3837
-
petike9107 #3197 heidi colinnal az owerlyben mit kell csinálni? -
Wheeler #3196 Semmi gond az építő jellegű kritika. Én úgygondolom minden leírható mellékdolgot leírtam amit lehetett, és ebben nem csak a varázslatok vannak benne hanem összes portré stb. Nem lehet, hogy a mellékszálak részt nem olvastad el a főszál után? (egy 3/4oldalnyi rész üres előtte). Az viszont igaz, hogy pl a Fred és George csomagok helyeit nem írtam le, ok: nem lehet őket pontosan leírni, vagy bejelölni térképen. -
mark genius #3195 nem akarlak fikázni de nem lett valami jó a "100%-os" végigjátszás a fővonallal semmi gond de csak azt írod le milyen varázslatok vannak meg hogy miket lehet varázsolni -
mark genius #3194 ne legyetek már értetlnek vagy 10-szer megkérdezitek ugyan azt egyébként meg Luna azt mondta az első mocsár felállításánál hogy,keressétek meg a többit és állítsátok fel ugyan annyiból tart megkeresni mint itt megkérdezni különbenis elégsokszor belinkelték már a végigjátszást -
Heidi #3193 menj a kövezett udvarra, ott is van még egy mobil mocsár, csak nem jelzi a térkép.
Amúgy sokatoknak ez a problémája, nekem félig fejnélküli nick mondta meg hogy mit kell csinálnom... -
hotti #3192 ÉN MOST MINDEN CSINTEVÉST MEGCSINÁLTAM(ÓRA,MOCSÁR,HANGSZÓRÓ),DE NEM JELEZ MOST SEMMIT A TÉRKÉPEN A FELADATOKNÁL ÉS HA MEGKÉRDEZEM hERMIONÉT akkor azt mondja ,h keressük meg a többi ds tagot de sehol semmi ds tag és Ron azt mondja a térképen keressem meg a tagokat de ott semmit nem ír!! plis segítsetek!!!
-
petike9107 #3191 Még annyit hogy a hadiszálláson mit kell csinálni?:P -
petike9107 #3190 Heidi köszike:) -
#3189 Aha,csak 5-öt kellett visszaolvasnod... -
hotti #3188 ja sry most olvasom ,h már irtátok !sry -
hotti #3187 valaki pls mondja meg hol vannak a gorgók mer én 4-et megtaláltam de az 5. nincs meg!!!plis! -
csgj #3186 nem hát :P -
#3185 Basszátok meg senki sem tudja használni a "válasz erre" opciót???? -
Wheeler #3184 Sziasztok!
Akinek szüksége lenne 100%os végigjátszásra magyarul, az itt talál:
Végigjátszás
Még van benne egy kisebb hiba a gorgóknál (félreértések miatt), de 1-2 napon belül javítva lesznek. -
Heidi #3183 - van egy nem mesze dean-től a füves részen
- egy a viaduct bejáratnál ha mész a "hídon" (nem tudom minek nevezni),
- egy a lépcsőfordulóban ahol a sötét varázslatok kivédéséhez kell menni,
- egy a köves udvarnál ahol neked kellett rendbe hozni a lécsőt, annak a végében
- és egy a nemtom hanyadik emeleten (talán a gyengélkedő felé) ott ki kell menni egy ilyen kis erkélyszerűségre
na ezt jól leírtam, remélem megtalálod -
#3182 sziasztok...
a beszélő gorgokat kéne megtalálnom de az utolsó sehol nem találom...
tudja valaki hol lehet? -
Heidi #3181 ha hanna abott az aki a lépcsős részben legalul áll, akkor neki meg kell mondani az alul lévő portré jelszavát, hogy titkos ajtón jusson el a 7. emeletre. ha nem ő az akkor bocsi és írd le hogy hol áll :) -
petike9107 #3180 A DA-ba az utólsó két ember az ki plsírjátok le meg hogy azzal a hanna abbottal mit kell csinálni pls válaszoljatok!ty:)
-
raimundo #3179 heidi meg van köszi szépen a mentést -
NeoPS #3178 Árulja el valaki hogy miért nem tudom elégetni az ördöghurkot. A többiek semmit nem csinálnak csak kérdezgetik, hogy segítsünk? De csak mászkálnak nem segítenek. Most mit tudok csinálni? -
Heidi #3177 Köszi campy, tényleg a 2 kis béka volt a ludas :) mostmár nekem is 100%, már csak 2 köpkőmeccs kellene és akkor minden 100%os lenne, de hugrabug bajnoka nekem kicsit erős -
campy #3176 #3771 -
campy #3175 hányszor kérdezed meg hol a mentése?
Heidi: nekem kész van a 100%! Másodikon sakkbábuk,V táblák... vannak gondolom azok megvannak! a Viadukt bejáratnál fölnmész a lépcsőn az még a 2.emelet ott keress meg 2 serleget amit már reparáltál gondolom aztán Wingardium leviosa Béka kiugrik és tied a pont ->100% a második emelet! -
Heidi #3174 a mappabeállításoknál először engedélyezni kell a rejtett fájlokat, hogy látszodjanak, mert a local settings egy rejtett fájl. Esetleg ha Windows Vistát használsz akkor kicsit máshogy kell megközelíteni a helyet (c:\Users(Felhasználók)\"Rendszergazda"\AppData\Local\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of Phoenix\HPOOTP\ -
raimundo #3173 na megyek de attól még le írhatod -
raimundo #3172 de nekem ilyen nincs -
#3171 Ha a te játékod,akkor ne minden 2. hozzászólás amit olvasok a tied legyen,próbálj meg egy kicsit gondolkozni,nem kell minden egyes százaléknál írkálnod hogy elakadtál... -
Heidi #3170 gondolom felül kell írni a te mentésed a c:\Documents and Settings\"rendszergazda"\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix\ mappában (kapcsold be hogy a rejtett fájlok is látszódjanak) -
raimundo #3169 adios ez nekem való játék nem te mondod meg hogy mivel játszok te hány sakkozót győztél le már sakk matt al én már 3 mat a mardekár bajnokát nem bírom
-
raimundo #3168 heidi ha it vagy hova kell be rakni vagy valami
-
raimundo #3167 heidi [email protected] vagy ha msn en [email protected] -
Render #3166 Igen és nekem működik is köszönöm. -
Heidi #3165 amúgy ugye ez a HPOOTP nevű kis fájlocska lenne a mentés? -
#3164 Szerintem ez nem a te játékod.Próbálkozz valami könnyebben emészthetővel,pl. Lego sakk vagy valami... -
Heidi #3163 nah már a hollóhát bajnokát is legyőztem, raimundo ha adsz egy mél címet elküldöm, de nekem a local settingsben csak egy fájl van, de 2 mentésem van a játékban. Hát remélem segít. -
raimundo #3162 egyébként az alaksor folyósólyánál az a jelszó hogy a mardekár a legjobb már rá jöttem hogy kell ki halgatni őket -
raimundo #3161 én a mardekár bajnokát nem tudom legyőzni csak döntetlent tudok vele játszani mindig heidi kérlek küld el a mentésed -
raimundo #3160 heidi lécci küld el nagyon szeretném ha el küldenéd vagy valami nem tudok semmit se csinálni -
raimundo #3159 render el tudod küldeni a mentésed vagy valami -
Heidi #3158 nah 92%, sikeresen legyőztem köpkőben a mardekár bajnokát :D de ott a kövezett udvaron mit kell még csinálni?