58
Ki megy a hétvégi Tiesto buliba?
-
#58 A vasárnapi bulira szól. -
#57 Eladó két VIP belépő 8900 helyett 7000 Ft darab áron.
Érdeklődni: [email protected] -
#56 én tuti ott leszek ^^ -
Szeszmester #55 Amszterdamban voltam Sensation black partyn a nyáron, elég jó volt.
Kevés szétesett arc volt kint. A németek tömegesen érkeztek és mentek a negyedbe keményebb dolgokat venni, csak ugye ott nem éppen igazi cuccot kaptak. Mi szerencsére ismertük a megfelelő forrásokat. -
#54 Vajon hányan lesznek hétvégén a leveleki sportcsarnokban?
Matyi és a hegedűs party info site -
#53 én szeressem meghallgatom a zenéit, sőt nyerhettem volna a koncertre jegyet :( bár én pestet sztem jobban élveztem volna -
missxy #52 Egyet értek -
#51 Igényes aki idejön beugatni,hogy mennyire utálja ezt a zenét.
-
#50 lol egy koncert topikja lassan több hozzászólással fog rendelkezni mint a másik topik -
gyuri12 #49 hát én biztos nem... roahdul utálom azta "zenét"! -
Vegas #48 baszottulszarzene :-c( -
viizo #47 hyperspace... majd te is kinövöd, ahogy én is azt tettem sok évvel ezelőtt ;) :D -
#46 Syma csarnok nagyon jó választás,Hypersapcen voltam idén,felejthetelen volt,viszont Tiesto...Nem mondok semmit,mert tiszteletben tartom mások ízlését ... -
#45 Ki megy a hétvégi Tiesto buliba?
én biztosan nem
3 óráig 1 szar recsegést hallgatni -
elbaandi #44 Úgy látszik ez tetszik neki, nem kell törődni vele -
viizo #43 muszály volt ezt megosztanod velünk... inkább menj vissza a gumiszobába a többi 14 évessel hepajkodni ;) -
#42 Na és mennyiért kínálod? :) -
missxy #41 Nem is! -
#40 trágya zene
-
#39 van egy jegyem rá...de én sajnos nem tudok ott lenni?? Nem kell valakinek jó ááron??? :)
ez valahogy nem az én stilusom :) -
Phat Smoker #38 hajrá partyarcok, aztán a bulibogyókat nem otthon felejteni! -
elbaandi #37 Ezt magyarázd meg sapka :D -
#36 hja, ezt minden rajongó elmondhatja az álltala szeretet bulijára. Tiesto topicba simán elfér a téma, úgyhogy fogadni mernék hogy ez itt nemsokára zárva lesz.
Mellesleg meg: jó bulizást nektek!
(és csodálkoznak az emberek a Dj Tiesto topicban, hogy haldoklik az a forum. LoL) -
#35 de mi van, ha beragad a play gomb? -
#34 Ez nem 1 sima kis bulicska lesz, ez 1 "in concert" szintű rendezvény lesz.. Ilyen még sosem volt Mo-n és 1 jó darabig nem is lesz! -
elbaandi #33 nem tudom, mindjárt itt a hétvége, siess :) -
missxy #32 Ez nem minden buli.
EZ A BULI!! -
#31 Miert ennek kulon topic? Csunya lenne, ha minden bulinak kulon topicot nyitnank... -
#30 Lehet h nem lesz megannyi esélyed rá! :)
-
missxy #29 Regisztráltam is, remélem a legjobbakat, bár lehet, hogy nem ártana azért venni :) -
#28 Egy ismerősöm aki Belgiumban dolgozik mesélte, h volt kint ezen a bulin és mondta h eszméletlen jó volt. Bár volt 1-2 ilyen popposabb száma is ami kevésbé volt klassz. Alig látott szétcuccozott arcot ezen a bulin.. Bár lehet h nyugaton másmilyen kultúrája van a bulizásnak.. :) -
Aspyrin #27 Zene -
viizo #26 többek közt én pl. nem ;) -
#25 Bár állítólag lesz a buli után rendőrségi ellenőrzés....nem egy embert visznek be vérvételre.....szóval csak óvatosan a droggal. Mert még a végén a buli elhúzódik kicsitt hosszabb ideig a hűvösön :D -
#24 Ez tipikusan az a zene amit nem h drog de alkohol nélkül is lehet élvezni! :) -
#23 Sok sikert hozzá eszes barátom! :) -
#22 hmm.. én sztem pokolgépet fogok robbantani a helyszínen. Előre is elnézést. ja bocsi szemétért nem fogok elnézést kérni.... -
#21 én csak feltettem pár kérdést majd válaszol valaki:) -
#20 Ki nem fog drogozni a hétvégi Tiesto bulin, aki ott lesz? :DD -
#19 És miért nem nyitsz te annak a szuper eseménynek topikot? És miért kell ide butaságokat írogatni?