3837
-
Heidi #3157 a sakkok készen vannak, viszont a köpkő nincs egyiksem, mert nekem meg az nem megy :) -
Render #3156 És Heidi neked kész van az összes sakk? Mert ha igen nekem is elküldhetnéd mert egyszerűen a sakkal nem bírok :D. -
Heidi #3155 a msáodik emeletem 94%os de nem tudom mit lehetne ott még csinálni, már végigjártam vagy 3x... -
Heidi #3154 én 90%nál járok, ha gondolod szivesen elküldöm, de biztos jó lesz az neked? nem szeretnéd inkább magad megcsinálni? -
Render #3153 A mardekáros portréra a válasz #3138. hozzászólasban van. -
raimundo #3152 Heidi el tudod küldeni a mentésed? -
raimundo #3151 Render amikoor a portrénál meg kell kérdezni egy mardekárost akkor ha döntetlent játszok a mardák bajnokal az ugy nem jó?
-
campy #3150 Heidi vegyél fel úgy könnyebb megbeszélni! -
campy #3149 nem nem azok is kész vannak! elfelejtettem mondani!:D igy is 97% -
Heidi #3148 jah és a púpos ember szobrát is meg kell vizsgálni, ki lesz írva hogy a tárgy megnézéséhez nyomjon entert. -
Heidi #3147 campy: ha érdekel még a sötét varázslatok kivédése, akkor nekem sikerül 100%-osra teljesíteni. Magában a teremben már mást nem tudsz csinálni, viszont odatartozik még az lépcső rész is, tehát menj lefelé és incendio (avagy piorinitio) a beszélő szoborra (angolul gargoyle, magyarul nemtom) és még hozzá tartozik az is, hogy fentről gurítsd le a lépcsőn a felmosót és legalul 2 tócsát kell eltakarítanod a szobor mellől. Assezm ezek után már meg kell lennie a 100%nak -
campy #3146 ja igen kössz Render megvan már! erre Nem gondoltam ok mostmár kiírom lemezemre a mentésem! #3136 -
campy #3145 [email protected] msn címem ha még valami kérdésed lenne!;) -
Heidi #3144 huh köszi, rémlett vmi 3, de reméltem hogy nem úgy van... nem az én játékom a köpkő, a sakk jobban ment -
campy #3143 Heidi ott van hogy 3-szor kell megverni az ellenfelet! az összeset úgí kell! ja és ha 3/4 megvan a Mardekárost miután leverted mellette van egy Grffendéles csaj akit ki lehet hívni!!! (Kövezett udvaron van)->Paved Courtyard -
campy #3142 szekrény mögöttit megnéztem!!! 2. TÜndérmanó 3. padok lecsapása 4. könyvek 5-6 a táblát 2 szer megforditani és enter 7. kályha gyújtás 8. vetítő elindítás 9. ???? van még valami? Beattles HELP ME :D:D -
Heidi #3141 köszi szépen, mostmár megvan :D már csak azt nem értem, hhogy köpkövezni hányszor kell? mert legyőztem az egyik játékost, de a játékinfóban még mindig 0/4 a megnyert köpkőmeccsek... -
Akee #3140 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, az a gondom, hogy indítás után ezt írja ki:''out of range''
a montor villog egy kicsit, majd hibaüzenettel kilép.
Vga driver a legújabb Catalyst, Dx9c. Out Of Range
---------------
Working Frequency Range:
HF: 30KHz - 80KHz
VF: 55Hz - 75Hz
Max. Res: 1280x1024
Current mode:
HF: 29KHz
VF: 60Hz
-
C7 #3139 campy: sötét varázslatok? lehet,h a szekrény mögött nem nézted a képet? én midnent sorba csináltam ahogy írja és jó lett. minden meglett. az 5/6 nem tom mi lenne, de sztem az, amikor egy párbajban minden varázslatot használni kell. én akkor csináltam amikor a szükség szobájába 7 ellen küzzdöttem jó sokáig... nem tudtak leteríteni:D -
#3138 A láthatatatlanná tevő köpenyebe kell lemenni és kihalgatni a jelszót -
Heidi #3137 valaki meg tudná mondani hogy portétól hogy lehet megtudni a jelszót, aki mindig egy mardekároshoz küld? -
Render #3136 Akkor azért nem látod mert rejtett mappa. Rejtettség feloldása: Eszközök->Mappa beállításai->Nézet->Rejtett fájlok és mappák megjelenítése. -
#3135 NINCS!!!!!! -
Redsim1 #3134 szevasztok!
honnan tudok magyarosítást leszedni a játékoz ???
gyorsan kéne a help XD
-
campy #3133 #3114-nél valaki írjon már HELPET! -
campy #3132 Render nincs olyan hogy Local settings! teljesen mind1 már az egészet átnéztem sehol nincs a mentésem!!! Nem IS izgat mindenre emlékszem amit megcsináltam -
juhap #3131 Helló mindenkinek!Én kb másfél hete letöltöttem, de nem tudom fel instalálni. Az instal elején kiírja nincs fenn a directX9.0c vagy frisebb változat. De amikor feltettem akkor sem ment tovább és megint kiírta, hogy tegyem fel. Már feltettem a legújabb directx10 is de az sem felelt meg. Ha valaki tud segíteni, akkor azt kérem, hogy segítsen. Minden használható tippet szívesen fogadok.
Üdv! -
Render #3130 Én 99%-nál járok benne, annyi nincs meg, hogy a második emelet 90%
Az a portré ami azt mondja hogy kérjem el a jelszót egy mardekárostól,
És le kell győznöm a sakk bajnokot. -
Render #3129 A rendszergazda helyére a te felhasználói nevedre gondoltam :)) (mivel te vagy a rendszergazda) -
campy #3128 nekem nincs olyan h rendszergazda! Local Settings sincs azon belül! ez van! -
campy #3127 kössz majd akkor megnézem! #3125 -
raimundo #3126 Render te már ki vitted a játékot? -
Render #3125 Mentések: c:\Documents and Settings\"rendszergazda"\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix\ -
campy #3124 Magyarul a HP5
Raimonudo nem tom hol van a mentésem!(mappát nem tom) nincs a dokumentumoknál -
Lya #3123 Sziasztok! tudna valaki küldeni nekem egy linket, ahonnan le tudom tölteni torrenttel a játékot? jó lenne magyarul, de nem muszáj, csak működjön a játék, ez a lényeg. Előre is köszi -
raimundo #3122 campy én lehethogy tudok de az 97 es mentésedet el tudod küldeni vagy valami mert akkor lehet hogy tudok segíteni mert én csak 58 % nál tartok -
campy #3121 #3114-re válaszoljon valaki vagy Beattles! -
raimundo #3120 dokasanyi nem tudom hogy meg mondták már meg de az a zárolt rész ben van balról a legvégén -
petike9107 #3119 a köpköveket hol találom?:P -
#3118 Leghátul baloldalt