404
-
#124 én valami visszafogott bannerra gondoltam ami egy kicsit a témához is vág
hirtelen ezt találtam
megoldható lenne ezzel a technikával hogy a rajzlap helyén az SG weboldala vagy valakinek a profilja legyen látható?
itt az eredeti kép -
#123 arról még én sem tudok semmi többet, de ha jól hallottam a kósza híreket, íves felületekre is alkalmas lesz, meg hallottam olyat is hogy 3d-s modellek textúra nélkül, és azokra alapból hálót készít vagy mi... nemtudom utána kéne nézni, de ha tudsz valami lepj meg egy pm-el :) -
#122 mondjad -
wyx #121 szerintem necsináljatoktöbbet, UGYANIS nagyonszarok ugygondolom :|
haérdekel elmondommiért. -
#120 webtop amúgy statgép jó (ha épp működik) -
#119 vki látogatotság számlálohoz linket adjon pls...
csak ne csak egyet h mindenkinek olyan legyen :DDDDD -
#118 köszi ;> -
#117 #40 -
#116 az adatlapnak az önkifejezés a lényege, lehet művészi is, mint a te esetedben :) -
#115 hogyan lehet zenét berakni pontosan? [nagyonfáradt és nincs ereje visszaolvasni.] ja és ne ilyen hudehiper durván magyarázzátok el mert annyira nem értek a dolgokhoz.:) -
Dodo55 #114 Thx.
Közben én is utánanéztem kicsit.
De megtudtam, hogy már a CS2-ben is volt ilyen funkció.
De eddig úgy tudtam, hogy ez a CS3 egyik új funkciója. De akkor ha nem ez, akkor mi? Mert tudom, hogy van valami új 3D funkciója. -
#113 akkor szintén off:
VANISHING POINT!
kijelöld a a megfelelő lapot a térben, aztán több lehetőség van, vagy fogod a clone tool-t és elkezded a kijelölt hálón másolni, igy a másolás végpontja már a tér torzulását fogja követni, pl, egy épületet tudsz végtelen magasságba emelni ;)
vagy, előre vágólapra helyezel pl itt a logót, majd amint kész a hálód, beilleszted ;] és ahogy húzigálod szintén a térben alakítja...
ja és ha készvan egy hálód, a ctrl-t nyomva tartva a széléből húzhatod tovább, pl itt a bannernél jól lehet játszani vele, hogy hogy tudod a nem lévő térre is illeszteni a valamit :)
rem. érthető voltam :D
tessék két promo kép hogy hogy kéne kinéznie egy hálónak (csak összedobáltam ;)
-
#112 #58 senki nem tudja? -
#111 mariot én rajzoltam igen, király lett.
szar lett, szerintem is. ezért kifejezetten tetszik. az meg megtiszteltetés hogy nem meritek leszólni :P (remélem belejöttök höhö) -
#110 jók a zenék! Easier to Run nagy kedvencem -
#109 túl hosszú valszeg az url és a iframe doboz méretén is állítani kell, amúgy egyedi lesz -
#108 a) mert nem szar
b) mert senki nem meri leszólni
c) senki se látta (ez kizárt :D )
Amugy az a) a helyes megoldás :) -
#107 király a Marió :) te rajzoltad? -
#106 senki nem ugatott még be hogy milyen szar a profilom :C -
#105 én nem csinálok semmit komplettra, csak segítek annak aki elakad
de lehet hogy mások elvállalnak egy teljes arculattervezést, designolást -
Dodo55 #104 Kicsit off, de az a vanishing point hogy is működik?
Azt addig tudom, hogy kijelölöm a 4 pontot, de utána?
Mert próbálkoztam 1-2 dologgal, de semmi értelmeset nem sikerült. -
#103 Ez a topic is ugy müködik majd mint a többi műhely? h kérés aztán azt megcsinálják? -
#102 az sg-s logó torz, hanszálj hozzá vanishing point-ot, vagy distort-ot -
#101 #1, egy html fájlba sikerült belerakodni a cuccot? -
viizo #100 beraktam egy kis grafikát az adatlapomba, nemsoká nekivadulok majd és berakok vmi igazán ütőset :) -
#99 az elejénél -
#98 írjátok le pontosan hol akadtatok el
ki rakta be a fejlécet? ez még nem végleges! -
#97 vháá tul nagy a banner, kisebbet plz:SSS
medig nem is kicsi a monitorom de wháá -::C -
pirosBoci #96 hogyan kell berakni a flasht amit csináltam olyan iPod odat ami az elöbb volt. köszi -
#95 Szevasztok!
Lécci segítsetek nem tudom hogy hogy kell zenét meg ilyeneket berakni
az adatlapomba . Előre is köszönöm -
#94 egész jó csak kicsit nagy és nehezen olvasható, valami faq is kéne mert egy kezdőnek gond lehet az iframe, a reklámcsík eltüntetése, stb.
esetleg az sg logó mellé egy piros FAQ felirat elkéne, s alatta kisebbel hogy "gyakran ismételt kérdések"
baca01: nincs mit :) -
#93 inkább kiszedem akkor -
#92 Csináltam a topicknak egy bannert, ha gondojátok betehetnének :)
-
#91 nekem nem látszik Firefox alatt :(
De IE alatt jó :D (lol... valamiben jobb az IE? :D )
Másnak is ilyen? -
#90 meg mindig nem? :\ -
baca01 #89 a topik nyitónak üzenem hogy nagyon jó az oldala, főleg a radiohead szám!
imádom a radiohead-et, szigeten voltam tavaly radiohead-en, imádom de kicsit leálltam vele, viszont mióta tegnap megnéztem az adatlapját és elindult a radiohead, teljes lázban égek!:)
köszi, és persze jó a topik!!! -
#88 a második flash-akármi nem jön be , timeout :(
Amúgy jó muzsikák szólnak a boomboxodból ;) -
#87 wáów :DDD -
#86 saját topikokba biztos jól jönne, sőt, még a büntetéseket is át lehetne firkantani:D -
#85 Ezt kérdezem én is, mert van aki tudja hogy kell :)