3837
-
#3317 ill. kell még az h hol találom meg a 9 ás 3/4 vágányt meg Fred és George elrejtett csomagjainak helyei, nagyon megköszönném... -
#3316 Hali, vki megtudná mondani h hol találok még repülő lényeket? Mert most 3/5-nél vok de sehol sem találok többet... -
Peti1441 #3315 Légyszi valaki mondja meg hol vannak Luna cuccai?Előre is kösszi!
-
#3314 Üdv!
Nekem egy olyan problémám van, hogy a telepítés nem indul el... beírom a serial-t, utána kiírja azt a szerződéses izét, elfogadom, aztán kiírja, hogy "kérem várjon...", majd se szó, se beszéd, kilép...
Tudja valaki mi lehet a gond?
(ha már volt ilyen kérdésre válasz, akkor sry, én nem találtam...) -
#3313 vedd fel a láthatatlanná tévő köpenyt és menj vissza a portréhoz
-
Peti1441 #3312 ezt hogyan kell?
-
Peti1441 #3311 Azt is szeretném megtudni,hogy amikor egy Mardekárostól meg kell tudni a jelszót egy portréhoz?Előre is kösszi. -
Peti1441 #3310 Hello!Megtudná mondani valaki,hogy hol vannak Luna cuccai?
-
pepi024 #3309 Sajnálom de a játék főszála ennyi, szóval itt már nincs semmi küldi.
Most már csak felkell fedezni a Roxfort-ot.
Ami szerintem hülyeség. -
rocky373 #3308 oké, kösz! -
campy #3307 Kövezett udvaron a Mardekáros mellett áll egy Griffendéles csaj, a Roxfort bajnoka! avval beszélj és 3 meccset kell nyerned ot is! -
rocky373 #3306 hello!!! 4 köpkő bajnokot kell legyözni de én csak 3-ról tudok (bejárat elötti udvar, kövezett udvar, óratorony udvar). Vagy 1-et 2-szer kell legyözni? -
campy #3305 LOOOL ez jo Sora! meg piroinicioztad? mind az 5-öt? -
csgj #3304 csak tudnám, miért hívják olyan sokan vízköpőknek a gorgókat... hova köpné egyáltalán a vizet?? -
Sora1992 #3303 hih nem hitem volna hogy ilyen hamar válaszolsz azért közi! amugy mondtam hogy én vok a hülye kiderülthogy csak 4 el beszéltem és véletlen egy kimaradt -
#3302 Beszélj mind az öttel, aztán menj vissza Dean-hez. -
Sora1992 #3301 nah most vízköpőket kell keresni mind tudom hol van beszélgetek is velük vagy mi de mit kell velük csinálni? már egy csomót visszaolvastam de mindenki csak keresi azt nem írják le mit kell csinálni velük! biztos én vagyok a hülye de valaki mondja meg -
#3300 Kár hogy ilyen rövid ez a játék:( -
campy #3299 Hallod itt senki nem szeret visszaolvasni?? először mondjuk én se tettem de akkor is kb 3-4 oldalt ha viszaolvasnál ott is lesz! -
Sora1992 #3298 valaki nekem el tudná küldeni a végigjátszást? interneten kerestem de nem találom! Nagyon jó lenne mert mindig megakadok valahol! Előre is köszi -
#3297 cSáP!
én azt szeretném kérdezni,h én már a pitinos,holdköves feladatot is megcsináltam...és azvolt az utolsó....de utána mitkell csinálni? mert több befejezetlen feladatom nincs,egyáltalán feladatomse :D
szal merre induljak? -
C7 #3296 hülyeség az flitwicknek kell. a holdköves a könyvtárban a zárolt részben balra az utolsó előtti polc -
campy #3295 NO COMMENT! ->OLVASS VISSZA 150 OLDALT KB! HIHETETLEN!! -
lehbogi #3294 az a Nagyteremben a kályhánál lévő csajnál van!A kályhának ha szembe állsz vele a jobb oldalán.Az asztalnál a 2. emberke hátul.Remélem megtalálod sok szerencsét! -
lehbogi #3293 Voldemort megölése után és Luna cuccai után mit kell csinálni??(eléggé dühítő h csak körbe-körbe járkálok=() -
csabiland #3292 thomas-nak az kell!
nem tudom holvannak!
segitesz?
-
csabiland #3291 azok vízköpők!
-
csgj #3290 szárnyas disznó szobrok... :P -
csabiland #3289 mik a gorgók?
-
rémrendescrysis #3288 Hello, vki megmondaná, hogy van a holdkövekről az a könyv amit Piton kért, mert azt tudom, hogy a könytárban, csak azt nem hogy ott hol, mert ahogy a végigjátsszásban modják ott nincs, szóval vki meg tudná mondani?
Előre is thx.
-
#3287 hi amikor a colin gépét kell visszaszerezni akko a lefojócsőnél az egyiket nem lehet megjavítani vagy ott hogy kell?miután felvetted a fred@george csomagját kössz -
csabiland #3286 küld már el pepi a vágigjátszást a következö címre:[email protected] -
royaltom #3285 Sziasztok!
Miután Luna cuccait összeszedtem,mit kell csinálni,mert nincs semmi feladat
A válaszokat előre is kösz! -
tamas5534 #3284 Sziasztok! Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akinek van weboldala mert le tölthetsz egy olyan könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz hogy hogy lehet egy weboldalból pénzt csinálni szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek kb 5percet kell mindössze rászáni és sok trükköt megtudhatsz!
http://www.onlinevallalkozas.hu/52699 -
campy #3283 7. emeleten amikor mész be az ajtón jobbra aztán egyenesen, balra valahol ott lesz jobbkezed felé megjelenik egy ajtó!!! -
campy #3282 a Gorgonál van alra lefele a lépcső! -
FoToS #3281 Srácok valaki help hol van a DS szoba pontosan? Nem találom pedig már jártam ott párszor. :) -
#3280 Hi srácok én még ott leragadtam hogy fred és george az átváltoztatástan udvaron vannka de nem találok el oda a sötétvarázslatok kivédése terem felé vivő folyosóról mutat vmi lépcsőt de nem találom. sehogyse help pls kössz -
lehbogi #3279 WOW köszi még ma megnézem!! -
#3278 Sajna nem tudom mi lehet a gond.Gondolom crt-d van 14" vagy 15"-ös.De szerintem próbálj meg itt rákérdezni hátha tudnak segíteni neked.