3837
10459618851186921382.jpg
  • csanesz
    kösz, nem kell, nem kell azért a két százlékért. biztos nem nagy szám az a videó.
  • krizsuli
    Megtaníthatlak ha akarod.
  • csanesz
    én nekem a köpkő a kedvencem:D de ott én is ideges lettem, ahol a bajnokkal kellet játszani, de aztán rájöttem, hogyan nyerhetek a hagyományosban
  • krizsuli
    Hanyadik bajnoknál tartasz?
  • krizsuli
    Én egyébként a köpkővel szarakodtam. Annyira felidegesítettem magam hogy századjára sem sikerült hogy hozzávágtam a széket a falnak
  • csanesz
    nem
  • krizsuli
    Senki se tud a családban?
  • csanesz
    próbálkoztam, de mindig döntetlen lett
  • csanesz
    alapból nem tudok sakkozni, ezt meg akkor pláne nem tom megcsinálni
  • krizsuli
    Ilyen könnyű ellenfelem még sohasem volt. Mondjuk én már sok embert levertem.
  • krizsuli
    HOgy-hogy nem tudsz?
  • szalacska
    dokasanyi:a könyv ami flitwick-nek kell az a Nagyteremben van ahol három gyerek olvas!
  • csanesz
    hát akkor nem valószínű, hogy lássam. lehetetlen, hogy nyerjek varázslósakkban
  • krizsuli
    Egy videó ami összefoglalja a játékot szuperminőségben.
  • csanesz
    na jó. 98%, és a sakk még nincs meg. és én nem tudok sakkozni...
  • szalacska
    Csá!Nem tudja valaki hogy hogy kell fred és george-nak mocsarat csinálni????

Köszi
  • dokasanyi
    csá!a könytári könyv kinél van ami flitwick-nek kell?
  • royaltom
    sziasztok!
    El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??

A válaszokat előre is köszönöm!
  • norka2
    valaki adjon már magyarítást vagy mondja el hogy honnan lehet le tölteni mert töltöttem a játékot és nem magyar
  • Roxi01
    Sziasztok nem tudja valaki hogy hol vannak Luna elveszett cókmokjai?
  • csanesz
    krizsuli: mondd el a a jutalmat, mert tök hülyeség, hogy ennyire mindent fell kell fedezni
  • krizsuli
    sveet11:Rossz fele mész. Ne ott menj fel hanem még mássz ballrább. Ott menj majd fel. Azon a sarkon ugye egy halom cserép van nem?

Petikemény: Egy videó
  • sweet11
    THX. De hogy kell feljutni oda?Már megjavítottam a csatorna valamit a falon azon felmászok utána ott vok a tetőn de a saroknál nem tok
    tovább menni
  • gyuszi9b
    sweet11: menj oda ahol Colinnak kellett lehozni a kameráját és ott majd megint fel kell állítani egy mobilmocsarat
  • royaltom
    sziasztok!
    El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??

A válaszokat előre is köszönöm!
  • sweet11
    Hy all. Ott tartok hogy minden mobil mocsarat "aktiváltam", a hangosbemondókat megbűvöltem, az órát elrontottam, a bagolyházba is megcsinátam amit kellett és most nincs semilyen küldetés. Ha beszélek Ronnal vagy Hermionával azt mondják hogy "keressük meg a DS tagokat hogy jól vannak-e" és nézzem meg a tekergők térképén de ott nincsenek bejelölvePLZ
  • petikemény
    Mi volt a jutalom ?
  • krizsuli
    Ezaz megvan a 100%!!!! A jutalom pedig nem maradt el.
  • Dexantreal
    Szedjed le akko a magyart lol. Ott a torrent végén, hogy Hun, ennyi észt komolyan.
    Má sokan jöttek nyavalyogni és én mindegyiknek minimum egy ezer dioptriás szemüveget plusz egy seggbe rúgást adnék, hogy meglássák a torrentek végén a Hunt és az full magyar, nem ekll szarakodni mindenféle hangokkal lol.
  • Bully1993
    Sziasztok! Hogy lehet a negydeik emeleti portrébnak a jelszavátv aki azt mondja hogy keressem meg!
  • C7
    tárgytalan, csak be kellett menni az átváltoztatástan terembe
  • C7
    niuncsen hozzá külön!!!!!!4 a moobs.hun van vmi szinkron, de csak hang, nem tom h lehet alárakni, nem bittos, h müxik...
  • Edemcrespo
    Mert nekem nem a magyar van meg:(
  • Edemcrespo
    Sziasztok!!
    Valaki feltudná külön rakni hozzá a magyarítást??
    kössz: Edem
  • C7
    na van egy kis gondom! egy kupa nincs meg, és azt írja az ismert rész 95%át fedeztem fel. mit kellene még csinálnom???
  • C7
    ja igen, most akartam írni, h megtaláltam. én azt hittem, az az elsőhöz tartozik...
  • sirdna91
    A viaduct felől is van 2. emelet. Ott van a béka a vázában.
  • C7
    kell még 20 pont. ja és a könyvtár előtt kettő lámpa nincs meggyújtva, de nem is tudom. elképzelhető, hogy az kell? meg ami angolul leír midnent, az ír vagy 4 vázaizét, amiből 2ben béka van, de éncsak egyet találtam, amit meg kell javítani...
  • C7
    köszi
    a viadukt bejáratnál már megvan. de a második emelet csak 96% pedig már csak ez kéne. a akockakövet köszi, tuttam, h szétnézés lesz, csak nem tudtam, hova kell rakni.
  • csanesz
    sikerült a kockakő: a követ az eredeti helyéhez képest jobbról (mármint ha szembeállsz) a következő nagy kőtömb elé kell rakni. rá kell állni, és akkor egy animáció, ahogy körbenéz a kamera. ennyi szenvedés egy ilyen vacakért...

a békát kirepíteni a viadukt felőli bejáratnál kell, annál a vázaizénál, ami előtt a felmosó van, ott ahol le lehet menni az alagsorba.

Herbology: a vödröt vidd a cserepek felé, a gép pontosan föléjük helyezi, és várd meg, lapátol magátol 1-2-t. akkor jó, ha teli a cserép. utána ugyanúgy föléjük a kanna, locsold meg és kész :)