3837
-
#2753 15:50 doms: hp 5 jatekot honnan lehet letölteni vazz?
15:51 Met: bolt polcáról
15:51 doms: basszad meg!
amúgy meg a zinternetről :o -
#2752 cs honnan töltötétek le a hp 5-öt?:O
-
Dexantreal #2751 Neked is thanks és én is erre gondoltam. -
Dexantreal #2750 Ja, magyar és így már vágom mire gondolsz. Thanks! -
sirdna91 #2749 manj le láthatatlaná tévő köpenybe és hallgasd ki a mardekárosokat -
sirdna91 #2748 kösz gaben Végre megvan a 100% -
én002 #2747 hello nem tudja vki h kitől kell megkérdezni a mardekáros portré jelszavát
előre is köszi -
Barbara Hu #2746 Kikészülök ettől a koboldtól ami az Umbridges teremben van. Úgy röpdös mint az a hülye cikesz, amit azóta sem kaptam el, csak még lónyerítő hangokat is ad hozzá. Ha közel jön hozzám annyira, hogy el tudjam kapni, akkor lesz valami jelzés, hogy most nyomjam az entert, vagy csak várjak és nyomogassan egyfolytában mint az őrült? -
gaben104 #2745 A Jelszó 1fejnél jobb a három! Egy kicsit bonyolult:Beszélsz azzal aki mindig Rimekben beszél(aki3 fejet mond) Aztán beszlsz a lépcsőházban azzal aki piros ruhában és mindig bölcsességet mond(kb4em) aztán beszélsz a könyvtáros képpel aki oda enged aztán beszélsz a második emelet pihenőlyében a pásztor lánnyal utána a viadukt melletti teremben lógó képpel és a végén azzal a képpel aki kutyával áll és állandóan ugat(ugrabugrok barátja) azt hiszem igy kell ha jól emlékszem. próbáld ezt követni -
#2744 accio = invito -
Barbara Hu #2743 Nekem a sötét varázslatos teremben még csak 18% van meg. Az ugye az a terem, ahol az Umbridge szobája van? -
megamanmn #2742 amúgy megnyomjátok az Eszképet és asszem alulról a 3. menjetek rá és megmutatja h melyik varázslaot hogyan kell csinálni -
Barbara Hu #2741 Ja, persze. Neked a magyar van meg ugye Dex? Abban nem tudom hogy mondják, de az accio az a varázsige amivel magad felé húzod a tárgyakat. És ha a mozdulato ugyan azok, mint nálam, akkor lefelé kell húzni az egeret. -
megamanmn #2740 Öcsém ez a 20 már hogy írom h pls help!!!!!
mondom h mi a francot kell csinálni a sötét varázslatok termében 93%-ál
PLS HELP :@ )@ -
Barbara Hu #2739 Na, meglettek a virágok? -
Dexantreal #2738 accio? -
sirdna91 #2737 Valaki tudja mi annak a portrénak a jelszava ami 3 arcot keres? -
#2736 megnézem, köszi a segítséget. -
campy #2735 www.pof.hu -
andras912001 #2734 helo, valaki megmondana hol tolthetem le a H.P.4-et?(jatek)
-
#2733 visszaolvasol vagy megnézed a végigjátszást -.- -
chaplin2 #2732 sziasztok én az elején megakadtam mikor a tagokat kell összeszedni és valami gorgot kell keresni azok mik és hol találom meg ezeket a beszélő gorgókat? -
Mitisz #2731 Jelentem sikerült , tudom hogy mi volt a baj , a játék elindult , köszi a segítséget :) -
gaben104 #2730 A KŐkörnél mit kell csinálni????
ahhoz hogy 100% legyen??? -
Barbara Hu #2729 Hahá, megvan, hogy lehet föltlteni a kádat!! Mikor becélozza Harry a kád közepét accio 2x és teljesen föl fog töltődni. Ha még érdekel valakit. -
Barbara Hu #2728 Tévedtem, a vikesz még mindig vígan röpköd a szobában.
Nekem nem sikerült vizet engedni a kádba sem, pedig már mindent megpróbáltam. Ott röptettem a gumikacsát, hátha neki megy a csapnak vagy valami, de azt hiszem energiapocsékolás volt. Azért jót szórakoztam.
Ja és a fehér virágokból öt van, ehhez tartsd magad. -
Barbara Hu #2727 Ha a fehér virágokat keresed akkor Hagrid háza táján és a Kő körnél nézzél szét!
Köszönöm a cikeszes tippet, azt hiszem sikerült elkapnom. Legalább is sehol sem látom már. -
#2726 Ernie virágait merre keressem? mert sehol nem látom őket:s
előre is köszi a segítséget -
Dexantreal #2725 Jahh oké. Ajtóknál picit szórakoztam, de mivel nem láttam anno különösebb eredményt, ezé hagytam. Nah, de ma majd megnézem és thanks. -
#2724 Nálam gond nélkül lehet választani, hogy hová tegyem fel.
Azt az uninst.exe-t meg azért nem tudja másolni, mert ahová tenné ott nincs elég hely, vagy ahonnan másolná, az nem olvasható.
Nem lehetne valamit leszedni a C-ről, s azt tenni oda, ahová a HP5-öt tennéd ? S akkor mehetne a HP a C-re, s kész. -
Mitisz #2723 Ja és egy ilyen hibát is ír a directxes hiba után :
"Probléma történt a G://Support//Harry Potter and the Order of the Phoenix_uninst.exe nevű fájl másolása közben
Megpróbálod újra , vagy kilépsz a telepítőből ? "
Akkor ez valami más miatt van ? -
Mitisz #2722 Így most meg egy másik probléma van :(
Jön a telepítés hogy alapértelmezett-re vagy saját helyre akarom-e rakni ...
És ugye alapból a C meghajtóra akarja tenni , de ott nincs elég hely , viszont ha rámegyek hogy saját könyvtárba akarom telepíteni , akkor kilép a telepítőből :(
Nem lehet-e valahogy megcsinálni hogy más legyen az alapértelmezett telepítési hely , vagy ha nem nincs esetleg más módszer még erre a hibára ? :(
Hálás köszönet a segítségedért -
gaben104 #2721 A Tojás a Fürdőben wc ajtó mögött lesz. Toló varázslatot kell az ajtókra mérni és ha jól emlékszem a középső ajtó mögöttvan. Aztán a többit tudod :D
-
#2720 Próbáld meg azt,hogy csinálj a CD-n lévő autorun.exe-hez egy parancsikont az asztalra, majd ha megvan, ezen jobb klikk / tulajdonságok - kompatibilitási mód, s tedd át win2000 módba
Alkalmazd, majd ezzel a parancsikonnal indítsd a telepítést. -
Dexantreal #2719 Én nemtom, sry, várd meg a többiek válaszát. -
Dexantreal #2718 Thanks, bár én csak egyszer jártam ezidáig a prei fürdőben és, akkor nem láttam tojást.
Amúgy, ha lehet, pls Dex, vagy Dexantreal. Thanks. -
Mitisz #2717 Valaki tudna nekem segíteni ?
Előre is nagyon megköszönném :)
Telepítéskor az új directx-et kéri , feltelepítem neki , de még mindig kéri , valaki tudna segíteni ebben , mert így nem tudom feltelepíteni a játékot , előre is hálás köszönötem . -
campy #2716 Dexa a Prefektus Fürdőben kacsát megg azt a tojást tedd a kádba valahogy a nyilakkal mozgasd a kád felé az irányt! és ha jol tudom Invitót kell ! hogy megnyisd a fürdőt! ja és csordultig töltsétek tele! -
Dexantreal #2715 Én is, sőt nekem tök véletlen jött össze és nem is próbálkoztam, aztán láttam, hogy cikesz elkapva és a portré örül a fejének nagyon.
Mondom jól van.
-
#2714 Én azt úgy csináltam,hogy nyugodtan várakoztam egy helyben,és amikor közel jött egy gyors mozdulat+enterrel elkaptam.
campy:köszi a segítséget!