Hétvégi Tiesto buli!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Érdeklõdni: [email protected]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kevés szétesett arc volt kint. A németek tömegesen érkeztek és mentek a negyedbe keményebb dolgokat venni, csak ugye ott nem éppen igazi cuccot kaptak. Mi szerencsére ismertük a megfelelõ forrásokat.
Matyi és a hegedûs party info site<#wilting>#wilting>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
<#vomit>#vomit>
<#kocsog>#kocsog>
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
ez valahogy nem az én stilusom 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Mellesleg meg: jó bulizást nektek!
(és csodálkoznak az emberek a Dj Tiesto topicban, hogy haldoklik az a forum. LoL)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
EZ A BULI!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De k*rvajó géped van istenem....
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én is ott virítok majd a Symában 😊