Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier

már válaszoltam -.-

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sziasztok!
Légyszi irjátok már le hogy lunának 67%nál hány cuccot kell összegyüjteni, és hogy melyikek azok??

Elõre is kösz!
A végigjátszás végén megtalálod!

Cukros
jah az má meg volt most jönne 1 kérdés van a lány a (bejárat csarnok)szöke haju csajnak el vitték a cucait de hol találhato?

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

toysoldier
nem írjuk le, olvass vissza vagy nézd meg a végigjátszást -.-

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ja már nem kell meg van
utólsó kérdés meg mondjátok mi a játék telepítõ kódja el felejtettem le írni
Sziasztik!
Légyszi irjátok már le hogy lunának 67%nál hány cuccot kell összegyüjteni, és hogy melyikek azok??<#confused>

Elõre is kösz!
krizsuli kössz hogy el mondtad honnan kell le szedni a crack et
rage
Gondolom, most kellene a három udvart elmocsarasítani
Kettõ megvan, s most jön a macskaköves udvar?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

THX...:😄
Cukros
helo nekem volna oly problémám hogy az egész játékon 67% járok és semmi küldetésem nincs és kérdezem a barátoktol(ron,hermiote )és ök azt mondják hogy nézzem meg a tagokat a térképen hogy ho9lvannak
nah szoval a tagokat hogy tomm meg nézni atérképen hozzá teszem PS2 jáccok a válasz elöre is köszi

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Cukros
1 a zárt könytár leghátul bal oldalon van a könyv egyedül
2 átváltozás udvar,gyengélkedö szárny körül , sötét varáslatok kivédése(ott a lépcsönél lesz),viadukt felöli bejárat és ott fel kel menni a lépcsöre és ot a folyoson vége

nekem pillanatnyilag 2 gondom van:
1. Nem találom a könyvet, ami piton dolijához kell (kérdés: a könyvtár melyik részén van a könyv, ha ott van egyáltalán?)
2. Nem találom az egyik beszélõ szobrot az 5 közül (ha valaki már mind megtalálta irja le lécci hogy melyik a kastály melyik részén található)

u.i. A szobrok közül a kõhídnál lévõt megtaláltam, onnan nem messze egy udvaron megtaláltam még egyet, de a többit nem tom felidézni merre leltem meg.)
A segítséget elõre is köszi.
Maximus4
Megpróbáltál bemenni az ajtón?Mert elvileg ott kellene lennie.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

HY!én ott akadtam ell h megtaláltam a holdkõ könyvét vagy mit megírta Hermione de ahogy lemegyek nem találom a bájitaltannál pitont.Elõre is kösz!
Rájöttem! Bájitaltan... ;-)
Piton professzort hol találom? A térkép nem írja õt... hol keressem?
Az egyik házlyukon kell bemenni!

Beszéltél már Colinnal? ott van a növény alatt

Ott vagyok a bagolyháznál, de nem tudok bemenni... sem az ajtón, sem más házlyukakon... ???
Maximus4
Legalább még 24-szer fogja megkérdezni honnan lehet leszedni a cracket

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Raimundo: itt a crack-ed http://www.viperboy91.extra.hu/download.php?file=1c022add3fb9f6dcebcf3b18085413a6

Köszönöm, Krizsuli!
Citavita: menj a bagolyházhoz!!

Hello! Mit kell csinlálni a könvekkel a Griffendél klubhelységében?, Ott csak 90%-ot értem el 😞

<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Umbridgeék betörtek a szükség szobájába... utána volt néhány faladat, azt hiszem 3 (hangszórók megbütykölése a mocsarak elhelyezése...) és most nincs semmi feladatunk... ha kérdezem Hemionét vagy Ront, azt mondják, hogy keressem meg a DS tagokat, csak azt nem tudom, hogy hol?!? A térképen rajta vannak, mondja Ron, de nincsenek... Help!! Köszi!
Sir Quno Jedi
Ja, ahogy öregszik egyre rútabb, pedig már elsõre sem volt egy nõideál (gyk. ronda szegény ÉS tehetségtelen).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maximus4
Te egy állat vagy<#boxer><#banplz>Hány éves vagy 2????????Fejezd már be a folyamatos spammelést<#mf1><#mf1>

Várjál csak! Ha látsz az órás tér közepén egy nagy piros X-et, akkor tudom mit kell csinálni.

Ott én is megakadtam. Aztán csak mászkáltam össze vissza és éppen az órás téren jártam, mikor jött a szellemcsávó, mondott valamit, csak már nem tudom mit. Sajnos.

toysoldier
eddigi legjobb film

de ez nem a film topicja

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Unalmas, és gagyi volt ez a rész filmen!

Törölt felhasználó
Elakadtam...ot járok mikor meg kell keresni a DS-tagokat h jólvannak-e...és nekem nem ir semmit a térkép...akit ud segiteni irjon elõre is kössz
valaki mondja már meg hogy honnan kell le tölteni a crack et a játék hoz sürgõs
de fogok irni hol kell le tölteni a cracket ha meg mondja valaki akkor nem írok töbször ide meg a haveromék el mentek 2 ho napra balatonra és ezért kérdezem valaki mondja meg kérem akkor nem írok ide többet
adios
Aztmondtad mindent megtudsz a haverodtól,ide többé nem fogsz írni.Kérdezd meg tõle...

a telepítõ kodot meg tudja valaki mondani a játékhoz
hello valaki meg tudja mondani hogy mi a harry potter 5 játék kód
thx azé . 😄 szolatok ha rátaláltok , majd holnap megprobálom....
Egyébkénthirtelen nemnagyon tom hogy hogykell egyátalán könyvtárig eljutni .😄 portréval könnyü lenne. de az meg magyaráz , ne menged át .:S

"Hát vami idegesitö.😄
2. emeleti portrés arc , aztmondja h nemtud vami jelszot , kérdezzem meg a 2. emeleti pihenönél lévö parasztcsajt.
De nemtom hogy most mivan , térképen rámék a 2. emeletre , erre meg átkéne mennem a portrén de nemtok me ha átakarok menni elkezd pofázni hogy nemtudja jelszot."
így nem ha nem mutatja akkor nem tom fejbõl mit kell
pontosabban ha lehetne és olvass vissza

hp 4ever!

nagykispeter
Sziazstok!

Nem találom Lunát, Ginnyt és Nevilt,a tekergõk térképje nem mutatja.
Tudna- e valaki segíteni.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

láttam a filmet tök király csak nincs benne mikor Miss.Weasley mumust lát!

hp 4ever!

helló +jöttem
holnap nekiállok a végignek!<#nezze>

hp 4ever!

Lol. Külön angol és külön magyar verzió van 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

toysoldier
lehet <#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Hát lehet,hogy tényleg be kellene rakatni<#idiota>

szevasztok.meg tudnátok mondani hogy honnan lehetne leszetdni a magyarítását?
Jahh ok, jó lett elsõre.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!