Egy új galaxis peremén éghet ki a Nap

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaza van!
Na bravó. Ezzel elárultad, hogy nem értesz a csillagászathoz.

Kara kánként folytatom tanításom.

Errõl jut eszembe, mikor annak idején elsõs középiskolás koromban a kémiatanárom feltett egy kérdést, hogy mondjunk egy olyan egyesülést, ami nem égés...
Mondtam, hogy én tudok egyet, és mivel másnak nem jutott semmi eszébe én mondtam a fúziót 😊
Persze akkoriban még én sem voltam nagyon tisztában vele, hogy ez már nem területe a kémiának 😄

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

😊
Vannak benne elég durva dolgok azért. pl: proton bomlás(ha létezik), hogy akkor mikor fogy el az összes proton(várhatóan), meg hogy 10^1500-adikon évkor a nem vasatomok számának várható értéke < 1 lesz 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

A csillagászatban se mondjanak marhaságot, mert ezzel ráadásul félrevezetik azt aki amúgy sem biztos a kémiában.
"tudományos"

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

"Hamarabb megöl minket ez a bolygó😊"

Az origo.hu- tudományos olvasói....::: LOL :::... <#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Csillagászatban gyakran hívják így bár nyilván nem pontos.
"a Nap még mindig egy hidrogént elégetõ fõsorozati"

Azt azért illenék tudni mi az égés. A magegyesülés nem az.
hát ha a 'kitudnagyobbatmondani' verseny van te nyertél 😊
Majd megnézzük a Vendéglõben a Világ Végén! 😊
Ha sikerül kijutnunk végre egy másik bolygóra és ott megtelepedni, akkor már jelentõsen nõnek az esélyeink. Ha ne adj isten másik csillagrendszerben sikerül ugyanezt, akkor meg már elég nehéz lesz maradéktalanul kiírtani minket.
Nem tom. Én azért kétlem, hogy ennyire pontosan ki tudnák számolni, hogy hol lesz a Nap, és milyen hatással lesz rá az ütközés.

Amíg nem tudnak a jelenleginél jóval pontosabban olyan adatokat, mint a 2 galaxis tömege, távolsága, illetve az ütközés ideje, addig én egy kicsit szkeptikusan kezelem az ilyen híreket.
http://en.wikipedia.org/wiki/1_E19_s_and_more
😉

tothzozo
Ez az idõinterbalum nagyon távoli.
Én kétlem, hogy az emberiség még 1000 évig
létezni fog egyáltalán.
/a következõ 100 év is bizonytalan/

Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein

hulladék vagy wanek.
Háát az univerzumo létrejöttét 14 milliárd évre saccolják. Azért 2 milliárd év az már nem tekinthetõ 0-nak 😄
2 milliárd év az semmi.
Az egy nulla.
Legalábbis galaktikus távolságokban és sebességekben.

Akkor ma este nem fekszem le, Megvárom !
Ne aggódj, nem fogsz.
PetruZ
Itt egy részletesebb, számokkal és valószínûségi esélyekkel is megspékelt, részletesebb elemzés a hírrõl. 😊
ilyen gyorsan?😄 Mire gondoltál pontosan?

Szerintem itt már elmosódik a gyors és a távol esetleg a közel határa..
MIVEL:Fel se tudjuk fogni.

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

Én úgy tudtam, hogy az Androméda eléggé távol van, ilyen gyorsan haladnánk?

B+. Ez tönkrevágja az ingatlanpiacot.

Vagy már annyit meditálunk hogy megvilágosult szelemi energialények leszünk és gondolattal elteleportáljuk magunkat... 😊

Ötmiliárd év hihetelenül hatalmas idõ.

A civilizációnk még alig 7000 éves. A Homo Sapiens meg olyan 40 ezer. Ebbe az idõbe akár 500 meteorbecsapódás/atomháború/önmagunk kiirtása majd az azt követõ kõkorszaki állapotból ûbercivilizációvá fejlõdés is belefér...
ScarY MAN
sanszos<#buck><#banplz>

...

"szntem addigra leszünk elég fejlettek hogy az összes bolygón fogunk élni és fogunk hiperteret ugrani XD"
Ja! Vagy a jövõ héten atomkatasztrófába sodródunk és felrobbantjuk az egész Földet...

szntem addigra leszünk elég fejlettek hogy az összes bolygón fogunk élni és fogunk hiperteret ugrani XD
ScarY MAN
Ekkor a Nap még mindig egy hidrogént elégetõ fõsorozati, azaz élete leghosszabb szakaszában lévõ csillag lesz, igaz fényessége és hõje jócskán megnõ, olyannyira, hogy elpárologtatja a földi óceánokat.

En nemszeretnek akkor elni 😄 ...kivancsi lennek...de azert nem szivesen lennek a foldon akkor.

...

kár, hogy mi már nem láthatjuk 😞
durva lehet...

lezdek félni ;d

ScarY MAN
en megnezem majd <#idiota>

...

← ElőzőOldal 2 / 2