3837
-
kösz, nem kell, nem kell azért a két százlékért. biztos nem nagy szám az a videó. -
krizsuli #3076 Megtaníthatlak ha akarod. -
én nekem a köpkő a kedvencem:D de ott én is ideges lettem, ahol a bajnokkal kellet játszani, de aztán rájöttem, hogyan nyerhetek a hagyományosban -
krizsuli #3074 Hanyadik bajnoknál tartasz? -
krizsuli #3073 Én egyébként a köpkővel szarakodtam. Annyira felidegesítettem magam hogy századjára sem sikerült hogy hozzávágtam a széket a falnak -
nem
-
krizsuli #3071 Senki se tud a családban? -
próbálkoztam, de mindig döntetlen lett -
alapból nem tudok sakkozni, ezt meg akkor pláne nem tom megcsinálni -
krizsuli #3068 Ilyen könnyű ellenfelem még sohasem volt. Mondjuk én már sok embert levertem. -
krizsuli #3067 HOgy-hogy nem tudsz? -
szalacska #3066 dokasanyi:a könyv ami flitwick-nek kell az a Nagyteremben van ahol három gyerek olvas! -
hát akkor nem valószínű, hogy lássam. lehetetlen, hogy nyerjek varázslósakkban -
krizsuli #3064 Egy videó ami összefoglalja a játékot szuperminőségben. -
na jó. 98%, és a sakk még nincs meg. és én nem tudok sakkozni...
-
szalacska #3062 Csá!Nem tudja valaki hogy hogy kell fred és george-nak mocsarat csinálni????

Köszi -
dokasanyi #3061 csá!a könytári könyv kinél van ami flitwick-nek kell? -
royaltom #3060 sziasztok!
El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??
A válaszokat előre is köszönöm! -
norka2 #3059 valaki adjon már magyarítást vagy mondja el hogy honnan lehet le tölteni mert töltöttem a játékot és nem magyar -
Roxi01 #3058 Sziasztok nem tudja valaki hogy hol vannak Luna elveszett cókmokjai? -
krizsuli: mondd el a a jutalmat
, mert tök hülyeség, hogy ennyire mindent fell kell fedezni
-
krizsuli #3056 sveet11:Rossz fele mész. Ne ott menj fel hanem még mássz ballrább. Ott menj majd fel. Azon a sarkon ugye egy halom cserép van nem?
Petikemény: Egy videó -
sweet11 #3055 THX. De hogy kell feljutni oda?
Már megjavítottam a csatorna valamit a falon azon felmászok utána ott vok a tetőn de a saroknál nem tok
tovább menni
-
gyuszi9b #3054 sweet11: menj oda ahol Colinnak kellett lehozni a kameráját és ott majd megint fel kell állítani egy mobilmocsarat
-
royaltom #3053 sziasztok!
El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??
A válaszokat előre is köszönöm! -
sweet11 #3052 Hy all. Ott tartok hogy minden mobil mocsarat "aktiváltam", a hangosbemondókat megbűvöltem, az órát elrontottam, a bagolyházba is megcsinátam amit kellett és most nincs semilyen küldetés. Ha beszélek Ronnal vagy Hermionával azt mondják hogy "keressük meg a DS tagokat hogy jól vannak-e" és nézzem meg a tekergők térképén de ott nincsenek bejelölve
PLZ
-
petikemény #3051 Mi volt a jutalom
?
-
krizsuli #3050 Ezaz megvan a 100%!!!! A jutalom pedig nem maradt el. -
Dexantreal #3049 Szedjed le akko a magyart lol. Ott a torrent végén, hogy Hun, ennyi észt komolyan.
Má sokan jöttek nyavalyogni és én mindegyiknek minimum egy ezer dioptriás szemüveget plusz egy seggbe rúgást adnék, hogy meglássák a torrentek végén a Hunt és az full magyar, nem ekll szarakodni mindenféle hangokkal lol. -
Bully1993 #3048 Sziasztok! Hogy lehet a negydeik emeleti portrébnak a jelszavátv aki azt mondja hogy keressem meg! -
C7 #3047 tárgytalan, csak be kellett menni az átváltoztatástan terembe -
C7 #3046 niuncsen hozzá külön!!!!!!4 a moobs.hun van vmi szinkron, de csak hang, nem tom h lehet alárakni, nem bittos, h müxik... -
Edemcrespo #3045 Mert nekem nem a magyar van meg:(
-
Edemcrespo #3044 Sziasztok!!
Valaki feltudná külön rakni hozzá a magyarítást??
kössz: Edem -
C7 #3043 na van egy kis gondom! egy kupa nincs meg, és azt írja az ismert rész 95%át fedeztem fel. mit kellene még csinálnom??? -
C7 #3042 ja igen, most akartam írni, h megtaláltam. én azt hittem, az az elsőhöz tartozik... -
sirdna91 #3041 A viaduct felől is van 2. emelet. Ott van a béka a vázában. -
C7 #3040 kell még 20 pont. ja és a könyvtár előtt kettő lámpa nincs meggyújtva, de nem is tudom. elképzelhető, hogy az kell? meg ami angolul leír midnent, az ír vagy 4 vázaizét, amiből 2ben béka van, de éncsak egyet találtam, amit meg kell javítani... -
C7 #3039 köszi
a viadukt bejáratnál már megvan. de a második emelet csak 96% pedig már csak ez kéne. a akockakövet köszi, tuttam, h szétnézés lesz, csak nem tudtam, hova kell rakni. -
sikerült a kockakő: a követ az eredeti helyéhez képest jobbról (mármint ha szembeállsz) a következő nagy kőtömb elé kell rakni. rá kell állni, és akkor egy animáció, ahogy körbenéz a kamera. ennyi szenvedés egy ilyen vacakért... 
a békát kirepíteni a viadukt felőli bejáratnál kell, annál a vázaizénál, ami előtt a felmosó van, ott ahol le lehet menni az alagsorba.
Herbology: a vödröt vidd a cserepek felé, a gép pontosan föléjük helyezi, és várd meg, lapátol magátol 1-2-t. akkor jó, ha teli a cserép. utána ugyanúgy föléjük a kanna, locsold meg és kész :)