Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo van ott 2 pad közel Wingardium Levivel illeszd oda a feljárohoz aztán mássz fel kussz át a fal mellett és fentebb lesz egy csõ amit Reparóval javíts meg! még fentebb egy kiálló rész lesz amit szintén reparálj meg aztán Winga Levi a fotogépre és le Collinnak a gépet ennyi!!! ha kérdésed van nyugodtan írj! DE a GORGOSRA én Nem válaszolok többet:D

:/

I Love Dragons. Dragons love me. Im Dragon - Harry potter fan.

campy, kerlek nekem segits colinnal, en ott akadtam el:/

igen de még nincs meg a 100% azért! Tozo emlitett meg kb a 8. oldalon a Fórumba valami X jelû ajtókról beszélt ahova belehet menni??? na szal kéne a segitség mit csináljak azzal a tündérmanóval hogy 100% legyen! ja meg a Védekezõs bûbájok 5/6 nekem ennyi lenne aztán én segitek:D:D

toysoldier
<#pardon1><#zavart2><#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

de ha tudtok mégis segiteni akko pls irjátok le...:D
jaa oks:D
elakadtam colinnál , és a kamerájánal x)

Az x-es ajtók nem nyilnak meg????????

dexantreal segitenel?:)

Ehh, fákk, mellé kattintottam lol. Szal ez a #2771-re ment :P.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Msn topik :P.
És nézd a hsz alján lévõ válasz gombot, vagy mit, hogy kinek írtam. Nem neked :P.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ki lány? am csak azért irtam errö mer naon kéne:P
Lentebb jóva láthatod, hogy raktam be pár képet, nah azokon látszott, hogy aláztam a gépet sakkban<#eljen><#idiota><#hehe>.
Amúgy grat!<#eljen><#hawaii>
Egyébként csak kíváncsiságból... tényleg lány vagy? :S Neved legalábbis ezt mutatja, de adatlapon semmi info. Még mielõtt félre értenéd... csak kérdezem kíváncsiságból :PPPP.

az igen, harry potter 5 fan - forumba irnak msnrol dolgokat Gratz:
Dragon<#crazya>

hy all
pls tom h nem ide való téma de remélem segiteni fogtok
azt h kell msnen h a nevednél a háttér ugy mennyen h feketébõl megy át neon zöldbe és megin feketébe szal a két széle fekete a közepe neon zöld
HELP pls naon fontos lenne
sziasztok leccives segitsetek, amit mondtatok hogy oda kell rakni az asztalokat a csohoz, nem valt be, lecci valaki segitsen elore is thx:
Dragon<#crazya>

kõkörnél tudom mi volt a hiba! azt megcsináltam hogy felálltam a kõre meg ilyenek volt egy bokor amire nem varázsoltam rá::D hoiányzott is a doboz!emiatt nah szóval mi történik 100% után? megnyilnak az X jelû ajtók??

azta mostmár csak 1-2 dolog kell és megvan! 97% sötét V terem ahol nem tom elkapni a azt a Cornish pixit( tündérmanót) abba kéne meg a Védekezõ bûbájok közül melyik a 6.? 5/6 van eddig és kész van!100% lesz

ja hogy ott van!!! tudom már olvastam amit Tozo irt vagy ki! õt kéne adminnak vagy Hg-nek! am kössz

Nyerteeeeeeeeeeeeeeem varázslósakkban!!! Végre sikerült! YEAHHH!<#nyes><#taps><#nyes>

a második emelet a viaduct entrance-nél folytatódik és ott a kehelyben van agy béka(wingardium leviosa-val emeld ki a békát a kehelybõl)

bocs a duplázésért

Lapozz vissza 7 oldalt(#2235)
Itt van a kõkör.

Lapozz vissza 7 oldalt(#2235)
Itt van a kõkör.

Sirdna 91 ha beked megvan a 100% akkor "Help me";) nekem a második emeletet, kõkört kéne ott szted mit kéne, mind2 94%

toysoldier
kéne már nagyon 1 hg....

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Mijazisten van itt<#wow3><#fejvakaras>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hol vannak a játék mentései?

helo, honnan tolthetem le a 4, vagy 5. H.P. jatekot?ELORE IS KOSZI
toysoldier
15:50 doms: hp 5 jatekot honnan lehet letölteni vazz?
15:51 Met: bolt polcáról
15:51 doms: basszad meg!

<#kuss>

amúgy meg a zinternetrõl :o

doms
cs honnan töltötétek le a hp 5-öt?:O

cs:D:)

Neked is thanks és én is erre gondoltam.

Ja, magyar és így már vágom mire gondolsz. Thanks!<#wave>

manj le láthatatlaná tévõ köpenybe és hallgasd ki a mardekárosokat

kösz gaben Végre megvan a 100%

hello nem tudja vki h kitõl kell megkérdezni a mardekáros portré jelszavát
elõre is köszi
Kikészülök ettõl a koboldtól ami az Umbridges teremben van. Úgy röpdös mint az a hülye cikesz, amit azóta sem kaptam el, csak még lónyerítõ hangokat is ad hozzá. Ha közel jön hozzám annyira, hogy el tudjam kapni, akkor lesz valami jelzés, hogy most nyomjam az entert, vagy csak várjak és nyomogassan egyfolytában mint az õrült?<#confused><#buck>

A Jelszó 1fejnél jobb a három! Egy kicsit bonyolult:Beszélsz azzal aki mindig Rimekben beszél(aki3 fejet mond) Aztán beszlsz a lépcsõházban azzal aki piros ruhában és mindig bölcsességet mond(kb4em) aztán beszélsz a könyvtáros képpel aki oda enged aztán beszélsz a második emelet pihenõlyében a pásztor lánnyal utána a viadukt melletti teremben lógó képpel és a végén azzal a képpel aki kutyával áll és állandóan ugat(ugrabugrok barátja) azt hiszem igy kell ha jól emlékszem. próbáld ezt követni

toysoldier
accio = invito

Nekem a sötét varázslatos teremben még csak 18% van meg. Az ugye az a terem, ahol az Umbridge szobája van?

amúgy megnyomjátok az Eszképet és asszem alulról a 3. menjetek rá és megmutatja h melyik varázslaot hogyan kell csinálni
Ja, persze. Neked a magyar van meg ugye Dex? Abban nem tudom hogy mondják, de az accio az a varázsige amivel magad felé húzod a tárgyakat. És ha a mozdulato ugyan azok, mint nálam, akkor lefelé kell húzni az egeret.

Öcsém ez a 20 már hogy írom h pls help!!!!!
mondom h mi a francot kell csinálni a sötét varázslatok termében 93%-ál

PLS HELP :@ )@
Na, meglettek a virágok?

accio?

Valaki tudja mi annak a portrénak a jelszava ami 3 arcot keres?

vmvr
megnézem, köszi a segítséget.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

www.pof.hu

helo, valaki megmondana hol tolthetem le a H.P.4-et?(jatek)
<#conf>