Ismerd fel képrõl az épületet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem semmi bajom az új dolgokkal. Nekem az új xarokkal van gondom, amiket mindenféle ideológiával felvértezve megpróbálnak benyomni valahova, ahol semmi keresnivalója ahelyett, hogy gondolkodnának. Az újat is lehet esztétikusan, ízlésesen kivitelezni. A Corinthia Grand Hotel például pont ennek a tanúja a Körúton.
Ez a kocka viszont egyáltalán nem az. Ráadásul teljesen felesleges is. Ha már úgyis föld alatt, elképzelni nem tudom, hogy miért kellett a felszínre egy kocka. Minden lehetne a föld alatt. Viszont annak örülök, hogy legalább bevallották a cikkben is, hogy azért van ez a ronda építészeti ürülék a sarkon, mert nem volt idõ a 8 vonal helyett többet húzni a rajzvászonra.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ez az autóforgalom-dolog necces a hõsök terén, mert alatta van a földalatti minden irányba fõútvonal vezet és én nem szeretem az aluljárót mert csúnya a fala, a le-meg felhajtó részeknek. Meg rossz a felületet megtörni ilyen mélyedésekkel. A térnek alapvetõen inkább a sivárság a problémája és nem biztos, hogy a kocsik.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A bejárat kocka meg lehetõ legjobban elbújik a sarokban, épp annyira feltûnõ, amennyire lenni kell. Üveg sztem rosszabb választás, mert a téres semmi sincs üvegbõl, totál tájidegen lenne. Nekem egyedül a lépcsõbe épített lépcsõ szúr szemet, de tudom, h kompromisszumokat nem lehet elkerülni.
A kompromisszumok a tervezés velejárói. Hol itt, hol ott kell más terület kontójára elvenni, hozzáadni, hogy a lehetõ legjobb eredményt kapjuk. Ebben az esetben, a használhatóság, a funkció miatt kellett a fõlépcsõ megbontani.
A építészeti nyitottság nevében nincs kedvetek inkább a feladvánnyal foglalkozni? (dávid nézz át az "ismerd fel a képrõl a várost" topikba. Fasza cirádás "orientalizáló" "neoeklektikus" "névtelen építészet" van éppen<#buck>#buck>)
ha megfigyeled a szituációt, ebben az esetben rengeteg kompromisszumot kell kötni, s az emberek úgy 90% egyáltalán nem befogadó az új dolgokkal kapcsolatban. Cirádás eklektika a fasza, többi mehet a sunyiba.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
nekünk évfolyam szinten tartott elõadást, ami kihagyható volt
de mi van vele?
(Ismersz egy Kerékgyártó nevû arcot a tudománytörténeti és filó tanszékrõl?)
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
#492 szerintem már sosem tudjuk meg.:( pedig szebb és jobb volt, mint a mostani:(
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csak annyira a semmi közepén áll (
Jól látom, hogy lépcsõk vezetnek fõl ? Kilátói is lehet... nemcsak egy ...micsoda is ??
Nyugtass meg, hogy neked se tetszik