3837
10459618851186921382.jpg
  • Dexantreal
    Bírható? Egy boxerben ülök és izzadok, de baszottul :P. Sztem rohadt meleg van ehh.
  • Dexantreal
    Oké, csak szeretek kíváncsiskodni.
    Boldog szülinapot előre is! Bár február eléggé messze van... akkor jön ki a HP7 könyv magyarul!
    És én addig várni fogok rá, mert nem tudok olyan jól angolul.
    Amúgy nem történt semmi, hogy csak most válaszoltál.
    Azt nemtom írtam-e azokhoz a képekhez, hogy a griffendéles csávóval szórakoztam, bár megvertem simán a másik kettőt is, de nem volt hozzájuk kedvem elmasírozni... és grat a győzelmedhez.
  • toysoldier
    nincs hozzá magyarosítás, alapból magyar szinkron + felirat de nem mindegyik változatban
  • examinee
    LEk lel szedni hozzá magyarosítást vagy alapból van benne már magyar?
  • toysoldier
  • dokasanyi
    xő!!
    a játékot hova menti el?
  • toysoldier
  • campy
    általában a csajok nem nagyon szoktak Gamelni legalább is én keveset ismerek aki HP-zik vagy FIFÁZIK, Hitamanezik! De nincsenek csodák mivel nem is olyan rég beszéltem egy olyan csajszival aki imádja az F1-et és tud mindent az F1-ről kijár a Hungaroringre szal ... bocs nem a témához illően szoltam
  • campy
    bírható meleg van, bár itt nálunk a lakásban 33 fok van! ventilátor van itt mellettem jo 2-es fokozaton nyomatom! a sakk az nagyon egyszerű bár volt hogy annyira aláztam hogy döntetlen lett:D, Hollóhátos az már ellenfélnek nevezhető de még mindig nem az igazi sakkos! I m the king!
  • Barbara Hu
    vú ez az előző üzenetem brutál lett. Szóval "későn válaszolok".
    jó sok szóismétlést gyártottam, pedig nem szokásom. Látszik ez a meleg nagyon megártott...
  • Barbara Hu
    Bocs, hogy ilyen késválaszolok, de most olvastam vissza. Szóval igen, tényleg lány vagyok. Februárban leszek 17, ha érdekel.
    Egyébként láttam a képeket, le a kalappal előtted, szépen lealáztad a gyereket. Nekem eddig mindig úgy volt, hogy neki 1 bábúja maradt, nekem meg 4-7-ig valamennyi, de mégis mindig döntetlen lett. De most végre nyeeeeeertem!
  • nagykispeter
    Köszönöm mindkettőtöknek!
  • toysoldier
    hát ha elkezded égetni akkor elméletileg segítenek a többiek is mer csak 4en lehet elégetni
  • Barbara Hu
    az nekem is évekig tartott. mindig próbálj úgy állni, hogy a többi 3 emberke is odaférjen, és mind a 4-en tudjátok gyújtogatni, lehetőleg folyamatosan!
  • Barbara Hu
    Az utolsó a 7. emeleten van. Ott van egy olyan rész, ajol ki lehet menni egy erkélyre, és annak a bal oldalán van az a vízköpő ami tud beszélni. Sok sikert! (nem biztos ez, de én így emlékszem)
  • nagykispeter
    Helló!

Szeretném megkérdezni, hogyan lehet megcsinálni az ördöghurok elégetését.Égetem, de fél óráig tart míg elégetek 1-et!
    Így soha nem jutok át rajta
  • toysoldier
    köszi
  • adios
    Én is támogatom a hg szerepedet.
  • toysoldier
    senkisem fogja leírni szal most vissza kell olvasnod vagy megnézned a végigjátszást -.-
  • C7
    láccik h nem tucc olvasni, mer van végigjáccás. mellesleg ha nem írod le, melyeket találtad meg, nem tudjuk, melyiket kell leírni. és sztem senki (én legalábbis biztos nem) sem fogja nekled leírni mind az ötöt ha van végigjátszás, oldalanként 5ször le van írva és azt sem tod, melyiket találtad meg. erről ennyit
  • dr4gon
    4 mar megvan, de az utsot nem talalom
  • dr4gon
    vizkopo szornyeket hol talalom?:P
  • campy
    #2809: "Dumby"
  • C7
    c/documents and settings/neved/!local settings/!application data/electronic arts/harry potter and the order of the phoenix
    egy fájl van, gondolom egybe nyomja a 3 mentést
  • C7
    arra, ami mögül Dumby beszél, depulso és accio.
  • Bully1993
    Hogy lehet megszerezni a regeli prófétát a nagyteremből? Segítsen valaki!
  • Dexantreal
    Asszem leghátul van bal oldalt és nyomj entert neki.
  • Cyberköcsög
    Hello!
    Segítsetek lécci! Ott tartok, hogy Umbridge az igazgató, kész van minden lehetséges küldetés a részben, csak Piton miniküldetése nincs, mert a könyvtárban nem találom hozzá a könyvet, pedig már 20000-szer átnéztem minden polcot, segítene valaki lécci?
  • Dexantreal
    Tehát majd nekem is jól jönne egy tipp, hogy hova a fészkes fenébe teszi, mert ott nincs.
  • Dexantreal
    Ezt én se tudom :S. Véletlen 11%-nál asszem elmentettem egy másik fájlba, tehát a háromból most két helyre van mentve. Egyik már a fő cselekmény szálon már végig pörgetve, másik meg véletlen olya n11% körül elmentve.
    Kiakartam szedni a szokásos helyről, de ott nincs. Mondjuk én nem is a C-re telepítettem a géjmet, hanem E-re.
    Amúgy, hogy kérdésedre válaszoljak:
    elvilleg C\Documents and settings\Neved\Dokumentumok és ott a HP géjm neve és a mentés... elvilleg.
    Vki, asszem talán toysoldier írta ezt egyszer lentebb, oldalakkal hátrébb.
  • flashka
    A mentést hogy lehet kivenni a játékból?
    Mert újra kell raknom az xp-t és nem akarom, hogy odavesszen.
    Már kerestem mindenhol, de sehol nem találok save fájlokat.
  • Dexantreal

#2800: nm
  • toysoldier

• dr4gon
    sikerult, koszi szepen :-)
  • Dexantreal
    Én támogatlak, a többit meg seggbe rúgjuk, vagy nemtom.
    Nm.
  • toysoldier
    ahhoz h vki házigazda legyen ahhoz a topik lakóinak támogatnijuk kell, eddig csak mondták páran h kéne vki de senki nem mondta h ki legyen az

amúgy köszi ^^
  • Dexantreal
    Ő lenne raimundo vagy ki, akinek nem ment nagyon? Má nem emlékszem a muksóra, de gondolom érted kire gondoltam.
    Amúgy tudod mit? Fogd magad, írj egy amilt a nemtom milyen sg.hu mail címre, ahol lehet igényelni a házigazda szerepet és, akkor végre megadják és nem lesz ilyen kavar.
    Én felőlem lehetsz te nyugodtan a házigazda.
  • toysoldier
    zomfg, lerakod vhova és ha nem jó ott akkor odébb rakod -.-

am meg #2792
  • Dexantreal
    Ő bele és igaza is van. Nem kéne ezeket külön írni. Simán belesűríthetted volna egybe.
  • toysoldier
    ehh bazz, még 1 iq újreg