3837
-
#3277 Elején mikor nem indul. a monitor üzenete lehet gondolom, legalábbis úgy néz ki . -
#3276 Azt hol írja ki? -
hadess #3275 3% abbahadja a telepités a muviznál miért?
-
#3274 Nem indul így sem :( Amúgy mi az a paraméter , hogy 29,9 k a monitornál ? -
#3273 Elméletileg leveszi magától 60-ra, de megpróbálom....1024X768-at használok mindig . -
#3272 Meg kellene próbálni levenni 60-ra vagy frissíteni a kártya drivert.A monitor felbontásod mekkora? -
#3271 X800XT PE , a monitorom 85 hz-en fut, de a 60-at is vinne kell ...Illetve viszi is természetesen . -
#3270 Ezt a lehetetlen paramétert nem értem.Pedig a rendszerkövetelménye nem magas a játéknak.Most mennyin van a képernyőfrissítésed?Ja és milyen videokártyád van? -
#3269 Most nem emlékszem ,de valami lehetelen paraméterrel indul (na) el a játék, azt tuti nem tudja a monitorom, annyira low ...
Nincs valami config .ini vagy valami hasonló? -
#3268 Lehet,hogy a winfosba kellene átállítani a képernyő frissítést. -
pepi024 #3267 hanna about-nak portrét kell keresni a hetedik emeletre
van egy egy zöld sipkás ami a leg közelebb van hozzá.
aztán menj a hetedikre mert annak a portrénk a a egyik része alszik -
pepi024 #3266 igen megvan elküldje
-
#3265 Sziasztok !
Leszedtem gyerekeknek a játékot, de a video refresh probléma miatt nem indul .
Visszaolvastam jó pár oldalt de nem találok megoldást rá , ha valaki tudja kérem írja már le, mert megesz a lányom :))))
Köszi . -
#3264 zárolt résza könyvtárban, hátulról a második vagy az első álvány, al oldal(ha jól emléxem):P -
lehbogi #3263 Hello!
Tudja vki h hol van a Varázsitalok részleg a könyvtárban?(Ismerkedés a varázsitalokkal a könyv címe)persze a játékban!Léccí vki aki tudja írjon! -
#3262 Akkor ne játsz vele -
csabiland #3261 pepi24 megvan a végig játszás?
-
pepi024 #3260 Ez a játé a legrosszab amit láttam.Rövid és unalmas. 10-es skálán 2-es. -
csabiland #3259 van végigjátszás?
-
#3258 jólvan nem szóltam... elég türelmetlen voltam... -
csabiland #3257 valaki segitene.nem tudom hanna About mit akar? -
#3256 Hogy érted? hogy folyamatosan égesse a növényt? mert nekem csak meggyújtja aztán ennyi kezdhetem újra a varázslatot. -
Delta24 #3255 azokat a mocsarakat kell megcsinálni -
BadCatX #3254 Thanx! Hálám örökké üldözni fog! -
roli444 #3253 hello valaki segtsen megcsináktam parvitiékat a hangszórókat megcsináltam meg a többi gyereket is de nincs több küldetés valaki íra hogy a 3. emeleten a barna ajtónál ot lesz fred meg georg de nem csak ott eshol nem találom őket :S 5let ? -
Wheeler #3252 - shift
- esc
- tab
- jobb gomb
- asszem C de ez nem tuti -
BadCatX #3251 Valaki mondja már meg, hogy a billentyúzet melyik gombjaival lehet ezeket a cselekedeteket elvégezni:
- Futás (vmit nyomva kell tartani séta közben)
- Szünet
- Térkép
- Csata
- Felderítési nézet (Discovery View kb.)
Énn PS2-őn jutottam végig ezt a játékot, és most szükségem lenne, hogy mit mivel kell! PLEASE segítsen valaki! -
#3250 Köszi szépen -
Heidi #3249 az oldal alja felé leírtam #3183 hsz -
#3248 Sziasztok, 38%-nál járok és keresem Deam Thomasnak a vízköpőket. 3-mat egtaláltam, egyet a Végigjátszás alapján kerestem meg, de az 5.-et nem alálom. Sejti valaki hol lehet? Előre is köszi! -
Delta24 #3247 azt hogy egyfolytában kell rá varázsolni -
#3246 Hali. Lehet hogy 20 oldalal korábban le volt írva... De vissza néztem legalább 15 oldalt, és nem találtam meg. Szóval mi a frászért nő vissza az a paraj amit el kéne égetnem varázslattal, h segítsek Nevillnek??? Már leszedtem végigjátszást, és abban sem tűnik prblémának a dolog. de én se megkerülni se eltüntetni azt a szart! Már egyszer villant egyet és eltünt, de aztán rögtön ki is nőtt a földből... mit basztam el? -
raimundo #3245 mayk menny a 3 madik emeletre be ahol van ilyen barna ajtó és ott lesz fred és george -
Delta24 #3244 van még egy udvar és azt a mocsarat meg kell ott is csinálni -
mayk #3243 hy mindenkinek wlakadtam ott hogy már Parvatiéklnak segítettem megrongálni a hangszórókat és már nincs küldetésem hova menjek??? -
Sanczy #3242 Lenne egy problemam:
Ha be van dugva a Joystick akkor a "hp.exe" hibát észlel.
ha ki van huzva akkor meg rendesen a játék!
Ja és az angol is müködott!!
PLS HELP a keyboard nagyon ****! -
rocky373 #3241 kösz -
Heidi #3240 könyvtár zárolt részében hátul
Amúgymeg Redsim nekem pasim is van, és informatikus vagyok, ez az életem hogy egész nap a gép előtt ülök, és szeretem csinálni... -
campy #3239 akinek nincs jobb dolga mé ne gépezhetne! semmi közöd hozzá ki mennyire társaságkedvelő és hogy van e bnője! -
rocky373 #3238 hello! Piton feladatát csinálom amikor el kell menni a könyvtárba valamilyen könyvért csak nem tudom hogy ott hol van. Valaki megmondaná? Kösz!