Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha igen akkor lécci torrent
de nem baj ha nem torrent
de nem baj ha nem torrent
valaki eltudná nekem küldeni a Harry Potter 5 magyar szinkronos játékot???? msn cím:[email protected]
sziasztok.. nem tudna valaki esetleg segíteni abban h nem fizetõs oldalrol honnan tudnám lerántani a játékot pc-re? 😊😊 köszönöm
Tud valaki olyan oldalt, ahol le tudok tölteni a játékhoz magyarosítást, magyar szinkront, vagy a játékot magyarul...???
Mikor össze kell szedni a gyerekeket, és felvinni a 7. emeletre... A Dean Thomasnál meg a Hannah Abbott-nál nem tudom mit kell csinálni...
meg a Piton professzornak is kellene valamit csinálni.. és ezt nem tudom... 😞
meg a Piton professzornak is kellene valamit csinálni.. és ezt nem tudom... 😞
amugy itt a végig játszása
http://www.gamechannel.hu/letoltesek/harry_potter_es_a_fonix_rendje_vegigjatszas.pdf
http://www.gamechannel.hu/letoltesek/harry_potter_es_a_fonix_rendje_vegigjatszas.pdf
Aki naggyából kivégezte vagy kivégezte a játékot azt kérem hogy vegyen fel msn-re msn címem: [email protected]
Segítsen valaki!!!!
Hello. 50% nál járok... a Dean Thomasnak,Piton porfesszornak, meg Hannah Abbott-nak kell csinálni valamit ... lécci mondjátok el hogy mit kell csinálni... a játék angolul van meg ...
bocsi aki már eljutott 98 % ig az biztos tud segíteni...
van egy ilyen kõ kör és ott nemtudom megszerezni az összes felfedezéspontot..vmi követ kéne baszogatni de nemtom mit kell azzal csinálni...
vagy egy másik probléma...hogy lehet azt a mardekáros portrét kinyitni mert a jelszót egyik suttyadék sem adja meg...válaszotokat elõre köszönöm...
am kérdezzetek nyugodtan engem is
van egy ilyen kõ kör és ott nemtudom megszerezni az összes felfedezéspontot..vmi követ kéne baszogatni de nemtom mit kell azzal csinálni...
vagy egy másik probléma...hogy lehet azt a mardekáros portrét kinyitni mert a jelszót egyik suttyadék sem adja meg...válaszotokat elõre köszönöm...
am kérdezzetek nyugodtan engem is
cs mit kell csinálni hogy beengedjen azokon az ajtokon amelyen papír van? és az elsõ pályán
üdv! a fõnix rendjében elakdtam az elején 9% nál. Amikor nevillnek kell segíteni vaalmi bozótot elégetni, nem sikerül mindíg visszanõ!!! nem tudok továbbmenni, ahogy meggyújtom rögtön visszanõ😞((
Szia!
Ha már így megszólítottál, elmondom. Azért ide írtam, mert az adott témához passzoló fórumba ezer éve nem írt senki. Azt gondoltam, hogy aki játszik a Fõnix Rendjével, talán végigvitte az összes részt. Elnézést, ha gondot okoztam ezzel. Sorry!
Ha már így megszólítottál, elmondom. Azért ide írtam, mert az adott témához passzoló fórumba ezer éve nem írt senki. Azt gondoltam, hogy aki játszik a Fõnix Rendjével, talán végigvitte az összes részt. Elnézést, ha gondot okoztam ezzel. Sorry!
felelős vagy azért, akit megszelidítettél
1:nem csak te irogatsz ide...hanem pl én is
2:Miért ide irogatod a problémáidat amikor nem is erröl szól ez a szoba...ennyih...-.-
2:Miért ide irogatod a problémáidat amikor nem is erröl szól ez a szoba...ennyih...-.-
Harder,better,faster,stronger XD
Sziasztok! Úgy látom, hogy csak én írogatok ide. Megleltem magam a problémámra a választ. Nem játszik már senki ezzel a játékkal?
Elõször altasd el a furulyával az összes fejet.Nem baj, ha felébrednek, mert másodjára már sokkal hamarabb el fognak aludni.Egyre vigyázz: amikor harapni akar, akkor menj gyorsan át a másik fejhez.
Sziasztok!
Tudom, hogy nem igazán ide illik a dolog, de itt találtam olyan fórumot, ahol HP játékosok vannak. Újrajátszom a Titkok Kamráját.Egy jó pár végigjátszás végigolvasása után azt találtam, illetve nem találtam, hogy az út a Titkok Kamrája felé nevû pályán a négy titkos helybõl senki, de tényleg senki nem találta meg a negyediket.Már egy hete ezen kínlódom, mivel maximalista lévén szeretném tökéletesre végigvinni a játékot, és ez a dolog nagyon böki a csõrömet.Pedig mondhatom, hogy kívülrõl fújom az egész játékot, de ezt a helyet még debug módban sem sikerült megtalálni.Szóval help!!!!!!!Örök hála és köszönet elõre is!
Tudom, hogy nem igazán ide illik a dolog, de itt találtam olyan fórumot, ahol HP játékosok vannak. Újrajátszom a Titkok Kamráját.Egy jó pár végigjátszás végigolvasása után azt találtam, illetve nem találtam, hogy az út a Titkok Kamrája felé nevû pályán a négy titkos helybõl senki, de tényleg senki nem találta meg a negyediket.Már egy hete ezen kínlódom, mivel maximalista lévén szeretném tökéletesre végigvinni a játékot, és ez a dolog nagyon böki a csõrömet.Pedig mondhatom, hogy kívülrõl fújom az egész játékot, de ezt a helyet még debug módban sem sikerült megtalálni.Szóval help!!!!!!!Örök hála és köszönet elõre is!
De ne a bájitaltan terem felöl menj hanem ott vannak azok a mozgo lépcsök(na ezt most jól elmagyaráztam) ott legalul van egy ajto ha azon bemész akkor ott lesz 2 mardekáros akik majd oda mennek a portréhoz és elmondják a jelszót...Ennyih<#hawaii>#hawaii><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Bazd mokuska nem tudsz vissza olvasni????enyje!ABBA A LÁTHATATLANITÓ KÖPENYBE KELL ODAMENNI!!!Capise?
Helló!
Akkor senki sem tud segíteni???<#confused>#confused><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#mf2>#mf2><#beka3>#beka3>
Akkor senki sem tud segíteni???<#confused>#confused><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#mf2>#mf2><#beka3>#beka3>
<#falbav>#falbav><#duma>#duma><#vigyor2>#vigyor2><#hamm>#hamm>má 2 hete szórakozok vele pls valaki segítsen!!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Helló!
Nem tudom,hogy kell megszerezni a jelszót az Alagsori folyosó végén lévõ mardekáros portré jelszavát.
Légyszives segítsetek!
Kössz:Mokuska999
Nem tudom,hogy kell megszerezni a jelszót az Alagsori folyosó végén lévõ mardekáros portré jelszavát.
Légyszives segítsetek!
Kössz:Mokuska999
Hát az szívás😄 Nem csak játszani kell tudni😊
de ot hol mert kerestem és nem találtam <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
köszi
<#worship>#worship>
léci valaki honan tudom leszedni a hp 5 kreket??
valaki segít?? új vok honnan tom leszedni a craket??
1280x960-at akartam irni😄
Helosztok ! A max grafikát h lehet beállitani a játékban? mivel csak 1280x1024 a max felbontás közbe a monitorom sokkal többe is bir más játékoknál.
sziasztok!
Azt akarom kérdezni hogy amikor már túl vagyunk a luna feledatán akkor már nincs semmi olyan nagyobb küldetés? <#confused>#confused>
Azt akarom kérdezni hogy amikor már túl vagyunk a luna feledatán akkor már nincs semmi olyan nagyobb küldetés? <#confused>#confused>
Sziasztok!
Bocs, de lenne egy kérdésem a HP 1 játékkal kapcsolatban.
Újra elkezdtem játszani vele,de sajnos megakadtam a végén, nem emlékszem, h h kell átjutni a 3fejû kutyán. Még mikor megjelent, akkor játszottam vele, és akkor sikerült, de már nem emlékszem, h h kell elaltatni mind1iket. <#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
Ha vki emlékezne rá, és leírná nekem, azt megköszönném!!!!!!!!
Sárkánytojás!
újra raktam a gépem, így elõröl elkezdem a játékot, de ha majd eljutok a fényképezõgéphez, megpróbálom azt, amit mondtál!
Amúgy köszi a tanácsot! <#vigyor2>#vigyor2>
Bocs, de lenne egy kérdésem a HP 1 játékkal kapcsolatban.
Újra elkezdtem játszani vele,de sajnos megakadtam a végén, nem emlékszem, h h kell átjutni a 3fejû kutyán. Még mikor megjelent, akkor játszottam vele, és akkor sikerült, de már nem emlékszem, h h kell elaltatni mind1iket. <#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
Ha vki emlékezne rá, és leírná nekem, azt megköszönném!!!!!!!!
Sárkánytojás!
újra raktam a gépem, így elõröl elkezdem a játékot, de ha majd eljutok a fényképezõgéphez, megpróbálom azt, amit mondtál!
Amúgy köszi a tanácsot! <#vigyor2>#vigyor2>
Luuccaa
privát üzenetben válaszoltam neked is
privát üzenetben válaszoltam
a mini küldetésre vagy a kiváló jegyért való "megküzdésre" gondolsz?
"Perselus Piton:
A fent említett személynél kell felvenned a küldetést. Célod egy jól megfogalmazott bájitaltan dolgozat készítése. Hermione segítene neked, csak egy könyvet kell szerezned. Irány a könyvtár, azon belül a zárolt részleg, amelynek bal felsõ sarkában megtalálod az egyedül heverõ poros könyvet. Vedd magadhoz és kérd Hermione segítségét. Az õ együttmûködésével sikerült egy jó dolgozatot összeállítanod, és visszamehetsz Pitonhoz, kellemes dicséretet szerezve ezzel."
"Perselus Piton:
A fent említett személynél kell felvenned a küldetést. Célod egy jól megfogalmazott bájitaltan dolgozat készítése. Hermione segítene neked, csak egy könyvet kell szerezned. Irány a könyvtár, azon belül a zárolt részleg, amelynek bal felsõ sarkában megtalálod az egyedül heverõ poros könyvet. Vedd magadhoz és kérd Hermione segítségét. Az õ együttmûködésével sikerült egy jó dolgozatot összeállítanod, és visszamehetsz Pitonhoz, kellemes dicséretet szerezve ezzel."
Help Pls!! Ott vagyok a minisztériumban, és már vagy fél órája hacrolok a Dumbledorral Voldemort ellen. De nem történik semmi. Mit kell csinálni, v meddig kell várni??
próbáltam felmászni,de nem enged felmászni.valaki be tudna tenni 1 képet,hogy hogyan tudnám leszedni colin gépét.pls!
sziasztok!
tudna valaki segíteni? elakadtam Piton feladatánál...már nagyon sok feladatot megcsináltam, eléggé a "végét járom" de Piton feladata mindig visszatér...és egyszerûen nem tudom megcsinálni.
köszi!
tudna valaki segíteni? elakadtam Piton feladatánál...már nagyon sok feladatot megcsináltam, eléggé a "végét járom" de Piton feladata mindig visszatér...és egyszerûen nem tudom megcsinálni.
köszi!
jah és a fényképezõ elõtti párkányon vingardium leviosa a gépre és "leejteni" Colin-nak
szia
én is sokat szenvedtem a fényképezõvel, aztán sikerült
a baloldalon kell felmászni, de a "csöveket" meg kell javítani a Reparo-val, fent a párkányokon úgy tudod megjavítani õket, hogy a párkányon vannak kiálló részek és ha kintebb mész (nem a falhoz simulsz), akkor már tudsz varázsolni! Nem tudom mennyire érthetõ, de remélem tudtam segíteni!
én is sokat szenvedtem a fényképezõvel, aztán sikerült
a baloldalon kell felmászni, de a "csöveket" meg kell javítani a Reparo-val, fent a párkányokon úgy tudod megjavítani õket, hogy a párkányon vannak kiálló részek és ha kintebb mész (nem a falhoz simulsz), akkor már tudsz varázsolni! Nem tudom mennyire érthetõ, de remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!
Én is a fényképezõgépnél akadtam el, kb 1 hónapja...
Egyszerûen hiába rakok oda padot (volt, h 3at is sikerült), kiírja, h közel kerültem vmihez, amin le- és felmászhatok, de ennyi, egyszerûen nem engedi, h felmásszak! Idegesít már, nagyon! Lehet, h rossz oldalon próbálkozok? Nem baloldal kell, hanem jobbról? <#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Amúgy, ha az számít, elõzõleg crack-eltem a játékot, de utána meg lett eredetiben, rátettem, és meg is maradt a mentésem. Lehet újra kéne raknom az egészet?
Segítsetek, please!
Én is a fényképezõgépnél akadtam el, kb 1 hónapja...
Egyszerûen hiába rakok oda padot (volt, h 3at is sikerült), kiírja, h közel kerültem vmihez, amin le- és felmászhatok, de ennyi, egyszerûen nem engedi, h felmásszak! Idegesít már, nagyon! Lehet, h rossz oldalon próbálkozok? Nem baloldal kell, hanem jobbról? <#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Amúgy, ha az számít, elõzõleg crack-eltem a játékot, de utána meg lett eredetiben, rátettem, és meg is maradt a mentésem. Lehet újra kéne raknom az egészet?
Segítsetek, please!
amikor nincs több feladat a térképen mit kell csinálni, merre kell menni...???
a játék nem igazán a történetrõl szól és sok benne a beszéd, a videó, így a cselekmény rövid, hamar végezni lehet vele... a látvány nagyon szép, ezért megéri, de az irányítás nagyon rossz (igaz, egy idõ után hozzá lehet vmennyire szokni) és a játék nagyobb százaléka a felfedezésrõl szól, s ami még nem tetszik (bosszantó), hiába fedezek fel helyeket, akár 100%-osan, el is mentem a játékot, legközelebbi betöltésnél kezdhetem elõrõl (a felfedezés részét 100%-osra csak egyszerre lehet megcsinálni?)
nem tudom akkor... ott kéne lennie a nagyteremben, egybõl a bal oldali asztalon (elõször én sem vettem észre) vmi kék dzseki vagy ilyesmi