Mennyire biztonságos a Vista?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek a cikknek az égvilágon semmi értelme - a reklámozáson túl, de még azzal is az ellenkezõ hatást érik el, mert ezután tuti hogy egy fityinget nem adok ezért a szarért, de még a fõnököt is lebeszélem róla!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
jpeg: Égesd magad nyugodtan, de ne az OS közösséget. Szinte biztos vagyok benne, hogy a te kezedben a Linux pont olyan szar, mint a Windows. Vagy egy Windows fanboy vagy, aki így próbálja az alternatív rendszerek használóit besarazni? Ügyes próbálkozás.
Ontopic: a cikk eléggé reklámszagú, a végébõl viszont mást is ki lehet olvasni, mint ami oda van írva. Emlékeztek, 2000 elõtt mekkora balhé volt az illegális szoftver? Gombamódra szaporodtak a cracker-csapatok, Magyarországon is szinte félévente alakultak új cracker-közösségek. Akkoriban óriási kérdés volt, hogy az illegális szoftvereket hogyan lehetne visszaszorítani, fõleg a vállalati szférában. A cikk alapján úgy tûnik, megoldották: eladják a bugos, lyukas vackot, a rendes cucchoz közelítõ frissítésekre pedig csak a legális felhasználók esélyesek. Le a kalappal, pofátlanul egyszerû megoldás! (Arról nem is beszélve, hogy a legalizálás elõsegítése érdekében tett intézkedések mennyivel kényelmetlenebbé, ellenszenvesebbé tehetik a kereskedelmi szoftvereket, ezzel a szabadszoftverek elõtt nyitva utat.)
Ontopic: a cikk eléggé reklámszagú, a végébõl viszont mást is ki lehet olvasni, mint ami oda van írva. Emlékeztek, 2000 elõtt mekkora balhé volt az illegális szoftver? Gombamódra szaporodtak a cracker-csapatok, Magyarországon is szinte félévente alakultak új cracker-közösségek. Akkoriban óriási kérdés volt, hogy az illegális szoftvereket hogyan lehetne visszaszorítani, fõleg a vállalati szférában. A cikk alapján úgy tûnik, megoldották: eladják a bugos, lyukas vackot, a rendes cucchoz közelítõ frissítésekre pedig csak a legális felhasználók esélyesek. Le a kalappal, pofátlanul egyszerû megoldás! (Arról nem is beszélve, hogy a legalizálás elõsegítése érdekében tett intézkedések mennyivel kényelmetlenebbé, ellenszenvesebbé tehetik a kereskedelmi szoftvereket, ezzel a szabadszoftverek elõtt nyitva utat.)
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
"A Vistáról pedig az olvasható a Microsoft honlapján, hogy az eddigi legerõsebb védelemmel rendelkezik. Hogyan sikerült ezt elérni?"
slitty-slutty lefetty nyali-nyali
Úgy sikerült elérni, hogy a microsoft írja a saját honlapját, na mégis hogyan.
Azért ennyire nem kéne lesüllyedni, hogy napionlájnos reklámanyagot vesztek át, kedves esgé.
slitty-slutty lefetty nyali-nyali
Úgy sikerült elérni, hogy a microsoft írja a saját honlapját, na mégis hogyan.
Azért ennyire nem kéne lesüllyedni, hogy napionlájnos reklámanyagot vesztek át, kedves esgé.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Neked is grat, igazán színvonalas, intelligens beírást olvashattunk tõled, mellyel hozzájárultál, hogy mi, szegény gyökér felvilágosulatlan barmok közelebb kerüljünk a Nagy Igazsághoz, ezúton is köszönöm szépen.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Vedd be a gyógyszered, mielõtt hozzászólsz.
s/Library/Layer/g
Miért nem szoltok 😊
DirectMedia meg egybe írják.
Hát ennyire hülye vagyok, kódot tudok írni ami használja, de a neve már magas.
Miért nem szoltok 😊
DirectMedia meg egybe írják.
Hát ennyire hülye vagyok, kódot tudok írni ami használja, de a neve már magas.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Ja meg az IE, az igen...
Meg a WMP, meg a Movie maker meg a többi izé...
Meg a WMP, meg a Movie maker meg a többi izé...
Sosem lesz biztonságos ez a szar......
Windows sosem lesz biztonságos......
Ahhoz képest hogy egy unix/os2 lopás az egész NT sorozat, kib*szott szarra sikeredett....
hát, grat Billy!ügyi vagy, nagyon...
Windows sosem lesz biztonságos......
Ahhoz képest hogy egy unix/os2 lopás az egész NT sorozat, kib*szott szarra sikeredett....
hát, grat Billy!ügyi vagy, nagyon...
Majd 2 serivice pack után, ahogy eddig 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"A Vista stabilabb lesz?
- Biztosan stabilabb lesz, mert a korábban elmondottak értelmében a rendszer védi a saját integritását"
Mi az, hogy stabilabb lesz? Mikor? Hiszen már megjelent!!!
- Biztosan stabilabb lesz, mert a korábban elmondottak értelmében a rendszer védi a saját integritását"
Mi az, hogy stabilabb lesz? Mikor? Hiszen már megjelent!!!
Az egerkurzor kezelést elfelejtették újra írni 😊
Én nem használnék olyan rendszert amin nincs tejes hatalmam.
SDL eddig Simple Direct Media Library rövidítésének ismertem.
Trusted Computing
Én nem használnék olyan rendszert amin nincs tejes hatalmam.
SDL eddig Simple Direct Media Library rövidítésének ismertem.
Trusted Computing
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Semmit! De azt kellemes, írott formában <#eplus2>#eplus2>
← ElőzőOldal 3 / 3