Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan lehet leszedni a végigjáccást??

Miközödhozá??

Respect rage, hogy magyarosítást írtál.
Nyehehe, nem szeretem, amikor sokan azt mondják, hogy magyarítás 😛.
Az olyan fasság 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

toysoldier
lol

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
segítek: olvas vissza vagy nézd meg a végigjátszást

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nézd a jó oldalát. Neki köszönhetõen beverekszi magát a topik az elsõ, vagy a második helyre lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hy all tudna vki segiteni holvannak a gorgok mert már mindenhol kerestem de sehol nem találom öket csak kettö van meg az egyik az átváltozástankertben a másik az oratoronykert mellett. lécci segitsetek.

Miközödhozá??

rage
Magyarosítás nincs
Teljes magyar verzió van, ha sikerült azt letöltsd.

A játékot meg szerintem egyedül vidd végig, mert annyira egyszerû, hogy szinte el se lehet benne akadni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

toysoldier
senkisem fogja elmondani

pláne h nincs hozzá külön magyarosítás

adios
És a pofátlanságnak is van határa...<#pardon1>

adios
De akkor aztán tényleg ne itt rizsázz minden 5.percben hogy hogy kell továbbvinni az adott részt,mert valszeg amúgyse segítene senki az eddigi tevékenységed alapján,így meg fõleg...<#mf1>

na megyek de attól még el mondthatod
honna kell le tölteni a magyarosítást
toysoldier
inkább ezt a topicot kéne elfelejtened

mostmár vki télleg lehetne hg -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

elfelejtettem röhögni

<#boxer><#boxer><#taps><#taps>
toysoldier
kivinni? hova? az utcára? még nem 😞

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mért te már ki vitted?
<#banplz><#banplz><#banplz>
toysoldier
aha, biztos, jóvan

ezt nem neked irtam Vajda gergely
nem tudom hogy i vagy de nem fogok el akadni mert nekem meg van a végig játszás és majd a haverom segít mert õ már ki vitte
kb 2-3 perc 😄
toysoldier
ez egyszerûen szenzációs!!!444 remélem utánna minden sarkon el fogsz akadni és itt fogsz boldogítani minket

na végre már csak 28.8 százalék maradt és le töltöttem a játékot
toysoldier
nem

campy pls használd a válasz gombot ^^

lehet hogy csak türelmetlen vagy! ill. Mennyi ideig várakoztál hogy 0%?

Vajda G. az lehet valszeg a gond hogy gyengus a géped a játékhoz, 2-ik verzió hagyd telepiteni kicsit menj addig ebédelni és ha utána se mozdul 0%-ról akkor van gond!

csá all valaki tud segiteni??
hi all

Elkezdem telepíteni a játékot(a magyar verziót) és az a problémám hogy 0%-nál már meg is áll:S nem megy egyszerûen tovább a telepítés.Mi lehet a baj? help please
thx
igen 2007-es game is nagyon perfektól ment semmi akadás pedig ha jol tudom 1024-es felontásban nyomtam! Grafikailag a legjobb rész volt! nekem se megy 100% ra csak 99%-ra 😄 de ha kedvem tartja ismét elõveszem a gamet!

Bal oldalt, ahol van egy vödörnyi vagy micsoda farakás, amit belelehet reptetni a fáklyába.
Ott sepergess és menj egészen közel az oszlophoz és kiírja majd, hogy tárgy vizsgálásához nyomj entert.

Luna cuccaiból már csak az utolsó kéne de nem tudom megtalálni! Elméletileg a bejárati udvaron van valahol a falevelek alatt.
De pontosan hol? help
Én sztem nem pörgetem ki 100%-ra, ahhoz nem vagyok elég ügyes. Majd még kicsit szórakozok a géjmmel, aztán hagyom és kész.
A fõ cselekményeket végig toltam, nekem ez is elég.
Luna cuccai volt az uccsó feladatom asszem :S.

Nemtom, nekem full simán ment az egész.
Csodálkoztam is, hogy miylen szép graf és nem kreáltak hozzá akadós géjmet és ment simán.
Várom a filmet, a könyvet - a magyart, mert angolul nem tudok annyira - és a kövi játékot!<#eljen><#hawaii>

fsgh
hogy van vége?:o minden küldit meg kell csinálni? mert én már legyõztem Voldemortot meg Lunának visszaadtam a cuccait..ugye ennyi van a végigjátszásban...vagy számít hogy 1 mini küldetést még nem csináltam meg?:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nem tom mért kell letöltési idõkrõl kérdezni... a netedtõl és a peerektõl függ nem a kliensedtõl vagy a trackertõl..........a szotri kérdések is értelmetlenek, mer ahhoz meg ott van a végigjátszásom... szóval már csak a felfedezések a fontosak...

Szasztok tudnátok segíteni? 99%-nál tartok a végigjáccásba már csak a sötétvarázslatok kivédése szobában kell 93%-ról 100%-ra csinálni .
PLS.:HELP mit kell ott csinálni már a padokat lecsaptam felgyújtottam a villanyokat meg a koboldot is megtaláltam::::AKI tudja írja ide de akár MSN-en is ::[email protected] Meg ha valakinek kell segíteni az is felvehet. 😄
CSÁCSÁ
kiváncsi vagyok Raimundonak mennyi idõ alatt sikerült<#nyes><#violent><#taps>

toysoldier
igen, nagyon sok helyen fent van

adios
Igen le.

Vinsanity15
szasztok , letölthetõ valahonnan a szinkronos verzió?

Vinsanity is back!!

Hallod 😄 na jo figy. Luna cuccai: Nagyterem asszem az valami ingszerû ott az elején van egy asztalon, 2. Óratorony udvaron a sas elõtt, 3. Bejárati udvar ahol a falevelek vannak azalatt, 4. Könyvtárban kistáska, 5. Viadukt bejáratnál a portré elõtt! Sok Sikert!

Hello! Én ott akadtam meg amikor a Luna cuccait kell megkeresni! Ott most járjam végig az egész roxfortot?
Elõre is köszi
aha jol láttam! Tofu valóban sokat segitett meg õ sokszor kijátszotta csak most õ asszem nyaral! én rá szavazok!

adios
Én még tofu-t is megkérdezném,hogy mit szólna a házigazdasághoz,mivel eddig rengeteget segített azoknak,akik elakadtak,türelmesen leírta 100x is mit kell csinálni(habár egyeseknek csak 4-5 hsz-t kellett volna visszaolvasni).Úgyhogy ha gondoljátok megkérdezhetnénk õt is.
campy:Igen,néha elõfordulok ott is.

rage
Nos, végigvittem én is. Teljesen jó játék volt ez, engem egyáltalán nem zavart, hogy nem kellett lépésenként meghalni, meg az sem, hogy ezt nyugodtan, hátradõlve lehetett játszani, nem kapott az ember idegbajt közben. Elõtte a Tomb Raider Anniversaryt játszottam végig, szóval ez egyfajta pihenõ volt 😊

Néha (ritkán) a menün belül mikor rákattintottam hogy tovább, vagy folytatás, kifagyott a játék. Feladatkezelõvel ki lehetett lõni az exet,aztán újraindítva lehetett újra próbálkozni

Mintha a videolejátszással akadt volna gondja, vagy elkezdte játszani rendesen, vagy nem sikerült neki
Vajon ez a crack hibája lehet ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Egyetértek.
Amúgy én szeretem Harry Pottert, mármint a könyveket, meg filmeket és játékokat, de ettõl függetlenül nem fontos, ha nem én leszek.
Lehetsz te, vagy más is, mindegy.

toysoldier
nekem is mind1 h én vagy vki más lesz csak legyen már vki

Nekem8. Lehetsz te is.
De ennyi erõvel én is, mert má megvan az egy év<#hehe>.

toysoldier
ezt marha jó helyen kérdezed....

#2625 mit szóltok?

Adios te fennt vagy a Hitman Blood money Fórumán???

köszi emildamien!!<#vigyor2><#eljen>, hamár igy segitesz nekem akkor visszatudnál emlékezni hol lehet mind a 12 Fred Georoge doboz ? képzeld el 11/12 van meg<#falbav><#falbav><#shakehead> nem tudom a Pómona Profnál megcsinálni a kiválót folyton Várakozáson felüli<#fejvakaras>,még asszem a 5/6 a VÉdekezési bûbáj PLZ Help ezekben aki tudja az 1 kommentben írja le köszi! Ezentul mindenki igy 1 nagykockában írja le amit akar!