Serious Sam 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát 2 magos gép mellett is simán mehet de az biztos hogy nem maximális grafikai beállítással !
2 magos proci mellett Talán MEDIUM- HIGH grafikai beállitással megy !
3 féle beállítás van ! A GPU Speed ez vonatkozik arra hogy mit bir a procid a GPU Memory és a GPU beállitás meg a maga a VGA-ra vonatkozik hogy mit bir a VGA-d !
Ha csak nincs elég erõs VGA-d a Multi illetve Supersampling-ot kapcsold ki !
2 magos proci mellett Talán MEDIUM- HIGH grafikai beállitással megy !
3 féle beállítás van ! A GPU Speed ez vonatkozik arra hogy mit bir a procid a GPU Memory és a GPU beállitás meg a maga a VGA-ra vonatkozik hogy mit bir a VGA-d !
Ha csak nincs elég erõs VGA-d a Multi illetve Supersampling-ot kapcsold ki !
2 magos gépen elmegy élsimitás nélkül maxon?
Az komoly akkor😄D
Ha mondjuk összehasonlítjuk egy GTA 4 vagy Crysis gépigényével?
Ha mondjuk összehasonlítjuk egy GTA 4 vagy Crysis gépigényével?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A First/Second Encounter HD gépigénye kis miska a Serious Sam 3 BFE gépigényéhez !
Nálam Ultra Graphics beállitáson van minden de a Supersamplingot kikapcsoltam és a multisamplingot visszavettem 4x-re mert ez a két tulajdonság rohadtul visszafogja a gépet !
Majd egyszer ha egy jobb VGA-m lesz !
Nálam Ultra Graphics beállitáson van minden de a Supersamplingot kikapcsoltam és a multisamplingot visszavettem 4x-re mert ez a két tulajdonság rohadtul visszafogja a gépet !
Majd egyszer ha egy jobb VGA-m lesz !
Milyen géped van?
Nagyobb ennek a gépigénye sokkal, mint a firt/second encounter HD-knak?😄
Nagyobb ennek a gépigénye sokkal, mint a firt/second encounter HD-knak?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ime néhány kép a játékból !
Azért a Super Sampling-ot kikapcsoltam mert durván visszafogja a gépet !

Azért a Super Sampling-ot kikapcsoltam mert durván visszafogja a gépet !
míg ilyen hibákat javítanak így az elején
honnan tudnám letölteni?
Teljesen igazad van amúgy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jah ez csak a survival volt a survival mode-ban nincs respawn persze a Coop mode-ban alap hogy van !
Meg egyébként is a Serious sam sose a sotryjáról volt hires hanem az agyatlan lövöldözésrõl mint Pl a Painkiller !
Azért ultra grafikán még nálam is beszaggat 2-3 secre !
Azért ultra grafikán még nálam is beszaggat 2-3 secre !
Mindenki szidta a DNF-et de ez a grafikát leszámítva semmivel nem jobb, sõt szerintem a grafika sem nagy szám, bár igaz ez boxos volt, a PC-s nyilván szebb lesz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy kis ízelítõ a Multi playeres Survival mode-ból !
Mivel csak 3-an voltunk ezért elég hamar ledaráltak minket !
Amugy eszméletlen jó grafikája van Ultra graphics beállításon
de ehhez már kell hozzá vas rendesen !
ja már lehet játszani csak még nem crackelték, sõt már az elsõ update is kinn van
mikor lesz hozzá aktiválás nem tudod, mert 22-e volt a megjelenés
Akit esetleg érdekel ez a játék: Az elsõ 10 perc
Next PC upgrade: 2022
Már 2 napja kinn van, nem értem mit alkotnak ennyi eddig a cracken???!
jó kis játék ez, hozza a második rész pozitívumait és már a 2.0-s enginerõl a 3.5-sre lett váltva, bár a változatos helyszínek is meglennének
Külföldön már nyomatják és a a "grafika kimaxolásához" brutális gép kell, de cserébe elképesztõen jól néz ki.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
honnan szedtétek le?
nem lesz ez olyan rossz
It's UNLOCKED
😄 😄 😄
Kíváncsi leszek mi sül ki belõle, remélem nem fog unalomba süllyedni másfél óra gameplay után
Kíváncsi leszek mi sül ki belõle, remélem nem fog unalomba süllyedni másfél óra gameplay után
Végülis mi a pontos megjelenési dátum, mert okt. 21 volt eddig nem és sehol semmi
Nah végre 😊))
Már elörendelhetõ 😊
Már elörendelhetõ 😊
Next PC upgrade: 2022

Nem igazán értem hogy akarják eladni a játékot marketing nélkül... Vagy nagyon hisznek a csodákban?
Még mindig nincs megjelenési dátum?
Egy Twitter bejegyzés szerint nemsokára lehull a lepel Komoly Samu 3-ról.
Forrás Gamestar.
Stay Tuned
Forrás Gamestar.
Stay Tuned