3837
10459618851186921382.jpg
  • dr4gon
    jah kulon kelett irni, belehaltal?:/
  • Dexantreal
    Szinte adja magát a hely. Van egy kőoszlop vagy mi bal odlalt, meg még egy magasabb rajta, nah, oda kell felmásznod, pakoljá oda két padot, másszá és a csöveknél Reparo.
    Ennyi.
  • dr4gon
    most benne vagyok hpbe, es nem tudom hova rakjam a padokat ... legalabb anyit mondjal hogy a csohoz vagy hova?
  • toysoldier
    ezeket feltétlen külön kellett írni ugye?
  • campy
    á Dragon probálgasd ennél jobban nem tudom elmagyarázni!
  • dr4gon
    de hat, nem a csőnél kell maszni ?
  • dr4gon
    oda ahova aztirja hogy feltudok maszni?:)
  • dr4gon
    de ezt hova kell rakni ?
  • Dexantreal
    Elég oda kettő is.
  • dr4gon
    értem, majd megprobalom, ha nem megy akkor Im a loser, koszi szepen x), de nekem 4 pad van ... x)
  • campy
    jo van ott 2 pad közel Wingardium Levivel illeszd oda a feljárohoz aztán mássz fel kussz át a fal mellett és fentebb lesz egy cső amit Reparóval javíts meg! még fentebb egy kiálló rész lesz amit szintén reparálj meg aztán Winga Levi a fotogépre és le Collinnak a gépet ennyi!!! ha kérdésed van nyugodtan írj! DE a GORGOSRA én Nem válaszolok többet:D
  • dr4gon
    :/
  • dr4gon
    campy, kerlek nekem segits colinnal, en ott akadtam el:/
  • campy
    igen de még nincs meg a 100% azért! Tozo emlitett meg kb a 8. oldalon a Fórumba valami X jelű ajtókról beszélt ahova belehet menni??? na szal kéne a segitség mit csináljak azzal a tündérmanóval hogy 100% legyen! ja meg a Védekezős bűbájok 5/6 nekem ennyi lenne aztán én segitek:D:D
  • toysoldier
  • griveous
    de ha tudtok mégis segiteni akko pls irjátok le...:D
  • griveous
    jaa oks:D
  • dr4gon
    elakadtam colinnál , és a kamerájánal x)
  • gaben104
    Az x-es ajtók nem nyilnak meg????????
  • dr4gon
    dexantreal segitenel?:)
  • Dexantreal
    Ehh, fákk, mellé kattintottam lol. Szal ez a #2771-re ment :P.
  • Dexantreal
    Msn topik :P.
    És nézd a hsz alján lévő válasz gombot, vagy mit, hogy kinek írtam. Nem neked :P.
  • griveous
    ki lány? am csak azért irtam errö mer naon kéne:P
  • Dexantreal
    Lentebb jóva láthatod, hogy raktam be pár képet, nah azokon látszott, hogy aláztam a gépet sakkban.
    Amúgy grat!
    Egyébként csak kíváncsiságból... tényleg lány vagy? :S Neved legalábbis ezt mutatja, de adatlapon semmi info. Még mielőtt félre értenéd... csak kérdezem kíváncsiságból :PPPP.
  • dr4gon
    az igen, harry potter 5 fan - forumba irnak msnrol dolgokat Gratz:
    Dragon
  • griveous
    hy all
    pls tom h nem ide való téma de remélem segiteni fogtok
    azt h kell msnen h a nevednél a háttér ugy mennyen h feketéből megy át neon zöldbe és megin feketébe szal a két széle fekete a közepe neon zöld
    HELP pls naon fontos lenne
  • dr4gon
    sziasztok leccives segitsetek, amit mondtatok hogy oda kell rakni az asztalokat a csohoz, nem valt be, lecci valaki segitsen elore is thx:
    Dragon
  • campy
    kőkörnél tudom mi volt a hiba! azt megcsináltam hogy felálltam a kőre meg ilyenek volt egy bokor amire nem varázsoltam rá::D hoiányzott is a doboz!emiatt nah szóval mi történik 100% után? megnyilnak az X jelű ajtók??
  • campy
    azta mostmár csak 1-2 dolog kell és megvan! 97% sötét V terem ahol nem tom elkapni a azt a Cornish pixit( tündérmanót) abba kéne meg a Védekező bűbájok közül melyik a 6.? 5/6 van eddig és kész van!100% lesz
  • campy
    ja hogy ott van!!! tudom már olvastam amit Tozo irt vagy ki! őt kéne adminnak vagy Hg-nek! am kössz
  • Barbara Hu
    Nyerteeeeeeeeeeeeeeem varázslósakkban!!! Végre sikerült! YEAHHH!
  • sirdna91
    a második emelet a viaduct entrance-nél folytatódik és ott a kehelyben van agy béka(wingardium leviosa-val emeld ki a békát a kehelyből)
  • sirdna91
    bocs a duplázésért
  • sirdna91
    Lapozz vissza 7 oldalt(#2235)
    Itt van a kőkör.

• sirdna91
    Lapozz vissza 7 oldalt(#2235)
    Itt van a kőkör.

• campy
    Sirdna 91 ha beked megvan a 100% akkor "Help me";) nekem a második emeletet, kőkört kéne ott szted mit kéne, mind2 94%
  • toysoldier
    kéne már nagyon 1 hg....
  • Maximus4
    Mijazisten van itt
  • sirdna91
    Hol vannak a játék mentései?
  • andras912001
    helo, honnan tolthetem le a 4, vagy 5. H.P. jatekot?ELORE IS KOSZI