3837
-
#2916 Valószínű felment a Szükség Szobájába,mivel azért csináltad meg a küldetést, hogy Dean eljárjon DS gyűlésekre... -
Barbara Hu #2915 Nem tök mindegy? Majd meglesz! Inkább csináld tovább! -
dr4gon #2914 miutan megvannak a vizkopok dean nincs az atvaltoztatastan terembe akkor hol van??? ^^ -
#2913 ott a válasz a #2911-ben... -
Márkisnice #2912 valaki?
-
sirdna91 #2911 bemész az ajton és az első elágazásnál jobbra -
Márkisnice #2910 és az összes falat megnéztem a 7.-diken és nincsen:S -
#2909 nekem is tusz segiteni? -
Márkisnice #2908 hello
az a bibim h a szükség szobába kellene mennem és nem találom a 7.dik emeleten lécci segitsetek -
citavita #2907 Köszönöm!!! -
sirdna91 #2906 a legfelső ameleten van.a kövár dámától balra fel a lépcsön.a 7. emeleten -
citavita #2905 Hello! A szükség szobáját hol találom? Most oda kellene mennem, mert "Siessünk Harry, mindenki ránk vár!" Mondja Hermione. De nem találom az ötödik emeleten sem, pedig állítóéag ott van... -
#2904 hello pls segitsetek psp-n játszom a hp5-öt és az elején nem tom h kell csinálni a wingardium leviosa-s cuccot....tom h Xel meg 3szöggel de nem megy...előre kösz -
totya79 #2903 Üdv!Kicsit lusta vagyok ennyit visszaolvasni
A következö a gondom a játékkal,inditom és fekete képernyö fogad!
Hang van csak kép nincs!Ha esetleg valaki tudja hogy lehet ezt orvosolni,az legyen kedves elárulni!
Köszi -
#2902 Jó lett a banner -
Barbara Hu #2901 Hm... Tévedtem, azt hiszem. Sajnálom. -
Barbara Hu #2900 Nem kell átmenned a portrén. A második emeleti "paraszt csaj" nem a Pásztorlány véletlenül? Nem biztos, de ha őt keresed, vedd az irányt a könyvtár felé. Arra van valahol. Azért még a biztonság kedvéért megnézem. És majd írok, feltéve, ha azóta nem derült már fény eme nagy titokra. -
Dexantreal #2899 Hrelp? Ez milyen nyelven van? Gabosh nyelv? Lol. Egyébként nemtom, én csak végig vittem a főcselekményt és csá, csak néha játszok a géjmmel. -
Gabosh #2898 hrelp pls. -
#2897 Tudom visszakerestem -
#2896 A mostnai bannert én csináltam de a tiéd jobban tetszik :), szal nyugodtan berakathatod -
Gabosh #2895 Hát vami idegesitö.:D
2. emeleti portrés arc , aztmondja h nemtud vami jelszot , kérdezzem meg a 2. emeleti pihenönél lévö parasztcsajt.
De nemtom hogy most mivan , térképen rámék a 2. emeletre , erre meg átkéne mennem a portrén de nemtok me ha átakarok menni elkezd pofázni hogy nemtudja jelszot. -
#2894 3. 4. emelet, erkély. és 5. 3. emelet, amikor mész Umbridge-hez, a lépcső közepén. Pont ezeket nem találtam és most sem lelem. Ha vkinek van kedve leírni, h merre akkor azt meg köszönném. -
campy #2893 Nem leszek most egy ideig további jo HP5-ést majd leszek! Jo éjszakát! -
campy #2892 ki kéne irni a Bannerre hogy végigjátszás ha ezek után valaki megkérdezi:D
#2877: -
#2891 felőlem mehet ^^ -
#2890 Köszi akkor berakassam? -
#2889 jólett
talán a baloldala kicsit üres de nembaj ^^ -
Barbara Hu #2888 No, Jó éjt mindenkinek! Álmodjatok szépeket! -
#2887 Te egy jós vagy
#2882 Inkább várok holnapig,hátha lesz olyan akinek nem tetszik és sűrűn jár ide.Azért mégegyszer köszi -
#2886 Meg van. Köszi! -
Barbara Hu #2885 ezen az oldalon a 2844-dik üzenetben azt hiszem. -
#2884 Sziasztok! A végigjátszást hol találom? (a gargok kellenek meg Hannah Abbot :-)) De inkább ezt kérdezem. -
Dexantreal #2883 Linkeled=Linkeld
Elírtam, sry. -
Dexantreal #2882 Valszeg ja, lol.
Maximus4: nincs mit, tényleg jó. Linkeled be a modi topikban, hogy cseréljék ki. -
Barbara Hu #2881 ez már nem is célzás, hanem találat elég egyértelmű.. -
#2880 Tényleg jó lett grat.
Dex:Sztem még a vigigjátszás linkkel együtt is lesznek még olyanok,akik 100x megkérdezik hogy hol vannak a gorgók,vagy merre található Colin gépe -
#2879 Köszönöm -
Dexantreal #2878 Übercool!
Aztán mehetne a bannerbe majd1link a végigjátszásról és nem kérdezné többet senki :P.
Amúgy azé hihetetlen nem, hogy miután a játék kijött, még mindig első 10-ben a topik.
Barbara:. -
#2877 Szóval ilyen: