Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki pls mondja meg hol vannak a gorgók mer én 4-et megtaláltam de az 5. nincs meg!!!plis!<#help>
nem hát :P
Maximus4
Basszátok meg senki sem tudja használni a "válasz erre" opciót????

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok!

Akinek szüksége lenne 100%os végigjátszásra magyarul, az itt talál:
Végigjátszás

Még van benne egy kisebb hiba a gorgóknál (félreértések miatt), de 1-2 napon belül javítva lesznek.

- van egy nem mesze dean-tõl a füves részen
- egy a viaduct bejáratnál ha mész a "hídon" (nem tudom minek nevezni),
- egy a lépcsõfordulóban ahol a sötét varázslatok kivédéséhez kell menni,
- egy a köves udvarnál ahol neked kellett rendbe hozni a lécsõt, annak a végében
- és egy a nemtom hanyadik emeleten (talán a gyengélkedõ felé) ott ki kell menni egy ilyen kis erkélyszerûségre

na ezt jól leírtam, remélem megtalálod

Hody
sziasztok...

a beszélõ gorgokat kéne megtalálnom de az utolsó sehol nem találom...

tudja valaki hol lehet?

ha hanna abott az aki a lépcsõs részben legalul áll, akkor neki meg kell mondani az alul lévõ portré jelszavát, hogy titkos ajtón jusson el a 7. emeletre. ha nem õ az akkor bocsi és írd le hogy hol áll :)

A DA-ba az utólsó két ember az ki plsírjátok le meg hogy azzal a hanna abbottal mit kell csinálni pls válaszoljatok!ty:)
heidi meg van köszi szépen a mentést
Árulja el valaki hogy miért nem tudom elégetni az ördöghurkot. A többiek semmit nem csinálnak csak kérdezgetik, hogy segítsünk? De csak mászkálnak nem segítenek. Most mit tudok csinálni?

Köszi campy, tényleg a 2 kis béka volt a ludas :) mostmár nekem is 100%, már csak 2 köpkõmeccs kellene és akkor minden 100%os lenne, de hugrabug bajnoka nekem kicsit erõs <#crazya>

#3771 <#eljen><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#mf1>

hányszor kérdezed meg hol a mentése?<#eplus2>
Heidi: nekem kész van a 100%! Másodikon sakkbábuk,V táblák... vannak gondolom azok megvannak! a Viadukt bejáratnál fölnmész a lépcsõn az még a 2.emelet ott keress meg 2 serleget amit már reparáltál gondolom aztán Wingardium leviosa Béka kiugrik és tied a pont ->100% a második emelet!

a mappabeállításoknál elõször engedélyezni kell a rejtett fájlokat, hogy látszodjanak, mert a local settings egy rejtett fájl. Esetleg ha Windows Vistát használsz akkor kicsit máshogy kell megközelíteni a helyet (c:\Users(Felhasználók)\"Rendszergazda"\AppData\Local\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of Phoenix\HPOOTP\

na megyek de attól még le írhatod
de nekem ilyen nincs
adios
Ha a te játékod,akkor ne minden 2. hozzászólás amit olvasok a tied legyen,próbálj meg egy kicsit gondolkozni,nem kell minden egyes százaléknál írkálnod hogy elakadtál...<#pardon1>

gondolom felül kell írni a te mentésed a c:\Documents and Settings\"rendszergazda"\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix\ mappában (kapcsold be hogy a rejtett fájlok is látszódjanak)

adios ez nekem való játék nem te mondod meg hogy mivel játszok te hány sakkozót gyõztél le már sakk matt al én már 3 mat a mardekár bajnokát nem bírom
heidi ha it vagy hova kell be rakni vagy valami
Igen és nekem mûködik is köszönöm.
amúgy ugye ez a HPOOTP nevû kis fájlocska lenne a mentés?

adios
Szerintem ez nem a te játékod.Próbálkozz valami könnyebben emészthetõvel,pl. Lego sakk vagy valami...

nah már a hollóhát bajnokát is legyõztem, raimundo ha adsz egy mél címet elküldöm, de nekem a local settingsben csak egy fájl van, de 2 mentésem van a játékban. Hát remélem segít.

egyébként az alaksor folyósólyánál az a jelszó hogy a mardekár a legjobb már rá jöttem hogy kell ki halgatni õket
én a mardekár bajnokát nem tudom legyõzni csak döntetlent tudok vele játszani mindig heidi kérlek küld el a mentésed
heidi lécci küld el nagyon szeretném ha el küldenéd vagy valami nem tudok semmit se csinálni
render el tudod küldeni a mentésed vagy valami
nah 92%, sikeresen legyõztem köpkõben a mardekár bajnokát :D de ott a kövezett udvaron mit kell még csinálni?

a sakkok készen vannak, viszont a köpkõ nincs egyiksem, mert nekem meg az nem megy :)

És Heidi neked kész van az összes sakk? Mert ha igen nekem is elküldhetnéd mert egyszerûen a sakkal nem bírok :D.
a msáodik emeletem 94%os de nem tudom mit lehetne ott még csinálni, már végigjártam vagy 3x...

én 90%nál járok, ha gondolod szivesen elküldöm, de biztos jó lesz az neked? nem szeretnéd inkább magad megcsinálni?

A mardekáros portréra a válasz #3138. hozzászólasban van.
Heidi el tudod küldeni a mentésed?
Render amikoor a portrénál meg kell kérdezni egy mardekárost akkor ha döntetlent játszok a mardák bajnokal az ugy nem jó?
Heidi vegyél fel úgy könnyebb megbeszélni!

nem nem azok is kész vannak! elfelejtettem mondani!:D igy is 97%

jah és a púpos ember szobrát is meg kell vizsgálni, ki lesz írva hogy a tárgy megnézéséhez nyomjon entert.

campy: ha érdekel még a sötét varázslatok kivédése, akkor nekem sikerül 100%-osra teljesíteni. Magában a teremben már mást nem tudsz csinálni, viszont odatartozik még az lépcsõ rész is, tehát menj lefelé és incendio (avagy piorinitio) a beszélõ szoborra (angolul gargoyle, magyarul nemtom) és még hozzá tartozik az is, hogy fentrõl gurítsd le a lépcsõn a felmosót és legalul 2 tócsát kell eltakarítanod a szobor mellõl. Assezm ezek után már meg kell lennie a 100%nak

ja igen kössz Render megvan már! erre Nem gondoltam ok mostmár kiírom lemezemre a mentésem!<#wave><#eljen> #3136

[email protected] msn címem ha még valami kérdésed lenne!;)

huh köszi, rémlett vmi 3, de reméltem hogy nem úgy van... nem az én játékom a köpkõ, a sakk jobban ment

Heidi ott van hogy 3-szor kell megverni az ellenfelet! az összeset úgí kell! ja és ha 3/4 megvan a Mardekárost miután leverted mellette van egy Grffendéles csaj akit ki lehet hívni!!! (Kövezett udvaron van)->Paved Courtyard

szekrény mögöttit megnéztem!!! 2. TÜndérmanó 3. padok lecsapása 4. könyvek 5-6 a táblát 2 szer megforditani és enter 7. kályha gyújtás 8. vetítõ elindítás 9. ???? van még valami? Beattles HELP ME :D:D

köszi szépen, mostmár megvan :D már csak azt nem értem, hhogy köpkövezni hányszor kell? mert legyõztem az egyik játékost, de a játékinfóban még mindig 0/4 a megnyert köpkõmeccsek...

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, az a gondom, hogy indítás után ezt írja ki:''out of range''
a montor villog egy kicsit, majd hibaüzenettel kilép.

Vga driver a legújabb Catalyst, Dx9c. Out Of Range
---------------
Working Frequency Range:
HF: 30KHz - 80KHz
VF: 55Hz - 75Hz
Max. Res: 1280x1024

Current mode:
HF: 29KHz
VF: 60Hz

campy: sötét varázslatok? lehet,h a szekrény mögött nem nézted a képet? én midnent sorba csináltam ahogy írja és jó lett. minden meglett. az 5/6 nem tom mi lenne, de sztem az, amikor egy párbajban minden varázslatot használni kell. én akkor csináltam amikor a szükség szobájába 7 ellen küzzdöttem jó sokáig... nem tudtak leteríteni:D

Maximus4
A láthatatatlanná tevõ köpenyebe kell lemenni és kihalgatni a jelszót

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"