Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
És a Pitonos küldetésnél amikor valami könyvet kell megkeresni.
vissza menni, meg mondod neki és átis enged
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De, hé! Legalább most nem káromkodtam 😛P<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hawaii>#hawaii>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
#2403 nm és lol. Lol, mert itt szarakodtál 😛.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ilyet kerestél? Ha neked ez a vadkan, tõlem. Én vízköpõ szörnynek hívom, oszt kész.
Az, hogy a konzolt szidom, az mé baj? 😛 Az meg, hogy nem tudja mit csináljon, miután Deannek meglelte a vízköpõket, hát.... szarügy 😛.
#2393: biztos voltál mindegyiknél és beszéltél is velük? Mindegyikkel kell dumálni és Ron meg Hermione számolja, hogy mennyi van vissza. Utána go back Deanhez és voálá, finish.
Nem értem mé lehet ezt elcseszni. Én csak nem találtam azt a köcsög vízköpõt ott az Átváltoztatás(tan is kell? :S ) udvaron, de ráakadtam a fa tövében. Az árnyékban hûssölt a szemétje 😛.
Szal nemtom hol is akadtál el tulajdonképpen, akkor :S.
Draven csak kicsiket húz gyorsan fel le az egérrel!!!!!
az ordoghurkot nevillnél miért nem tudom elégetni?
folyamatosan varazsolok rá és visszano, néha tobbiek is lonek rá a mérete leismegy a felére de mire a kovetkezo varazslat jonne mar ujra eredeti méretben van ott a novény.
vki tudna segiteni hogy kell vagy mit csinalok rosszul? mar 2napja itt szenvedek
elore is koszi
Elõre is thx!!!!!
Sose szerettem amiatt, hogy kivételeznek a pc-sekkel és má mennyi játéknál szívtam emiatt 😛P. MK Deceptiont se tolhattam még grrrr<#shakehead>#shakehead>.
Elsõ azonban most a pankrációs géjmek!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Wrestling rulz!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Sztem ugyanaz a két platformon és úgy gondolom, hogy HP5 nagyon jó lett grafikailag<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
Irányítása kicsit gázos, de megszokható és átlehet váltani a billentyûzetre is, ha egérrel nem megy, játék élmány kiváló, tehát nem hinném, hogy konzolon más lenne.
Bár készülök majd venni egy Xbox 360-t a pankráci géjmek miatt - egy kivételével mind konzolra jelent meg csak 😛PPP.... hû, de utálom ilyen szempontból a konzolt 😛PPP -, de még gyûjtenem kell rá. Jó drága 😛P.
Sok a 😛P mi?<#hehe>#hehe>
Szal konzolon max az irányítás lehet szarabb 😛PPP. De nemtom, még nem próbáltam konzolon 😛P.
Hogy honnét tudnád letölteni?
Torrentrõl.
Pl innenés ott az elsõ, hiszen multi language és talán benne lesz a magyar.
Ha midnenképp magyart akarsz, akkor wanadoo-ról szedd le, gondolom ott is fent van. Hogy hol a wanadoo honlapja? Google a barátod 😛PPP.
Hû, de rendes vótam én most 😛<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
Jahh és, de szidtam a konzolt 😛PPP<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. Persze csak finoman 😛PPP.