46
  • Cat 02 #6
    nem szemétség de eddig minden játék 5 csilis lett kb
  • MEdievil
    én is osztom a véleményed a grafika jó de minden más téren ötlettelen buta lassú játék..
    Van egy olyan quest ahol gyilkosoktól kell megvédeni egy áldozatot de ha esetleg nem sikerülne odamész a küldetés adójához és ahelyett, hogy megráncolná a homlokát inkább felajál egy újabb lehetőséget... ha akarod 300 embert is megölethetsz akkor sem gondolkodna el azon hogy mást bízzon meg a testőrködéssel NC.
  • Rise Against
    Jah azt kihagytam, hogy 4 előre generált karakter van ami közül választani lehet, az egyik egy kövér parasztasszony, a másik egy cigánylány, a harmadik egy stréberfejű szemüveges egyetemista, a negyedik meg egy nagydarab öreg szerzetes. Szóval alapból nincsen túl sok lehetőségünk.
    Meg sem közelít egy jókis diablot, vagy titan questet :/
  • Rise Against
    nem ajánlom senkinek, max a hack n' slash fanoknak, ez a gyengébbik fajtából való... bár szép meg minden, de a kezelőfelület elég silány, nehéz megbarátkozni vele. Másrészt meg sok mágia ágazat van, de mindegyiken belül csak 8 varázslat, és kb. 2 varázslat van minden ágazaton belül, amit rendszeresen megéri használni. arról nem is beszélve, hogyha több ágazatot kombinálok, ami szükséges ahhoz hogy effektív legyek, ördögfarkam és szarvam lesz, angyal szárnyakkal, és gyík kezekkel... Idióta ez az átváltozásos rendszer. Ráadásul a tájékozódás sem túl egyszerű, a küldetések meg egysíkúak, nagyrészt tipikusan MMO-ba illő ölj le xy mennyiségűt a z szörnyből.
  • gyuri12
    nemtom,de amikor néztem a diablo2-ről a cikket,ott idióta hentelésnek írtátok sg:) mondjuk nemtom,hogy mlyik cikkíró volt az... amúgy asszem letöltöm a demót
  • knightbali
    Ígéretes, engem érdekel a játék, biztos kipróbálom :)