3837
10459618851186921382.jpg
  • royaltom
    sziasztok!
    El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??

A válaszokat előre is köszönöm!
  • C7
    hát az író éppen én vagyok:) a herbology megvan, a többire válaszokat várok
  • Alexandros
    Hát akárki is vagy..

Nagyon szépen köszönöm..

További jo szorakozást, probálkozást mindenkinek.. Egy ideig rólam senki nem hall...)

Sziasztok!
  • C7
    ott lehet vizsgálgatni is. amúgy nem kötelező megcsinálni, mer én 3adjára jáccom, mer most let tmeg a magyar, és csak most jöttem rá én is hogy lehet ott csinálni vmit. amúgy nekem a kőkörnél a kockakőre azt írja az izé, h rakjam balra a nagy kő mellé, és álljak rá. na én mindegyik mellé leraktam, de csak nem jó. majd még keresgéllek. az lenne még a bajom, hogy a másodikon csak egy törött serleget találtam, és abból nem tok békát kireptetni, pedig az angol nemtommicsoda szerint 4 van, és békát is lehet szedni az egyikből, és nekem 96% van. na meg a Herbology csak 50%, megcsináltam szinte midnent, csak a négy virág nevelése hiányzik, de azt hogy a fenébe kell, mert a kanna nem locsol, a levegőt már beraktam, és az a vödör se jó semmire. léccike help!
  • krizsuli
    Csanesz: Már azok is megvannak :( de azért kösz.
  • mate000
    sizasztok!nekem egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem netröl a szinkronos verziot...elindul instal kiválasztom magyar nylevet...elinul bejön a kis szükre ablak hogy kérem várjon....
    az eltünik és utána semmi. mi a megoldás?mellesleg képfájlban jött le, és kiirtam alcoholal dvdre.dvd-röl inditottam az insttlt. plz help
  • csanesz
    Itt van
  • Alexandros
    Sziasztok!

Nagyon szépen kérlek benneteket..Tudom már sokszor elmondhattátok, de lécci ne vegyétek sértésnek ha nem olvasok vissza 40 oldalt.
    Annyit szeretnék hogy magyar végigjátszás van a HP5höz és ha van merre található?

Ha el tudnátok küldeni vagy tudnátok segíteni megköszönném.

email címemem: [email protected]
    MSN: [email protected]

Vagy aki egy kicsit segítene megköszönném...

Várom a válaszokat..
  • csanesz
    ezt a kockaköveset nem értem. kell wingardium leviosazni, és aztán meg rá kell állni?
    vagy el kell rakni vhova?
  • toysoldier
    de tudjuk
  • szaboferenc
    nem tudja valaki hol vannak elrejtve Luna Lovegood cókmókjai?
  • csanesz
    krizsuli: Fred és George csomagjaoit keresgéld még. főleg a a földön a páfrányféle növényekben van, csak nyomj rájuk egy depulso-t
  • rekike
    ezt nem hiszem el! még mindig semmi. tuti ginnynél van a probléma, már mindint felforgattam de azt mondja van még vmi...
  • krizsuli
    Menj vissza a legelső helyszínre ott lesz.
  • rekike
    és a Black házban hol van Arthur? az összes nyitható ajtón bementem de sehol sem találom a legfelső emeleten kell vmit csinálni?
  • krizsuli
    Tényleg én se tudom hogy mit kell csinálni a kőkörnél azzal a kockakővel, meg Hagridnál se tudok mindent ->Locsoltam a kannával addig míg az összes virág kinőtt, aztán a tököket felvittem a kéményre, elriasztottam a varjakat, bedobtam a csontot agyarnak, megnéztem mind3 lábnyomot és belőttem a kunyhó ajtaját. Még így is 90valahány%

Mit kellene még csinálni??
  • Dexantreal
    Nah, FAQ-t beteszi vki bannerbe?
  • C7
    tárgytalan
  • C7
    a klubhelyiségbe hogy a francba kell elkapni a cikeszt???
  • C7
    tárgytalan. itt minden felfedezés le van írva angolul
  • toysoldier
    de képzeld el fentvan
  • C7
    beszélni Arthurral aztán siriussal, meg ginnyvel szét lehet tologatni mindent meg mindent meg lehet vizsgálni
  • C7
    a nagyteremben mit lehet csinálni? 4 asztalt tudtam megteríteni, meggyújtottam a fáklyákat, legyőztem a sakkozót és megcsináltam a összes ház zászlaját. mit lehet még, 89%nál vagyok.
  • csanesz
    érdemes 100%-ra lejátszani a játékot? lesz még vmi film, vagy vmi? mert a kőkörnél sem tudok mást csinálni már (a kockakő mire jó?)
  • rekike
    hahóó valaki segítsen!! mi a fenét kell csinálni a Black házban???
  • jojoo10
    szasztok!megtudnátok mondani hogy mit kell csinálni mikor már megcsináltam a hangszórós feladatot és a többit?mer ha dumálok raonnal vagy hermioneval akkor azt válaszólják hogy keressem meg a DS tagokat és hogy rajta vannak a térképen de nincsenek rajta.amúgy meg nem taláétam egy DS tagot sem.tudnátok segíteni? Kösz előre is.
  • ricsa008
    pl wanadoo.atw.hu:)
  • norka2
    de nincs fent magyarul
  • mimicsku
    sziasztok!

Honnan lehet letölteni magyarul?én leszedtem már a játékot,de sajna angol és kéne nekem a magyar változat.
    előre is köszi
  • toysoldier
    szenzációs
  • sirdna91
    akit érdekel itt van a harry potter 7 első fejezetei magyarul:http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf
  • rekike
    hali! én a Black házban akadtam el! mit kell ott csinálni?????
  • FLeT
    csá nép!
    Vkinek van egy 13-14% körüli mentése?
    Mert formáztam és a mentés kiírását kihagytam!
  • toysoldier
    akkor szedd le magyarul is
  • norka2
    nekem nem mert töltöttem FTP-ről
  • toysoldier
    1. mi lenne ha magyarul beszélnél?
    2. még mindig nincs magyarosítás mer alapból magyar
  • norka2
    mert FONTS
  • norka2
    valaki tudna magyarosítást elöre is kösz
  • bgabor
    Már nemazért, de ki a faszt érdekel? Aki akarja az majd elolvassa. Poént lelőne meg még a leghükyébb emberek is tudnak!
  • royaltom
    Tartsd meg magadnak seggfej!