Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz.
adios
Igaz!<#vigyor2>

nekem is tele van már uazokkal a kérdésekkel basztattok! Gorgos, mocsaras, Pitonos és Raimunodnak feltenni kérdést tilos <#nyes><#nyes><#unalmas><#duma>

rage ezer thanks utólag is a segítséged.
Ugye du-tán írtad és, akkor megköszöntem, s hozzá fûztem, hogy majd megnézem a harmadik udvart, meg Fredéket.
És lám! Igazad volt!<#eljen>
Elmocsarasítottam azt a részt is, ahol Collinnak kellett a fényképezõgép, de a másik oldalon és Fred és George Weasley következett, onnan meg már simán ment minden.
Bár a seprûs irányítás elsõre picit szokatlan volt, de belejöttem.
Úgy, hogy ezer thanks rage!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

elfelejtettem mondani a köpenyt VISSZA KELL TENNI a KLUB HELYSÉGBE ismétlem! ahhoz hogy bemehes azon a kib*szott ajtón!!!!!

Szala91: azt a könyvet leghátsó könyvtári részben találod annak is az utsó elõtti részében ami egy feka könyv!!
Jozsimicer: Láthatatlan köpennyel lemész az alagsori foly.ra két Mardekárost követed és ott a portré akivel 2 szer beszélsz (Jelszó: Mardekár a legjobb)<#levele><#levele><#hehe>

itt hogyan lehet megbünteti embereket milyen Fórum az ilyen??? ki a gazdája??<#shakehead><#fejvakaras><#fejvakaras>

van ehhez egy program a Banner makes Pro 5, az az igazság én se tudok bannert csinálni <#eplus2><#eplus2><#fejvakaras>, de azért itt a link!Banner progi amugy Raimundo kezdem azt hinni direkt csinálod <#mf1><#banplz>

toysoldier
hát én lehet h vállalnám (ha ti is úgy gondoljátok) csak nemtudom h kell a bannert szerkeszteni :\ (beletenni dolgokat, pl: a végigjátszást)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

adios
Bazz már kijárna neked 1-2 büntetõpont,mert már a f***om tele van veled,meg az idióta kérdéseiddel,amiket naponta 100x felteszel...<#boxer><#boxer>

Maximus4
Bemész a könyvtárba és azon belül a zárolt rész?(vagy valami ilyesmi a neve)leghátul és a legvégén van bal oldalt

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

hali. tud valaki segíteni 65%nál vok és el kell mennem a könyvtárba Pitonnak kell egy esszét írni és egy könyvet kell megkresni asszem Ismerkedés a varázsitalokkal de seholse találom. megköszönném ha valaki segítene.
Maximus4
Én mindjárt magam alá kacsintok.Mond te normális vagy????SZEDD MÁR LE EZT A KI*****TT JÁTÉKOT ÉS AKKOR MEGTUDOD,HOGY MENNYI IDÕ ALATT JÖN LE<#violent><#violent><#violent><#violent>Szedd le u torrent-el,bit cornet-el meg a többi 3000 kliensel és ha kész vagy írd ide melyikkel jött a leggyorsabban,mert mocskos módon kiváncsiak vagyunk az eredményre.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

fsgh
uristen! ide kell egy házigazda MOST! káosz ami itt van:/

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Valaki nem találkozott valamerre ezzel a játékkal PS2-re magyar verzióban?
aki u torrenten töltötte le a harry potter 5 t annak mennyi idõbe telt
vagy egyáltalán valaki tudja a jelszavát?
a mardekaros képnek megtaláltad a jelszavát?
mit csinálták a sötét varázslatok termében leírod légyszi
figyi aki szeretne velem beszélni msn-en akkor a [email protected]
harrypotterrõl
azok akik megtudták a nardekáros kép jelszavát vagy hogy mit kell csinálni a viaduktnál vagy hogy mit kell csinûlni a sötét varázslatok kivédésénél köszi
ja bocsi, így tudsz eljutni a pásztorcsajhoz

Maximus4
Ezt nem lehetne egy hozzászólásban?

5/6 a védekezési bûbáj és a Pumona Sprout tanárnál nem tudom megcsinálni kiválóra! 😞 = 98% van meg összesen ááá

Viaducton 90% , kõkör 94%, Második Em. 94%, sötét Var. terem 97% :S ezeket a termeket nem tudom 100% ra kipörgetni!

ez most a költõs portré az "arcok"? annak a megoldása? és mi van a Juhászlányos képpel sehogyse tudok oda feljutni!

ez most mi amit írtál?

megvan😊 bemész a lépcsõházból a második emeleti portrélyukon, a túloldalon egybõl jobbra, ott lesz 1 lépcsõ lefelé a gyógynövénytanterem felé, és ott van az egyik lépcsõforduólnál.

Maximus4
Hát nagyon jó lenne már

toysoldier
vkit szavazzunk már meg házigazdának, mer kéne vki aki takarít 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
<#eljen><#vigyor><#nyes>

Maximus4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne haragudj,de te egy seggfej vagy<#banplz>

Maximus4
3 udvart kell elmocsarasítani nem kettõt.

pill megkeresem neked <#circling>

toysoldier
ték<#gonosz1>

fsgh
ja...it már fénylõ repkedõ bizbaszokat kapsz...sokkal jobb-.-

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nem, már túljutott a gyerekesebb szinten
blackfire001
Jah, és itt is drazsékat kell gyûjteni?
blackfire001
Ez tök jó játék. Csak nincsen meg, túl sokba kerül, én meg 6000 FT felett nem veszek játékot... 😉 Majd 1 év múlva 4000 FT-ért megveszem.
rage megnézem majd mindkét dolgot, amit mondtál. Mindenesetre thanks.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Képzeld el Raimundo nekem 5 óra alatt lejött a játék valami 400 Kb/sec átlaggal adok egy linket ahonnan leszedtem

Jozsimicer a "sötét V" terem nekem 97%-os asszem még a táblákat birizgáld nyomd az Entert és az asztalon lévõ kónyveket probáld elégetni!

valaki meg mondaná hogy mennyi idõbe telt letölteni a játékot aki u torrent rõl töltötte?
kössz akkor nekem még kell 2 kép az egyik a 4. emeleti lépcsõnél van ami azt kéri keressem meg az arcokat eléggé költõ stílusu portré, Rózsaszín ruhás, a másik asszem az amelyiket idegesitik a rejtvények és valami kopasz prof-ot kell megkérdezzek, aztán az azt mondja valami második emeleti pihenõnél van egy Juhászlány falikép!( amit nem találtam) attól kérdezzem meg!! oda hogy lehet eljutni?! kössz a Helpet!

mardekáros kép jelszava:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj le a portréhoz láthatatlanná tévõ köpenyben

Negatívum még hogy ebbe a játékba nem lehetett sehogyse meghalni!!😄😄 Voldemorttal is küzdöttem akkor is belém ütött 1-2 varázslatot de mintha meg se koccant volna!! ezért volt jobb az 1-2 Harry Potter ,volt életcsík! amiben még Garetnek igaza van a szintfejlõdés ami télleg felesleges

visszatérve ebbe volt edig a legtöbb varázslat amit használni lehetett, Sztem ha összevetetették volna a Titkok kamrája játékmenetével és ennek a grafikájával és + dolgaival akkor mégszuperebb játék lett volna!!!

a legjobb rész a Titkok kamrája volt, sztem ez a 2.legjobb, 3. Azkabani az se volt rossz, 4. Bölcsek köve aranyos bár a grafika régies😊, Tûz serlege nagyon nem teteszett mert az olyan szerepjáték szerû volt ami Nem illik a Harry Potterre!

de ne menj pitonhoz szard le hanem menj a kövezett üdvarra ott lesz mocsár meg az átváltozástannál az elsõt meg gondolom már megcsináltad
a véleményem: nekem nagyon bejött a game!!! gyönyörû grafika (legjobb eddig) jok a helyszínek a portrék szereplõk nagyon el lettek találva, Varázslósakk,Köpkõ ilyeneket is beletettek!
ami hiányzott (negatívum): rövid volt😄, csak mászkálni, küldetéseket kellett szinte csinálni,megtalálni dolgokat! kevés volt a csata bár az nem is baj, És a Voldemorttal való küzdelem is nagyon gyengus volt, továbbá Nem lehetett benne repülni ill. Freddel és Gerorggal egyszer igen, Csikócsõrrel nem pl, Kviddics nagyon hiányzott belõle!!!