Itt a John Rambo trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig röhögtem, ha megláttam bármilyen filmben, mert színészi képességei nullák.
Nem mintha Sly jobb lenne, de a Rocky és a Rambo vitathatatlan.
Arninál T2 - esetleg Conan. Ennyi a filmtörténelmük. Az összes többi filmjük egyszernézõs.
Egyébiránt köztudott azért nem szerepel több filmben mert ö California kormányzója... ha nem választották volna újra biztos lett volna még pár filmben.
Nincs gondom Sly bácsival, de Arnie akkor is a jobb számomra legalábbis és ha megtekintjük a filmográfiáját.
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Stallona meg lettette a Rambot és a Rockyt...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
A gépágyús rész is állat. Elegem van a sok kamu filmbõl ahol a 14,5 feles géppigyu olyan sebet ejt mint egy 9 millis parabellum.
Ebben még a Sakál volt a jó.
A mai technikával, ugyanazzal a történettel, egy kibaszott jó mad max-et, de fajin lenne ha összehoznák.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Rocky Balboa
John Rambo
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
2, Szarügy hogy nemtudjátok értelmezni mit írtam.
3, Gyúrjatok még egy kicsit.
MJ rulz Pink Team The Only One
És hát a dopping szereknél kialakul a lelki függõség.
Persze nem mindenki golndolja így, de nekem ez a meglátásom,és nem vagyok egyedûl.
Acheron a videó nagyon lol😄
Azt hittem már tiszta:s
De végülis elfogadom hogy az õ korába már nem lehet rambo tisztán. És persze Rocky sem.Igazából inkább csak neki kellemetlen ez, mert nem mondhatja azt hogy látjátok milyen kondiban vagyok.Ilyenkor az ellentábor rögtön rávágja persze droggal könnyû. (És igen valamennyire igazuk van, mert nem ez a természetes)
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
csak úgy mint a jó bor.......
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Nagyon dúrva jelenet, mikor csávókát 1 m távolságból megtûzdeli a gépágyúval <#violent>#violent>
Végre!!! Ez kell az akciófanoknak!!! Leszarom a sztorit, csak élvezzem a filmet. Hál' isten a Rambo filmekben csekély volt a nõi karakterek szerepe és a romantika sem volt igazán érezhetõ, ahogyan azok a dolgok egy vérbeli eksönmúviba nem is kellenek (mármint érzelem+romantika).
Egyébként miért hihetetlen, hogy hosszú haja van a filmben? Élõben az öreg Hulk Hogannak is hosszú haja van, meg minden öreg motoros rockernek...
Nade rég volt már ilyen dzsungelharcos film, úgyhogy jó lesz szerintem(bár elég brutálisra vették a figurát). Stallonénak milyen többrészes filmjei voltak még??? Mert úgy tûnik most mindegyiknek csinál egy lezáró részt ^^
PSN ID.: Beegabor
Stallone hozza a megszokottat. Szerintem faxa lesz.
Én leszarom, hogy lerágott csont, de sajna ha mostanában valami újba belevágnak abból semmi jó nem lesz.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A Rambo filmek sem a mély eszmei mondanivalójukkal ütöttek (még az 1. rész sem😛)hanem a pörgös akciókkal! Szóval ne sírj,ha nem muszáj😛 A Rambo erröl KELL,hogy szóljon!
Mondjuk trailer alapján szerintem nem fogja hozni az 1-2 hangulatát...
Amikor a Rambo és a Rocky elõzõ részei készültek azokat mindenki szájtátva várta és meg is kapta azt amire számított akkoriban.Éppen ezért nem árt ha elõveszik ezeket a jól bevált filmeket jó újra látni akkori kedvenc "hõseinket" és ugyan ez igaz szerintem a régi Arnold S. filmekre is.
Oké, hogy vér, meg akció, meg kõkemény, de most komolyan! Ez sztori? Ugyanaz mint az elõzõ: Rambo visszavonult, megkeresik, segítsél wazze, nem mert nem az én ügyem, a haver elmegy egyedül, megdöglik, erre Rambo berág, és szétcsapja a büdösök fejét. Hú wazze, ez aztán a sztori... mintha már lett volna nem?!
Ez a mozi szánalmas, ahogy Stalone is. Csináljon új mozit, ne a régi vackokat rángassa már elõ a fiókból! Hát semmi fantáziája nincs?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
A Rockytól leesett az állam, olyan volt mint a régi nagy filmek. (nem mint a mai csipicsöpi nyálmúvik, mert azért a T3 sem volt közelében sem a T2-nek)
És most a Rambo is hozza ezt a színvonalat 😊))
Remélem újra felfedezi Nyáliwood a kõkemény (A+) akciófilmekben rejlõ anyagi lehetõségeket
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.