Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye du-tán írtad és, akkor megköszöntem, s hozzá fûztem, hogy majd megnézem a harmadik udvart, meg Fredéket.
És lám! Igazad volt!<#eljen>#eljen>
Elmocsarasítottam azt a részt is, ahol Collinnak kellett a fényképezõgép, de a másik oldalon és Fred és George Weasley következett, onnan meg már simán ment minden.
Bár a seprûs irányítás elsõre picit szokatlan volt, de belejöttem.
Úgy, hogy ezer thanks rage!<#wave>#wave>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Jozsimicer: Láthatatlan köpennyel lemész az alagsori foly.ra két Mardekárost követed és ott a portré akivel 2 szer beszélsz (Jelszó: Mardekár a legjobb)<#levele>#levele><#levele>#levele><#hehe>#hehe>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
harrypotterrõl
azok akik megtudták a nardekáros kép jelszavát vagy hogy mit kell csinálni a viaduktnál vagy hogy mit kell csinûlni a sötét varázslatok kivédésénél köszi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ami hiányzott (negatívum): rövid volt😄, csak mászkálni, küldetéseket kellett szinte csinálni,megtalálni dolgokat! kevés volt a csata bár az nem is baj, És a Voldemorttal való küzdelem is nagyon gyengus volt, továbbá Nem lehetett benne repülni ill. Freddel és Gerorggal egyszer igen, Csikócsõrrel nem pl, Kviddics nagyon hiányzott belõle!!!