
raimundo #2672 honna kell le tölteni a magyarosítást -
#2671 inkább ezt a topicot kéne elfelejtened
mostmár vki télleg lehetne hg -.- -
raimundo #2670 elfelejtettem röhögni
-
#2669 kivinni? hova? az utcára? még nem :( -
raimundo #2668 mért te már ki vitted?
-
#2667 aha, biztos, jóvan -
raimundo #2666 ezt nem neked irtam Vajda gergely -
raimundo #2665 nem tudom hogy i vagy de nem fogok el akadni mert nekem meg van a végig játszás és majd a haverom segít mert ő már ki vitte -
Vajda Gergely #2664 kb 2-3 perc :D -
#2663 ez egyszerűen szenzációs!!!444 remélem utánna minden sarkon el fogsz akadni és itt fogsz boldogítani minket -
raimundo #2662 na végre már csak 28.8 százalék maradt és le töltöttem a játékot -
#2661 nem
campy pls használd a válasz gombot ^^ -
campy #2660 lehet hogy csak türelmetlen vagy! ill. Mennyi ideig várakoztál hogy 0%? -
campy #2659 Vajda G. az lehet valszeg a gond hogy gyengus a géped a játékhoz, 2-ik verzió hagyd telepiteni kicsit menj addig ebédelni és ha utána se mozdul 0%-ról akkor van gond! -
bigdik #2658 csá all valaki tud segiteni?? -
Vajda Gergely #2657 hi all
Elkezdem telepíteni a játékot(a magyar verziót) és az a problémám hogy 0%-nál már meg is áll:S nem megy egyszerűen tovább a telepítés.Mi lehet a baj? help please
thx -
campy #2656 igen 2007-es game is nagyon perfektól ment semmi akadás pedig ha jol tudom 1024-es felontásban nyomtam! Grafikailag a legjobb rész volt! nekem se megy 100% ra csak 99%-ra :D de ha kedvem tartja ismét előveszem a gamet! -
Dexantreal #2655 Bal oldalt, ahol van egy vödörnyi vagy micsoda farakás, amit belelehet reptetni a fáklyába.
Ott sepergess és menj egészen közel az oszlophoz és kiírja majd, hogy tárgy vizsgálásához nyomj entert. -
koandras #2654 Luna cuccaiból már csak az utolsó kéne de nem tudom megtalálni! Elméletileg a bejárati udvaron van valahol a falevelek alatt.
De pontosan hol? help
-
Dexantreal #2653 Én sztem nem pörgetem ki 100%-ra, ahhoz nem vagyok elég ügyes. Majd még kicsit szórakozok a géjmmel, aztán hagyom és kész.
A fő cselekményeket végig toltam, nekem ez is elég.
Luna cuccai volt az uccsó feladatom asszem :S. -
Dexantreal #2652 Nemtom, nekem full simán ment az egész.
Csodálkoztam is, hogy miylen szép graf és nem kreáltak hozzá akadós géjmet és ment simán.
Várom a filmet, a könyvet - a magyart, mert angolul nem tudok annyira - és a kövi játékot! -
#2651 hogy van vége?:o minden küldit meg kell csinálni? mert én már legyőztem Voldemortot meg Lunának visszaadtam a cuccait..ugye ennyi van a végigjátszásban...vagy számít hogy 1 mini küldetést még nem csináltam meg?:S -
C7 #2650 nem tom mért kell letöltési időkről kérdezni... a netedtől és a peerektől függ nem a kliensedtől vagy a trackertől..........a szotri kérdések is értelmetlenek, mer ahhoz meg ott van a végigjátszásom... szóval már csak a felfedezések a fontosak... -
megamanmn #2649 Szasztok tudnátok segíteni? 99%-nál tartok a végigjáccásba már csak a sötétvarázslatok kivédése szobában kell 93%-ról 100%-ra csinálni .
PLS.:HELP mit kell ott csinálni már a padokat lecsaptam felgyújtottam a villanyokat meg a koboldot is megtaláltam::::AKI tudja írja ide de akár MSN-en is ::[email protected] Meg ha valakinek kell segíteni az is felvehet. :D
CSÁCSÁ -
campy #2648 kiváncsi vagyok Raimundonak mennyi idő alatt sikerült -
#2647 igen, nagyon sok helyen fent van -
#2646 Igen le. -
#2645 szasztok , letölthető valahonnan a szinkronos verzió? -
campy #2644 Hallod :D na jo figy. Luna cuccai: Nagyterem asszem az valami ingszerű ott az elején van egy asztalon, 2. Óratorony udvaron a sas előtt, 3. Bejárati udvar ahol a falevelek vannak azalatt, 4. Könyvtárban kistáska, 5. Viadukt bejáratnál a portré előtt! Sok Sikert! -
koandras #2643 Hello! Én ott akadtam meg amikor a Luna cuccait kell megkeresni! Ott most járjam végig az egész roxfortot?
Előre is köszi -
campy #2642 aha jol láttam! Tofu valóban sokat segitett meg ő sokszor kijátszotta csak most ő asszem nyaral! én rá szavazok! -
#2641 Én még tofu-t is megkérdezném,hogy mit szólna a házigazdasághoz,mivel eddig rengeteget segített azoknak,akik elakadtak,türelmesen leírta 100x is mit kell csinálni(habár egyeseknek csak 4-5 hsz-t kellett volna visszaolvasni).Úgyhogy ha gondoljátok megkérdezhetnénk őt is.
campy:Igen,néha előfordulok ott is. -
#2640 Nos, végigvittem én is. Teljesen jó játék volt ez, engem egyáltalán nem zavart, hogy nem kellett lépésenként meghalni, meg az sem, hogy ezt nyugodtan, hátradőlve lehetett játszani, nem kapott az ember idegbajt közben. Előtte a Tomb Raider Anniversaryt játszottam végig, szóval ez egyfajta pihenő volt :)
Néha (ritkán) a menün belül mikor rákattintottam hogy tovább, vagy folytatás, kifagyott a játék. Feladatkezelővel ki lehetett lőni az exet,aztán újraindítva lehetett újra próbálkozni
Mintha a videolejátszással akadt volna gondja, vagy elkezdte játszani rendesen, vagy nem sikerült neki
Vajon ez a crack hibája lehet ? -
Dexantreal #2639 Egyetértek.
Amúgy én szeretem Harry Pottert, mármint a könyveket, meg filmeket és játékokat, de ettől függetlenül nem fontos, ha nem én leszek.
Lehetsz te, vagy más is, mindegy. -
#2638 nekem is mind1 h én vagy vki más lesz csak legyen már vki -
Dexantreal #2637 Nekem8. Lehetsz te is.
De ennyi erővel én is, mert má megvan az egy év. -
#2636 ezt marha jó helyen kérdezed....
#2625 mit szóltok? -
campy #2635 Adios te fennt vagy a Hitman Blood money Fórumán??? -
campy #2634 köszi emildamien!!, hamár igy segitesz nekem akkor visszatudnál emlékezni hol lehet mind a 12 Fred Georoge doboz ? képzeld el 11/12 van meg nem tudom a Pómona Profnál megcsinálni a kiválót folyton Várakozáson felüli,még asszem a 5/6 a VÉdekezési bűbáj PLZ Help ezekben aki tudja az 1 kommentben írja le köszi! Ezentul mindenki igy 1 nagykockában írja le amit akar!