Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is majd lécci pls help vki a #2528-ra és elõre is thanks. Fontos lenne.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Maximus4
Ha jól tudom Neville a könyvtárban van a lépcsõ tetején az elhúzható szekrény mellett.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

fsgh
Valaki végig vitte már? mert én már legyõztem Voldemortot is Dumbledorral..aztán Luna cuccait összeszedtem...és nem történik semmi...csak vagyok a roxfortban és kész...gaz van még 1 miniküldetésem...de azt nem tom megcsinálni mert Nevill kellene hozzá de lövésem sincs hol lehet...ugyebár szkség szobája már nncs...klubházban sincs😞

amúgy lehet csak akkor lehet végigvinni ha a jutalomszoba tele van?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"Én tizenöt csokibékát tudok a számba tömni. Te mennyit?"
<#idiota><#hehe>... és ezt egy csaj mondta a nagyterem elõtt lol<#hehe>. Az oké, ha egy csávó dicsekszik vele, mert hát csávók többsége tahó is tud lenni, de egy csaj?<#hehe> Jó végülis mindegy, ettõl még a csaj nem tahó, de azé tetszett, hogy ezt mondta<#hehe><#wink>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lebegtest az asztalt a polchoz, de a könyv arrébb reppen. Mindig vidd ahhoz, amelyiken van. Mármint az asztalt. Nemtom válaszoltak-e a kérdésedre :S, ha igen, megtettem mégegyszer.

Miután elárasztottam az udvart mocsárral, segítettem Ginnynek és Deannek, meg Collinnak, akkor a végigjátszás szerint okklumencia jönne Pitonnal, de Ron és Hermione azt szajkózza, ha entert nyomok nekik, hogy megkéne keresni az összes DS tagot és meggyõzõdni arról, hogy jól vannak-e.
Ám a Feladat lista a tekergõk térképénél üres, a hetedik emeltre elmentem és nicns már ott a Szükség Szobája. Legalább felfedeztem azt is 100%-ra.
Luna cuccait elkezdtem keresgélni... nagyteremben hol a rákban van a cucca? Azt írják, hogy egy asztalon... egyetlen egy asztalon vannak cuccok, de ott ülnek mások és láthatóan az övüké. A kandalló mellett.
Szal, akko mit kéne tennem? :S

hogy tudtad meg bocsi😄 elirtam

atopol mit csináltál? hogy megtudtad az alagsorit? és nem tudod véletlenül mi a jelszava a lépcsõknél annak aki azt kéri keressem meg az arcokat! ezt nem tod véletlenül?

adios
Jah jó ötlet.

Maximus4
Szerintem be kellene rakni a banner alá a végigjátszást,meg kellene egy házigazda aki takarít.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

adios
Hova halad ez a topik?Max egy fél oldalt kellene egyeseknek visszaolvasni,már végigjátszást is csináltak a játékhoz, erre 200x felteszik ugyanazt a kérdést.A gorgós-Dean Thomasos már 6000000000x le lett írva,a mocsaras szintén, vegyétek már a fáradtságot hogy visszaolvastok egy,max 2 oldalt...

már tudom thx
© Törõ nah ez is naon gáz<#bdead>
az elõbb hosszan segitettem akinek tudtam és ha egy cm-t lejjebb tekernél akkor megkapnád a választ!!!!!!
Törölt felhasználó
Dean Thomasnál hol vannak a gorgók?
ha vaki tudja pontosan írja már le... elõre is köszi
hello
a mardekáros alagsori portrénak a jelszavát hol lehet kikutatni ?
Thx
buzi köpköveseket nem tom legyõzni 4/1 eddig ennyi sikerült😄 a Hollohátost kaptam el eddig!

© Djemba nah ez viszont gáz:S
addig kell üldözni amig az asztalra nem repül és ott feltod venni
Djemba! Wingardium Leviosaval tedd oda a padot aztán aztán menj fel rá! mindig amikor máshova repül a könyv oda tedd a padot!

raimundo magyar torrent oldalak üsd be a googleba aztán töltögethetsz! a crack linkjét már százszor ide írták!!!

szoval Luna cuccai avar alatt vannak? ok thx! am én elsõre megcsináltam a mocsarakat😄 mert mondta ez a Luna hogy van még egy és az a kövezet udvaron van! (volt) ( Voldemortot nem volt nehéz megverni) nekem pl a jelszos ajtokhoz lenne kérdésem! pl az alagsori átjáróban nem tudok átmenni mert a képen a nyanya azt kéri kérjek meg egy Mardekárost, moit csináljak ha minden Mardekáros elküld a francba? a másik jelszós ajtó fennt van a lépcsõknél ami azt kéri keressem meg az arcokat! MILYEN arcokat? köszi a Helpet!

Nos nekem léccives irja azt le vki hogy mit kell csinálni a mocsarakkal szóval vagy 2 udvar az egyiken már van mocsár a povel cutyardon még nincs nah most a mocsarat kell lebontani vagy a pavelen a mocsarat kelél megépiteni és HOGYAN KELL VMEIK MÓDSZERT MEGCSINÁLNI?<#help><#nemtudom>
megcsinálod a lépcsõt és ott az elsõ sarokba indulsz felfele, ez is le van írva a végigjátszásba.

valaki segítsen 9% vagyok és egy könyvet kellene leszedni a szekrényrõl a könyvtárban de hogyan kell???

Bocsy mindnekinek h ien ökörláma vagyok de ahogy mondtad griveous nem csináltam meg a paved courtyyardon a mocsarat:S de ott hogy kell felmenni a tetõre vagy mitkell csinálni?
Loki Ferrais jah alaksor de lehet h amit 100-szor leirttam(unk)h te is mint sokan mások kihagytak egy mocsraat
raimundo nekem 1-2 nap alatt leszedte😄😄
toysoldier
mi a francért másolod be 7 perc után újra ezt? elsõre is láttuk, majd valaki, aki tud az fog segíteni -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

fsgh
probálj meg lemenni az alagsorba!?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Helló mindenkinek lenne egy problémám olyan 50-53% ál járok és legyöztem már azokat a feladatokat amikor hangszórót kell hazavágni meg amikor mocsarat kell csinálni nah és azt irja a végigjátszás hogy okklumencia jön pitonnal de mentem mindenfele de nemjööt semmi<#szomoru1> valaki segítene hogy mennyen az okklumencia óra:Sköszy elõre is
paved courtyyardon van mocsár?????,

Helló mindenkinek lenne egy problémám olyan 50-53% ál járok és legyöztem már azokat a feladatokat amikor hangszórót kell hazavágni meg amikor mocsarat kell csinálni nah és azt irja a végigjátszás hogy okklumencia jön pitonnal de mentem mindenfele de nemjööt semmi<#szomoru1> valaki segítene hogy mennyen az okklumencia óra:Sköszy elõre is
én a pof.huról töltöm, de csak 5tel jön. a gigatorrentsen is csak 5tel vánszorog, és fél napig semmit se ért el torrenten... mellesleg msnbe se tudok bejelentkezni. tesóm aszongya spybot vagy mi a jóisten van a gépen. vmi netvírus. szerintetek?

toysoldier
165431 óráig -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
ték

griveous ha itt vagy neked meddig tartott ameddig le töltötte?
toysoldier
vége a fõszálnak, ezután már csak az van, hogy mindent felfedezel

Én is kérnék egy kis segítséget. Elakadtam. Miután megtaláltam Luna összes cuccát, nincs több feladat. Ezután mit kell csinálni?
Sziasztok!

Itt egy Crack a szinkronos változathoz.

http://users.atw.hu/ancsiweb/HarryPotterAndTheOrderOfThePhoenixv1.0NoDVDFixedexeEng(2).rar

Remélem tudtam segíteni.
nah ez aztán tééleg nem nagy kunszt én is megtaláltam egybõl<#zavart2>:S
söpörd fel õket oszt annyi<#vigyor>
Luna Cucca ami a Bejárat elõtti udvaron(Entrance Courtyard) melyik avar alatt van?
ha ennyire nem tudsz angolul akkor lefordítom neked😛
kövezett udvar
4. Paved Courtyyard, megcsinálod a lépcsõt és ott a legvégén.

hol van ez a Paved Courtyyard?
raimundo én a pof.hu-ról szedtem le szinkronosan sztem kvas jó oldal😄
itt van az 5 gorgó:1. Azon az udvaron, ahol Dean van.
2. Viaduct.
3. 4. emelet, erkély.
4. Paved Courtyyard, megcsinálod a lépcsõt és ott a legvégén.
5. 3. emelet, amikor mész Umbridge-hez, a lépcsõ közepén
gerleboi vszinü te is kihagytál egy mocsarat
am nem tud vki egy olyan oldalt ahol ltok szedni egy müködö ps2 emulatort?😄
toysoldier
visszaolvasol vagy megnézed a végigjátszást

Sziasztok!
Elakadtam ott amikor az egyik gyerek azt kéri hogy keressek meg 5 gorgót.
A kérdés az lenne, hogy hol találom a gorgókat????
Elõre is köszönöm

toysoldier
<#lama><#unalmas>

az meg 12000 ft
toysoldier
akkor vedd meg a boltban, az nem telik órákba -.-

egyébként is: #2468 itt írják h már linkeltek neked oldalt -.-

Császtok!52% nál járok de nem enged tovább a játék.Ott tartok hogy visszajöttem a Black házból leadtam pitonnak a házit megcsináltam a csínyeket(Colin Bagolyház,Dean óra megbütykölve,Ginny & Luna: mocsár,Patil ikrek:hangszórók)és nem ad újjabb feladatot.Hermione meg Ron azt mondja hogy a tekergõk térképén kerressük meg a DS tagokat.De nem ír ki semmit!

PLZ HELP
de az órákba telne meg te vagy a faszláda