Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??
A válaszokat elõre is köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm..
További jo szorakozást, probálkozást mindenkinek.. Egy ideig rólam senki nem hall...)
Sziasztok!
az eltünik és utána semmi. mi a megoldás?mellesleg képfájlban jött le, és kiirtam alcoholal dvdre.dvd-röl inditottam az insttlt. plz help
Nagyon szépen kérlek benneteket..Tudom már sokszor elmondhattátok, de lécci ne vegyétek sértésnek ha nem olvasok vissza 40 oldalt.
Annyit szeretnék hogy magyar végigjátszás van a HP5höz és ha van merre található?
Ha el tudnátok küldeni vagy tudnátok segíteni megköszönném.
email címemem: [email protected]
MSN: [email protected]
Vagy aki egy kicsit segítene megköszönném...
Várom a válaszokat..
vagy el kell rakni vhova?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mit kellene még csinálni??
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Honnan lehet letölteni magyarul?én leszedtem már a játékot,de sajna angol és kéne nekem a magyar változat.
elõre is köszi
Vkinek van egy 13-14% körüli mentése?
Mert formáztam és a mentés kiírását kihagytam!
<#help>#help>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
2. még mindig nincs magyarosítás mer alapból magyar
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
#2994: kilöktél :@ 😄D am énis tudom
Mindennek a végét ???
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
csak mondom h senkise fogja leírni a választ...