Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HotPants
esetleg nekem is elküldeni ?

ha igen akkor lécci torrent
de nem baj ha nem torrent
valaki eltudná nekem küldeni a Harry Potter 5 magyar szinkronos játékot???? msn cím:[email protected]
HotPants
mûködõ torrent.. a rapishare sajna nekem nem megy :S fix ip-s vagyok

HotPants
sziasztok.. nem tudna valaki esetleg segíteni abban h nem fizetõs oldalrol honnan tudnám lerántani a játékot pc-re? 😊😊 köszönöm

Tud valaki olyan oldalt, ahol le tudok tölteni a játékhoz magyarosítást, magyar szinkront, vagy a játékot magyarul...???
Mikor össze kell szedni a gyerekeket, és felvinni a 7. emeletre... A Dean Thomasnál meg a Hannah Abbott-nál nem tudom mit kell csinálni...
meg a Piton professzornak is kellene valamit csinálni.. és ezt nem tudom... 😞
Carloska
amugy itt a végig játszása

http://www.gamechannel.hu/letoltesek/harry_potter_es_a_fonix_rendje_vegigjatszas.pdf

Carloska
én kivégeztem és emlékszem is minden részére itt kérdezd mit nem tudsz 😄

Aki naggyából kivégezte vagy kivégezte a játékot azt kérem hogy vegyen fel msn-re msn címem: [email protected]
Segítsen valaki!!!!
Hello. 50% nál járok... a Dean Thomasnak,Piton porfesszornak, meg Hannah Abbott-nak kell csinálni valamit ... lécci mondjátok el hogy mit kell csinálni... a játék angolul van meg ...
bocsi aki már eljutott 98 % ig az biztos tud segíteni...
van egy ilyen kõ kör és ott nemtudom megszerezni az összes felfedezéspontot..vmi követ kéne baszogatni de nemtom mit kell azzal csinálni...
vagy egy másik probléma...hogy lehet azt a mardekáros portrét kinyitni mert a jelszót egyik suttyadék sem adja meg...válaszotokat elõre köszönöm...
am kérdezzetek nyugodtan engem is
cs mit kell csinálni hogy beengedjen azokon az ajtokon amelyen papír van? és az elsõ pályán
üdv! a fõnix rendjében elakdtam az elején 9% nál. Amikor nevillnek kell segíteni vaalmi bozótot elégetni, nem sikerül mindíg visszanõ!!! nem tudok továbbmenni, ahogy meggyújtom rögtön visszanõ😞((
Szia!
Ha már így megszólítottál, elmondom. Azért ide írtam, mert az adott témához passzoló fórumba ezer éve nem írt senki. Azt gondoltam, hogy aki játszik a Fõnix Rendjével, talán végigvitte az összes részt. Elnézést, ha gondot okoztam ezzel. Sorry!

felelős vagy azért, akit megszelidítettél

peppuz
1:nem csak te irogatsz ide...hanem pl én is
2:Miért ide irogatod a problémáidat amikor nem is erröl szól ez a szoba...ennyih...-.-

Harder,better,faster,stronger XD

Sziasztok! Úgy látom, hogy csak én írogatok ide. Megleltem magam a problémámra a választ. Nem játszik már senki ezzel a játékkal?

Elõször altasd el a furulyával az összes fejet.Nem baj, ha felébrednek, mert másodjára már sokkal hamarabb el fognak aludni.Egyre vigyázz: amikor harapni akar, akkor menj gyorsan át a másik fejhez.

Sziasztok!
Tudom, hogy nem igazán ide illik a dolog, de itt találtam olyan fórumot, ahol HP játékosok vannak. Újrajátszom a Titkok Kamráját.Egy jó pár végigjátszás végigolvasása után azt találtam, illetve nem találtam, hogy az út a Titkok Kamrája felé nevû pályán a négy titkos helybõl senki, de tényleg senki nem találta meg a negyediket.Már egy hete ezen kínlódom, mivel maximalista lévén szeretném tökéletesre végigvinni a játékot, és ez a dolog nagyon böki a csõrömet.Pedig mondhatom, hogy kívülrõl fújom az egész játékot, de ezt a helyet még debug módban sem sikerült megtalálni.Szóval help!!!!!!!Örök hála és köszönet elõre is!

peppuz
De ne a bájitaltan terem felöl menj hanem ott vannak azok a mozgo lépcsök(na ezt most jól elmagyaráztam) ott legalul van egy ajto ha azon bemész akkor ott lesz 2 mardekáros akik majd oda mennek a portréhoz és elmondják a jelszót...Ennyih<#hawaii><#idiota><#banplz><#banplz><#banplz>

peppuz
Bazd mokuska nem tudsz vissza olvasni????enyje!ABBA A LÁTHATATLANITÓ KÖPENYBE KELL ODAMENNI!!!Capise?

Helló!
Akkor senki sem tud segíteni???<#confused><#falbav><#falbav><#mf2><#beka3>
Narxis
Várj türelemmel. XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#falbav><#duma><#vigyor2><#hamm>má 2 hete szórakozok vele pls valaki segítsen!!!
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Helló!
Nem tudom,hogy kell megszerezni a jelszót az Alagsori folyosó végén lévõ mardekáros portré jelszavát.
Légyszives segítsetek!
Kössz:Mokuska999
Hát az szívás😄 Nem csak játszani kell tudni😊

de ot hol mert kerestem és nem találtam <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

köszi
<#worship>
Narxis
gamecopyworld

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

léci valaki honan tudom leszedni a hp 5 kreket??
valaki segít?? új vok honnan tom leszedni a craket??
1280x960-at akartam irni😄

Helosztok ! A max grafikát h lehet beállitani a játékban? mivel csak 1280x1024 a max felbontás közbe a monitorom sokkal többe is bir más játékoknál.

sziasztok!

Azt akarom kérdezni hogy amikor már túl vagyunk a luna feledatán akkor már nincs semmi olyan nagyobb küldetés? <#confused>
Sziasztok!

Bocs, de lenne egy kérdésem a HP 1 játékkal kapcsolatban.
Újra elkezdtem játszani vele,de sajnos megakadtam a végén, nem emlékszem, h h kell átjutni a 3fejû kutyán. Még mikor megjelent, akkor játszottam vele, és akkor sikerült, de már nem emlékszem, h h kell elaltatni mind1iket. <#nemtudom><#szomoru1><#confused>
Ha vki emlékezne rá, és leírná nekem, azt megköszönném!!!!!!!!

Sárkánytojás!
újra raktam a gépem, így elõröl elkezdem a játékot, de ha majd eljutok a fényképezõgéphez, megpróbálom azt, amit mondtál!
Amúgy köszi a tanácsot! <#vigyor2>
Luuccaa
privát üzenetben válaszoltam neked is
privát üzenetben válaszoltam
a mini küldetésre vagy a kiváló jegyért való "megküzdésre" gondolsz?
"Perselus Piton:
A fent említett személynél kell felvenned a küldetést. Célod egy jól megfogalmazott bájitaltan dolgozat készítése. Hermione segítene neked, csak egy könyvet kell szerezned. Irány a könyvtár, azon belül a zárolt részleg, amelynek bal felsõ sarkában megtalálod az egyedül heverõ poros könyvet. Vedd magadhoz és kérd Hermione segítségét. Az õ együttmûködésével sikerült egy jó dolgozatot összeállítanod, és visszamehetsz Pitonhoz, kellemes dicséretet szerezve ezzel."
Help Pls!! Ott vagyok a minisztériumban, és már vagy fél órája hacrolok a Dumbledorral Voldemort ellen. De nem történik semmi. Mit kell csinálni, v meddig kell várni??
próbáltam felmászni,de nem enged felmászni.valaki be tudna tenni 1 képet,hogy hogyan tudnám leszedni colin gépét.pls!
sziasztok!
tudna valaki segíteni? elakadtam Piton feladatánál...már nagyon sok feladatot megcsináltam, eléggé a "végét járom" de Piton feladata mindig visszatér...és egyszerûen nem tudom megcsinálni.
köszi!
jah és a fényképezõ elõtti párkányon vingardium leviosa a gépre és "leejteni" Colin-nak
szia

én is sokat szenvedtem a fényképezõvel, aztán sikerült
a baloldalon kell felmászni, de a "csöveket" meg kell javítani a Reparo-val, fent a párkányokon úgy tudod megjavítani õket, hogy a párkányon vannak kiálló részek és ha kintebb mész (nem a falhoz simulsz), akkor már tudsz varázsolni! Nem tudom mennyire érthetõ, de remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!

Én is a fényképezõgépnél akadtam el, kb 1 hónapja...
Egyszerûen hiába rakok oda padot (volt, h 3at is sikerült), kiírja, h közel kerültem vmihez, amin le- és felmászhatok, de ennyi, egyszerûen nem engedi, h felmásszak! Idegesít már, nagyon! Lehet, h rossz oldalon próbálkozok? Nem baloldal kell, hanem jobbról? <#nemtudom><#confused>

Amúgy, ha az számít, elõzõleg crack-eltem a játékot, de utána meg lett eredetiben, rátettem, és meg is maradt a mentésem. Lehet újra kéne raknom az egészet?

Segítsetek, please!
amikor nincs több feladat a térképen mit kell csinálni, merre kell menni...???
a játék nem igazán a történetrõl szól és sok benne a beszéd, a videó, így a cselekmény rövid, hamar végezni lehet vele... a látvány nagyon szép, ezért megéri, de az irányítás nagyon rossz (igaz, egy idõ után hozzá lehet vmennyire szokni) és a játék nagyobb százaléka a felfedezésrõl szól, s ami még nem tetszik (bosszantó), hiába fedezek fel helyeket, akár 100%-osan, el is mentem a játékot, legközelebbi betöltésnél kezdhetem elõrõl (a felfedezés részét 100%-osra csak egyszerre lehet megcsinálni?)
nem tudom akkor... ott kéne lennie a nagyteremben, egybõl a bal oldali asztalon (elõször én sem vettem észre) vmi kék dzseki vagy ilyesmi