Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
visszaolvasol vagy megnézed a végigjátszást -.-

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

sziasztok én az elején megakadtam mikor a tagokat kell összeszedni és valami gorgot kell keresni azok mik és hol találom meg ezeket a beszélõ gorgókat?
Jelentem sikerült , tudom hogy mi volt a baj , a játék elindult , köszi a segítséget :) <#taps>
A KÕkörnél mit kell csinálni????
ahhoz hogy 100% legyen???

Hahá, megvan, hogy lehet föltlteni a kádat!! Mikor becélozza Harry a kád közepét accio 2x és teljesen föl fog töltõdni. Ha még érdekel valakit.

Tévedtem, a vikesz még mindig vígan röpköd a szobában.
Nekem nem sikerült vizet engedni a kádba sem, pedig már mindent megpróbáltam. Ott röptettem a gumikacsát, hátha neki megy a csapnak vagy valami, de azt hiszem energiapocsékolás volt. Azért jót szórakoztam.

Ja és a fehér virágokból öt van, ehhez tartsd magad.

Ha a fehér virágokat keresed akkor Hagrid háza táján és a Kõ körnél nézzél szét!
Köszönöm a cikeszes tippet, azt hiszem sikerült elkapnom. Legalább is sehol sem látom már.<#nyes>

vmvr
Ernie virágait merre keressem? mert sehol nem látom õket:s

elõre is köszi a segítséget

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Jahh oké. Ajtóknál picit szórakoztam, de mivel nem láttam anno különösebb eredményt, ezé hagytam. Nah, de ma majd megnézem és thanks.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rage
Nálam gond nélkül lehet választani, hogy hová tegyem fel.
Azt az uninst.exe-t meg azért nem tudja másolni, mert ahová tenné ott nincs elég hely, vagy ahonnan másolná, az nem olvasható.

Nem lehetne valamit leszedni a C-rõl, s azt tenni oda, ahová a HP5-öt tennéd ? S akkor mehetne a HP a C-re, s kész.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ja és egy ilyen hibát is ír a directxes hiba után :
"Probléma történt a G://Support//Harry Potter and the Order of the Phoenix_uninst.exe nevû fájl másolása közben
Megpróbálod újra , vagy kilépsz a telepítõbõl ? "
Akkor ez valami más miatt van ?
Így most meg egy másik probléma van :(
Jön a telepítés hogy alapértelmezett-re vagy saját helyre akarom-e rakni ...
És ugye alapból a C meghajtóra akarja tenni , de ott nincs elég hely , viszont ha rámegyek hogy saját könyvtárba akarom telepíteni , akkor kilép a telepítõbõl :(
Nem lehet-e valahogy megcsinálni hogy más legyen az alapértelmezett telepítési hely , vagy ha nem nincs esetleg más módszer még erre a hibára ? :(
Hálás köszönet a segítségedért
A Tojás a Fürdõben wc ajtó mögött lesz. Toló varázslatot kell az ajtókra mérni és ha jól emlékszem a középsõ ajtó mögöttvan. Aztán a többit tudod :D

rage
Próbáld meg azt,hogy csinálj a CD-n lévõ autorun.exe-hez egy parancsikont az asztalra, majd ha megvan, ezen jobb klikk / tulajdonságok - kompatibilitási mód, s tedd át win2000 módba
Alkalmazd, majd ezzel a parancsikonnal indítsd a telepítést.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én nemtom, sry, várd meg a többiek válaszát.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Thanks, bár én csak egyszer jártam ezidáig a prei fürdõben és, akkor nem láttam tojást.
Amúgy, ha lehet, pls Dex, vagy Dexantreal. Thanks.

Valaki tudna nekem segíteni ?
Elõre is nagyon megköszönném :)

Telepítéskor az új directx-et kéri , feltelepítem neki , de még mindig kéri , valaki tudna segíteni ebben , mert így nem tudom feltelepíteni a játékot , elõre is hálás köszönötem .
Dexa a Prefektus Fürdõben kacsát megg azt a tojást tedd a kádba valahogy a nyilakkal mozgasd a kád felé az irányt! és ha jol tudom Invitót kell ! hogy megnyisd a fürdõt! ja és csordultig töltsétek tele!

Én is, sõt nekem tök véletlen jött össze és nem is próbálkoztam, aztán láttam, hogy cikesz elkapva és a portré örül a fejének nagyon.
Mondom jól van.

adios
Én azt úgy csináltam,hogy nyugodtan várakoztam egy helyben,és amikor közel jött egy gyors mozdulat+enterrel elkaptam.
campy:köszi a segítséget!

Azt hiszem, nekem ez a cikeszes dolog enm nagyon megy. Már egy órája rohangálok örbe körbe, meg álltam már az asztalon is és közben nyomtam az entert mint a güzü, de valahogy nem akarja elkapni. Mit csinálhatok rosszul?<#conf>

fsgh
#2694 segíthetne aki már végigvitte! mert ez nincs benne a végigjátszásban...mit kell ahoz csinálni hoy vége legyen a játéknak???összes feladatot megcsináltam!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Má megint beverekedtük magunkat az elsõ 5-be!<#eljen><#hawaii>

Népszerû témák
1. SilkRoad Online
2. Partyarcok
3. Test Drive Unlimited
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. Harry Potter 5
6. Milyen gépet vegyek MOST?
7. !!!SEGÍTSÉG!!!
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Football Manager
10. Az evolúció

Nah és ,hogy kell vizet engedni a prefik fürdõjébe? Ott csak egy gumikacsát láttam loál.

Nincs mit<#wink>.

Jahh okés és thanks.

Raimundo 28% nál tart<#worship><#worship><#eljen><#worship>jeee

Myrtlenél az összes ajtot nyisd ki aztán miután megvan mind a 2 helyen az elsõ ajtóra varázsolj Invitót! Prefektusoknál enged vizet a kádba ill. ted bele azt sárkány tojást, aztán ott is vaNNak ajtók asszem!! probálgasd a varázslatokat!

adios
Myrtle mosdójában és a Prefektusok fürdõjében mit kell csinálni a 100%-hoz?

Maximus4
Reparo varázslattal kell megjavítani

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Azokat megkell javítani.

És az eltörött csövekkel mit kell csinálni mer nem tok rajtuk mászni és így nincs meg Colin fényképezõje!?
Maximus4
Oda kell pakolni a padokat ahol le lett égetve a gaz a falról,a bal oldali kiszögelléshez

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

adios
Pedig nem bonyolult.padokat egymás tetejére és mássz...

Nagyon köszönöm Dexantreal! Most egy éves problémámat oldottad meg! (az 1 év költõi túlzás volt. inkább 1 hét)<#worship>

Hogy lehet a fényxképezõs gyereknek leszedni a fényképezõjét mer fogalmam sincs hogy kell!
adios
Van az az emelvény,az asztal elõtt a nagyterem végében,amire ha 2x rávarázsolsz egy bagoly a menyezetrõl "leszállítja" neked a Prófétát.

Egyébként van egy full erõsen fehér színû lény féle portré, akinek zöld a sapkája - ilyen udvari bolond féle talán :S - és a könyvtárban van az egyik portréja, a másik ott, ahol Piton bájital órájára, vagy okklumenciájára kell menni - nem jut eszembe a helység neve - és egy Reggeli Prófétát kér, mert addig nem kapom meg a jelszót.
Nagy teremben én meg nem láttam Reggeli Prófétát :S.
Merre van? :S

A cikesz a griffendéles klubhelységben van felfelé menet a fiúk hálóterme felé. De ne menj fel, hanem nyomj entert az öreg portréjánál és elkezd beszélni a fogóval, aztán már könnyû dolgod lesz.
Amikor a cikesz megvan, próbáld enterrel elkapni, mert azért kapsz még plusz pontot, én legalábbis kaptam.

fsgh
ok felfedezni...de így nem lehet vége a játéknak?? muszály minden egyes ks dolgot megtalálnom?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Talán, ha kérdeznél is vmit és nem csak a szmájlit tennéd be... :P.

Bocsánat az elõbbi üzenetért, csak kíváncsi voltam tudok e már írni, ugyanis frissen lettem reisztrálva. De ezek szerint már letelt a 24 óra.
Az lenne a kérdésem, hogy hol találhatom meg a cikeszt, amit a Harryék szobájában a Dámás ajtó melett lévõ kép keres?

mindenhova le van írva, h csak felfedezni lehet!!!

<#help>

fsgh
ez nagyon jó kérdés...én is it tartok nincs már semmilyen küldetésem de még nincs vége a játéknak:S

a Luna cuccai után már nincs semmi küldetés csak fel kell fedezni a roxfortot?
ok kössz meglettek mek és megkeresem öket

Miközödhozá??

toysoldier
nem tudom meddig kell visszaolvasni de elég sokszor le lett írva h honnan tölthetõ

szerk.: itt a végigjátszás

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nemakarlak cseszegetni deitt 2684 üzenet van mégis meddig olvassak vissza a legelejéig??:)

Miközödhozá??

toysoldier
olvass vissza

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.