3837
10459618851186921382.jpg
  • Aragorn10
    Én is tudom, nem lett rossz a vége :):)
  • toysoldier
    nem kell beírni, kösz

#2994: kilöktél :@ :DD am énis tudom
  • sirdna91
    bocs a dulplázásért
  • sirdna91
    én már tudom
  • Aragorn10
    Ki akarja tudni a Harry Potter utolsó könyvének végét???
    Mindennek a végét ???
  • jojoo10
    szasztok!megtudnátok mondani hogy mit kell csinálni mikor már megcsináltam a hangszórós feladatot és a többit?mer ha dumálok raonnal vagy hermioneval akkor azt válaszólják hogy keressem meg a DS tagokat és hogy rajta vannak a térképen de nincsenek rajta.amúgy meg nem taáltam egy DS tagot sem.tudnűátok segíteni? Kösz előre is.
  • Cukros
    inkább köszönd meg toysoldier-nek mint itt káromkodj
  • Cukros
    köszi
  • toysoldier
    újreg

csak mondom h senkise fogja leírni a választ...
  • royaltom
    nem téged kérdeztelek!
  • toysoldier

már válaszoltam -.-
  • royaltom
    Sziasztok!
    Légyszi irjátok már le hogy lunának 67%nál hány cuccot kell összegyüjteni, és hogy melyikek azok??

Előre is kösz!
  • Barbara Hu
    A végigjátszás végén megtalálod!
  • Cukros
    jah az má meg volt most jönne 1 kérdés van a lány a (bejárat csarnok)szöke haju csajnak el vitték a cucait de hol találhato?
  • toysoldier
    nem írjuk le, olvass vissza vagy nézd meg a végigjátszást -.-
  • raimundo
    ja már nem kell meg van
  • raimundo
    utólsó kérdés meg mondjátok mi a játék telepítő kódja el felejtettem le írni
  • royaltom
    Sziasztik!
    Légyszi irjátok már le hogy lunának 67%nál hány cuccot kell összegyüjteni, és hogy melyikek azok??

Előre is kösz!
  • raimundo
    krizsuli kössz hogy el mondtad honnan kell le szedni a crack et
  • rage
    Gondolom, most kellene a három udvart elmocsarasítani
    Kettő megvan, s most jön a macskaköves udvar?
  • HBrian
    THX...::D
  • Cukros
    helo nekem volna oly problémám hogy az egész játékon 67% járok és semmi küldetésem nincs és kérdezem a barátoktol(ron,hermiote )és ök azt mondják hogy nézzem meg a tagokat a térképen hogy ho9lvannak
    nah szoval a tagokat hogy tomm meg nézni atérképen hozzá teszem PS2 jáccok a válasz elöre is köszi
  • Cukros
    1 a zárt könytár leghátul bal oldalon van a könyv egyedül
    2 átváltozás udvar,gyengélkedö szárny körül , sötét varáslatok kivédése(ott a lépcsönél lesz),viadukt felöli bejárat és ott fel kel menni a lépcsöre és ot a folyoson vége
  • HBrian
    nekem pillanatnyilag 2 gondom van:
    1. Nem találom a könyvet, ami piton dolijához kell (kérdés: a könyvtár melyik részén van a könyv, ha ott van egyáltalán?)
    2. Nem találom az egyik beszélő szobrot az 5 közül (ha valaki már mind megtalálta irja le lécci hogy melyik a kastály melyik részén található)

u.i. A szobrok közül a kőhídnál lévőt megtaláltam, onnan nem messze egy udvaron megtaláltam még egyet, de a többit nem tom felidézni merre leltem meg.)
    A segítséget előre is köszi.
  • Maximus4
    Megpróbáltál bemenni az ajtón?Mert elvileg ott kellene lennie.
  • Gray
    HY!én ott akadtam ell h megtaláltam a holdkő könyvét vagy mit megírta Hermione de ahogy lemegyek nem találom a bájitaltannál pitont.Előre is kösz!
  • citavita
    Rájöttem! Bájitaltan... ;-)
  • citavita
    Piton professzort hol találom? A térkép nem írja őt... hol keressem?
  • krizsuli
    Az egyik házlyukon kell bemenni!
  • krizsuli
    Beszéltél már Colinnal? ott van a növény alatt
  • citavita
    Ott vagyok a bagolyháznál, de nem tudok bemenni... sem az ajtón, sem más házlyukakon... ???
  • Maximus4
    Legalább még 24-szer fogja megkérdezni honnan lehet leszedni a cracket
  • krizsuli
    Raimundo: itt a crack-ed http://www.viperboy91.extra.hu/download.php?file=1c022add3fb9f6dcebcf3b18085413a6
  • citavita
    Köszönöm, Krizsuli!
  • krizsuli
    Citavita: menj a bagolyházhoz!!
  • krizsuli
    Hello! Mit kell csinlálni a könvekkel a Griffendél klubhelységében?, Ott csak 90%-ot értem el :(
  • citavita
  • citavita
    Umbridgeék betörtek a szükség szobájába... utána volt néhány faladat, azt hiszem 3 (hangszórók megbütykölése a mocsarak elhelyezése...) és most nincs semmi feladatunk... ha kérdezem Hemionét vagy Ront, azt mondják, hogy keressem meg a DS tagokat, csak azt nem tudom, hogy hol?!? A térképen rajta vannak, mondja Ron, de nincsenek... Help!! Köszi!
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ahogy öregszik egyre rútabb, pedig már elsőre sem volt egy nőideál (gyk. ronda szegény ÉS tehetségtelen).
  • Maximus4
    Te egy állat vagyHány éves vagy 2????????Fejezd már be a folyamatos spammelést