Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basszátok már meg miután senki nincs a 7. emeleten tuti hogy 2 udvarra kell mocsarat tenni 2-re ismétlem elõször Luna is ott van a Bejáraatinál aztán irány a köves->Mocsár ami(Paved Courtyardon) megjelenik Malfoy és Pitonhoz kell menni ennyi!!!!!

bocsi az elõzõért nem akartam kétszer beíri csak szarakodott sorry
99%-nál tartok szóval, ha valaki szeretne segítséget kérni az szóljon nekem szívesen segítek (de két valamiben nem tok segíteni hogy hogyan kell megtalálni a mardekáros kép jelszavát meg hogy a sötét varázslatok kivédésénél mit kell csinálni mert ott csak 93%-os vagyok)de én is kérnék tõletek egy segítséget hogy a végigjátszást hol találom meg mert mnem tom hl van kérlek segítsetek köszike!
ha valaki szeretne segítséget kérni az szóljon nekem szívesen segítek (de két valamiben nem tok segíteni hogy hogyan kell megtalálni a mardekáros kép jelszavát meg hogy a sötét varázslatok kivédésénél mit kell csinálni mert ott csak 93%-os vagyok)de én is kérnék tõletek egy segítséget hogy a végigjátszást hol találom meg mert mnem tom hl van kérlek segítsetek köszike!
balee4
Elakadtam a game-ben, 72%-nál járok és nem tudom mit kell csinálni, szóval annál a résznél vagyok, amikor Umbridge-al kell kicseszni, elintéztem a hangszórókat az ikrekkel, elmocsarasítottam a 2 udvart, megbütyköltem az órát, a bagolyházba becsempéztem a rivallókat, szóval a térkép szerint mindent megcsináltam, nincs több feladat, de nem történik semmi, se videó, se semmi, Hermione és Ron pedig folyton azt hajtja, hogy keressem fel a többi DS-tagot a térkép segítségével, de hát nincs rajta senki! Vki, aki végigvitte segítsen, ja egyébként a magyar változattal játszok, nagyon feelinges is szinkronosan!
Bár ahogy olvasom, mintha az elõbbi hozzászólás épp válaszolna a kérdésemre, ha mégsem írjatok!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

köszi a segítséget :)
rage
3 mocsár van, nem kettõ. Azt hiszem, a macskaköves úton, ahol a fényképezõgépet szedtük le, az kimaradt.
Gondolom, ezért nem lehet még Pitonhoz menni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Piton után elvileg Fredéket kellene megkeresni az ötödiken
Hátha az segít...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Kicsit állj hátrébb, és szemben a növénnyel. Majd gyorsan, megállás nélkül varázsolj, elõbb-utóbb összejön...

rage
Nos, sikerült eljutnom nekem is idáig:)
A DS tagokat kellene megkeresni, hogy jól vannak-e.
Ha Pitonhoz megyek, közli, hogy tûnjek innen, vagy bezárat...

szijjaztok...könyörgök segítsetek én elakadtam Neville-nél,amikor az ördöghurkot kell elégetniük..Több ezerszer elégettem de mindig visszanõ...mien gombot kell lenyomni h mind a 4 mondják a varázsigét és csinálják? már írt rég szenvedek ezzel...könyörgök segítsetek...tudom h más is kérdezte már.. nagyon szépen megköszönném...
Hajrá.
Én meg elkezdtem módszeresen átkutatni a helységek alapján A-tól az uccsó betûig a listában, de elõször meglestem a könyvtárat és ott Neville volt, aki mindenféle "hülyeséget" beszélt, nem témához illõt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

huh ez így nehéz nekem ennéla résznél nemvolt gondom úgy emlékszem:) elmentem pitonhoz, és megtarotta az okklumencia órát. passz nemtom mi lehet a baj gondolkodom a dolgon rajta vagyok ;)
toysoldier
bannerbe sztem is be kéne rakni a végigjátszást, már mondtam is párszor

és valóban kéne 1 házigazda, aki takarít a sok újreg után

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Én már azt is próbáltam és entert nyomtam neki, de erre csak mondogatta a magáét, hogy mennyire szeretne bezárni, meg bár mennyire is bírja a társságom, ha nem megyek el, nem zár be. Vagy ilyesmi... aztán a végén egyfolytában egy mondatot ismételgetett, ami vmi takarodj izébõl állt.
Szal így ne makar okklumenciázni. Sztem kell még vmi :S, de a feladat lista nyitva van, csak sehol senki a listán, a helységekben meg minden a megszokott, szal nemtom :S.
Amúgy thanks, hogy elolvastad.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

okés elolvastam a #2528at Pitonnál voltatok? ha nem akkor menjetek oda szerintem....
Ez az, akkor már nincs is szükség szoba.

Ami nincs már a hetediken. Én néztem és gondolom õ is.

Én nekem is ez a problémám, de a #2528-ban leírtam és õ is a sajátjában :P, tehát biztos van erre is megoldás.
Legalábbis remélem de rohadtul :PPPP.

huh ha jólemlékszem akkor már megvanaz összes tag a térképen nem jelöl senkit, h aígy vanakkor menj a szükség szobájába.
Aki végigvitte a játékot az létszi segítsen #2542
Nagyon fontos lenne már 3 napja ezzel szarolok.

Örülünk hogy 99%nál tartasz, ha idáig eljutottál akkor az az 1% már iagzán nem lehet olyan nehéz.........;)
nah vélemény a játékról... én egy kicsit többet vártam, a kameramozgás hagy némi kívánni valót, idegességet maga után. A játék túl rövid, a történet szál zavaros, nagy ugrásokkal, és ezáltal a játék is nagyon rövid, 75%ban csak mászkálni kell, ráadásul a feladatok is nagyon hasonlóak,segíts ennek, meg annak, ugráltatnak, amikor a hanszórokatkell elrontani az különesen fárasztó hogy 5x ugyanazt kell csinálni, igaz a szövege közben egész jók. Nem értem a fejlõdési rendszert sem, hogy minek van benne. Gyûjtöm a pontokat, meg erõsebb leszek, de minek? nincs sok párbaj, ráadásul a végén ami igazából izgalmas lenne-a minisztériumban lévõ csata, egy az egyban ki van hagyva a játékból, csak mint nézõ veszel részt benne.... a végén a harc Voldemortal egész jó, csak kicsit unalmassá válik.

Nem értem miért kellett egy ennyire rövid játékot készíteni, nem volt rá idõ??? Egy Harry Potter-játék azért ennél többet érdemelne szerintem!!!

Az pedig hogy nincs kvidics megbocsáthatatlan bûn ugyanis a bajnokság pont ebben a részben a legizgalmasabb,mikor új tagokat toboroz a Griffendél.
A helyszínek szépek hangulatosak, de én ennél többet vártam!!
Pozitív, hogy sok apró részletre gondoltak a fejlesztõk, amik hangulatossá teszik a játékot: a portréknak nem mindig ugyanazt a szöveget mondják, bár néha ez kiimerül 2 különbözõ szövegben sebaj.
:D pff. nemtom melyik készitõ ötlete volt az h baglyot meg fényképezõ gépet keljen szedegetni és közbe mászni... nemhogylenne seprü..
Maximus4
Ha esetleg visszaolvasnál megtalálnád a végigjátszást,most attól,hogy beírtad 4-szer nem fognak jobban segíteni.Beírnád a kurva google-ba a végigjátszást még lehet,hogy saját magad is megtalálnád,de látom erre is lusta vagy<#lama>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

fsgh
bant neki thx-.-

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nah szevasztok hogyan kell a megszerezni amardekaros portré jelszavát?
és a sötét varázsltk kivédése teremben mit kell még csinálni?az íróasztalkat mecsináltam mega táblát
jah amúgy 99%-nál tartok
a végigjátszást hol tölthetem le?(itt)?
ha kell valakinek a mentés szóljon!!!!!!!
és a sötét varázsltk kivédése teremben mit kell még csinálni?az íróasztalkat mecsináltam mega táblát
jah amúgy 99%-nál tartok
jah amúgy 99%-nál tartok
© jozsimicer
ma 19:35 | válasz erre | #2538

jah amúgy 99%-nál tartok
Ha neville-el beszélek akkor nem mond semmit olyan mintha egy gyereket megszólítanák az egyik terembe.

fsgh
pl nálam már nincs ott..igaz én már a végén vagyok...

van egyáltalán valaki akinek sikerült végigvinnie???:DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Maximus4
Nem biztos,de ha jól emlékszem elég ha Neville-t megkeresed és beszélsz vele,a könyvtárban van.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jaja, megcsináltam közben, de thanks. És még mindig csak 32% van felfedezve a klubhelységbõl ehh.
#2528?

Maximus4
Odarakod az asztalt beszélsz vele aztán odamész a szemközti öregemberes képhez és ott van.

aston91
Hy! Én is elakadtam. ott tartok amikor vmi tükörhöz vezetnek és azon van vmi papír..asszem Dumbledore's Army vagy vmi ilyesmi van ráírva. Azután mit kell csinálni? a térkép nemjelöl semmit...szal nemtom hova kéne menni vagy mit kéne csinálni HELP PLS!

\\\\AC Milan||COD2//

Amúgy a griffendéles képnek, ahol egy fogó van és a cikeszét kéri, hol lehet cikeszt találni neki? A klubhelységben van a kép és kiabálja mindig, hogy álljak fel valamire.

Ez nem olyan nagy gyõzelem, mint az elõzõek lehettek volna, de legalább gyõzelem! :P<#eljen>

Valaki esetleg tudja???? #2542

Nálam is ez a helyzet, ha rájössz a megoldásra, pls dobj egy privit. Addig meg sakkozgatok, meg mást is csinálok. Mármint sztem mindjárt kilépek a géjmbõl és szüneteltetem picit.
#2541: mi a probléma? :S

Má megint grr!<#rolleyes>

Akkor nem lehet ennyi vezér fent, mert döntetlenbe hajszolom magam, vagy mi? :S<#idiota><#hehe>
Mindegy, akkor is megpróbálom még :P.

Sziasztok!
Elakadtam egy résznél.A feladat az lenne, hogy meg kell keresni a DS tagokat és megnézni hogy biztonságba vannak-e.Ron azt mondja, hogy a térképen rajta vannak a tagok.A baj csak az hogy a térkép nem jelöl semmit.Aki tudja, hogy hol vannak az létszi írja le!

ha valaki végre segítene megköszönném
Én is, lásd #2539-dik hsz-omat<#wink>.
Djemba mármint mi? A griffendéles csávó, vagy a sakk a köpkõ, meg az ilyen izék közül? Ha a csávó, akkor egyetértek, ha a többi, akkor nemtom... nekem a sakk tetszik a legjobban, de nyertem a köpkõben is, meg a robbantós snapszliban is.

Jahh és továbbra is várom a segítséget, ötleteket a #2528-ra.
Megyek és porig alázom a griffendéles csávót :P. Egyébként levertem simán mindegyik sakkozót. Mardekáros elsõre megvolt asszem és a hollóhátas, vagy melyik, nah õ nála néztem el elõször, de másodjára megvertem õt is.
Az a baja a gépnek, hogy túl komolyan veszi a varázsló sakkot és izmozik a sakkokra, mint állat. Pl kiküldi elején vezérét, vagy futárját és ott rohangál fel-alá védtelenül és a sakkokra izmozik. Aztán néz, mint Rozi a moziban, ha leütöm a vezérét, vagy a futóját, mert nincs bevédve :P.
A másik gondolatom a varázsló sakkal kapcsolatban a gép ellen, hogy még arra izmozik nagyon, hogy leüsse a bábúimat mindenáron és ezt is így bevédés nélkül teszi meg, aztán én meg fütyörészve megnyerem a partikat háhh :PPPP.
Amúgy nagyon jó a varázsló sakk!<#eljen><#hawaii>.
Egyébként észrevettétek már, hogy, amikor futtok és majd hírtelen megálltok, de futás közben is Hermione lohol mindig másodikként a trióban? Csak néha elõzi meg Ron, de általában Hermione ér másodiknak be az adott helyre.
Érdekes kissé.

jah amúgy 99%-nál tartok
fsgh
lol:DDDDDd amúgy én megvertem mind3 ellenfelet:) lett is egy kupám:)

ez a legkönnyebb

Ááááááá baaaassszkiiiiiiiiii!!!!<#falbav>
El nem hiszem! Döntetlent játszottam sakkban egy full gyõztes helyzetbõl áááá!<#falbav><#shakehead> Nem figyeltem, mert a nagy gyõzelem, a gép alázása ott lebegett a szemem elõtt és amennyi gyalogom volt, mind bevittem és vezérre váltottam és léptem, hogy beszorítsam sakk-mattra, erre döönnteeettleeen ááááááááá!!!!<#falbav><#hehe>

Beszéljen inkább a kép a gyönyörûséges gyõzelmi kilátásról, amely sajnos csúfos döntetlenbe torkollott<#shakehead>.

Kissé durva ennnyi vezér, nem?<#idiota><#hehe>

Hallgassátok meg a vízköpõt Umbrige szobája felé menet lol. Van egy mardekáros poénja, nagyon állat<#eljen><#idiota><#hehe>.