Pszichedelikus növények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én annyira nem vagyok kibékülve ezekkel a tudattágító, és tudatszûkítõ kategóriákkal a szerekkel kapcsolatban. Azt még elfogadom, hogy a nyugtatók beszûkítik a tudatot, meg esetleg a halucinogéneket tudattágítónak, de pl. antidepresszáns miért tudatszûkítõ?
Vagy ott van a fû, vagy a dinitrogén-oxid.. ?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ott is kell egy ilyen, ott a sámán tölti be ezt a szerepet. Csak egy sámán már profi és tud vigyázni 10-12 emberre is. Míg egy hobby trippes nem igazán tudja hogy kell ezt jól csinálni és ennyi emberrel nem megy neki.
Ott a sámán egy képzett pszihomókus féle, aki ilyen halucinogéneket, tudattágítókat használ, míg a mi társadalmunkba tudatszûkítõket használnak, amik beszûkítik a gondolkozást, anti depresszánsok, nyugtatók, stb. Ezek csak a tüneteket kezelik.
Egy trip során akár meg is világosodhatsz "mint budha", és sikerülhet feloldani a lelki problémákat is.
Ha depis vagy, feloldhatod magadban a feszültséget, annak okát, és elmúlik a depresszió is, és egyéb lelkibajok.
Õszinte, vidám életet élhetsz ha fel tudod szabadítani a tudatod a modern társadalmi nyomások alól, a tudattágító szerekkel.
De mindenképpen ajánlott egy guide, segítõ aki jól ismeri a szer hatását, mûködését.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Szerintetek ha valaki beteg és sámám nélkül issza meg a fõzetet annak van olyan gyógyító hatása, mint ha lenne ott egy sámán?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ehun e.
Ezek ám a fasza pszihedelikus növények.
<#hehe>#hehe>
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Találtam egy oldalt ahol jó áron lehet rendelni kratomot.
http://www.haggardkratom.we.bs/
Kérdésem az lenne, hogy valaki rendelt-e már innen és ha igen akkor meg van e elégedve a minõséggel. (magyarul átverés-e vagy sem)
U.i.: nem reklámozni akarom az oldalt
Köszi a választ!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egy kérdés: Nem tudja valaki hogyan kell mákteát csinálni? Mennyi vízbe hány gubót, meddig fõzni stb...
Ha Salvia(Látnokzsálya) levelet szeretnétek rendelni akkor ajánlom a http://bummir.atw.hu -t . Nekem eléggé bejött.És 50 g Salvia csak 3000Ft
100at pedig megkaptam 5000ért 😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
talán 200, nem nagyon mertem így kezdésnek nagy adaggal kezdeni de ha lesz rá alkalmam kipróbálom 3-400-al.
.
A kedvenc szájtom: http://szabadforum.com/
kicsit para...
daath-ról másolom az egyik hozzászólást:
"Most meg kiderült, hogy az (egyik) psz. aktív összetevõ egy szintetikus kísérleti kannabinoid, ami _esetleg_ _lehet_, hogy _talán_ naftalinná bomlik a májban. Aranyos.
"Szívtunk volna inkább füvet."
Ja, hogy azt nem szabad.
Hígítót, mûanyagot igen.
Cannabist nem.
Tök jó."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
színe meg tényleg nagyon fontos igazad van nagyon látszik miközben szívod...
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
én pl szeretem a szagát,izét,színét stb.
béka
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
2 részre osztottuk és betekertük. 2 en toltuk, 18 kürül elõször az egyiket. nem nagyon volt hatás csak a zöldre jellemzõ belsõ érzés az a nem is tudom enyhe beütés, de semmi más. rá fél órára eltoltuk a másik részt ezt már picit jobban lehetett érezni enyhén úgy éreztük magunkat mintha ittunk volna 2-3 felest, de nem többet. rá egy órára nem jelentkezett egyéb hatás haza mentünk. éhes voltam és szokatlanul fáradt. csináltam két szendót de a második felénél enyhe hányingerem támadt. ittam rá kis vizet jobb lett. fölmentem szobámba gépeztem egy fél órát és eléggé beálmosodtam és a hányinger továbbra is jelentkezett így lefeküdtem. hajnali 2-3 körül felkeltem kimentem inni közben úgy éreztem magam mint aki másnapos szal imbolygott a talaj meg fejem picit lüktetett. reggelre fitten és vidáman ébredtem kb ennyi a story. de ezek ellenére úgy döntöttünk adunk neki még1 esélyt és veszünk egy 3g ost és nagyobb mennyiséggel próbálkozunk. amúgy haveromnak nem volt semmi baja csak azt mondta hogy szokásosnál nehezebb volt felkelnie.
jah és kellemes tea illatú. de szívás közben borzalmasan szar ízû. kb ugyan olyan szar mint zöld. bár talán rosszabb mert reggelre olyan volt a szám szaga hogy valami rémes :S 😊
http://www.kratominfo.50webs.com/
Nem tudom, mennyire ismeritek ezt a növénykét, de érdemes 😊, legalábbis jobb, mint a spice, meg társaik...