Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki meg tudná mondani hogy portétól hogy lehet megtudni a jelszót, aki mindig egy mardekároshoz küld?

Akkor azért nem látod mert rejtett mappa. Rejtettség feloldása: Eszközök->Mappa beállításai->Nézet->Rejtett fájlok és mappák megjelenítése.
Maximus4
NINCS!!!!!!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szevasztok!
honnan tudok magyarosítást leszedni a játékoz ???
gyorsan kéne a help XD
#3114-nél valaki írjon már HELPET!

Render nincs olyan hogy Local settings! teljesen mind1 már az egészet átnéztem sehol nincs a mentésem!!! Nem IS izgat mindenre emlékszem amit megcsináltam

Helló mindenkinek!Én kb másfél hete letöltöttem, de nem tudom fel instalálni. Az instal elején kiírja nincs fenn a directX9.0c vagy frisebb változat. De amikor feltettem akkor sem ment tovább és megint kiírta, hogy tegyem fel. Már feltettem a legújabb directx10 is de az sem felelt meg. Ha valaki tud segíteni, akkor azt kérem, hogy segítsen. Minden használható tippet szívesen fogadok.
Üdv!

Én 99%-nál járok benne, annyi nincs meg, hogy a második emelet 90%
Az a portré ami azt mondja hogy kérjem el a jelszót egy mardekárostól,
És le kell gyõznöm a sakk bajnokot.
A rendszergazda helyére a te felhasználói nevedre gondoltam 😊) (mivel te vagy a rendszergazda)
nekem nincs olyan h rendszergazda! Local Settings sincs azon belül! ez van!

kössz majd akkor megnézem! #3125

Render te már ki vitted a játékot?
Mentések: c:\Documents and Settings\"rendszergazda"\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix\
Magyarul a HP5

Raimonudo nem tom hol van a mentésem!(mappát nem tom) nincs a dokumentumoknál <#whatever><#lookaround>

Sziasztok! tudna valaki küldeni nekem egy linket, ahonnan le tudom tölteni torrenttel a játékot? jó lenne magyarul, de nem muszáj, csak mûködjön a játék, ez a lényeg. Elõre is köszi
campy én lehethogy tudok de az 97 es mentésedet el tudod küldeni vagy valami mert akkor lehet hogy tudok segíteni mert én csak 58 % nál tartok
#3114-re válaszoljon valaki vagy Beattles!

dokasanyi nem tudom hogy meg mondták már meg de az a zárolt rész ben van balról a legvégén
a köpköveket hol találom?😛
Maximus4
Leghátul baloldalt

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, az a gondom, hogy indítás után ezt írja ki:''out of range''
a montor villog egy kicsit, majd hibaüzenettel kilép.

Vga driver a legújabb Catalyst, Dx9c.

csá!
ami pitonnak kell könyv az a könyvtárba hol van?
nem szemétségbõl!! de a Griffendéles gyereket annyira könnyû megverni! aki nem tud sakkozni az is elvileg lealázza!<#vigyor5><#vigyor2>
Szilvy 18->a Próféta a nyagyterem lesz miután a baglyos valamihez Wingardium Levet kell varázsolnod azután ledob egy újságót a bagoly ennyi!

csá ujra megjöttem a nyaralásból!
The Beattles nekem 99% pedig jo ideje megvan a game! megnéztem a linkedet a Sötét Varázslatok teremben átnéztem mindent, érdekes módon kész van minden mégis 97% tudnál abba segiteni miért??? lehet hogy el kell kapni azt a tündérmanót? amugy még kéne a VB 5/6 nem tom mi a 6. bûbáj meg a Herbology teremben nem tom megkapni a kiválót ennyi lenne! Csanesz látom Pécsi vagy azon belül is eléggé fura részen lakhatsz ha nem ismered a sakkot! Baszott könnyû<#nyes><#circling><#wave>

elmész megkeresed a könyvét aztán a piát hozod a gyengélkedõrõl

LPKENJI
Hi all! zakariás szmissznek mit kell csinálni a könyvtárban???pls help

de ha egyszer itt van minden... ha nem ért vki vmit, akkor meg dicfor.com, itt van szótár... ezt a linket is beszúrtam vagy 3x. licencel ne törõdj, örülök, ha felhasználják, azt veszel ki, amit akarsz.

Sziasztok!

Nemrégiben irtam ide hogy kellene nekem a végigjátszás.. Nos ezt meg is kaptam egy embertõl.. De most látom a sok kérdés tömkelegét ezért elhatároztam hogy saját magam összedobok egy részletes végigjátszást, az itt elhangzott kérdések és válaszokból, saját tapasztalatból és abból a végigjátszásból egy csípetnyit amit kaptam..

Elõszõr is megkérdezném a Licence miatt😊 azt az embert hogy vehetek e egy két gondolatot az Õ leírásából... Ha nem akkor át kell fogalmaznom de ez igy könnyebb lenne..😊

A másik kérdés hogy azóta nem készült e egy teljes végigjátszás mert akkor nem veszõdök vele..

Maradok tisztelettel😊addig is..
Köszi a segítséget, megvan.
Hello!
Nem tudja valki hogy amikor összeszedtem luna cuccait akkor utána mit kell csinálni???Mert a griffendél klubhelységben levertem azt a sakkozót de azzal nem értem el semmit!És a köpkõvel meg nem tudom legyõzni!<#help>
Köszi
Márkisince: a növényekre invito, és lesz 2 csomag, hagrid kunyhójáig minden hollót elkergetsz, és a kockakövet a bal oldali elé rakod és ráállsz

sziasztok
Hogy lehet a kõkörnél 100%-ra csinálni?
Szilvy18 ugy hogy bemész a nagyterembe és majd találsz az asztalon 1 ujságot és utána visszamész és megkapod a jelszot
Azt szeretném kérdezni, hogy a könyvtárban van egy portré annak hogyan szerezzek reggeli prófétát?

A második emeleten, aki mindig azt mondja hogy "milyen jó ma a frizrád" 😊
nekem annyi kérdésem lenne, hogy a "mardekáros" festménynek hogy tudom meg a jelszavát? mindig mondja hogy kérdezzek meg egy mardekárost, de hát ha megtámadom õket se mondják meg...

Köszi, most meg valami második emeleti pásztorlányt kell keresni, az merre van?
a hetediken van a párja a képnek, azt kell megkeresni, mer három arca van

mind 1 rájöttem
HELLO
myrtle mosdójában a wc ajtokkal mit kell csinálni?
kösz!:-)
A nagyteremben a sor végén.
Nem tudja valaki hogy hol van a Slytherin varázslósakk bajnok

Légyszives irjatok!
KÖSZI!
Varázsold meg a tollakat az asztalon, told el a könyvesszekrényt, és verd a varászló sakk bajnokát.
Sziasztok!

A könyvtárban milyen dolgokat kell megcsinálni???

Légyszives irjátok le?
Elõre is köszönöm<#help><#help><#help><#help><#confused>
Köszönöm Szépen!!!!!!!
Üdv!
A lépcsõházban a negyedik emelet környékén van egy portré ami azt mondja, hogy keressem meg az arcokat, azokat hol találom meg?
Elõre is köszi a segítséget!
http://www.gamerevolution.com/cheat/ps3/harry_potter_order_phoenix itt midnen van csak angol. amúgy: zárt ajtóra depulso, palántákra elõször föld aztán víz, a szellõzõre accio, vizsgálni az ördöghurkot és a varangydudvát. asszem ennyi, de lehet van még több

sziasztok!
El tudjátok mondani hogy a herbology teremben milyen dolgokat kell megcsinálni??

A válaszokat elõre is köszönöm!<#help><#help><#help>
ja mindegy már látom