3837
-
dr4gon #2793 jah kulon kelett irni, belehaltal?:/ -
Dexantreal #2792 Szinte adja magát a hely. Van egy kőoszlop vagy mi bal odlalt, meg még egy magasabb rajta, nah, oda kell felmásznod, pakoljá oda két padot, másszá és a csöveknél Reparo.
Ennyi. -
dr4gon #2791 most benne vagyok hpbe, es nem tudom hova rakjam a padokat ... legalabb anyit mondjal hogy a csohoz vagy hova? -
#2790 ezeket feltétlen külön kellett írni ugye? -
campy #2789 á Dragon probálgasd ennél jobban nem tudom elmagyarázni! -
dr4gon #2788 de hat, nem a csőnél kell maszni ? -
dr4gon #2787 oda ahova aztirja hogy feltudok maszni?:)
-
dr4gon #2786 de ezt hova kell rakni ?
-
Dexantreal #2785 Elég oda kettő is. -
dr4gon #2784 értem, majd megprobalom, ha nem megy akkor Im a loser, koszi szepen x), de nekem 4 pad van ... x) -
campy #2783 jo van ott 2 pad közel Wingardium Levivel illeszd oda a feljárohoz aztán mássz fel kussz át a fal mellett és fentebb lesz egy cső amit Reparóval javíts meg! még fentebb egy kiálló rész lesz amit szintén reparálj meg aztán Winga Levi a fotogépre és le Collinnak a gépet ennyi!!! ha kérdésed van nyugodtan írj! DE a GORGOSRA én Nem válaszolok többet:D -
dr4gon #2782 :/ -
dr4gon #2781 campy, kerlek nekem segits colinnal, en ott akadtam el:/ -
campy #2780 igen de még nincs meg a 100% azért! Tozo emlitett meg kb a 8. oldalon a Fórumba valami X jelű ajtókról beszélt ahova belehet menni??? na szal kéne a segitség mit csináljak azzal a tündérmanóval hogy 100% legyen! ja meg a Védekezős bűbájok 5/6 nekem ennyi lenne aztán én segitek:D:D -
#2779 -
griveous #2778 de ha tudtok mégis segiteni akko pls irjátok le...:D -
griveous #2777 jaa oks:D -
dr4gon #2776 elakadtam colinnál , és a kamerájánal x) -
gaben104 #2775 Az x-es ajtók nem nyilnak meg????????
-
dr4gon #2774 dexantreal segitenel?:) -
Dexantreal #2773 Ehh, fákk, mellé kattintottam lol. Szal ez a #2771-re ment :P. -
Dexantreal #2772 Msn topik :P.
És nézd a hsz alján lévő válasz gombot, vagy mit, hogy kinek írtam. Nem neked :P. -
griveous #2771 ki lány? am csak azért irtam errö mer naon kéne:P -
Dexantreal #2770 Lentebb jóva láthatod, hogy raktam be pár képet, nah azokon látszott, hogy aláztam a gépet sakkban.
Amúgy grat!
Egyébként csak kíváncsiságból... tényleg lány vagy? :S Neved legalábbis ezt mutatja, de adatlapon semmi info. Még mielőtt félre értenéd... csak kérdezem kíváncsiságból :PPPP.
-
dr4gon #2769 az igen, harry potter 5 fan - forumba irnak msnrol dolgokat Gratz:
Dragon -
griveous #2768 hy all
pls tom h nem ide való téma de remélem segiteni fogtok
azt h kell msnen h a nevednél a háttér ugy mennyen h feketéből megy át neon zöldbe és megin feketébe szal a két széle fekete a közepe neon zöld
HELP pls naon fontos lenne -
dr4gon #2767 sziasztok leccives segitsetek, amit mondtatok hogy oda kell rakni az asztalokat a csohoz, nem valt be, lecci valaki segitsen elore is thx:
Dragon -
campy #2766 kőkörnél tudom mi volt a hiba! azt megcsináltam hogy felálltam a kőre meg ilyenek volt egy bokor amire nem varázsoltam rá::D hoiányzott is a doboz!emiatt nah szóval mi történik 100% után? megnyilnak az X jelű ajtók?? -
campy #2765 azta mostmár csak 1-2 dolog kell és megvan! 97% sötét V terem ahol nem tom elkapni a azt a Cornish pixit( tündérmanót) abba kéne meg a Védekező bűbájok közül melyik a 6.? 5/6 van eddig és kész van!100% lesz -
campy #2764 ja hogy ott van!!! tudom már olvastam amit Tozo irt vagy ki! őt kéne adminnak vagy Hg-nek! am kössz -
Barbara Hu #2763 Nyerteeeeeeeeeeeeeeem varázslósakkban!!! Végre sikerült! YEAHHH! -
sirdna91 #2762 a második emelet a viaduct entrance-nél folytatódik és ott a kehelyben van agy béka(wingardium leviosa-val emeld ki a békát a kehelyből) -
sirdna91 #2761 bocs a duplázésért
-
sirdna91 #2760 Lapozz vissza 7 oldalt(#2235)
Itt van a kőkör.
-
sirdna91 #2759 Lapozz vissza 7 oldalt(#2235)
Itt van a kőkör.
-
campy #2758 Sirdna 91 ha beked megvan a 100% akkor "Help me";) nekem a második emeletet, kőkört kéne ott szted mit kéne, mind2 94% -
#2757 kéne már nagyon 1 hg.... -
#2756 Mijazisten van itt -
sirdna91 #2755 Hol vannak a játék mentései? -
andras912001 #2754 helo, honnan tolthetem le a 4, vagy 5. H.P. jatekot?ELORE IS KOSZI