SG adatlap műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt addig tudom, hogy kijelölöm a 4 pontot, de utána?
Mert próbálkoztam 1-2 dologgal, de semmi értelmeset nem sikerült.
DFTBA ಠ_ಠ
u dont have to listen anybody else but me
medig nem is kicsi a monitorom de wháá -::C
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lécci segítsetek nem tudom hogy hogy kell zenét meg ilyeneket berakni
az adatlapomba . Elõre is köszönöm
khm...khm...
esetleg az sg logó mellé egy piros FAQ felirat elkéne, s alatta kisebbel hogy "gyakran ismételt kérdések"
baca01: nincs mit 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
De IE alatt jó 😄 (lol... valamiben jobb az IE? 😄 )
Másnak is ilyen?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
imádom a radiohead-et, szigeten voltam tavaly radiohead-en, imádom de kicsit leálltam vele, viszont mióta tegnap megnéztem az adatlapját és elindult a radiohead, teljes lázban égek!😊
köszi, és persze jó a topik!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Amúgy jó muzsikák szólnak a boomboxodból 😉
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Meg lehet hogy a reklámcsik kavar be.
Én extrán vagyok úgyhogy nekem nincs :S
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Szélesség és magasság pixelben értendõ. Ezeket állitsd be úgy hogy jó legyen és nem lesz scrollod 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
pl a megnyitott témákkal :c
Nekem amugy perfektül megy a flashmp3 player.
Köszi a tippeket Desiderata <#worship>#worship>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem