58
Ki megy a hétvégi Tiesto buliba?
  • VinylToy #58
    A vasárnapi bulira szól.
  • VinylToy #57
    Eladó két VIP belépő 8900 helyett 7000 Ft darab áron.
    Érdeklődni: [email protected]
  • Maco13
    én tuti ott leszek ^^
  • Szeszmester
    Amszterdamban voltam Sensation black partyn a nyáron, elég jó volt.
    Kevés szétesett arc volt kint. A németek tömegesen érkeztek és mentek a negyedbe keményebb dolgokat venni, csak ugye ott nem éppen igazi cuccot kaptak. Mi szerencsére ismertük a megfelelő forrásokat.
  • plas
    Vajon hányan lesznek hétvégén a leveleki sportcsarnokban?
    Matyi és a hegedűs party info site
  • akyyy
    én szeressem meghallgatom a zenéit, sőt nyerhettem volna a koncertre jegyet :( bár én pestet sztem jobban élveztem volna
  • missxy
    Egyet értek
  • desigo
    Igényes aki idejön beugatni,hogy mennyire utálja ezt a zenét.
  • akyyy
    lol egy koncert topikja lassan több hozzászólással fog rendelkezni mint a másik topik
  • gyuri12
    hát én biztos nem... roahdul utálom azta "zenét"!
  • Vegas
    baszottulszarzene :-c(
  • viizo
    hyperspace... majd te is kinövöd, ahogy én is azt tettem sok évvel ezelőtt ;) :D
  • Picizöldfül
    Syma csarnok nagyon jó választás,Hypersapcen voltam idén,felejthetelen volt,viszont Tiesto...Nem mondok semmit,mert tiszteletben tartom mások ízlését ...
  • Dark Sorrow
    Ki megy a hétvégi Tiesto buliba?
    én biztosan nem
    3 óráig 1 szar recsegést hallgatni
  • elbaandi
    Úgy látszik ez tetszik neki, nem kell törődni vele
  • viizo
    muszály volt ezt megosztanod velünk... inkább menj vissza a gumiszobába a többi 14 évessel hepajkodni ;)
  • maximil
    Na és mennyiért kínálod? :)
  • missxy
    Nem is!
  • Corefusion #40
    trágya zene

• Trisztin
    van egy jegyem rá...de én sajnos nem tudok ott lenni?? Nem kell valakinek jó ááron??? :)

ez valahogy nem az én stilusom :)
  • Phat Smoker
    hajrá partyarcok, aztán a bulibogyókat nem otthon felejteni!
  • elbaandi
    Ezt magyarázd meg sapka :D
  • Kmarha
    hja, ezt minden rajongó elmondhatja az álltala szeretet bulijára. Tiesto topicba simán elfér a téma, úgyhogy fogadni mernék hogy ez itt nemsokára zárva lesz.

Mellesleg meg: jó bulizást nektek!

(és csodálkoznak az emberek a Dj Tiesto topicban, hogy haldoklik az a forum. LoL)
  • sapkafej
    de mi van, ha beragad a play gomb?
  • maximil
    Ez nem 1 sima kis bulicska lesz, ez 1 "in concert" szintű rendezvény lesz.. Ilyen még sosem volt Mo-n és 1 jó darabig nem is lesz!
  • elbaandi
    nem tudom, mindjárt itt a hétvége, siess :)
  • missxy
    Ez nem minden buli.
    EZ A BULI!!
  • Mayday
    Miert ennek kulon topic? Csunya lenne, ha minden bulinak kulon topicot nyitnank...
  • maximil
    Lehet h nem lesz megannyi esélyed rá! :)
  • missxy
    Regisztráltam is, remélem a legjobbakat, bár lehet, hogy nem ártana azért venni :)
  • maximil
    Egy ismerősöm aki Belgiumban dolgozik mesélte, h volt kint ezen a bulin és mondta h eszméletlen jó volt. Bár volt 1-2 ilyen popposabb száma is ami kevésbé volt klassz. Alig látott szétcuccozott arcot ezen a bulin.. Bár lehet h nyugaton másmilyen kultúrája van a bulizásnak.. :)
  • Aspyrin
    Zene
  • viizo
    többek közt én pl. nem ;)
  • Csacsi
    Bár állítólag lesz a buli után rendőrségi ellenőrzés....nem egy embert visznek be vérvételre.....szóval csak óvatosan a droggal. Mert még a végén a buli elhúzódik kicsitt hosszabb ideig a hűvösön :D
  • maximil
    Ez tipikusan az a zene amit nem h drog de alkohol nélkül is lehet élvezni! :)
  • maximil
    Sok sikert hozzá eszes barátom! :)
  • Fülüke
    hmm.. én sztem pokolgépet fogok robbantani a helyszínen. Előre is elnézést. ja bocsi szemétért nem fogok elnézést kérni....
  • akyyy
    én csak feltettem pár kérdést majd válaszol valaki:)
  • Csacsi
    Ki nem fog drogozni a hétvégi Tiesto bulin, aki ott lesz? :DD
  • maximil
    És miért nem nyitsz te annak a szuper eseménynek topikot? És miért kell ide butaságokat írogatni?