Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??

A válaszokat elõre is köszönöm!
hát az író éppen én vagyok😊 a herbology megvan, a többire válaszokat várok

Hát akárki is vagy..

Nagyon szépen köszönöm..

További jo szorakozást, probálkozást mindenkinek.. Egy ideig rólam senki nem hall...)

Sziasztok!
ott lehet vizsgálgatni is. amúgy nem kötelezõ megcsinálni, mer én 3adjára jáccom, mer most let tmeg a magyar, és csak most jöttem rá én is hogy lehet ott csinálni vmit. amúgy nekem a kõkörnél a kockakõre azt írja az izé, h rakjam balra a nagy kõ mellé, és álljak rá. na én mindegyik mellé leraktam, de csak nem jó. majd még keresgéllek. az lenne még a bajom, hogy a másodikon csak egy törött serleget találtam, és abból nem tok békát kireptetni, pedig az angol nemtommicsoda szerint 4 van, és békát is lehet szedni az egyikbõl, és nekem 96% van. na meg a Herbology csak 50%, megcsináltam szinte midnent, csak a négy virág nevelése hiányzik, de azt hogy a fenébe kell, mert a kanna nem locsol, a levegõt már beraktam, és az a vödör se jó semmire. léccike help!

Csanesz: Már azok is megvannak 😞 de azért kösz.

sizasztok!nekem egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem netröl a szinkronos verziot...elindul instal kiválasztom magyar nylevet...elinul bejön a kis szükre ablak hogy kérem várjon....
az eltünik és utána semmi. mi a megoldás?mellesleg képfájlban jött le, és kiirtam alcoholal dvdre.dvd-röl inditottam az insttlt. plz help

csanesz
Itt van <#vigyor4>

Sziasztok!

Nagyon szépen kérlek benneteket..Tudom már sokszor elmondhattátok, de lécci ne vegyétek sértésnek ha nem olvasok vissza 40 oldalt.
Annyit szeretnék hogy magyar végigjátszás van a HP5höz és ha van merre található?

Ha el tudnátok küldeni vagy tudnátok segíteni megköszönném.

email címemem: [email protected]
MSN: [email protected]

Vagy aki egy kicsit segítene megköszönném...

Várom a válaszokat..
csanesz
ezt a kockaköveset nem értem. kell wingardium leviosazni, és aztán meg rá kell állni?
vagy el kell rakni vhova?

toysoldier
de tudjuk

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nem tudja valaki hol vannak elrejtve Luna Lovegood cókmókjai?
csanesz
krizsuli: Fred és George csomagjaoit keresgéld még. fõleg a a földön a páfrányféle növényekben van, csak nyomj rájuk egy depulso-t

ezt nem hiszem el! még mindig semmi. tuti ginnynél van a probléma, már mindint felforgattam de azt mondja van még vmi...<#falbav>
Menj vissza a legelsõ helyszínre ott lesz.

és a Black házban hol van Arthur? az összes nyitható ajtón bementem de sehol sem találom<#conf> a legfelsõ emeleten kell vmit csinálni?
Tényleg én se tudom hogy mit kell csinálni a kõkörnél azzal a kockakõvel, meg Hagridnál se tudok mindent ->Locsoltam a kannával addig míg az összes virág kinõtt, aztán a tököket felvittem a kéményre, elriasztottam a varjakat, bedobtam a csontot agyarnak, megnéztem mind3 lábnyomot és belõttem a kunyhó ajtaját. Még így is 90valahány%

Mit kellene még csinálni??

Nah, FAQ-t beteszi vki bannerbe?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

tárgytalan

a klubhelyiségbe hogy a francba kell elkapni a cikeszt???

toysoldier
de képzeld el fentvan

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

beszélni Arthurral aztán siriussal, meg ginnyvel szét lehet tologatni mindent meg mindent meg lehet vizsgálni

a nagyteremben mit lehet csinálni? 4 asztalt tudtam megteríteni, meggyújtottam a fáklyákat, legyõztem a sakkozót és megcsináltam a összes ház zászlaját. mit lehet még, 89%nál vagyok.

csanesz
érdemes 100%-ra lejátszani a játékot? lesz még vmi film, vagy vmi? mert a kõkörnél sem tudok mást csinálni már (a kockakõ mire jó?)

hahóó valaki segítsen!! mi a fenét kell csinálni a Black házban???<#help><#help>
szasztok!megtudnátok mondani hogy mit kell csinálni mikor már megcsináltam a hangszórós feladatot és a többit?mer ha dumálok raonnal vagy hermioneval akkor azt válaszólják hogy keressem meg a DS tagokat és hogy rajta vannak a térképen de nincsenek rajta.amúgy meg nem taláétam egy DS tagot sem.tudnátok segíteni? Kösz elõre is.
pl wanadoo.atw.hu😊
de nincs fent magyarul
sziasztok!

Honnan lehet letölteni magyarul?én leszedtem már a játékot,de sajna angol és kéne nekem a magyar változat.
elõre is köszi
toysoldier
szenzációs

akit érdekel itt van a harry potter 7 elsõ fejezetei magyarul:http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf

hali! én a Black házban akadtam el! mit kell ott csinálni?????<#confused><#help>
FLeT
csá nép!
Vkinek van egy 13-14% körüli mentése?
Mert formáztam és a mentés kiírását kihagytam!
<#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

toysoldier
akkor szedd le magyarul is

nekem nem mert töltöttem FTP-rõl
toysoldier
1. mi lenne ha magyarul beszélnél?
2. még mindig nincs magyarosítás mer alapból magyar

mert FONTS
valaki tudna magyarosítást elöre is kösz
Már nemazért, de ki a faszt érdekel? Aki akarja az majd elolvassa. Poént lelõne meg még a leghükyébb emberek is tudnak!

Tartsd meg magadnak seggfej!<#duhos2>
Aragorn10
Én is tudom, nem lett rossz a vége 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

toysoldier
nem kell beírni, kösz

#2994: kilöktél :@ 😄D am énis tudom

bocs a dulplázásért

én már tudom

Aragorn10
Ki akarja tudni a Harry Potter utolsó könyvének végét???
Mindennek a végét ???

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

szasztok!megtudnátok mondani hogy mit kell csinálni mikor már megcsináltam a hangszórós feladatot és a többit?mer ha dumálok raonnal vagy hermioneval akkor azt válaszólják hogy keressem meg a DS tagokat és hogy rajta vannak a térképen de nincsenek rajta.amúgy meg nem taáltam egy DS tagot sem.tudnûátok segíteni? Kösz elõre is.
Cukros
inkább köszönd meg toysoldier-nek mint itt káromkodj

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Cukros
köszi

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

toysoldier
<#kocsog> újreg <#lama>

csak mondom h senkise fogja leírni a választ...

nem téged kérdeztelek!