Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ahhoz hogy 100% legyen???
Nekem nem sikerült vizet engedni a kádba sem, pedig már mindent megpróbáltam. Ott röptettem a gumikacsát, hátha neki megy a csapnak vagy valami, de azt hiszem energiapocsékolás volt. Azért jót szórakoztam.
Ja és a fehér virágokból öt van, ehhez tartsd magad.
Köszönöm a cikeszes tippet, azt hiszem sikerült elkapnom. Legalább is sehol sem látom már.<#nyes>#nyes>
elõre is köszi a segítséget
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Azt az uninst.exe-t meg azért nem tudja másolni, mert ahová tenné ott nincs elég hely, vagy ahonnan másolná, az nem olvasható.
Nem lehetne valamit leszedni a C-rõl, s azt tenni oda, ahová a HP5-öt tennéd ? S akkor mehetne a HP a C-re, s kész.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Probléma történt a G://Support//Harry Potter and the Order of the Phoenix_uninst.exe nevû fájl másolása közben
Megpróbálod újra , vagy kilépsz a telepítõbõl ? "
Akkor ez valami más miatt van ?
Jön a telepítés hogy alapértelmezett-re vagy saját helyre akarom-e rakni ...
És ugye alapból a C meghajtóra akarja tenni , de ott nincs elég hely , viszont ha rámegyek hogy saját könyvtárba akarom telepíteni , akkor kilép a telepítõbõl :(
Nem lehet-e valahogy megcsinálni hogy más legyen az alapértelmezett telepítési hely , vagy ha nem nincs esetleg más módszer még erre a hibára ? :(
Hálás köszönet a segítségedért
Alkalmazd, majd ezzel a parancsikonnal indítsd a telepítést.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy, ha lehet, pls Dex, vagy Dexantreal. Thanks.
Elõre is nagyon megköszönném :)
Telepítéskor az új directx-et kéri , feltelepítem neki , de még mindig kéri , valaki tudna segíteni ebben , mert így nem tudom feltelepíteni a játékot , elõre is hálás köszönötem .
Mondom jól van.
campy:köszi a segítséget!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Népszerû témák
1. SilkRoad Online
2. Partyarcok
3. Test Drive Unlimited
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. Harry Potter 5
6. Milyen gépet vegyek MOST?
7. !!!SEGÍTSÉG!!!
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Football Manager
10. Az evolúció
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nagy teremben én meg nem láttam Reggeli Prófétát :S.
Merre van? :S
Amikor a cikesz megvan, próbáld enterrel elkapni, mert azért kapsz még plusz pontot, én legalábbis kaptam.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az lenne a kérdésem, hogy hol találhatom meg a cikeszt, amit a Harryék szobájában a Dámás ajtó melett lévõ kép keres?
Miközödhozá??
szerk.: itt a végigjátszás
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Miközödhozá??