3837
-
Wheeler #3237 Szia itt: Katt! -
csgj #3236 az "online nagy a szátok" rád is vonatkozik... de kit érdekel, hogy sportolsz-e vagy nem? Nem a kockagépezés miatt írkálsz hülyeségeket, és nyomod tele a hozzászólásaidat smiley-kal.
-
Tankbadi #3235 Luna cucai? pls!! -
Delta24 #3234 kösz -
santhika #3233 Sziasztok!! Megtudná mondani vki hogy hol tudom megnézni a végigjátszást??? Előre is köszi! -
Heidi #3232 menj a kövezett udvarra -
Delta24 #3231 segitene valaki,ot tartok hogy vége lett a karácsonynak visza mentünk roxfortba megcsináltam a feladatokat azt nincs semmi feladat,Hermione meg csak azt fuja találjam meg a DS tagokat a térképen,de nincsenek sehol -
Redsim1 #3230 15 vagyok, mellesleg sportolok nem ülök a gép elött full sötétben mint egyesek...
gondolom bnő,család, társaság hiányzik az életetekből...
gondolom mivel nincs jobb dolgotok játszotok ostobábbnál ostobább játékokkal, és online nagy a szátok
(ez elmehetne flém topicnak) -
TomeE1000 #3229 a játékot nem tudjátok hol lehet letölteni? -
csgj #3228 Te nem vagy normális, és még enyhén fejeztem ki magam... lehetsz vagy úgy 13 éves, és nyílván fiatalságod miatt könnyen követet a divatot (amit most a rasszizmusra értek). Majd csak kinövöd...
Ja..és ölni??! Mégis hol, a Roxfortban? Jól kicsapnának, és még az Azkabanba is küldenének :P Meg aztán Voldemortot furi lenne kinyírni már az 5. részben xD -
Redsim1 #3227 nem is vagyok rasszista XD
hna jó viccet félretéve az vagyok !
hna a jáűtékhoz: nekem nem nagyon jön be ez a mászkálós izé :D
ölni nem is kell benne ? igaz csak 30%nál járok dehát ölni is kéne, arról szólt az egész film hogy lőnek meg kopasz voldemorttt mindenütt -
csgj #3226 vazze mennyi spam flém off :P -
Delta24 #3225 segitene valaki,ot tartok hogy vége lett a karácsonynak visza mentünk roxfortba megcsináltam a feladatokat azt nincs semmi feladat -
petike9107 #3224 Lunának az elveszett cuccai hol vannak? -
#3223 köszi és sry! -
campy #3222 eléggé Raszista lehetsz Redsim-> "niggernek" -
#3221 Hát ez nem igaz...Halljátok ez már téynleg nem semmi.Erre iszok! -
Heidi #3220 sőt nem is alja, közepe, tényleg csak pár hsz-t kéne visszaolvasni -
Heidi #3219 leírtam már a gorgókat, még ennek az oldalnak az alján van! -
petikemény #3218 olvass vissza:D -
Redsim1 #3217 hol a **** vannak annak a niggernek (dín tomász)a gárgoljai ???
eggyet találtam a herbalistánál
szal toljatok választ -
#3216 Kb egy oldallal visszább. -
petike9107 #3215 Lunának az elveszett cuccai hol vannak? -
campy #3214 LOOOL lapozz vissza van vagy 100 leírás erről! jo olvasgatást!! -
#3213 -
#3212 Hali!
mi lehet a gond hogyha Dean Thomas-hoz oda megyek és ugy neki elvileg 5 vízköpőt kell találni de nekem vmi beszélő gorgókról beszél és sehol nem találok egy gorgót se! kössz előre is! -
csgj #3211 persze, biztos a HP4-ről van szó a HP5 topicban.... :P -
Tankbadi #3210 Helló tom,h nem épp erről van itt szó de a HP4 el kapcsoltban nem tudna nekem valaki magyarosítás vagy angolosítást mert nekem németül vanm emg és német tudásom 0 -
campy #3209 hmm blah blah blah! Aki elkezdi újra Nehéz módban a HP 5-öt észre fogja venni hogy a sakk is meg a köpkő is nehezebb! nem csak ez azt Nem tudom Ha félig fejnélküli Nick 4 részes képet felteszem a plafonra miért Nem jelenik meg! kéne egy feladathoz Zacharias Smith miatt. ->?????Aki tudja Help! -
petike9107 #3208 Köszi! :) -
Tankbadi #3207 Köszönöm :) -
mark genius #3206 kuss mert megkötlek neked senki nem osztot lapot -
mark genius #3205 oké, és tényleg nem okoskodni akartam csak így láttam jónak -
Heidi #3204 a könyvtár zárolt részébe kell menni, és baloldalon leghátul találod a könyvet -
Tankbadi #3203 Helló én ott akadtam meg,h Piton amit feladott házinak a holdkőről nem találom a könyvet a könyvterbáa :S mit kell ott csinálni vagy mivan tudna valaki segítenki? előre is köszi -
Wheeler #3202 Értem mire gondolsz már és totál igazad van, majd még megpróbálok bővíteni rajta. -
Heidi #3201 fel kell mászni a bagolyház falára, bemászni a legelső ablakon és majd colin bedobálja neked a csomagokat amiket tegyél az X-el jelölt helyre. -
campy #3200 You are a Genius! -
mark genius #3199 szerinted hányszor lett ez leírva? sztm négyszer-ötször biztos,végigjátszás is be van linkelve nem hiszem hogy olyan nehéz lenne 1-et vagy 2 vissza lapozni -
mark genius #3198 elolvastam!nekem az nem tetszik benne hogy a mellékszálat úgy írtad le hogy vannak lámpák amiket meglehet gyújtani meg vannak páncélok amiket a Depulsoval meg lehet lökni, szerintem de csak szerintem úgy kellet volna hogy mondjuk a klubbhelyiségben a táblára írni, kandallóba fát rakni stb. vagy a Gyógynövénytan terembe a cserepekbe földet kell rakni és meglocsolni, az ajtóra Depulsot stb. szóval nekem a részletességel volt a baj