3837
10459618851186921382.jpg
  • adios
    Valószínű felment a Szükség Szobájába,mivel azért csináltad meg a küldetést, hogy Dean eljárjon DS gyűlésekre...
  • Barbara Hu
    Nem tök mindegy? Majd meglesz! Inkább csináld tovább!
  • dr4gon
    miutan megvannak a vizkopok dean nincs az atvaltoztatastan terembe akkor hol van??? ^^
  • adios
    ott a válasz a #2911-ben...
  • Márkisnice
    valaki?
  • sirdna91
    bemész az ajton és az első elágazásnál jobbra
  • Márkisnice
    és az összes falat megnéztem a 7.-diken és nincsen:S
  • DraKescrum
    nekem is tusz segiteni?
  • Márkisnice
    hello
    az a bibim h a szükség szobába kellene mennem és nem találom a 7.dik emeleten lécci segitsetek
  • citavita
    Köszönöm!!!
  • sirdna91
    a legfelső ameleten van.a kövár dámától balra fel a lépcsön.a 7. emeleten
  • citavita
    Hello! A szükség szobáját hol találom? Most oda kellene mennem, mert "Siessünk Harry, mindenki ránk vár!" Mondja Hermione. De nem találom az ötödik emeleten sem, pedig állítóéag ott van...
  • DraKescrum
    hello pls segitsetek psp-n játszom a hp5-öt és az elején nem tom h kell csinálni a wingardium leviosa-s cuccot....tom h Xel meg 3szöggel de nem megy...előre kösz
  • totya79
    Üdv!Kicsit lusta vagyok ennyit visszaolvasni
    A következö a gondom a játékkal,inditom és fekete képernyö fogad!
    Hang van csak kép nincs!Ha esetleg valaki tudja hogy lehet ezt orvosolni,az legyen kedves elárulni!
    Köszi
  • Ioles
    Jó lett a banner
  • Barbara Hu
    Hm... Tévedtem, azt hiszem. Sajnálom.
  • Barbara Hu
    Nem kell átmenned a portrén. A második emeleti "paraszt csaj" nem a Pásztorlány véletlenül? Nem biztos, de ha őt keresed, vedd az irányt a könyvtár felé. Arra van valahol. Azért még a biztonság kedvéért megnézem. És majd írok, feltéve, ha azóta nem derült már fény eme nagy titokra.
  • Dexantreal
    Hrelp? Ez milyen nyelven van? Gabosh nyelv? Lol. Egyébként nemtom, én csak végig vittem a főcselekményt és csá, csak néha játszok a géjmmel.
  • Gabosh
    hrelp pls.
  • Maximus4
    Tudom visszakerestem
  • Ioles
    A mostnai bannert én csináltam de a tiéd jobban tetszik :), szal nyugodtan berakathatod
  • Gabosh
    Hát vami idegesitö.:D
    2. emeleti portrés arc , aztmondja h nemtud vami jelszot , kérdezzem meg a 2. emeleti pihenönél lévö parasztcsajt.
    De nemtom hogy most mivan , térképen rámék a 2. emeletre , erre meg átkéne mennem a portrén de nemtok me ha átakarok menni elkezd pofázni hogy nemtudja jelszot.
  • genRob
    3. 4. emelet, erkély. és 5. 3. emelet, amikor mész Umbridge-hez, a lépcső közepén. Pont ezeket nem találtam és most sem lelem. Ha vkinek van kedve leírni, h merre akkor azt meg köszönném.
  • campy
    Nem leszek most egy ideig további jo HP5-ést majd leszek! Jo éjszakát!
  • campy
    ki kéne irni a Bannerre hogy végigjátszás ha ezek után valaki megkérdezi:D
    #2877:
  • toysoldier
    felőlem mehet ^^
  • Maximus4
    Köszi akkor berakassam?
  • toysoldier
    jólett

talán a baloldala kicsit üres de nembaj ^^
  • Barbara Hu
    No, Jó éjt mindenkinek! Álmodjatok szépeket!
  • Maximus4
    Te egy jós vagy

#2882 Inkább várok holnapig,hátha lesz olyan akinek nem tetszik és sűrűn jár ide.Azért mégegyszer köszi
  • genRob
    Meg van. Köszi!
  • Barbara Hu
    ezen az oldalon a 2844-dik üzenetben azt hiszem.
  • genRob
    Sziasztok! A végigjátszást hol találom? (a gargok kellenek meg Hannah Abbot :-)) De inkább ezt kérdezem.
  • Dexantreal
    Linkeled=Linkeld
    Elírtam, sry.
  • Dexantreal
    Valszeg ja, lol.
    Maximus4: nincs mit, tényleg jó. Linkeled be a modi topikban, hogy cseréljék ki.
  • Barbara Hu
    ez már nem is célzás, hanem találat elég egyértelmű..
  • adios
    Tényleg jó lett grat.
    Dex:Sztem még a vigigjátszás linkkel együtt is lesznek még olyanok,akik 100x megkérdezik hogy hol vannak a gorgók,vagy merre található Colin gépe
  • Maximus4
    Köszönöm
  • Dexantreal
    Übercool!
    Aztán mehetne a bannerbe majd1link a végigjátszásról és nem kérdezné többet senki :P.
    Amúgy azé hihetetlen nem, hogy miután a játék kijött, még mindig első 10-ben a topik.
    Barbara:.
  • Maximus4
    Szóval ilyen: