3837
10459618851186921382.jpg
  • Wheeler
    Szia itt: Katt!
  • csgj
    az "online nagy a szátok" rád is vonatkozik... de kit érdekel, hogy sportolsz-e vagy nem? Nem a kockagépezés miatt írkálsz hülyeségeket, és nyomod tele a hozzászólásaidat smiley-kal.
  • Tankbadi
    Luna cucai? pls!!
  • Delta24
    kösz
  • santhika
    Sziasztok!! Megtudná mondani vki hogy hol tudom megnézni a végigjátszást??? Előre is köszi!
  • Heidi
    menj a kövezett udvarra
  • Delta24
    segitene valaki,ot tartok hogy vége lett a karácsonynak visza mentünk roxfortba megcsináltam a feladatokat azt nincs semmi feladat,Hermione meg csak azt fuja találjam meg a DS tagokat a térképen,de nincsenek sehol
  • Redsim1
    15 vagyok, mellesleg sportolok nem ülök a gép elött full sötétben mint egyesek...
    gondolom bnő,család, társaság hiányzik az életetekből...
    gondolom mivel nincs jobb dolgotok játszotok ostobábbnál ostobább játékokkal, és online nagy a szátok
    (ez elmehetne flém topicnak)
  • TomeE1000
    a játékot nem tudjátok hol lehet letölteni?
  • csgj
    Te nem vagy normális, és még enyhén fejeztem ki magam... lehetsz vagy úgy 13 éves, és nyílván fiatalságod miatt könnyen követet a divatot (amit most a rasszizmusra értek). Majd csak kinövöd...

Ja..és ölni??! Mégis hol, a Roxfortban? Jól kicsapnának, és még az Azkabanba is küldenének :P Meg aztán Voldemortot furi lenne kinyírni már az 5. részben xD
  • Redsim1
    nem is vagyok rasszista XD
    hna jó viccet félretéve az vagyok !
    hna a jáűtékhoz: nekem nem nagyon jön be ez a mászkálós izé :D
    ölni nem is kell benne ? igaz csak 30%nál járok dehát ölni is kéne, arról szólt az egész film hogy lőnek meg kopasz voldemorttt mindenütt
  • csgj
    vazze mennyi spam flém off :P
  • Delta24
    segitene valaki,ot tartok hogy vége lett a karácsonynak visza mentünk roxfortba megcsináltam a feladatokat azt nincs semmi feladat
  • petike9107
    Lunának az elveszett cuccai hol vannak?
  • lolman
    köszi és sry!
  • campy
    eléggé Raszista lehetsz Redsim-> "niggernek"
  • adios
    Hát ez nem igaz...Halljátok ez már téynleg nem semmi.Erre iszok!
  • Heidi
    sőt nem is alja, közepe, tényleg csak pár hsz-t kéne visszaolvasni
  • Heidi
    leírtam már a gorgókat, még ennek az oldalnak az alján van!
  • petikemény
    olvass vissza:D
  • Redsim1
    hol a **** vannak annak a niggernek (dín tomász)a gárgoljai ???
    eggyet találtam a herbalistánál
    szal toljatok választ
  • adios
    Kb egy oldallal visszább.
  • petike9107
    Lunának az elveszett cuccai hol vannak?
  • campy
    LOOOL lapozz vissza van vagy 100 leírás erről! jo olvasgatást!!
  • adios
  • lolman
    Hali!

mi lehet a gond hogyha Dean Thomas-hoz oda megyek és ugy neki elvileg 5 vízköpőt kell találni de nekem vmi beszélő gorgókról beszél és sehol nem találok egy gorgót se! kössz előre is!
  • csgj
    persze, biztos a HP4-ről van szó a HP5 topicban.... :P
  • Tankbadi
    Helló tom,h nem épp erről van itt szó de a HP4 el kapcsoltban nem tudna nekem valaki magyarosítás vagy angolosítást mert nekem németül vanm emg és német tudásom 0
  • campy
    hmm blah blah blah! Aki elkezdi újra Nehéz módban a HP 5-öt észre fogja venni hogy a sakk is meg a köpkő is nehezebb! nem csak ez azt Nem tudom Ha félig fejnélküli Nick 4 részes képet felteszem a plafonra miért Nem jelenik meg! kéne egy feladathoz Zacharias Smith miatt. ->?????Aki tudja Help!
  • petike9107
    Köszi! :)
  • Tankbadi
    Köszönöm :)
  • mark genius
    kuss mert megkötlek neked senki nem osztot lapot
  • mark genius
    oké, és tényleg nem okoskodni akartam csak így láttam jónak
  • Heidi
    a könyvtár zárolt részébe kell menni, és baloldalon leghátul találod a könyvet
  • Tankbadi
    Helló én ott akadtam meg,h Piton amit feladott házinak a holdkőről nem találom a könyvet a könyvterbáa :S mit kell ott csinálni vagy mivan tudna valaki segítenki? előre is köszi
  • Wheeler
    Értem mire gondolsz már és totál igazad van, majd még megpróbálok bővíteni rajta.
  • Heidi
    fel kell mászni a bagolyház falára, bemászni a legelső ablakon és majd colin bedobálja neked a csomagokat amiket tegyél az X-el jelölt helyre.
  • campy
    You are a Genius!
  • mark genius
    szerinted hányszor lett ez leírva? sztm négyszer-ötször biztos,végigjátszás is be van linkelve nem hiszem hogy olyan nehéz lenne 1-et vagy 2 vissza lapozni
  • mark genius
    elolvastam!nekem az nem tetszik benne hogy a mellékszálat úgy írtad le hogy vannak lámpák amiket meglehet gyújtani meg vannak páncélok amiket a Depulsoval meg lehet lökni, szerintem de csak szerintem úgy kellet volna hogy mondjuk a klubbhelyiségben a táblára írni, kandallóba fát rakni stb. vagy a Gyógynövénytan terembe a cserepekbe földet kell rakni és meglocsolni, az ajtóra Depulsot stb. szóval nekem a részletességel volt a baj