3837
10459618851186921382.jpg
  • petike9107
    heidi colinnal az owerlyben mit kell csinálni?
  • Wheeler
    Semmi gond az építő jellegű kritika. Én úgygondolom minden leírható mellékdolgot leírtam amit lehetett, és ebben nem csak a varázslatok vannak benne hanem összes portré stb. Nem lehet, hogy a mellékszálak részt nem olvastad el a főszál után? (egy 3/4oldalnyi rész üres előtte). Az viszont igaz, hogy pl a Fred és George csomagok helyeit nem írtam le, ok: nem lehet őket pontosan leírni, vagy bejelölni térképen.
  • mark genius
    nem akarlak fikázni de nem lett valami jó a "100%-os" végigjátszás a fővonallal semmi gond de csak azt írod le milyen varázslatok vannak meg hogy miket lehet varázsolni
  • mark genius
    ne legyetek már értetlnek vagy 10-szer megkérdezitek ugyan azt egyébként meg Luna azt mondta az első mocsár felállításánál hogy,keressétek meg a többit és állítsátok fel ugyan annyiból tart megkeresni mint itt megkérdezni különbenis elégsokszor belinkelték már a végigjátszást
  • Heidi
    menj a kövezett udvarra, ott is van még egy mobil mocsár, csak nem jelzi a térkép.
    Amúgy sokatoknak ez a problémája, nekem félig fejnélküli nick mondta meg hogy mit kell csinálnom...
  • hotti
    ÉN MOST MINDEN CSINTEVÉST MEGCSINÁLTAM(ÓRA,MOCSÁR,HANGSZÓRÓ),DE NEM JELEZ MOST SEMMIT A TÉRKÉPEN A FELADATOKNÁL ÉS HA MEGKÉRDEZEM hERMIONÉT akkor azt mondja ,h keressük meg a többi ds tagot de sehol semmi ds tag és Ron azt mondja a térképen keressem meg a tagokat de ott semmit nem ír!! plis segítsetek!!!
  • petike9107
    Még annyit hogy a hadiszálláson mit kell csinálni?:P
  • petike9107
    Heidi köszike:)
  • adios
    Aha,csak 5-öt kellett visszaolvasnod...
  • hotti
    ja sry most olvasom ,h már irtátok !sry
  • hotti
    valaki pls mondja meg hol vannak a gorgók mer én 4-et megtaláltam de az 5. nincs meg!!!plis!
  • csgj
    nem hát :P
  • Maximus4
    Basszátok meg senki sem tudja használni a "válasz erre" opciót????
  • Wheeler
    Sziasztok!

Akinek szüksége lenne 100%os végigjátszásra magyarul, az itt talál:
    Végigjátszás

Még van benne egy kisebb hiba a gorgóknál (félreértések miatt), de 1-2 napon belül javítva lesznek.
  • Heidi
    - van egy nem mesze dean-től a füves részen
    - egy a viaduct bejáratnál ha mész a "hídon" (nem tudom minek nevezni),
    - egy a lépcsőfordulóban ahol a sötét varázslatok kivédéséhez kell menni,
    - egy a köves udvarnál ahol neked kellett rendbe hozni a lécsőt, annak a végében
    - és egy a nemtom hanyadik emeleten (talán a gyengélkedő felé) ott ki kell menni egy ilyen kis erkélyszerűségre

na ezt jól leírtam, remélem megtalálod
  • Hody
    sziasztok...

a beszélő gorgokat kéne megtalálnom de az utolsó sehol nem találom...

tudja valaki hol lehet?
  • Heidi
    ha hanna abott az aki a lépcsős részben legalul áll, akkor neki meg kell mondani az alul lévő portré jelszavát, hogy titkos ajtón jusson el a 7. emeletre. ha nem ő az akkor bocsi és írd le hogy hol áll :)
  • petike9107
    A DA-ba az utólsó két ember az ki plsírjátok le meg hogy azzal a hanna abbottal mit kell csinálni pls válaszoljatok!ty:)
  • raimundo
    heidi meg van köszi szépen a mentést
  • NeoPS
    Árulja el valaki hogy miért nem tudom elégetni az ördöghurkot. A többiek semmit nem csinálnak csak kérdezgetik, hogy segítsünk? De csak mászkálnak nem segítenek. Most mit tudok csinálni?
  • Heidi
    Köszi campy, tényleg a 2 kis béka volt a ludas :) mostmár nekem is 100%, már csak 2 köpkőmeccs kellene és akkor minden 100%os lenne, de hugrabug bajnoka nekem kicsit erős
  • campy
  • campy
    hányszor kérdezed meg hol a mentése?
    Heidi: nekem kész van a 100%! Másodikon sakkbábuk,V táblák... vannak gondolom azok megvannak! a Viadukt bejáratnál fölnmész a lépcsőn az még a 2.emelet ott keress meg 2 serleget amit már reparáltál gondolom aztán Wingardium leviosa Béka kiugrik és tied a pont ->100% a második emelet!
  • Heidi
    a mappabeállításoknál először engedélyezni kell a rejtett fájlokat, hogy látszodjanak, mert a local settings egy rejtett fájl. Esetleg ha Windows Vistát használsz akkor kicsit máshogy kell megközelíteni a helyet (c:\Users(Felhasználók)\"Rendszergazda"\AppData\Local\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of Phoenix\HPOOTP\
  • raimundo
    na megyek de attól még le írhatod
  • raimundo
    de nekem ilyen nincs
  • adios
    Ha a te játékod,akkor ne minden 2. hozzászólás amit olvasok a tied legyen,próbálj meg egy kicsit gondolkozni,nem kell minden egyes százaléknál írkálnod hogy elakadtál...
  • Heidi
    gondolom felül kell írni a te mentésed a c:\Documents and Settings\"rendszergazda"\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix\ mappában (kapcsold be hogy a rejtett fájlok is látszódjanak)
  • raimundo
    adios ez nekem való játék nem te mondod meg hogy mivel játszok te hány sakkozót győztél le már sakk matt al én már 3 mat a mardekár bajnokát nem bírom
  • raimundo
    heidi ha it vagy hova kell be rakni vagy valami
  • raimundo
    heidi [email protected] vagy ha msn en [email protected]
  • Render
    Igen és nekem működik is köszönöm.
  • Heidi
    amúgy ugye ez a HPOOTP nevű kis fájlocska lenne a mentés?
  • adios
    Szerintem ez nem a te játékod.Próbálkozz valami könnyebben emészthetővel,pl. Lego sakk vagy valami...
  • Heidi
    nah már a hollóhát bajnokát is legyőztem, raimundo ha adsz egy mél címet elküldöm, de nekem a local settingsben csak egy fájl van, de 2 mentésem van a játékban. Hát remélem segít.
  • raimundo
    egyébként az alaksor folyósólyánál az a jelszó hogy a mardekár a legjobb már rá jöttem hogy kell ki halgatni őket
  • raimundo
    én a mardekár bajnokát nem tudom legyőzni csak döntetlent tudok vele játszani mindig heidi kérlek küld el a mentésed
  • raimundo
    heidi lécci küld el nagyon szeretném ha el küldenéd vagy valami nem tudok semmit se csinálni
  • raimundo
    render el tudod küldeni a mentésed vagy valami
  • Heidi
    nah 92%, sikeresen legyőztem köpkőben a mardekár bajnokát :D de ott a kövezett udvaron mit kell még csinálni?