3837
-
Barbara Hu #2957 Várjál csak! Ha látsz az órás tér közepén egy nagy piros X-et, akkor tudom mit kell csinálni. -
Barbara Hu #2956 Ott én is megakadtam. Aztán csak mászkáltam össze vissza és éppen az órás téren jártam, mikor jött a szellemcsávó, mondott valamit, csak már nem tudom mit. Sajnos. -
#2955 eddigi legjobb film
de ez nem a film topicja -
Nyarlathotep #2954 Unalmas, és gagyi volt ez a rész filmen! -
#2953 Elakadtam...ot járok mikor meg kell keresni a DS-tagokat h jólvannak-e...és nekem nem ir semmit a térkép...akit ud segiteni irjon előre is kössz
-
raimundo #2952 valaki mondja már meg hogy honnan kell le tölteni a crack et a játék hoz sürgős
-
raimundo #2951 de fogok irni hol kell le tölteni a cracket ha meg mondja valaki akkor nem írok töbször ide meg a haveromék el mentek 2 ho napra balatonra és ezért kérdezem valaki mondja meg kérem akkor nem írok ide többet -
#2950 Aztmondtad mindent megtudsz a haverodtól,ide többé nem fogsz írni.Kérdezd meg tőle... -
raimundo #2949 a telepítő kodot meg tudja valaki mondani a játékhoz
-
raimundo #2948 hello valaki meg tudja mondani hogy mi a harry potter 5 játék kód -
Gabosh #2947 thx azé . :D szolatok ha rátaláltok , majd holnap megprobálom....
Egyébkénthirtelen nemnagyon tom hogy hogykell egyátalán könyvtárig eljutni .:D portréval könnyü lenne. de az meg magyaráz , ne menged át .:S
"Hát vami idegesitö.:D
2. emeleti portrés arc , aztmondja h nemtud vami jelszot , kérdezzem meg a 2. emeleti pihenönél lévö parasztcsajt.
De nemtom hogy most mivan , térképen rámék a 2. emeletre , erre meg átkéne mennem a portrén de nemtok me ha átakarok menni elkezd pofázni hogy nemtudja jelszot." -
tofu #2946 így nem ha nem mutatja akkor nem tom fejből mit kell
pontosabban ha lehetne és olvass vissza
-
#2945 Sziazstok!
Nem találom Lunát, Ginnyt és Nevilt,a tekergők térképje nem mutatja.
Tudna- e valaki segíteni. -
tofu #2944 láttam a filmet tök király csak nincs benne mikor Miss.Weasley mumust lát! -
tofu #2943 helló +jöttem
holnap nekiállok a végignek! -
Dexantreal #2942 Lol. Külön angol és külön magyar verzió van :P. -
#2941 lehet -
#2940 Hát lehet,hogy tényleg be kellene rakatni -
jojoo10 #2939 szevasztok.meg tudnátok mondani hogy honnan lehetne leszetdni a magyarítását? -
Dexantreal #2938 Jahh ok, jó lett elsőre. -
#2937 Igen,szerintem is de azt majd a házigazda megcsinálja.Ez csak egy próba faq,még sose csináltam ilyet. -
Dexantreal #2936 Jahh és FAQ linkjét vhogy bekéne tenni majd a bannerbe. -
Dexantreal #2935 Jó lett!
Emmából amúgy milyen jó csaj lett má! Észrevettétek? -
#2934 Most nézd meg -
Dexantreal #2933 Meglehet :S. -
#2932 Akkor lehet,hogy kisebbre kellene csinálnom a hátteret -
Dexantreal #2931 Nekem ugyan nem :P.
-
#2930 Akkor itt félreértés van itt az a kép amit te néztél,ezen is ott van Harry
-
Dexantreal #2929 Én is így értettem. Ott a FAQ-ban Ron és Hermione van, ha jól láttam, de Harry is kell mindenképp.
Remélem vágod így.
Amúgy ez sztem jobb és itt Harry is van. -
Bully1993 #2928 Hogy kell a harmadik emeleti festménynek a jelszavát megszerezni? Azt mondja hogy keressek valakit aki már 50 éve a Roxfortban van? de ki az? -
Márkisnice #2927 HELLO
hol találom az aranycikeszt? -
#2926 Ez lenne a másik hátteres
-
#2925 Javítottam,de ezt a Harry dolgot nem értem -
Dexantreal #2924 Jahh és magyarítás fasságot is lehetne mellőzni és helyette magyarosítás :P.
Sztem így helyes :P. -
Dexantreal #2923 FAQ is kriály! Ám, ah nem nagy kérés, próbáld meg pls még Harryt is oda bigyeszteni vhogy Ronékhoz.
Előre is thanks! -
#2922 Javítva Mi kellene még bele? -
#2921 nem rossz, talán kéne bele még pár dolog, amúgy meg van 2 hiba benne: Honnan tudom letölteni a játkot?
tedjél helyett pedig tegyél :P
-
#2920 Csináltam egy faq-ot,amíg nem lesz házigazda addig talán jó lesz.Ez az első ilyen alkotásom,úgyhogy várom az építő kritikákat a "húzzál el" szintű beszólásokra nem vagyok kiváncsiHa esetleg még kellene bele valami szóljatok.F.A.Q.
Ja és van egy másik hátteres is ami majdnem ilyen. -
#2919 "sajna" bannolni fognak -
mikrotech #2918 sajna ez csak a 3. részhez hasonlít