Leáldozóban a szex az interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem baj, azé még nézem a netes pronó tv-t továbbra is 😊
Egy jó tanács: ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki vissza integetni.
"Az internetes szex kizárólag az óriási cs*csû, óriási néger f*szt szopó mûanyag nõkrõl szól, ökölnyire tágított vaginával."
Vagina már lejárt, inkább az ökölnyire tágított ánusz a "menõ" manapság.
Valaki írta régebben, hogy a "jövõ p***ja a s*gg", és milyen igaz lett...
Vagina már lejárt, inkább az ökölnyire tágított ánusz a "menõ" manapság.
Valaki írta régebben, hogy a "jövõ p***ja a s*gg", és milyen igaz lett...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hát, ha a net az életünk részévé válik, akkor azért belátható, hogy nemcsak szex miatt fogjuk használni; van egy csomó más dolog is...<#worship>#worship>
ki a fene tud a nap 24 órájában szexelni?<#nyes>#nyes>
ki a fene tud a nap 24 órájában szexelni?<#nyes>#nyes>
Ezen én már nem csodálkozom. Leírom miért is.
A spam-ok 90%-a szexuális tartalmú.
Az internetes szex kizárólag az óriási cs*csû, óriási néger f*szt szopó mûanyag nõkrõl szól, ökölnyire tágított vaginával.
Egy átlag ember ezekben nem lát fantáziát, még egy 18 éves sem.
A lányokat már régóta kizárja a körbõl a dolog, mert az elsõ reakciójuk az undor.
A hagyomásnyos internetes szexipar azáltal lett halálra ítélve, hogy már a férfiakban(mint bennem is) undort kelt.
Biztos vagyok benne, hogy ennek köszönhetõ a pedofília terjedése is...
A spam-ok 90%-a szexuális tartalmú.
Az internetes szex kizárólag az óriási cs*csû, óriási néger f*szt szopó mûanyag nõkrõl szól, ökölnyire tágított vaginával.
Egy átlag ember ezekben nem lát fantáziát, még egy 18 éves sem.
A lányokat már régóta kizárja a körbõl a dolog, mert az elsõ reakciójuk az undor.
A hagyomásnyos internetes szexipar azáltal lett halálra ítélve, hogy már a férfiakban(mint bennem is) undort kelt.
Biztos vagyok benne, hogy ennek köszönhetõ a pedofília terjedése is...