Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totl
hi amikor a colin gépét kell visszaszerezni akko a lefojócsõnél az egyiket nem lehet megjavítani vagy ott hogy kell?miután felvetted a fred@george csomagját kössz

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

küld már el pepi a vágigjátszást a következö címre:[email protected]
Sziasztok!
Miután Luna cuccait összeszedtem,mit kell csinálni,mert nincs semmi feladat

A válaszokat elõre is kösz!<#kerdes><#confused><#confused>
Sziasztok! Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akinek van weboldala mert le tölthetsz egy olyan könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz hogy hogy lehet egy weboldalból pénzt csinálni szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek kb 5percet kell mindössze rászáni és sok trükköt megtudhatsz!

http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
7. emeleten amikor mész be az ajtón jobbra aztán egyenesen, balra valahol ott lesz jobbkezed felé megjelenik egy ajtó!!!

a Gorgonál van alra lefele a lépcsõ!

Srácok valaki help hol van a DS szoba pontosan? Nem találom pedig már jártam ott párszor. :)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

totl
Hi srácok én még ott leragadtam hogy fred és george az átváltoztatástan udvaron vannka de nem találok el oda a sötétvarázslatok kivédése terem felé vivõ folyosóról mutat vmi lépcsõt de nem találom. sehogyse help pls kössz

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

WOW köszi még ma megnézem!!
Maximus4
Sajna nem tudom mi lehet a gond.Gondolom crt-d van 14" vagy 15"-ös.De szerintem próbálj meg itt rákérdezni hátha tudnak segíteni neked.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

lac coo
Elején mikor nem indul. a monitor üzenete lehet gondolom, legalábbis úgy néz ki .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Maximus4
Azt hol írja ki?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

3% abbahadja a telepités a muviznál miért?
lac coo
Nem indul így sem :( Amúgy mi az a paraméter , hogy 29,9 k a monitornál ?

lac coo
Elméletileg leveszi magától 60-ra, de megpróbálom....1024X768-at használok mindig .

Maximus4
Meg kellene próbálni levenni 60-ra vagy frissíteni a kártya drivert.A monitor felbontásod mekkora?

lac coo
X800XT PE , a monitorom 85 hz-en fut, de a 60-at is vinne kell ...Illetve viszi is természetesen .

Maximus4
Ezt a lehetetlen paramétert nem értem.Pedig a rendszerkövetelménye nem magas a játéknak.Most mennyin van a képernyõfrissítésed?Ja és milyen videokártyád van?

lac coo
Most nem emlékszem ,de valami lehetelen paraméterrel indul (na) el a játék, azt tuti nem tudja a monitorom, annyira low ...
Nincs valami config .ini vagy valami hasonló?

Maximus4
Lehet,hogy a winfosba kellene átállítani a képernyõ frissítést.

hanna about-nak portrét kell keresni a hetedik emeletre
van egy egy zöld sipkás ami a leg közelebb van hozzá.
aztán menj a hetedikre mert annak a portrénk a a egyik része alszik<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

igen megvan elküldje
<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

lac coo
Sziasztok !

Leszedtem gyerekeknek a játékot, de a video refresh probléma miatt nem indul .
Visszaolvastam jó pár oldalt de nem találok megoldást rá , ha valaki tudja kérem írja már le, mert megesz a lányom :))))
Köszi .

LPKENJI
zárolt résza könyvtárban, hátulról a második vagy az elsõ álvány, al oldal(ha jól emléxem):P

Hello!

Tudja vki h hol van a Varázsitalok részleg a könyvtárban?(Ismerkedés a varázsitalokkal a könyv címe)persze a játékban!Léccí vki aki tudja írjon!
adios
Akkor ne játsz vele<#circling>

pepi24 megvan a végig játszás?
Ez a játé a legrosszab amit láttam.Rövid és unalmas. 10-es skálán 2-es. <#banplz><#banplz><#banplz><#nezze><#nezze><#lama><#lama>

van végigjátszás?
LSL
jólvan nem szóltam... elég türelmetlen voltam...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

valaki segitene.nem tudom hanna About mit akar?
LSL
Hogy érted? hogy folyamatosan égesse a növényt? mert nekem csak meggyújtja aztán ennyi kezdhetem újra a varázslatot.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

azokat a mocsarakat kell megcsinálni
Thanx! Hálám örökké üldözni fog!

hello valaki segtsen megcsináktam parvitiékat a hangszórókat megcsináltam meg a többi gyereket is de nincs több küldetés valaki íra hogy a 3. emeleten a barna ajtónál ot lesz fred meg georg de nem csak ott eshol nem találom õket :S<#wow3> 5let ?

- shift
- esc
- tab
- jobb gomb
- asszem C de ez nem tuti

Valaki mondja már meg, hogy a billentyúzet melyik gombjaival lehet ezeket a cselekedeteket elvégezni:
- Futás (vmit nyomva kell tartani séta közben)
- Szünet
- Térkép
- Csata
- Felderítési nézet (Discovery View kb.)
Énn PS2-õn jutottam végig ezt a játékot, és most szükségem lenne, hogy mit mivel kell! PLEASE segítsen valaki!<#worship>

Shockmaster
Köszi szépen<#vigyor2>

az oldal alja felé leírtam #3183 hsz

Shockmaster
Sziasztok, 38%-nál járok és keresem Deam Thomasnak a vízköpõket. 3-mat egtaláltam, egyet a Végigjátszás alapján kerestem meg, de az 5.-et nem alálom. Sejti valaki hol lehet? Elõre is köszi!

azt hogy egyfolytában kell rá varázsolni
LSL
Hali. Lehet hogy 20 oldalal korábban le volt írva... De vissza néztem legalább 15 oldalt, és nem találtam meg. Szóval mi a frászért nõ vissza az a paraj amit el kéne égetnem varázslattal, h segítsek Nevillnek??? Már leszedtem végigjátszást, és abban sem tûnik prblémának a dolog. de én se megkerülni se eltüntetni azt a szart! Már egyszer villant egyet és eltünt, de aztán rögtön ki is nõtt a földbõl... mit basztam el?

mayk menny a 3 madik emeletre be ahol van ilyen barna ajtó és ott lesz fred és george
van még egy udvar és azt a mocsarat meg kell ott is csinálni
hy mindenkinek wlakadtam ott hogy már Parvatiéklnak segítettem megrongálni a hangszórókat és már nincs küldetésem hova menjek???
Lenne egy problemam:

Ha be van dugva a Joystick akkor a "hp.exe" hibát észlel.
ha ki van huzva akkor meg rendesen a játék!
Ja és az angol is müködott!!

PLS HELP a keyboard nagyon ****!
kösz
könyvtár zárolt részében hátul

Amúgymeg Redsim nekem pasim is van, és informatikus vagyok, ez az életem hogy egész nap a gép elõtt ülök, és szeretem csinálni...

akinek nincs jobb dolga mé ne gépezhetne! semmi közöd hozzá ki mennyire társaságkedvelõ és hogy van e bnõje!

hello! Piton feladatát csinálom amikor el kell menni a könyvtárba valamilyen könyvért csak nem tudom hogy ott hol van. Valaki megmondaná? Kösz!