3837
-
Barbara Hu #2713 Azt hiszem, nekem ez a cikeszes dolog enm nagyon megy. Már egy órája rohangálok örbe körbe, meg álltam már az asztalon is és közben nyomtam az entert mint a güzü, de valahogy nem akarja elkapni. Mit csinálhatok rosszul? -
#2712 #2694 segíthetne aki már végigvitte! mert ez nincs benne a végigjátszásban...mit kell ahoz csinálni hoy vége legyen a játéknak???összes feladatot megcsináltam! -
Dexantreal #2711 Má megint beverekedtük magunkat az első 5-be!
Népszerű témák
1. SilkRoad Online
2. Partyarcok
3. Test Drive Unlimited
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. Harry Potter 5
6. Milyen gépet vegyek MOST?
7. !!!SEGÍTSÉG!!!
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Football Manager
10. Az evolúció -
Dexantreal #2710 Nah és ,hogy kell vizet engedni a prefik fürdőjébe? Ott csak egy gumikacsát láttam loál. -
Dexantreal #2709 Nincs mit. -
Dexantreal #2708 Jahh okés és thanks. -
campy #2707 Raimundo 28% nál tartjeee -
campy #2706 Myrtlenél az összes ajtot nyisd ki aztán miután megvan mind a 2 helyen az első ajtóra varázsolj Invitót! Prefektusoknál enged vizet a kádba ill. ted bele azt sárkány tojást, aztán ott is vaNNak ajtók asszem!! probálgasd a varázslatokat! -
#2705 Myrtle mosdójában és a Prefektusok fürdőjében mit kell csinálni a 100%-hoz? -
#2704 Reparo varázslattal kell megjavítani -
vodMarci #2703 Azokat megkell javítani. -
Bully1993 #2702 És az eltörött csövekkel mit kell csinálni mer nem tok rajtuk mászni és így nincs meg Colin fényképezője!? -
#2701 Oda kell pakolni a padokat ahol le lett égetve a gaz a falról,a bal oldali kiszögelléshez -
#2700 Pedig nem bonyolult.padokat egymás tetejére és mássz... -
Barbara Hu #2699 Nagyon köszönöm Dexantreal! Most egy éves problémámat oldottad meg! (az 1 év költői túlzás volt. inkább 1 hét) -
Bully1993 #2698 Hogy lehet a fényxképezős gyereknek leszedni a fényképezőjét mer fogalmam sincs hogy kell! -
#2697 Van az az emelvény,az asztal előtt a nagyterem végében,amire ha 2x rávarázsolsz egy bagoly a menyezetről "leszállítja" neked a Prófétát. -
Dexantreal #2696 Egyébként van egy full erősen fehér színű lény féle portré, akinek zöld a sapkája - ilyen udvari bolond féle talán :S - és a könyvtárban van az egyik portréja, a másik ott, ahol Piton bájital órájára, vagy okklumenciájára kell menni - nem jut eszembe a helység neve - és egy Reggeli Prófétát kér, mert addig nem kapom meg a jelszót.
Nagy teremben én meg nem láttam Reggeli Prófétát :S.
Merre van? :S -
Dexantreal #2695 A cikesz a griffendéles klubhelységben van felfelé menet a fiúk hálóterme felé. De ne menj fel, hanem nyomj entert az öreg portréjánál és elkezd beszélni a fogóval, aztán már könnyű dolgod lesz.
Amikor a cikesz megvan, próbáld enterrel elkapni, mert azért kapsz még plusz pontot, én legalábbis kaptam. -
#2694 ok felfedezni...de így nem lehet vége a játéknak?? muszály minden egyes ks dolgot megtalálnom? -
Dexantreal #2693 Talán, ha kérdeznél is vmit és nem csak a szmájlit tennéd be... :P. -
Barbara Hu #2692 Bocsánat az előbbi üzenetért, csak kíváncsi voltam tudok e már írni, ugyanis frissen lettem reisztrálva. De ezek szerint már letelt a 24 óra.
Az lenne a kérdésem, hogy hol találhatom meg a cikeszt, amit a Harryék szobájában a Dámás ajtó melett lévő kép keres? -
C7 #2691 mindenhova le van írva, h csak felfedezni lehet!!! -
Barbara Hu #2690 -
#2689 ez nagyon jó kérdés...én is it tartok nincs már semmilyen küldetésem de még nincs vége a játéknak:S -
koandras #2688 a Luna cuccai után már nincs semmi küldetés csak fel kell fedezni a roxfortot? -
sipati #2687 ok kössz meglettek mek és megkeresem öket
-
#2686 nem tudom meddig kell visszaolvasni de elég sokszor le lett írva h honnan tölthető
szerk.: itt a végigjátszás -
sipati #2685 nemakarlak cseszegetni deitt 2684 üzenet van mégis meddig olvassak vissza a legelejéig??:) -
#2684 olvass vissza -
sipati #2683 honnan lehet leszedni a végigjáccást?? -
Dexantreal #2682 Respect rage, hogy magyarosítást írtál.
Nyehehe, nem szeretem, amikor sokan azt mondják, hogy magyarítás :P.
Az olyan fasság :P. -
#2681 lol -
#2680 segítek: olvas vissza vagy nézd meg a végigjátszást -
Dexantreal #2679 Nézd a jó oldalát. Neki köszönhetően beverekszi magát a topik az első, vagy a második helyre lol. -
sipati #2678 hy all tudna vki segiteni holvannak a gorgok mert már mindenhol kerestem de sehol nem találom öket csak kettö van meg az egyik az átváltozástankertben a másik az oratoronykert mellett. lécci segitsetek. -
#2677 Magyarosítás nincs
Teljes magyar verzió van, ha sikerült azt letöltsd.
A játékot meg szerintem egyedül vidd végig, mert annyira egyszerű, hogy szinte el se lehet benne akadni. -
#2676 senkisem fogja elmondani
pláne h nincs hozzá külön magyarosítás -
#2675 És a pofátlanságnak is van határa... -
#2674 De akkor aztán tényleg ne itt rizsázz minden 5.percben hogy hogy kell továbbvinni az adott részt,mert valszeg amúgyse segítene senki az eddigi tevékenységed alapján,így meg főleg...