Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
amúgy lehet csak akkor lehet végigvinni ha a jutalomszoba tele van?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>... és ezt egy csaj mondta a nagyterem elõtt lol<#hehe>#hehe>. Az oké, ha egy csávó dicsekszik vele, mert hát csávók többsége tahó is tud lenni, de egy csaj?<#hehe>#hehe> Jó végülis mindegy, ettõl még a csaj nem tahó, de azé tetszett, hogy ezt mondta<#hehe>#hehe><#wink>#wink>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ám a Feladat lista a tekergõk térképénél üres, a hetedik emeltre elmentem és nicns már ott a Szükség Szobája. Legalább felfedeztem azt is 100%-ra.
Luna cuccait elkezdtem keresgélni... nagyteremben hol a rákban van a cucca? Azt írják, hogy egy asztalon... egyetlen egy asztalon vannak cuccok, de ott ülnek mások és láthatóan az övüké. A kandalló mellett.
Szal, akko mit kéne tennem? :S
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
az elõbb hosszan segitettem akinek tudtam és ha egy cm-t lejjebb tekernél akkor megkapnád a választ!!!!!!
ha vaki tudja pontosan írja már le... elõre is köszi
a mardekáros alagsori portrénak a jelszavát hol lehet kikutatni ?
Thx
addig kell üldözni amig az asztalra nem repül és ott feltod venni
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Itt egy Crack a szinkronos változathoz.
http://users.atw.hu/ancsiweb/HarryPotterAndTheOrderOfThePhoenixv1.0NoDVDFixedexeEng(2).rar
Remélem tudtam segíteni.
söpörd fel õket oszt annyi<#vigyor>#vigyor>
kövezett udvar
hol van ez a Paved Courtyyard?
itt van az 5 gorgó:1. Azon az udvaron, ahol Dean van.
2. Viaduct.
3. 4. emelet, erkély.
4. Paved Courtyyard, megcsinálod a lépcsõt és ott a legvégén.
5. 3. emelet, amikor mész Umbridge-hez, a lépcsõ közepén
gerleboi vszinü te is kihagytál egy mocsarat
am nem tud vki egy olyan oldalt ahol ltok szedni egy müködö ps2 emulatort?😄
Elakadtam ott amikor az egyik gyerek azt kéri hogy keressek meg 5 gorgót.
A kérdés az lenne, hogy hol találom a gorgókat????
Elõre is köszönöm
egyébként is: #2468 itt írják h már linkeltek neked oldalt -.-
PLZ HELP