3837
10459618851186921382.jpg
  • lac coo
    Elején mikor nem indul. a monitor üzenete lehet gondolom, legalábbis úgy néz ki .
  • Maximus4
    Azt hol írja ki?
  • hadess
    3% abbahadja a telepités a muviznál miért?
  • lac coo
    Nem indul így sem :( Amúgy mi az a paraméter , hogy 29,9 k a monitornál ?
  • lac coo
    Elméletileg leveszi magától 60-ra, de megpróbálom....1024X768-at használok mindig .
  • Maximus4
    Meg kellene próbálni levenni 60-ra vagy frissíteni a kártya drivert.A monitor felbontásod mekkora?
  • lac coo
    X800XT PE , a monitorom 85 hz-en fut, de a 60-at is vinne kell ...Illetve viszi is természetesen .
  • Maximus4
    Ezt a lehetetlen paramétert nem értem.Pedig a rendszerkövetelménye nem magas a játéknak.Most mennyin van a képernyőfrissítésed?Ja és milyen videokártyád van?
  • lac coo
    Most nem emlékszem ,de valami lehetelen paraméterrel indul (na) el a játék, azt tuti nem tudja a monitorom, annyira low ...
    Nincs valami config .ini vagy valami hasonló?
  • Maximus4
    Lehet,hogy a winfosba kellene átállítani a képernyő frissítést.
  • pepi024
    hanna about-nak portrét kell keresni a hetedik emeletre
    van egy egy zöld sipkás ami a leg közelebb van hozzá.
    aztán menj a hetedikre mert annak a portrénk a a egyik része alszik
  • pepi024
    igen megvan elküldje
  • lac coo
    Sziasztok !

Leszedtem gyerekeknek a játékot, de a video refresh probléma miatt nem indul .
    Visszaolvastam jó pár oldalt de nem találok megoldást rá , ha valaki tudja kérem írja már le, mert megesz a lányom :))))
    Köszi .
  • LPKENJI
    zárolt résza könyvtárban, hátulról a második vagy az első álvány, al oldal(ha jól emléxem):P
  • lehbogi
    Hello!

Tudja vki h hol van a Varázsitalok részleg a könyvtárban?(Ismerkedés a varázsitalokkal a könyv címe)persze a játékban!Léccí vki aki tudja írjon!
  • adios
    Akkor ne játsz vele
  • csabiland
    pepi24 megvan a végig játszás?
  • pepi024
    Ez a játé a legrosszab amit láttam.Rövid és unalmas. 10-es skálán 2-es.
  • csabiland
    van végigjátszás?
  • LSL
    jólvan nem szóltam... elég türelmetlen voltam...
  • csabiland
    valaki segitene.nem tudom hanna About mit akar?
  • LSL
    Hogy érted? hogy folyamatosan égesse a növényt? mert nekem csak meggyújtja aztán ennyi kezdhetem újra a varázslatot.
  • Delta24
    azokat a mocsarakat kell megcsinálni
  • BadCatX
    Thanx! Hálám örökké üldözni fog!
  • roli444
    hello valaki segtsen megcsináktam parvitiékat a hangszórókat megcsináltam meg a többi gyereket is de nincs több küldetés valaki íra hogy a 3. emeleten a barna ajtónál ot lesz fred meg georg de nem csak ott eshol nem találom őket :S 5let ?
  • Wheeler
    - shift
    - esc
    - tab
    - jobb gomb
    - asszem C de ez nem tuti
  • BadCatX
    Valaki mondja már meg, hogy a billentyúzet melyik gombjaival lehet ezeket a cselekedeteket elvégezni:
    - Futás (vmit nyomva kell tartani séta közben)
    - Szünet
    - Térkép
    - Csata
    - Felderítési nézet (Discovery View kb.)
    Énn PS2-őn jutottam végig ezt a játékot, és most szükségem lenne, hogy mit mivel kell! PLEASE segítsen valaki!
  • Shockmaster
    Köszi szépen
  • Heidi
    az oldal alja felé leírtam #3183 hsz
  • Shockmaster
    Sziasztok, 38%-nál járok és keresem Deam Thomasnak a vízköpőket. 3-mat egtaláltam, egyet a Végigjátszás alapján kerestem meg, de az 5.-et nem alálom. Sejti valaki hol lehet? Előre is köszi!
  • Delta24
    azt hogy egyfolytában kell rá varázsolni
  • LSL
    Hali. Lehet hogy 20 oldalal korábban le volt írva... De vissza néztem legalább 15 oldalt, és nem találtam meg. Szóval mi a frászért nő vissza az a paraj amit el kéne égetnem varázslattal, h segítsek Nevillnek??? Már leszedtem végigjátszást, és abban sem tűnik prblémának a dolog. de én se megkerülni se eltüntetni azt a szart! Már egyszer villant egyet és eltünt, de aztán rögtön ki is nőtt a földből... mit basztam el?
  • raimundo
    mayk menny a 3 madik emeletre be ahol van ilyen barna ajtó és ott lesz fred és george
  • Delta24
    van még egy udvar és azt a mocsarat meg kell ott is csinálni
  • mayk
    hy mindenkinek wlakadtam ott hogy már Parvatiéklnak segítettem megrongálni a hangszórókat és már nincs küldetésem hova menjek???
  • Sanczy
    Lenne egy problemam:

Ha be van dugva a Joystick akkor a "hp.exe" hibát észlel.
    ha ki van huzva akkor meg rendesen a játék!
    Ja és az angol is müködott!!

PLS HELP a keyboard nagyon ****!
  • rocky373
    kösz
  • Heidi
    könyvtár zárolt részében hátul

Amúgymeg Redsim nekem pasim is van, és informatikus vagyok, ez az életem hogy egész nap a gép előtt ülök, és szeretem csinálni...
  • campy
    akinek nincs jobb dolga mé ne gépezhetne! semmi közöd hozzá ki mennyire társaságkedvelő és hogy van e bnője!
  • rocky373
    hello! Piton feladatát csinálom amikor el kell menni a könyvtárba valamilyen könyvért csak nem tudom hogy ott hol van. Valaki megmondaná? Kösz!