3837
10459618851186921382.jpg
  • Barbara Hu
    Azt hiszem, nekem ez a cikeszes dolog enm nagyon megy. Már egy órája rohangálok örbe körbe, meg álltam már az asztalon is és közben nyomtam az entert mint a güzü, de valahogy nem akarja elkapni. Mit csinálhatok rosszul?
  • fsgh
    #2694 segíthetne aki már végigvitte! mert ez nincs benne a végigjátszásban...mit kell ahoz csinálni hoy vége legyen a játéknak???összes feladatot megcsináltam!
  • Dexantreal
    Má megint beverekedtük magunkat az első 5-be!

Népszerű témák
    1. SilkRoad Online
    2. Partyarcok
    3. Test Drive Unlimited
    4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    5. Harry Potter 5
    6. Milyen gépet vegyek MOST?
    7. !!!SEGÍTSÉG!!!
    8. Humoros és aranyos képek, videók
    9. Football Manager
    10. Az evolúció
  • Dexantreal
    Nah és ,hogy kell vizet engedni a prefik fürdőjébe? Ott csak egy gumikacsát láttam loál.
  • Dexantreal
    Nincs mit.
  • Dexantreal
    Jahh okés és thanks.
  • campy
    Raimundo 28% nál tartjeee
  • campy
    Myrtlenél az összes ajtot nyisd ki aztán miután megvan mind a 2 helyen az első ajtóra varázsolj Invitót! Prefektusoknál enged vizet a kádba ill. ted bele azt sárkány tojást, aztán ott is vaNNak ajtók asszem!! probálgasd a varázslatokat!
  • adios
    Myrtle mosdójában és a Prefektusok fürdőjében mit kell csinálni a 100%-hoz?
  • Maximus4
    Reparo varázslattal kell megjavítani
  • vodMarci
    Azokat megkell javítani.
  • Bully1993
    És az eltörött csövekkel mit kell csinálni mer nem tok rajtuk mászni és így nincs meg Colin fényképezője!?
  • Maximus4
    Oda kell pakolni a padokat ahol le lett égetve a gaz a falról,a bal oldali kiszögelléshez
  • adios
    Pedig nem bonyolult.padokat egymás tetejére és mássz...
  • Barbara Hu
    Nagyon köszönöm Dexantreal! Most egy éves problémámat oldottad meg! (az 1 év költői túlzás volt. inkább 1 hét)
  • Bully1993
    Hogy lehet a fényxképezős gyereknek leszedni a fényképezőjét mer fogalmam sincs hogy kell!
  • adios
    Van az az emelvény,az asztal előtt a nagyterem végében,amire ha 2x rávarázsolsz egy bagoly a menyezetről "leszállítja" neked a Prófétát.
  • Dexantreal
    Egyébként van egy full erősen fehér színű lény féle portré, akinek zöld a sapkája - ilyen udvari bolond féle talán :S - és a könyvtárban van az egyik portréja, a másik ott, ahol Piton bájital órájára, vagy okklumenciájára kell menni - nem jut eszembe a helység neve - és egy Reggeli Prófétát kér, mert addig nem kapom meg a jelszót.
    Nagy teremben én meg nem láttam Reggeli Prófétát :S.
    Merre van? :S
  • Dexantreal
    A cikesz a griffendéles klubhelységben van felfelé menet a fiúk hálóterme felé. De ne menj fel, hanem nyomj entert az öreg portréjánál és elkezd beszélni a fogóval, aztán már könnyű dolgod lesz.
    Amikor a cikesz megvan, próbáld enterrel elkapni, mert azért kapsz még plusz pontot, én legalábbis kaptam.
  • fsgh
    ok felfedezni...de így nem lehet vége a játéknak?? muszály minden egyes ks dolgot megtalálnom?
  • Dexantreal
    Talán, ha kérdeznél is vmit és nem csak a szmájlit tennéd be... :P.
  • Barbara Hu
    Bocsánat az előbbi üzenetért, csak kíváncsi voltam tudok e már írni, ugyanis frissen lettem reisztrálva. De ezek szerint már letelt a 24 óra.
    Az lenne a kérdésem, hogy hol találhatom meg a cikeszt, amit a Harryék szobájában a Dámás ajtó melett lévő kép keres?
  • C7
    mindenhova le van írva, h csak felfedezni lehet!!!
  • Barbara Hu
  • fsgh
    ez nagyon jó kérdés...én is it tartok nincs már semmilyen küldetésem de még nincs vége a játéknak:S
  • koandras
    a Luna cuccai után már nincs semmi küldetés csak fel kell fedezni a roxfortot?
  • sipati
    ok kössz meglettek mek és megkeresem öket
  • toysoldier
    nem tudom meddig kell visszaolvasni de elég sokszor le lett írva h honnan tölthető

szerk.: itt a végigjátszás
  • sipati
    nemakarlak cseszegetni deitt 2684 üzenet van mégis meddig olvassak vissza a legelejéig??:)
  • toysoldier
    olvass vissza
  • sipati
    honnan lehet leszedni a végigjáccást??
  • Dexantreal
    Respect rage, hogy magyarosítást írtál.
    Nyehehe, nem szeretem, amikor sokan azt mondják, hogy magyarítás :P.
    Az olyan fasság :P.
  • toysoldier
    lol
  • toysoldier
    segítek: olvas vissza vagy nézd meg a végigjátszást
  • Dexantreal
    Nézd a jó oldalát. Neki köszönhetően beverekszi magát a topik az első, vagy a második helyre lol.
  • sipati
    hy all tudna vki segiteni holvannak a gorgok mert már mindenhol kerestem de sehol nem találom öket csak kettö van meg az egyik az átváltozástankertben a másik az oratoronykert mellett. lécci segitsetek.
  • rage
    Magyarosítás nincs
    Teljes magyar verzió van, ha sikerült azt letöltsd.

A játékot meg szerintem egyedül vidd végig, mert annyira egyszerű, hogy szinte el se lehet benne akadni.
  • toysoldier
    senkisem fogja elmondani

pláne h nincs hozzá külön magyarosítás
  • adios
    És a pofátlanságnak is van határa...
  • adios
    De akkor aztán tényleg ne itt rizsázz minden 5.percben hogy hogy kell továbbvinni az adott részt,mert valszeg amúgyse segítene senki az eddigi tevékenységed alapján,így meg főleg...