3837
10459618851186921382.jpg
  • Akee
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni, az a gondom, hogy indítás után ezt írja ki:''out of range''
    a montor villog egy kicsit, majd hibaüzenettel kilép.

Vga driver a legújabb Catalyst, Dx9c.
  • dokasanyi
    csá!
    ami pitonnak kell könyv az a könyvtárba hol van?
  • campy
    nem szemétségből!! de a Griffendéles gyereket annyira könnyű megverni! aki nem tud sakkozni az is elvileg lealázza!
    Szilvy 18->a Próféta a nyagyterem lesz miután a baglyos valamihez Wingardium Levet kell varázsolnod azután ledob egy újságót a bagoly ennyi!
  • campy
    csá ujra megjöttem a nyaralásból!
    The Beattles nekem 99% pedig jo ideje megvan a game! megnéztem a linkedet a Sötét Varázslatok teremben átnéztem mindent, érdekes módon kész van minden mégis 97% tudnál abba segiteni miért??? lehet hogy el kell kapni azt a tündérmanót? amugy még kéne a VB 5/6 nem tom mi a 6. bűbáj meg a Herbology teremben nem tom megkapni a kiválót ennyi lenne! Csanesz látom Pécsi vagy azon belül is eléggé fura részen lakhatsz ha nem ismered a sakkot! Baszott könnyű
  • C7
    elmész megkeresed a könyvét aztán a piát hozod a gyengélkedőről
  • LPKENJI
    Hi all! zakariás szmissznek mit kell csinálni a könyvtárban???pls help[nem tom hogy kell írni:P]
  • C7
    de ha egyszer itt van minden... ha nem ért vki vmit, akkor meg dicfor.com, itt van szótár... ezt a linket is beszúrtam vagy 3x. licencel ne törődj, örülök, ha felhasználják, azt veszel ki, amit akarsz.
  • Alexandros
    Sziasztok!

Nemrégiben irtam ide hogy kellene nekem a végigjátszás.. Nos ezt meg is kaptam egy embertől.. De most látom a sok kérdés tömkelegét ezért elhatároztam hogy saját magam összedobok egy részletes végigjátszást, az itt elhangzott kérdések és válaszokból, saját tapasztalatból és abból a végigjátszásból egy csípetnyit amit kaptam..

Előszőr is megkérdezném a Licence miatt:) azt az embert hogy vehetek e egy két gondolatot az Ő leírásából... Ha nem akkor át kell fogalmaznom de ez igy könnyebb lenne..:)

A másik kérdés hogy azóta nem készült e egy teljes végigjátszás mert akkor nem vesződök vele..

Maradok tisztelettel:)addig is..
  • Render
    Köszi a segítséget, megvan.
  • szalacska
    Hello!
    Nem tudja valki hogy amikor összeszedtem luna cuccait akkor utána mit kell csinálni???Mert a griffendél klubhelységben levertem azt a sakkozót de azzal nem értem el semmit!És a köpkővel meg nem tudom legyőzni!
    Köszi
  • C7
    Márkisince: a növényekre invito, és lesz 2 csomag, hagrid kunyhójáig minden hollót elkergetsz, és a kockakövet a bal oldali elé rakod és ráállsz
  • Márkisnice
    sziasztok
    Hogy lehet a kőkörnél 100%-ra csinálni?
  • Márkisnice
    Szilvy18 ugy hogy bemész a nagyterembe és majd találsz az asztalon 1 ujságot és utána visszamész és megkapod a jelszot
  • Szilvy18
    Azt szeretném kérdezni, hogy a könyvtárban van egy portré annak hogyan szerezzek reggeli prófétát?
  • Heidi
    A második emeleten, aki mindig azt mondja hogy "milyen jó ma a frizrád" :)
    nekem annyi kérdésem lenne, hogy a "mardekáros" festménynek hogy tudom meg a jelszavát? mindig mondja hogy kérdezzek meg egy mardekárost, de hát ha megtámadom őket se mondják meg...
  • Render
    Köszi, most meg valami második emeleti pásztorlányt kell keresni, az merre van?
  • C7
    a hetediken van a párja a képnek, azt kell megkeresni, mer három arca van
  • Márkisnice
    mind 1 rájöttem
  • Márkisnice
    HELLO
    myrtle mosdójában a wc ajtokkal mit kell csinálni?
  • royaltom
    kösz!:-)
  • Render
    A nagyteremben a sor végén.
  • royaltom
    Nem tudja valaki hogy hol van a Slytherin varázslósakk bajnok

Légyszives irjatok!
  • royaltom
    KÖSZI!
  • Render
    Varázsold meg a tollakat az asztalon, told el a könyvesszekrényt, és verd a varászló sakk bajnokát.
  • royaltom
    Sziasztok!

A könyvtárban milyen dolgokat kell megcsinálni???

Légyszives irjátok le?
    Előre is köszönöm
  • royaltom
    Köszönöm Szépen!!!!!!!
  • Render
    Üdv!
    A lépcsőházban a negyedik emelet környékén van egy portré ami azt mondja, hogy keressem meg az arcokat, azokat hol találom meg?
    Előre is köszi a segítséget!
  • C7
    http://www.gamerevolution.com/cheat/ps3/harry_potter_order_phoenix itt midnen van csak angol. amúgy: zárt ajtóra depulso, palántákra először föld aztán víz, a szellőzőre accio, vizsgálni az ördöghurkot és a varangydudvát. asszem ennyi, de lehet van még több
  • royaltom
    sziasztok!
    El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??

A válaszokat előre is köszönöm!
  • szalacska
    ja mindegy már látom
  • szalacska
    Le tudja valaki nekem írni hogy hol vannak a luna cuccai?Köszi
  • gyuszi9b
    Szilvy18: az ötödik cucc a főbejátnál lévő udvaron van egy különálló levélhalom alatt és azt el kell söpörni és meglesz
  • szalacska
    Köszi Szilvy18 de azt hogy pironicio meg hogy redukto varázslattal kell azt tudtam csak én a körtékkel próbálkoztam de aztán rájöttem hogy fel kell mászni.de azért köszi
  • Roxi01
    Szilvy ezeket én is megtaláltam de az utolsot akármennyire is keresem nem találom meg sehol
  • Szilvy18
    Fred és George mocsarait Pironicio vagy redukto varázsigével kell csinálni, de a videóban is elmondják
  • Szilvy18
    Sziasztok! a Lunának a tárgyait hol találom azon kívül a négy helyszínen( Óratorony udvar, Viadukt felöli bejárat, könyvtár, Nagyterem) amit megtaláltam. Előre is köszönöm a segítséget!

• C7
    na hagyományos köpkő. 2 éfs fél óra volt. aztán a lyukasnál meg szívózott az egér, nem tuttam belelökni az ő golyóját.. sakkba meg bátyám mondta mit csináljak:D de csak a hollóhát nem ment.
  • krizsuli
    Akkor hagyjuk :)
  • krizsuli
    játszhatunk egy menetet
  • csanesz
    de azért kösz