Itt a John Rambo trailer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neoman huzzá innen kösz csá <#gun><#violent><#boxer><#gun><#violent><#boxer>
NeoMaN
Arni a színész. 😊))
Mindig röhögtem, ha megláttam bármilyen filmben, mert színészi képességei nullák.
Nem mintha Sly jobb lenne, de a Rocky és a Rambo vitathatatlan.
Arninál T2 - esetleg Conan. Ennyi a filmtörténelmük. Az összes többi filmjük egyszernézõs.

Te mirõl beszélsz ember??? Szerintem te nem vagy tisztában azzal milyen filmekben szerepelt, meg se szólalj inkább... nem is folytatom mert káromkodás lenne a vége amit nem szeretnék<#violent>
Egyébiránt köztudott azért nem szerepel több filmben mert ö California kormányzója... ha nem választották volna újra biztos lett volna még pár filmben.
Nincs gondom Sly bácsival, de Arnie akkor is a jobb számomra legalábbis és ha megtekintjük a filmográfiáját.

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

NeoMaN
Hát, szvsz Swarcinak csak a T2-je volt jó, az összes többi gagyi lövöldözõs B movie.
Stallona meg lettette a Rambot és a Rockyt...

Ezt tuti 2-3 szor fogom megnézni moziba. Menjen a kaszálás ezerrel. Rég nem volt már ehhez hasonlo film. Kiváncsi vagyok a far cry-bol milyen film lesz, ha uwe boll rendezi?

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

R0sc0
állat

Szerintem kicsit túlzásba vitték a vért 😊

A csaj szereplõ elég bénának tûnik, reméljük nem szerepel sokat 😊 Egyébént elé véresnek tûnik, a régebbiekre nem így emlékeztem(bár azokat már régen láttam).

Rosco
Király! Párszor már láttuk Rambót kiborulni a vásznon, de most... végleg elfogyott a türelme :-) A sztorit én is letojom. Akinek a sztori a fontos, olvassa el könyben. Ott van Zen buddhizmus, lelki fejlõdés és egyéb finomság a gyengébb idegzetûeknek :-)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Baszki!! Rambo öregkorára bedurvult!! Hiába az öregek már nem olyan türelmesek. Régen hosszasan elvágta valakinek a torkát, most már simán levágja a fejét.
A gépágyús rész is állat. Elegem van a sok kamu filmbõl ahol a 14,5 feles géppigyu olyan sebet ejt mint egy 9 millis parabellum.
Ebben még a Sakál volt a jó.

k9duli
Egy jó kis mad maxre gondolsz?
A mai technikával, ugyanazzal a történettel, egy kibaszott jó mad max-et, de fajin lenne ha összehoznák.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

amúgy annak külön örülök,hogy itt a rambo-kés,már olyan,mint egy igazi olyan kés! pl: ha egy hálivúdi filmben,egy ilyen késsel megtámad a fõhõs valakit,annak akkor tuti,hogy elvágja a rorkát,vagy csak leszúrja,itt meg levágja a fejét vagy tövig beleszúrja,és elhúzza,így egy elég nagy sebet ejt áldozatán😄 ez tetszik😄

Danecay
Érdekes, hogy mindkét film esetében, értsd Rocky és Rambo, a film címe a fõhös teljes becsületes neve lett.

Rocky Balboa
John Rambo

Úgy néz ki, hogy Sly felfedezte azt a kis ûrt, amit a nagy stúdiók nem nagyon akarnak betölteni, mégpedig: véres akciófilm nagy henttel vegyítve. Remélem lesz olyan jó a film+nyereséges, hogy a nagy fejesek több hasonló 18+os akciófilmet is támogatni fognak a jövõben.
Szegény sofõr jól pórul járt.<#buck>
látom,te szereted a jó filmeket...😄

Hát igen Schwarzeneggernek az utolsó igazán jó filmje szvsz a két tûz között volt...bár nekem tetszett pl az ítéletnap is,meg a hatodik napon is,de azok már gyengébbek voltak...

adam first
Ez tényleg nagyon jónak ígérkezik. Sly tényleg „Az Utolsó Akcióhõs”. Schwarzenegger számomra 1995 óta hallott. A T3 nyújtotta alakítása pedig, úgy ámblok az egész film egy olcsó B múvi, ötlettelen storyval. Ha Cameron készítette volna, akkor Arnold most ragyoghatna régi fényében, de így... Pont Stalloneról nem gondoltam volna, hogy vissza fog térni valaha, de láss csodát neki sikerült. És életében elõször a Sly Vs. Arnie csatából õ került ki gyõztesen, ki gondolta volna anno Schwarzeneggernek szurkoltam. Ilyen filmért érdemes lesz kiadni pénzt. Még Bruce "véres atlétatrikó" Willisben bizakodom, bár elszomorító hogy megvágtak a 4. részt. Mikor a Die Hard filmek fõként a gyilkolásról szóltak és Bruce haláli humoráról. De nem ítélem el a rossz hírek ellenére sem a Die Hard 4-et, minden reményem benne van és Sly új filmjében. Még Mel Gibsont várnám vissza a vásznakra egy jó kis akció-vígjátékkal.

Nagyon kemény, már-már beillene egy Tarantino filmbe is, annyi volt benne a gore....<#hehe>

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

áttanulmányoztam a trélert,és most mégjobban tetszik!😄 fröcsög a vér mindenhol,igazi "reális" fíling,ez kell!😄 csak aza kár,hogy nem aza jó kis fekete trikó van rajta...😄

k9duli
1, Bírom amikor a gyúrás kerül elõ akkor idõrõl idõre felbukkan egy két nagyon tökös csávó aki megmondja a frankót.Ez a témájuk lényege, te nem tudsz semmit, õk meg mindent tudnak.
2, Szarügy hogy nemtudjátok értelmezni mit írtam.
3, Gyúrjatok még egy kicsit.

Picizöldfül
k9duli-öcsém mekkora egy vicc vagy😄 Magadról nem tudsz ember😄DDD

csuszi
a gyúráshoz nem sok közöd van, meg úgy a nagy átlagnak sem. a dopping az utsó 10%. persze persze doppinggal könnyû...lol csináld utána, se doppinggal, se dopping nélkül nem menne fiatalon sem😉

MJ rulz Pink Team The Only One

k9duli
Igaz. De nálam így van drog=függõséget okozó szer.(tökkmindegy hogy fizikai vagy lelki)
És hát a dopping szereknél kialakul a lelki függõség.
Persze nem mindenki golndolja így, de nekem ez a meglátásom,és nem vagyok egyedûl.
Acheron a videó nagyon lol😄

dopping nem egyenlõ drog. dopping=izomképzõ szer, drog=tudatmódosító szer

k9duli
Nagyon várom a filmet csak kicsit beárnyékolja az hogy pár napja bukott le stallone hogy ausztráliából tiltott dopping szereket probált beszerezni és lebukott.Pénz büntetést kapott.
Azt hittem már tiszta:s
De végülis elfogadom hogy az õ korába már nem lehet rambo tisztán. És persze Rocky sem.Igazából inkább csak neki kellemetlen ez, mert nem mondhatja azt hogy látjátok milyen kondiban vagyok.Ilyenkor az ellentábor rögtön rávágja persze droggal könnyû. (És igen valamennyire igazuk van, mert nem ez a természetes)

Ez tényleg LOL 😄 Rambo jelölt

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Mr Csé
szar

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Jaja beérik, zsír lesz, a Die Hardot ne írjuk mondjuk még le, de az a sterilitás azért ront a realizmus érzeten. Meglássuk

azt hittem egy 30 mp-s zenei aláfestéses dolog erre egész hosszú trailer, pedig még egy év van a filmig, amúgy sztem is jó lesz

csak úgy mint a jó bor.......
Shodan
na végre valami, a die hard trailer után egy kis felüdülés, ezt talán nem fogják ugy elbaszni.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

A film jó lesz, de egyébként volt másik rambo jelölt is a szerepre:
rambo 😄

Seth
és a címe : Marion 'Cobra' Cobretti legyen? 😊

PSN ID.: Beegabor

még a kobrát is behozhatja 😊 az volt az igazi vér, amikor egy 40 centis kampóra felakasztott benne egy csávót 😊 (értsd: a hátát átszurta vele)

fasza lesz ez, fasza 😊

csuszi
nah ez mán film vazzeg...

MJ rulz Pink Team The Only One

Végre egy igazi AKCIÓFILM <#eljen> amiben fröcsög a vér, hullik a nép, ahogy az elvárható. Asszem moziban sassantom majd meg, mert a trailernek is van már egy feelingje, az biztos is.

Nagyon dúrva jelenet, mikor csávókát 1 m távolságból megtûzdeli a gépágyúval <#violent>

Végre!!! Ez kell az akciófanoknak!!! Leszarom a sztorit, csak élvezzem a filmet. Hál' isten a Rambo filmekben csekély volt a nõi karakterek szerepe és a romantika sem volt igazán érezhetõ, ahogyan azok a dolgok egy vérbeli eksönmúviba nem is kellenek (mármint érzelem+romantika).

Egyébként miért hihetetlen, hogy hosszú haja van a filmben? Élõben az öreg Hulk Hogannak is hosszú haja van, meg minden öreg motoros rockernek...
Seth
Biztos megnézem, de Stallone felett már nagyon eljárt az idõ és ez látszik is rajta, mintha állandó nyomás alatt lenne a feje ,vagy egy Nasa féle centrifugában lenne 😄
Nade rég volt már ilyen dzsungelharcos film, úgyhogy jó lesz szerintem(bár elég brutálisra vették a figurát). Stallonénak milyen többrészes filmjei voltak még??? Mert úgy tûnik most mindegyiknek csinál egy lezáró részt ^^

PSN ID.: Beegabor

Remélem nem lesz bonyolultabb a story. Minden egyes párbeszéd csak a hentelésbõl viszi el a drága idõt 😄 IGAZI AKCIÓFILMET A NÉPNEK! Az elmúlt jópár évben nem volt igazán jó hentelõs akciófilm

InfectedMann
Hmmm. Végre nem egy nyáltenger amiben kecsup fröcsög hanem végre úgy látom tényleg valami vérhez hasonlót fogunk látni.
Stallone hozza a megszokottat. Szerintem faxa lesz.
Én leszarom, hogy lerágott csont, de sajna ha mostanában valami újba belevágnak abból semmi jó nem lesz.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Nem tudom hol éltél idáig,de elárulom: Az AKCIÓfilmek nem a sztorival hóditanak,hanem -milyen meglepõ- akciókkal....(nem mondom,van ahol még a sztori sem rossz,lehet örülni a ráadásnak😄)Amúgy a hollywoodi filmnek többsége mostanában igen sok kreatívitást tud felmutatni és wazz micsoda sztorikat....
A Rambo filmek sem a mély eszmei mondanivalójukkal ütöttek (még az 1. rész sem😛)hanem a pörgös akciókkal! Szóval ne sírj,ha nem muszáj😛 A Rambo erröl KELL,hogy szóljon!
Hát érdekes 😊Kicsit furcsán néz ki hosszú hajjal ennyi idõsen...
Mondjuk trailer alapján szerintem nem fogja hozni az 1-2 hangulatát...

Szerintem is nagyon jó lesz.Amúgy meg az új akció filmek 90%-a egy rakás sz*r hiába az új sztori új színészekkel akkor sem az igaziak tisztelet a kivételnek.
Amikor a Rambo és a Rocky elõzõ részei készültek azokat mindenki szájtátva várta és meg is kapta azt amire számított akkoriban.Éppen ezért nem árt ha elõveszik ezeket a jól bevált filmeket jó újra látni akkori kedvenc "hõseinket" és ugyan ez igaz szerintem a régi Arnold S. filmekre is.
Griphons
Hey ez biztos nem a Conan a Barbár felújított verziója?
Oké, hogy vér, meg akció, meg kõkemény, de most komolyan! Ez sztori? Ugyanaz mint az elõzõ: Rambo visszavonult, megkeresik, segítsél wazze, nem mert nem az én ügyem, a haver elmegy egyedül, megdöglik, erre Rambo berág, és szétcsapja a büdösök fejét. Hú wazze, ez aztán a sztori... mintha már lett volna nem?!
Ez a mozi szánalmas, ahogy Stalone is. Csináljon új mozit, ne a régi vackokat rángassa már elõ a fiókból! Hát semmi fantáziája nincs?

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

kurva jóóó!😄 végre!

Én jobban várom, mint a Die Hard 4.0-át eme trailer után <#vigyor1>

mrzed001
Úgy tûnik Stallone az utolsó akcióhõs.
A Rockytól leesett az állam, olyan volt mint a régi nagy filmek. (nem mint a mai csipicsöpi nyálmúvik, mert azért a T3 sem volt közelében sem a T2-nek)
És most a Rambo is hozza ezt a színvonalat 😊))
Remélem újra felfedezi Nyáliwood a kõkemény (A+) akciófilmekben rejlõ anyagi lehetõségeket

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Na végre egy kis realisztikusság.