3837
-
royaltom #3037 sziasztok!
El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??
A válaszokat előre is köszönöm! -
C7 #3036 hát az író éppen én vagyok:) a herbology megvan, a többire válaszokat várok -
Alexandros #3035 Hát akárki is vagy..
Nagyon szépen köszönöm..
További jo szorakozást, probálkozást mindenkinek.. Egy ideig rólam senki nem hall...)
Sziasztok! -
C7 #3034 ott lehet vizsgálgatni is. amúgy nem kötelező megcsinálni, mer én 3adjára jáccom, mer most let tmeg a magyar, és csak most jöttem rá én is hogy lehet ott csinálni vmit. amúgy nekem a kőkörnél a kockakőre azt írja az izé, h rakjam balra a nagy kő mellé, és álljak rá. na én mindegyik mellé leraktam, de csak nem jó. majd még keresgéllek. az lenne még a bajom, hogy a másodikon csak egy törött serleget találtam, és abból nem tok békát kireptetni, pedig az angol nemtommicsoda szerint 4 van, és békát is lehet szedni az egyikből, és nekem 96% van. na meg a Herbology csak 50%, megcsináltam szinte midnent, csak a négy virág nevelése hiányzik, de azt hogy a fenébe kell, mert a kanna nem locsol, a levegőt már beraktam, és az a vödör se jó semmire. léccike help! -
krizsuli #3033 Csanesz: Már azok is megvannak :( de azért kösz. -
mate000 #3032 sizasztok!nekem egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem netröl a szinkronos verziot...elindul instal kiválasztom magyar nylevet...elinul bejön a kis szükre ablak hogy kérem várjon....
az eltünik és utána semmi. mi a megoldás?mellesleg képfájlban jött le, és kiirtam alcoholal dvdre.dvd-röl inditottam az insttlt. plz help -
Itt van
-
Alexandros #3030 Sziasztok!
Nagyon szépen kérlek benneteket..Tudom már sokszor elmondhattátok, de lécci ne vegyétek sértésnek ha nem olvasok vissza 40 oldalt.
Annyit szeretnék hogy magyar végigjátszás van a HP5höz és ha van merre található?
Ha el tudnátok küldeni vagy tudnátok segíteni megköszönném.
email címemem: [email protected]
MSN: [email protected]
Vagy aki egy kicsit segítene megköszönném...
Várom a válaszokat.. -
ezt a kockaköveset nem értem. kell wingardium leviosazni, és aztán meg rá kell állni?
vagy el kell rakni vhova? -
de tudjuk -
szaboferenc #3027 nem tudja valaki hol vannak elrejtve Luna Lovegood cókmókjai? -
krizsuli: Fred és George csomagjaoit keresgéld még. főleg a a földön a páfrányféle növényekben van, csak nyomj rájuk egy depulso-t -
rekike #3025 ezt nem hiszem el! még mindig semmi. tuti ginnynél van a probléma, már mindint felforgattam de azt mondja van még vmi...
-
krizsuli #3024 Menj vissza a legelső helyszínre ott lesz. -
rekike #3023 és a Black házban hol van Arthur? az összes nyitható ajtón bementem de sehol sem találom
a legfelső emeleten kell vmit csinálni?
-
krizsuli #3022 Tényleg én se tudom hogy mit kell csinálni a kőkörnél azzal a kockakővel, meg Hagridnál se tudok mindent ->Locsoltam a kannával addig míg az összes virág kinőtt, aztán a tököket felvittem a kéményre, elriasztottam a varjakat, bedobtam a csontot agyarnak, megnéztem mind3 lábnyomot és belőttem a kunyhó ajtaját. Még így is 90valahány%
Mit kellene még csinálni?? -
Dexantreal #3021 Nah, FAQ-t beteszi vki bannerbe? -
C7 #3020 tárgytalan -
C7 #3019 a klubhelyiségbe hogy a francba kell elkapni a cikeszt??? -
C7 #3018 tárgytalan. itt minden felfedezés le van írva angolul -
de képzeld el fentvan -
C7 #3016 beszélni Arthurral aztán siriussal, meg ginnyvel szét lehet tologatni mindent meg mindent meg lehet vizsgálni -
C7 #3015 a nagyteremben mit lehet csinálni? 4 asztalt tudtam megteríteni, meggyújtottam a fáklyákat, legyőztem a sakkozót és megcsináltam a összes ház zászlaját. mit lehet még, 89%nál vagyok. -
érdemes 100%-ra lejátszani a játékot? lesz még vmi film, vagy vmi? mert a kőkörnél sem tudok mást csinálni már (a kockakő mire jó?) -
rekike #3013 hahóó valaki segítsen!! mi a fenét kell csinálni a Black házban??? 
-
jojoo10 #3012 szasztok!megtudnátok mondani hogy mit kell csinálni mikor már megcsináltam a hangszórós feladatot és a többit?mer ha dumálok raonnal vagy hermioneval akkor azt válaszólják hogy keressem meg a DS tagokat és hogy rajta vannak a térképen de nincsenek rajta.amúgy meg nem taláétam egy DS tagot sem.tudnátok segíteni? Kösz előre is. -
ricsa008 #3011 pl wanadoo.atw.hu:) -
norka2 #3010 de nincs fent magyarul -
mimicsku #3009 sziasztok!
Honnan lehet letölteni magyarul?én leszedtem már a játékot,de sajna angol és kéne nekem a magyar változat.
előre is köszi -
szenzációs -
sirdna91 #3007 akit érdekel itt van a harry potter 7 első fejezetei magyarul:http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf -
rekike #3006 hali! én a Black házban akadtam el! mit kell ott csinálni????? 
-
csá nép!
Vkinek van egy 13-14% körüli mentése?
Mert formáztam és a mentés kiírását kihagytam!
-
akkor szedd le magyarul is -
norka2 #3003 nekem nem mert töltöttem FTP-ről
-
1. mi lenne ha magyarul beszélnél?
2. még mindig nincs magyarosítás mer alapból magyar -
norka2 #3001 mert FONTS
-
norka2 #3000 valaki tudna magyarosítást elöre is kösz
-
bgabor #2999 Már nemazért, de ki a faszt érdekel? Aki akarja az majd elolvassa. Poént lelőne meg még a leghükyébb emberek is tudnak! -
royaltom #2998 Tartsd meg magadnak seggfej!