Napi Online

Leáldozóban a szex az interneten

Elöntötték az internetet a pornográf tartalmak, amint az új média sokak számára is elérhetővé vált, és sokáig úgy tűnt, mindig is ez a téma lesz a legnépszerűbb a világhálón.

Ugyanakkor ezt a népszerűséget nehéz számszerűsíteni, mert például a Google kihagyja a lekeresettebb témákról összeállított listájáról a szexuális tartalmúakat, mert kerülni akarja az ebből fakadó konfliktusokat. A Hitwise internetes piackutató cég összesítése szerint ugyanakkor tavaly Amerikában a webhelylátogatások 13 százaléka pornó site-ok felkeresését jelentette, ami jelentősen több a második helyezett keresők 7 százalékos népszerűségénél.

Ehhez képest meglepő, hogy legfrissebb brit felmérés éppen fordított sorrendet mutat: az elmúlt hónapokban többen kattintottak a keresőkre, mint a szexportálokra, az Egyesült Államokban pedig a közösségi site-ok iránti érdeklődés előzte meg az idei évben az érzékek birodalmába igyekvők kutakodását. A helyzet azonban az, hogy ez valószínűleg nem jelenti a régi téma eltűnését, sőt, valószínűbb, hogy egyszerűen a webről más online médiához pártolt át a szex iránt érdeklődők egy része.

Az egyik ezek közül a Second Life lehet, amelyben a játékosok másolataikkal, avatarjaikkal vesznek részt a játékban. Az közismert, hogy sokan ismerkedni járnak e virtuális világba, ám azt nehezebb megbecsülni, hogy ennek mekkora része jelent pusztán szexuális érdeklődést. Szakértők 30 százalékra teszik a csak az erotika vagy a szerencsejátékok iránt érdeklődők részvételét a játékban - derül ki a The Economist cikkéből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • heyman8909 #5
    nem baj, azé még nézem a netes pronó tv-t továbbra is :)
  • tar86 #4
    Egy jó tanács: ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki vissza integetni.
  • Sanyix #3
    "Az internetes szex kizárólag az óriási cs*csű, óriási néger f*szt szopó műanyag nőkről szól, ökölnyire tágított vaginával."
    Vagina már lejárt, inkább az ökölnyire tágított ánusz a "menő" manapság.
    Valaki írta régebben, hogy a "jövő p***ja a s*gg", és milyen igaz lett...
  • galedki #2
    hát, ha a net az életünk részévé válik, akkor azért belátható, hogy nemcsak szex miatt fogjuk használni; van egy csomó más dolog is...
    ki a fene tud a nap 24 órájában szexelni?
  • szombi #1
    Ezen én már nem csodálkozom. Leírom miért is.

    A spam-ok 90%-a szexuális tartalmú.

    Az internetes szex kizárólag az óriási cs*csű, óriási néger f*szt szopó műanyag nőkről szól, ökölnyire tágított vaginával.
    Egy átlag ember ezekben nem lát fantáziát, még egy 18 éves sem.

    A lányokat már régóta kizárja a körből a dolog, mert az első reakciójuk az undor.
    A hagyomásnyos internetes szexipar azáltal lett halálra ítélve, hogy már a férfiakban(mint bennem is) undort kelt.

    Biztos vagyok benne, hogy ennek köszönhető a pedofília terjedése is...