Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le tudja valaki nekem írni hogy hol vannak a luna cuccai?Köszi
Szilvy18: az ötödik cucc a fõbejátnál lévõ udvaron van egy különálló levélhalom alatt és azt el kell söpörni és meglesz
Köszi Szilvy18 de azt hogy pironicio meg hogy redukto varázslattal kell azt tudtam csak én a körtékkel próbálkoztam de aztán rájöttem hogy fel kell mászni.de azért köszi
Szilvy ezeket én is megtaláltam de az utolsot akármennyire is keresem nem találom meg sehol
Fred és George mocsarait Pironicio vagy redukto varázsigével kell csinálni, de a videóban is elmondják

Sziasztok! a Lunának a tárgyait hol találom azon kívül a négy helyszínen( Óratorony udvar, Viadukt felöli bejárat, könyvtár, Nagyterem) amit megtaláltam. Elõre is köszönöm a segítséget!

na hagyományos köpkõ. 2 éfs fél óra volt. aztán a lyukasnál meg szívózott az egér, nem tuttam belelökni az õ golyóját.. sakkba meg bátyám mondta mit csináljak:D de csak a hollóhát nem ment.

Akkor hagyjuk :)

játszhatunk egy menetet

csanesz
de azért kösz<#vigyor4>

csanesz
kösz, nem kell, nem kell azért a két százlékért. biztos nem nagy szám az a videó.

Megtaníthatlak ha akarod.

csanesz
én nekem a köpkõ a kedvencem:D de ott én is ideges lettem, ahol a bajnokkal kellet játszani, de aztán rájöttem, hogyan nyerhetek a hagyományosban

Hanyadik bajnoknál tartasz?

Én egyébként a köpkõvel szarakodtam. Annyira felidegesítettem magam hogy századjára sem sikerült hogy hozzávágtam a széket a falnak

csanesz
nem<#beka2>

Senki se tud a családban?

csanesz
próbálkoztam, de mindig döntetlen lett

csanesz
alapból nem tudok sakkozni, ezt meg akkor pláne nem tom megcsinálni

Ilyen könnyû ellenfelem még sohasem volt. Mondjuk én már sok embert levertem.

HOgy-hogy nem tudsz?

dokasanyi:a könyv ami flitwick-nek kell az a Nagyteremben van ahol három gyerek olvas!
csanesz
hát akkor nem valószínû, hogy lássam. lehetetlen, hogy nyerjek varázslósakkban

Egy videó ami összefoglalja a játékot szuperminõségben.

csanesz
na jó. 98%, és a sakk még nincs meg. és én nem tudok sakkozni...<#vigyor3>

Csá!Nem tudja valaki hogy hogy kell fred és george-nak mocsarat csinálni????
<#help><#help><#confused>
Köszi
csá!a könytári könyv kinél van ami flitwick-nek kell?
sziasztok!
El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??

A válaszokat elõre is köszönöm!
valaki adjon már magyarítást vagy mondja el hogy honnan lehet le tölteni mert töltöttem a játékot és nem magyar
Sziasztok nem tudja valaki hogy hol vannak Luna elveszett cókmokjai?
csanesz
krizsuli: mondd el a a jutalmat<#vigyor3>, mert tök hülyeség, hogy ennyire mindent fell kell fedezni

sveet11:Rossz fele mész. Ne ott menj fel hanem még mássz ballrább. Ott menj majd fel. Azon a sarkon ugye egy halom cserép van nem?

Petikemény: Egy videó

THX. De hogy kell feljutni oda?<#idiota>Már megjavítottam a csatorna valamit a falon azon felmászok utána ott vok a tetõn de a saroknál nem tok
tovább menni<#vigyor>
sweet11: menj oda ahol Colinnak kellett lehozni a kameráját és ott majd megint fel kell állítani egy mobilmocsarat
sziasztok!
El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??

A válaszokat elõre is köszönöm!
Hy all. Ott tartok hogy minden mobil mocsarat "aktiváltam", a hangosbemondókat megbûvöltem, az órát elrontottam, a bagolyházba is megcsinátam amit kellett és most nincs semilyen küldetés. Ha beszélek Ronnal vagy Hermionával azt mondják hogy "keressük meg a DS tagokat hogy jól vannak-e" és nézzem meg a tekergõk térképén de ott nincsenek bejelölve<#conf>PLZ<#help>
Mi volt a jutalom <#smile>?

Ezaz megvan a 100%!!!! A jutalom pedig nem maradt el.

Szedjed le akko a magyart lol. Ott a torrent végén, hogy Hun, ennyi észt komolyan.
Má sokan jöttek nyavalyogni és én mindegyiknek minimum egy ezer dioptriás szemüveget plusz egy seggbe rúgást adnék, hogy meglássák a torrentek végén a Hunt és az full magyar, nem ekll szarakodni mindenféle hangokkal lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sziasztok! Hogy lehet a negydeik emeleti portrébnak a jelszavátv aki azt mondja hogy keressem meg!
tárgytalan, csak be kellett menni az átváltoztatástan terembe

niuncsen hozzá külön!!!!!!4 a moobs.hun van vmi szinkron, de csak hang, nem tom h lehet alárakni, nem bittos, h müxik...

Mert nekem nem a magyar van meg:(
Sziasztok!!
Valaki feltudná külön rakni hozzá a magyarítást??
kössz: Edem
na van egy kis gondom! egy kupa nincs meg, és azt írja az ismert rész 95%át fedeztem fel. mit kellene még csinálnom???

ja igen, most akartam írni, h megtaláltam. én azt hittem, az az elsõhöz tartozik...

A viaduct felõl is van 2. emelet. Ott van a béka a vázában.

kell még 20 pont. ja és a könyvtár elõtt kettõ lámpa nincs meggyújtva, de nem is tudom. elképzelhetõ, hogy az kell? meg ami angolul leír midnent, az ír vagy 4 vázaizét, amibõl 2ben béka van, de éncsak egyet találtam, amit meg kell javítani...

köszi
a viadukt bejáratnál már megvan. de a második emelet csak 96% pedig már csak ez kéne. a akockakövet köszi, tuttam, h szétnézés lesz, csak nem tudtam, hova kell rakni.

csanesz
sikerült a kockakõ: a követ az eredeti helyéhez képest jobbról (mármint ha szembeállsz) a következõ nagy kõtömb elé kell rakni. rá kell állni, és akkor egy animáció, ahogy körbenéz a kamera. ennyi szenvedés egy ilyen vacakért...<#vigyor3>

a békát kirepíteni a viadukt felõli bejáratnál kell, annál a vázaizénál, ami elõtt a felmosó van, ott ahol le lehet menni az alagsorba.

Herbology: a vödröt vidd a cserepek felé, a gép pontosan föléjük helyezi, és várd meg, lapátol magátol 1-2-t. akkor jó, ha teli a cserép. utána ugyanúgy föléjük a kanna, locsold meg és kész :)