Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello S.O.S segítsen valaki nagyon fontos nem találom a gurkókat lécci valaki mondja el hol vannak elõre is köszi!!
sztem nagyon hamar hozzá lehet szokni... de aki gamepad-al nyomja a nehezen irányítható játékokat, annak biztosan nehezebb is lesz...
Na mind1... végülis nem lényeg.
De asszem így nem sokat fogok vele játszani, mert a billentyûzettel való irányítás elég gáz...
De asszem így nem sokat fogok vele játszani, mert a billentyûzettel való irányítás elég gáz...
][ ВАЗ ][
hát, most én se találom... lehet, hogy csak az angol verzióban volt 😞
benne van vmelyik fájlban, hogy mi a jó... biztos 13 gombos kell 😄 😛
Hát nekem egy 12 gombos 9000 forintos gamepad-om van... ha ez nem jó neki akkor mi?
][ ВАЗ ][
hát nem éri meg, persze... de azért támogat csak kevés gamepad-okat, mert sok faxa funkció kell hozzá... vagy nemtom 😄
Akkor egyék meg a játékukat... eddig minden játék támogatta... annyit nem ér az egész, hogy újjat vegyek...
][ ВАЗ ][
valszeg nem támogatja a játék... és erre nincs megoldás (max veszel egy olyat, amit támogat 😄)
Már csak az a gond, hogy nem ismeri fel a gamepad-et... valami megoldás? 😊
][ ВАЗ ][
Úgy érted, hogy reinstall kéne? (mer az most vol meg kb 5 perce, még nem próbáltam telepíteni a játékot...)
][ ВАЗ ][
Szerintem régi a windows-od
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ITT van végigjátszás.Az elõzõ oldalon már be volt linkelve,csak vissza kellene olvasni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Megmondaná vki,hogy hol vannak Fred&George csomagjai?Elõre is köszi.
Hali!Lenne egy oan problémám h 63%nál tartok a gameban visszamentem karácsonyról megcsináltam a küdletéseket amik a tekergõk térképén van és mikor megkérdezem Hermionét azt mondaj keressem meg a többi ds tagot h megbizonyosodjak arról h jólvannake de sehol se taálkozok senkivel és bejártam mér az egész pályát!!!!TUDNA NEKEM VKI SEGÍTENI PLS FONTOS LENNe...
Elõre is köszi
Elõre is köszi
Amúgy Luna cuccai: 1. nagyterem egy asztalon 2. Bejárati udvaron, a falevelek alatt vhol, el kell söpörni õket 3. Könyvtár egy asztalon 4.Óratorony udvar a szökõkút elõtt 5. Viadukt bejáratnál a képcsõ mellett a portrénál... Nagyon szívesen <#vigyor2>#vigyor2>
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
ill. kell még az h hol találom meg a 9 ás 3/4 vágányt meg Fred és George elrejtett csomagjainak helyei, nagyon megköszönném...
Hali, vki megtudná mondani h hol találok még repülõ lényeket? Mert most 3/5-nél vok de sehol sem találok többet...
Légyszi valaki mondja meg hol vannak Luna cuccai?Elõre is kösszi!
Üdv!
Nekem egy olyan problémám van, hogy a telepítés nem indul el... beírom a serial-t, utána kiírja azt a szerzõdéses izét, elfogadom, aztán kiírja, hogy "kérem várjon...", majd se szó, se beszéd, kilép...
Tudja valaki mi lehet a gond?
(ha már volt ilyen kérdésre válasz, akkor sry, én nem találtam...)
Nekem egy olyan problémám van, hogy a telepítés nem indul el... beírom a serial-t, utána kiírja azt a szerzõdéses izét, elfogadom, aztán kiírja, hogy "kérem várjon...", majd se szó, se beszéd, kilép...
Tudja valaki mi lehet a gond?
(ha már volt ilyen kérdésre válasz, akkor sry, én nem találtam...)
][ ВАЗ ][
ezt hogyan kell?
Azt is szeretném megtudni,hogy amikor egy Mardekárostól meg kell tudni a jelszót egy portréhoz?Elõre is kösszi.
Hello!Megtudná mondani valaki,hogy hol vannak Luna cuccai?
Sajnálom de a játék fõszála ennyi, szóval itt már nincs semmi küldi.
Most már csak felkell fedezni a Roxfort-ot.
Ami szerintem hülyeség. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Most már csak felkell fedezni a Roxfort-ot.
Ami szerintem hülyeség. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
oké, kösz!
Kövezett udvaron a Mardekáros mellett áll egy Griffendéles csaj, a Roxfort bajnoka! avval beszélj és 3 meccset kell nyerned ot is!
hello!!! 4 köpkõ bajnokot kell legyözni de én csak 3-ról tudok (bejárat elötti udvar, kövezett udvar, óratorony udvar). Vagy 1-et 2-szer kell legyözni?
LOOOL ez jo Sora! meg piroinicioztad? mind az 5-öt?
csak tudnám, miért hívják olyan sokan vízköpõknek a gorgókat... hova köpné egyáltalán a vizet??
hih nem hitem volna hogy ilyen hamar válaszolsz azért közi! amugy mondtam hogy én vok a hülye kiderülthogy csak 4 el beszéltem és véletlen egy kimaradt<#buck>#buck>
nah most vízköpõket kell keresni mind tudom hol van beszélgetek is velük vagy mi de mit kell velük csinálni? már egy csomót visszaolvastam de mindenki csak keresi azt nem írják le mit kell csinálni velük! biztos én vagyok a hülye de valaki mondja meg<#vigyor5>#vigyor5>
Hallod itt senki nem szeret visszaolvasni?? elõször mondjuk én se tettem<#mf1>#mf1><#buck>#buck><#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1><#nevetes2>#nevetes2> de akkor is kb 3-4 oldalt ha viszaolvasnál ott is lesz!
valaki nekem el tudná küldeni a végigjátszást? interneten kerestem de nem találom! Nagyon jó lenne mert mindig megakadok valahol! Elõre is köszi<#puszi>#puszi>
cSáP!
én azt szeretném kérdezni,h én már a pitinos,holdköves feladatot is megcsináltam...és azvolt az utolsó....de utána mitkell csinálni? mert több befejezetlen feladatom nincs,egyáltalán feladatomse 😄
szal merre induljak?
én azt szeretném kérdezni,h én már a pitinos,holdköves feladatot is megcsináltam...és azvolt az utolsó....de utána mitkell csinálni? mert több befejezetlen feladatom nincs,egyáltalán feladatomse 😄
szal merre induljak?
Lol?!
hülyeség az flitwicknek kell. a holdköves a könyvtárban a zárolt részben balra az utolsó elõtti polc
NO COMMENT! ->OLVASS VISSZA 150 OLDALT KB! HIHETETLEN!!
az a Nagyteremben a kályhánál lévõ csajnál van!A kályhának ha szembe állsz vele a jobb oldalán.Az asztalnál a 2. emberke hátul.Remélem megtalálod sok szerencsét!
Voldemort megölése után és Luna cuccai után mit kell csinálni??(eléggé dühítõ h csak körbe-körbe járkálok=()
thomas-nak az kell!
nem tudom holvannak!
segitesz?
nem tudom holvannak!
segitesz?
azok vízköpõk!
szárnyas disznó szobrok... 😛
mik a gorgók?
Hello, vki megmondaná, hogy van a holdkövekrõl az a könyv amit Piton kért, mert azt tudom, hogy a könytárban, csak azt nem hogy ott hol, mert ahogy a végigjátsszásban modják ott nincs, szóval vki meg tudná mondani?
Elõre is thx.
Elõre is thx.